50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman diyetten çok spor yapmalısın canım. Youtubedan falan abs videoları yap bence :)

Günaydıın!
Sabah 300 gram daha vermiş çıktım. 50.4üm şu an 40ları görmeye az kaldıı.
Dün yediklerim
sabah: 3 kaşık müsli,azıcık sütle
ara: sütlü kahve
öğlen : 1 kase yoğutla taze semizotu ve 3 kaşık kara buğday
ara: 2 tane mürdüm erigi
akşam:2 tane kepekli etimek,1 kk peynir ve 1 domates

iki tane bitki çayı içtim ve bol su.

Ben 24 yaşındayım. Normalde 45 kiloydum ama içtiğim ilaçlar sebebiyle 56ya çıktım. Şu an 54üm. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama okul açılınca muhtemelen yapamayacağım. Karbonhidrata zaafım var ama günde 2 dilim ekmek sınırını aşmamaya özen gösteriyorum. Arada kuru kayısı işini abartıyorum ama o kadarcık olur herhalde. Fındığı falan da çok seviyorum işte. Onları da hayatımdan çıkartabilsem 49 a düşerim herhalde.

Merhaba arkadaşlar. Siteyi cok uzun zamandır takip eden biriyim.Fakat yeni üye oldum. Araniza katılmak isterim.
Gecen hafata tartildigimda 60 kiloya kadar cikmistim maalesef boyum 1.60, evlenirken 52 kiloydum, giderek kilo aldim ve şimdi 50 kiloya düşmek istiyorum.bu ara dikkat ediyorum yediklerime. Bu sabah 57.9 çıktım. Ve bugünden itibaren sizinle zayiflamaya devam etmek istiyorum

Hoşgeldin o zaman :)

Günaydıın. Yeni gelenler aramıza hoş geldiler :)
Bu sabah 50.0ı gördüm. Dün diyetisyenim bir günlük bir diyet yapmamı istemişti az kalorili. 3 kaşık kurufasulye ve 1 bisküvi kaçamağım oldu ama 400gr gitmiş.Dün yediklerimi de yazıyım.

Sabah : 3 kaşık kara buğday,1 elma,3 kaşık yoğurt
Ara: sade türk kahvesi ve çay , 1 bisküviyi burada hüplettim
Öğlen : 3 kaşık yoğurt,3 kaşık yulaf ezmesi, burda da 2.kaçamak geldi annem yapmış çok canım çekti 3 kaşık kurufasulye
Yürüyüş yaptım 1 saat üzerine bir elma
Akşam : 3 kaşık yulaf,3 kaşık yoğurt
Gece: yeşil çay

Sen hiçbir şey yemiyosun ya. Nasıl durabiliyorsun gün boyu? Boyun kaç bu arada?

Sen hiçbir şey yemiyosun ya. Nasıl durabiliyorsun gün boyu? Boyun kaç bu arada?

Bu sadece bir günlüktü az kalorili baya diyetisyenim verdi ama uzun süreli tabii ki sağlıksız. Ama şunu garanti ederim ki yulaf da kara buğday da inanılmaz tok tutuyor ya kara buğdayı kesinlikle ayıp bir deneyin derim.
Bugünde az kalorilik bişey denicem sonraki gün normale dönüyorum.

Boyun 158. Ama göğüslerim falan büyük olunca olduğumdan şişman gözüküyorum. Hedefim 45 :)

1 günlükse sorun yok ama sürekli yaptırıyorsa bu diyeti diyetisyenin sorun var demektir. Böyle diyet olmaz, çok sağlıksız. Yürüyüş yaparak az yiyerek zayıflamaya çalış derim ben. Metabolizmana zarar verecek listelerden kaçınmalısın. Zaten zayıfsın. 1.58e 50 kilo çok güzel ama yine de sen bilirsin tabii. Kolay gelsin :)

Saol canım.Yok bir günlük tabisi, zaten hep böyle yesem bıraktığımda anında kilo alırım. Bugün zaten gayet yedim ya.

Sabah : 3 kaşık yulaf ezmesi,yarım su bardağı süt
Ara: 7,5 km üstüne sütlü kahve
Öğle : 3 tane köfte,yağsız salata, 3 kaşık kısır, 2 kaşık patates salatası
Ara: 1 avuç fındık,yeşil çay
Akşam : 2 kaşık kısır, fırında hiç yağsız patates- 1 küçük yeşişimdir heralde (
Ara: sade türk kahvesi ve 1 avuç kuru üzüm

Bence tartıda kesin artı çıkıcam yarın ya tuvalete de çıkamadım iki gündür

Swan sen yine açsın be güzelim. Ben bunları yesem bayılırım herhalde gün içinde. O yüzden zayıflayamıyorum zaten. 3 saat yürüyorum ama bu hafta sadece 1 kilo verebilmişim. Fazla yiyorum herhalde :)

herkese merhaba
aramıza yeni katılanlar olmuş.herkes hoşgelmiş
pazartesi listeyi tazeliyoruz ama katılım az oluyor listeye.daha aktif katılımlar olsun inşaallah haftaya...
ben de 5 kilo vermek istiyorum ama yukarıda okudum 2 kaşık kısır demiş ben ondan 20 kaşık yerim dayanamamki bi kere....offff eskı halimi cok özledim..basenlerimden kurtulmam lazım.

2 kaşık kısıra öldürseler doyamam. 2 tabak bile az :)

ya ama kısır kaçamak öyle düşünün pişmanlık oluyor ya. Normalde bende asla yapamazdım ama bu sefer çok fazla gaza geldim ya. Mesela sabahtan beri dışarda koşturuyorum ama eve geldim yemek yedim şimdi diyorum ki ne kadar yorgun olsanda yürüyüşe çıkmalısın!! ve yulaf ezmesi alın bence çok tok tutuyor ve yoğurtla tadı çok güzel :)

Sabah: 3 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
Ara: 1 nektarin
Öğlen: ızgara bonfile ve salata
Ara: 1 tane wasa
Akşam: 8 yemek kaşığı kabak yemeği ve 1 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt,3 kuru kayısı

şimdi mete çayı içiyorum yediklerim sinsin yürüyüşe çıkıcam. Yürüyüş sonrası vazgeçilmezim bir sütlü kahve :)

Canım gerçekten çooookkkk az ben kendimle kıyaslayınca ben ondan veremıyom demekki.offf ya ama benim aniden kan şekerim düşüyo mesela akşam yemicem diyorum bazen öğlen kaçırınca ama olmuyor kan şekerim ne bulduysam yediriyor...saldırıyorum bazen. Akşamları mutlaka yeşil çay içerim.ama azaltamıyom sanırım yediklerimi...

canım ya ilk listelerim benim de böyle az değildi ben şu an biraz hırslandım zaten eskiden ben de hiç böyle değildim inan bana. Eğer şekerin varsa 2 saatte bir ağzına bir şeyler atmalısın çantanda hep kayısını cevizini bademini taşı derim. Taze meyvedense kuru meyve kan şekerini daha çabuk düzenliyor. Onun dışında sokaktaysan yarım paket altınbaşak ayran falan yap ara öğününü ama evde makarnaları pilavları unut. Zaten onların glisemik indeksleri çok yüksek olduğu için kan şekerini yükseltiyor. esmer ekmek ve bulgur pilavı işte yulaf falan dışında kh tüketmemeye çalış

Bu sabah artık yumurtayı özleyerek uyandım ve 1 yumurta, 1kk peynir,1 dilim ekmek,salatalık ve 1 bardak yeşilçayla güne başladım. Canım çok tatlı istiyor ya ağzıma sakız attım sırf yemiyim diye. Birazdan yürüyüşe çıkacağım

ya kızlar

173 boyum 57-58 arasınd değişen kilom var
kıyafetlerin içinde zayıfım ama iç çamaşırlarıyla basenlerim kalın göbeğim çok şişmanmış gibi geliyor
bir türlü kendimi tutamıyorum
ekmek yemeyeceğim diyorum yemeyincede çok çabuk acıkıp başka şeyler yiyorum gofret biskuvi tarzı
birde okulum açılıyor
sabahları nesfit alıp onu yiyeceğim sütle
öğlenleri ne yesem?
kantinde snitzel köfte falan oluyor yarım ekmeğe
onları yemek istemiyorum

birde şunu ekleyeyim
kilolu olmadığım için kilo vermem çok zor oluyor
varsa benim durumumda olup kilo verip dümdüz görüntüye ulaşanlar
yardım istiyorum

Sen zaten aşırı zayıfsın. Bence biraz kilo almalısın. Hiç tansiyon düşmüyor mu bu kiloyla? Bayılmıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…