yo hayırr yemek yemediğimde düşer tansiyonum :26:Sen zaten aşırı zayıfsın. Bence biraz kilo almalısın. Hiç tansiyon düşmüyor mu bu kiloyla? Bayılmıyor musun?
ya kızlar
173 boyum 57-58 arasınd değişen kilom var
kıyafetlerin içinde zayıfım ama iç çamaşırlarıyla basenlerim kalın göbeğim çok şişmanmış gibi geliyor
bir türlü kendimi tutamıyorum
ekmek yemeyeceğim diyorum yemeyincede çok çabuk acıkıp başka şeyler yiyorum gofret biskuvi tarzı
birde okulum açılıyor
sabahları nesfit alıp onu yiyeceğim sütle
öğlenleri ne yesem?
kantinde snitzel köfte falan oluyor yarım ekmeğe
onları yemek istemiyorum
canım ya ilk listelerim benim de böyle az değildi ben şu an biraz hırslandım zaten eskiden ben de hiç böyle değildim inan bana. Eğer şekerin varsa 2 saatte bir ağzına bir şeyler atmalısın çantanda hep kayısını cevizini bademini taşı derim. Taze meyvedense kuru meyve kan şekerini daha çabuk düzenliyor. Onun dışında sokaktaysan yarım paket altınbaşak ayran falan yap ara öğününü ama evde makarnaları pilavları unut. Zaten onların glisemik indeksleri çok yüksek olduğu için kan şekerini yükseltiyor. esmer ekmek ve bulgur pilavı işte yulaf falan dışında kh tüketmemeye çalış
Bu sabah artık yumurtayı özleyerek uyandım ve 1 yumurta, 1kk peynir,1 dilim ekmek,salatalık ve 1 bardak yeşilçayla güne başladım. Canım çok tatlı istiyor ya ağzıma sakız attım sırf yemiyim diye. Birazdan yürüyüşe çıkacağım
Swanncım haklısın çantamda kuru kayı tasıycam bundan sonra. Kahveyi de azaltıcam reflüden dolayı sesimde kısık boğazım ıyıce tahriş olmuş. Kendımı yenilemek istiyorum. Sabah domates salatılık flan atıştırıyorum sonra ofiste bir kahve. Öğlende ne yıyeeğimi sasırıyorum genelde avm ye felan gıdıyorum. Akşamda oğlumu okuldan alıyorum ona yemek hazırlarken kan şekerim acayippp dusuyor yemek yemeyı dusunmezken bırden yemek canavarı oluyorum. Bana bu yasam tarzına gore bır liste lazım....bırde yuruyuse epydır ara verdım. Onu da programlamam lazım...
ya kızlar
173 boyum 57-58 arasınd değişen kilom var
kıyafetlerin içinde zayıfım ama iç çamaşırlarıyla basenlerim kalın göbeğim çok şişmanmış gibi geliyor
bir türlü kendimi tutamıyorum
ekmek yemeyeceğim diyorum yemeyincede çok çabuk acıkıp başka şeyler yiyorum gofret biskuvi tarzı
birde okulum açılıyor
sabahları nesfit alıp onu yiyeceğim sütle
öğlenleri ne yesem?
kantinde snitzel köfte falan oluyor yarım ekmeğe
onları yemek istemiyorum
Eki Görüntüle 810545Canım bence kilon gayet ıyı sadece sporla sıkılaşıp istediğin forma daha rahat kavuşursun
bende zayıfım zaten kendimi kilolu olarak adlandırmıyorumcallanetics denen bir egzersiz var sıkılaşmayı sağlıyor. boyumuz aynı aramızda 10 kilo var ben 59 olduğumda "zayıf" kategorisine giriyorum. yaşın da önemi var bu konuda 19 yaşından sonra vücut kendini toparlıyor haberin olsun. rahat ol ve bence kilo verme daha fazla
Eki Görüntüle 810545
istediğim böyle bir görüntü spor yapıyorum
sadece sporla bu görüntüye ulaşır mıyım canım
eğer öyleyse kilo vermeme gerek yok
zayıflık takıntısı yok bende.ne kadar zayıf olursam olayım göbek ve popoda biriken yağlar var. onlardan kurtulmak amacım.
bende zayıfım zaten kendimi kilolu olarak adlandırmıyorum
ama iç çamaşırlarımla aynaya baktığımda göbeğim ve basenlerim hiçte zayıf görüntüsü vermiyor
o görüntüden rahatsızım
yaşım 20
Canım ya cidden yanlış olmuş bu kahvaltıyı kesinlikle atlamamılısın. Ben sana ilk listelerime dayanarak öyle bir şey yazıyım buraya sadece fikir olsun diye yoksa tabii ki lise kişiye özel olmalı.
Sabah : 1 tane kepek ekmekli tost (light kaşar veya beyaz peynirli domatesli olabilir), şekersiz çay ya da yeşil çay
Ara: 1 kahve ile 3 kayısı,2 tam ceviz
Öğlen :ızgara tavuk veya et veya balık ile salata yanında ayran içebilirsin,1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 porsyon meyva(1 elma,nektarin,portakal falan mevsimine göre) yanında 1 bardak süt içerbilirsin kan şekerini dengelemesi için
Akşam: evde yaptığın sebze yemeğinde 6-8 yk. (1 kiloya 1 yemek kaşığı yağ demişti dşyetisyenim),1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği. Kışın 1 kepçe çorba da ekleyebilirsin. Eğer baklagil yiyorsan ekmek yememeni ya da yanında 2 kaşık bulgur pilavıyla tüketmeni tavsiye ederim.Eğer öğlen ekmeğini yemediysen akşama 2 dilim yaparsın.
Gece: 1 bardak yeşil çay veya arada süt içmeyip ikisinin yerini değiştirirsin :)
Yani 6 öğün senin için en ideali olur bence. Meyveleri sütle yada kuruyemişlerle tüketmelisin. 5 fındık,5 badem,2 tam ceviz gibi
bu fotoğraftaki bayan tabi ki 57-58 değil 50 kilo olmanı gerektiriyor canım.
Swanncım kepek yerine tam bugday unlu ekmek ve lıght urunler yerıne normal urunler tercih etmel lazım, light urunlere karsıyım içeriğindeki katkılardan dolayı sut ve sut urunlerındeki yag da aksıne bagırsaklardan emilmeyıp dırek atılıyor dıye bılıyorum cnn de bır belgeselde izlemiştim.bu arada kahvaltıda tost yenırse ıkıdılım ekmek oluyor cok olmazmı canım ya???ama liste ıcın tesekkur ederım 1hafta uygulayacagım bakalım yazarım sonra degısımı tabı olursa
bir ara ben 50 kiloydumbu fotoğraftaki bayan tabi ki 57-58 değil 50 kilo olmanı gerektiriyor canım.
172 boyCandice Swanepoel 1.75 boyunda 55 kiloo hastayim bu kizaa:) tabi boyle olmak isteyen arkadasin boyu uzun degilse 1.70 den kisaysa bu goruntu icin max 50 olmasi laziim
Bugün baya yedim aslında listeme hiç bağlı kalmadım ya bir şeye sinirlendim ve sinirlenince kendimi yemeğe verdim diyebilirim.
Sabah : 1yumurta, 1 kk peynir,1 dilim ekmek,yeşil çay
Ara:sütlü kahve
Öğlen: tahıllı simitli tost ve çay
Ara: 1 dilim cheesecake( işte bu dananın kuyruğunun koptuğu yer oluyor)
üzerine o gazla 1 saatte 6 km yürüdüm.
Akşam: 1 kase çikolatalı nesfit, 1 avuç fındık,1 kuru kayısı
hastalık öncesi mi bilmem ama bu tatlı krizleri beni yoldan çıkarmadan artık geçmeliler ya
Bugün baya yedim aslında listeme hiç bağlı kalmadım ya bir şeye sinirlendim ve sinirlenince kendimi yemeğe verdim diyebilirim.
Sabah : 1yumurta, 1 kk peynir,1 dilim ekmek,yeşil çay
Ara:sütlü kahve
Öğlen: tahıllı simitli tost ve çay
Ara: 1 dilim cheesecake( işte bu dananın kuyruğunun koptuğu yer oluyor)
üzerine o gazla 1 saatte 6 km yürüdüm.
Akşam: 1 kase çikolatalı nesfit, 1 avuç fındık,1 kuru kayısı
hastalık öncesi mi bilmem ama bu tatlı krizleri beni yoldan çıkarmadan artık geçmeliler ya
Canım cok ıyı ya takipçinim vallaBu hafta boyle yersem ıkı kılo gıdermı ne dersin
Canım diyetisyenin sana günde kaç dilim ekmek izni verdi? Bir de hedefin ne? 40lı kilolara düşmeyi mi istiyorsun tam olarak?
Swann karabugday ne ???
Bu sabah tartımda 52.2 kg gördüm
5 hafta önce diyete 56 kilo ile başladığımda hedefimde 52 kg idi.
6,5 yıl önce doğum yatıktan sonra (doğum sonrası diyetlerden sonra) hep 52 kilo oldum ben boyum 155 bu kilo ile kendimi iyi hissediyorum her ne kadar ideal kilom 48 olsa da ben pek o kiloya düşme niyetinde değilim açıkçası.
Doğumdan önce hep 45-50 kg aralığındaydım zaten.
Bu diyet süresince haftada 1'er kilo verdim. Adet öncesi haftamı saymazsak o hafta kilo vermedim de almadım da.
Ama bu hafta diyeti bırakmıyorum. Çünkü biliyorum ki diyeti bıraktığımda verdiğim kilonun bir kısmını geri alacağım. Bu yüzden 1 - 2 kilo daha gitsin istiyorum şimdilik diyete devam ama çok kasmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?