Bu sabah tartımda 52.2 kg gördüm
5 hafta önce diyete 56 kilo ile başladığımda hedefimde 52 kg idi.
6,5 yıl önce doğum yatıktan sonra (doğum sonrası diyetlerden sonra) hep 52 kilo oldum ben boyum 155 bu kilo ile kendimi iyi hissediyorum her ne kadar ideal kilom 48 olsa da ben pek o kiloya düşme niyetinde değilim açıkçası.
Doğumdan önce hep 45-50 kg aralığındaydım zaten.
Bu diyet süresince haftada 1'er kilo verdim. Adet öncesi haftamı saymazsak o hafta kilo vermedim de almadım da.
Ama bu hafta diyeti bırakmıyorum. Çünkü biliyorum ki diyeti bıraktığımda verdiğim kilonun bir kısmını geri alacağım. Bu yüzden 1 - 2 kilo daha gitsin istiyorum şimdilik diyete devam ama çok kasmadan
Canım neler yedin? Spor yaptın mı? Sırlarını bizimle de paylaşır mısın? Biz de zayıflamak istiyoruz :)
Zelişim süpersin canım.darısı bana.benim de standart kilom 50 ydi.hamile kalmadan öncede 53dum ki vermeye çalısıyodum.simdi malum.birde yaşla da alakalı metobolizmam çok yavaşladı eskiden çok daha kolay kilo veriyordum.
kek de kh olduğuna göre canım öğlen ekmek yemeyi aklından çıkar. Izgara tavuk veya balık falan ne istersen ve yağsız salata en ideal seçim :)
Bu sabah 3 kaşık yulaf ezmesi,2 kaşık yoğurt ve 1 nektarin ile güne başladım. Şimdi kahve içiyorum ben de
bir ara ben 50 kiloydum
gerçekten kötü bir görüntüm vardı herkes kilo al diyordu
54 falan olsam ideal olabilir herhalde
172 boy
57 58 kilo
ne kadar olmalı sence kilom ? bu görüntü için
tabiki onlar gibi olabileceğimi düşünmüyorumLouisacim simdi bi dusundumde boyle bi goruntu icin ne kadar kilo verirsen ver candice gibi olmak istiyorsan MUTLAK SPOR ŞART..youtubeda candicein yaptigi sporlar egzersizlerin videolari var ama VictoriaSecretin gozde melegi gibi gorunmek neredeyse immkansiz cok agir spor yapiyorlar hicbisey yemiyorlar kuş kadardir belkide:) :roportajlarini okuyabilirsiin dumduz gobek incecik bel ve poposu meshurdur yusyuvarlak ayy ergenkenki vucuduyla alakasi yok cok degismis deli gibi kalca calismalisin gunde 3 saat spor ve kilon 50-52 olmali.. bence suanda sahanesin ama
Ben de aranıza yarın katılmayı düşünüyorum yaptıklarımı ve yediklerini gün içinde yarından başlyarak yazacağım. Kilom daha tartılmadm ama (yarın sabah tartılacağım) 54 yada 55 im sanırım. boyum 1.62. hedef kilom 46-45.
Çok az değil mi 46-45 falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?