50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen zaten aşırı zayıfsın. Bence biraz kilo almalısın. Hiç tansiyon düşmüyor mu bu kiloyla? Bayılmıyor musun?
yo hayırr yemek yemediğimde düşer tansiyonum :26:
ama aşırı zayıf değilim göbeğim bile var popomda öyle küçük değil
kilomdan da eminim boyumdan da
hadi boyum 172 olsun en az
ama kilomu hergün tartıyorum tartımda doğru

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım bence kilon gayet ıyı sadece sporla sıkılaşıp istediğin forma daha rahat kavuşursun

Swanncım haklısın çantamda kuru kayı tasıycam bundan sonra. Kahveyi de azaltıcam reflüden dolayı sesimde kısık boğazım ıyıce tahriş olmuş. Kendımı yenilemek istiyorum. Sabah domates salatılık flan atıştırıyorum sonra ofiste bir kahve. Öğlende ne yıyeeğimi sasırıyorum genelde avm ye felan gıdıyorum. Akşamda oğlumu okuldan alıyorum ona yemek hazırlarken kan şekerim acayippp dusuyor yemek yemeyı dusunmezken bırden yemek canavarı oluyorum. Bana bu yasam tarzına gore bır liste lazım....bırde yuruyuse epydır ara verdım. Onu da programlamam lazım...

Canım ya cidden yanlış olmuş bu kahvaltıyı kesinlikle atlamamılısın. Ben sana ilk listelerime dayanarak öyle bir şey yazıyım buraya sadece fikir olsun diye yoksa tabii ki lise kişiye özel olmalı.

Sabah : 1 tane kepek ekmekli tost (light kaşar veya beyaz peynirli domatesli olabilir), şekersiz çay ya da yeşil çay
Ara: 1 kahve ile 3 kayısı,2 tam ceviz
Öğlen :ızgara tavuk veya et veya balık ile salata yanında ayran içebilirsin,1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 porsyon meyva(1 elma,nektarin,portakal falan mevsimine göre) yanında 1 bardak süt içerbilirsin kan şekerini dengelemesi için
Akşam: evde yaptığın sebze yemeğinde 6-8 yk. (1 kiloya 1 yemek kaşığı yağ demişti dşyetisyenim),1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği. Kışın 1 kepçe çorba da ekleyebilirsin. Eğer baklagil yiyorsan ekmek yememeni ya da yanında 2 kaşık bulgur pilavıyla tüketmeni tavsiye ederim.Eğer öğlen ekmeğini yemediysen akşama 2 dilim yaparsın.
Gece: 1 bardak yeşil çay veya arada süt içmeyip ikisinin yerini değiştirirsin :)

Yani 6 öğün senin için en ideali olur bence. Meyveleri sütle yada kuruyemişlerle tüketmelisin. 5 fındık,5 badem,2 tam ceviz gibi

siz hala niye zayıflıyonuz arkadaşım deli etmeyin bizi yaaa

callanetics denen bir egzersiz var sıkılaşmayı sağlıyor. boyumuz aynı aramızda 10 kilo var ben 59 olduğumda "zayıf" kategorisine giriyorum. yaşın da önemi var bu konuda 19 yaşından sonra vücut kendini toparlıyor haberin olsun. rahat ol ve bence kilo verme daha fazla

Canım bence kilon gayet ıyı sadece sporla sıkılaşıp istediğin forma daha rahat kavuşursun
Eki Görüntüle 810545
istediğim böyle bir görüntü spor yapıyorum
sadece sporla bu görüntüye ulaşır mıyım canım
eğer öyleyse kilo vermeme gerek yok
zayıflık takıntısı yok bende.ne kadar zayıf olursam olayım göbek ve popoda biriken yağlar var. onlardan kurtulmak amacım.
bende zayıfım zaten kendimi kilolu olarak adlandırmıyorum
ama iç çamaşırlarımla aynaya baktığımda göbeğim ve basenlerim hiçte zayıf görüntüsü vermiyor
o görüntüden rahatsızım
yaşım 20

Son düzenleyen: Moderatör:

bu fotoğraftaki bayan tabi ki 57-58 değil 50 kilo olmanı gerektiriyor canım.

Swanncım kepek yerine tam bugday unlu ekmek ve lıght urunler yerıne normal urunler tercih etmel lazım, light urunlere karsıyım içeriğindeki katkılardan dolayı sut ve sut urunlerındeki yag da aksıne bagırsaklardan emilmeyıp dırek atılıyor dıye bılıyorum cnn de bır belgeselde izlemiştim.bu arada kahvaltıda tost yenırse ıkıdılım ekmek oluyor cok olmazmı canım ya???ama liste ıcın tesekkur ederım 1hafta uygulayacagım bakalım yazarım sonra degısımı tabı olursa

Candice Swanepoel 1.75 boyunda 55 kiloo hastayim bu kizaa:) tabi boyle olmak isteyen arkadasin boyu uzun degilse 1.70 den kisaysa bu goruntu icin max 50 olmasi laziim

yok ya günde 4 dilim ekmek hiç çok değil emin ol 2 dilim pilavda 1 dilim ekmeğe eşit,3 kaşık yulafta,yarım paket altınbaşakta ama sen bilirsin canım. Evet diyet ürünlerle ilgili doğru yağ oranını azaltıp karbonhidrat değerlerini yükseltiyorlar aslında ben bir tek peynirde light alıyorum çünkü tam yağlı ezine seviyorum o da çok kalorili ama pınarın light peyniri baya sert hoşuma gidiyorum. Ama yoğurt ve sütte falan bencede çok gerek yok

Bugün baya yedim aslında listeme hiç bağlı kalmadım ya bir şeye sinirlendim ve sinirlenince kendimi yemeğe verdim diyebilirim.
Sabah : 1yumurta, 1 kk peynir,1 dilim ekmek,yeşil çay
Ara:sütlü kahve
Öğlen: tahıllı simitli tost ve çay
Ara: 1 dilim cheesecake( işte bu dananın kuyruğunun koptuğu yer oluyor)
üzerine o gazla 1 saatte 6 km yürüdüm.
Akşam: 1 kase çikolatalı nesfit, 1 avuç fındık,1 kuru kayısı

hastalık öncesi mi bilmem ama bu tatlı krizleri beni yoldan çıkarmadan artık geçmeliler ya

bir ara ben 50 kiloydum
gerçekten kötü bir görüntüm vardı herkes kilo al diyordu
54 falan olsam ideal olabilir herhalde
Candice Swanepoel 1.75 boyunda 55 kiloo hastayim bu kizaa:) tabi boyle olmak isteyen arkadasin boyu uzun degilse 1.70 den kisaysa bu goruntu icin max 50 olmasi laziim
172 boy
57 58 kilo
ne kadar olmalı sence kilom ? bu görüntü için

Canım cok ıyı ya takipçinim valla Bu hafta boyle yersem ıkı kılo gıdermı ne dersin

Canım diyetisyenin sana günde kaç dilim ekmek izni verdi? Bir de hedefin ne? 40lı kilolara düşmeyi mi istiyorsun tam olarak?

Canım cok ıyı ya takipçinim valla Bu hafta boyle yersem ıkı kılo gıdermı ne dersin

İki kilo fazla canım ya birbirimizi kandırmayalım bana o kadar az yiyosun diyosunuz da ben bile 1 haftada 1 kilo falan o yemeğe ki reglm yakın gene aldım gözüküyor yani.Ki en ideali haftada 1 kilo vermek zaten. Ama acelen varsa bilmiyorum daha düşük kalorili diyetlere yönelebilrsin ben hiç bir haftada 2 kilo vermedim. Sadece isveç diyetiyle falan o da bırakınca alınıyor hemen.

Canım diyetisyenin sana günde kaç dilim ekmek izni verdi? Bir de hedefin ne? 40lı kilolara düşmeyi mi istiyorsun tam olarak?

hedefim 45 aslında. İlk başlarda diyetisyenim bana günde 4-5 ekmek veriyordu ama öyle olunca zaten vericek kilom az olduğu için yavaş gidiyordu tabi arada leblebi ya da form bisküviler falan.Şimdi ise ekmek 2 dilim falan yiyorum ama aslında yulafmış,karabuğdaymış falan gene 4e denk geliyor gibi

Bu sabah tartımda 52.2 kg gördüm

5 hafta önce diyete 56 kilo ile başladığımda hedefimde 52 kg idi.

6,5 yıl önce doğum yatıktan sonra (doğum sonrası diyetlerden sonra) hep 52 kilo oldum ben boyum 155 bu kilo ile kendimi iyi hissediyorum her ne kadar ideal kilom 48 olsa da ben pek o kiloya düşme niyetinde değilim açıkçası.

Doğumdan önce hep 45-50 kg aralığındaydım zaten.

Bu diyet süresince haftada 1'er kilo verdim. Adet öncesi haftamı saymazsak o hafta kilo vermedim de almadım da.

Ama bu hafta diyeti bırakmıyorum. Çünkü biliyorum ki diyeti bıraktığımda verdiğim kilonun bir kısmını geri alacağım. Bu yüzden 1 - 2 kilo daha gitsin istiyorum şimdilik diyete devam ama çok kasmadan

Canım neler yedin? Spor yaptın mı? Sırlarını bizimle de paylaşır mısın? Biz de zayıflamak istiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…