kızlar bir sorum olacak lütfen yardım edin bana.maydonoz kürünü duydum yapanlar var gerçekten zayıflatıyormuş.kürün yapılışı.
16 sap maydonoz 2 yemek kaşığı limon yarım bardak su.bunları mikserde bir dakika çektirin diyor her sabah kahvaltıdan yarım saat önce için diyor.fakat anlamadığım her sabah taze tazemi hazırlanıp içilecek yoksa akşamdanda hazırlanıp sabah içilebilirni.bilen varsa lütfen cvp bekliyorum
Bende 1.60 boyundayım 57 kiloyummgeçen hafta 59 geliyodumm 2 kilo verdim çok şükür..aksamları sadece corba yiyorum.sabahlarıda domates salatalık,bi tanede elma günlük yemegim bu kdar ama yinede veremiyorum
Kızlar bu gunku menum
Sabah 1 dılım tam bugday ekmeğı 2kk kaşar peyniri 300cc su
Ara 200 cc süt 1SadeT.kahvesi minicik çikulata
Öğlen çok ince ve az lavaşa sarılmiş yağı aldırılmış tantuni ve ayran
Akşam henüz yemedim ama bunların ustune ne önerirsiniz evde makarnam ve patlıcan yemeğim var.yoksa sadece meyve mi yesem.
Çok az ve sağlıksız bence beslenme yönteminiz çünkü, sabah yedikten sonra akşama kadar aç kalıyorsunuz vücut bunu kıtlık olarak algılıyor ve daha idareli kullanıyor yakıtı :) bu yüzden de kilo veremiyorsunuz...
Selam arkadaşlar. Geçen hafta aranıza katılmıştım fakat hiç yazamadım. Kilo bildirimini de kaçırdım sanirim( bugün yediklerim şöyle
Sabah: 1 yumurta, 1 kk.den küçük peynir, 3 zeytin, maydonoz, domates, 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: çorba ve ızgara tavuk
Ara: 4 ceviz içi, neskafe, yeşil çay
Akşam patlican yemeği ve salata yicem.
Bu yediklerim çok mu sizce kizlar?
45 dk. Kadar da pilates yaptım
Selam arkadaşlar. Geçen hafta aranıza katılmıştım fakat hiç yazamadım. Kilo bildirimini de kaçırdım sanirim( bugün yediklerim şöyle
Sabah: 1 yumurta, 1 kk.den küçük peynir, 3 zeytin, maydonoz, domates, 1 dilim kepek ekmeği
ekmek yeme artık hatta meyve de karbonhidrat aslında bence ekmeksiz patlıcanla 1 kase yoğurt ye ama doymazsan üzerine 1 meyve yersin :)
Bugün sabah 2 haşlanmış yumurta ve salatalık yedim
Öğlen lor peynirli salata
Şimdide 1 tane köfte,3 kaşık yulaf,1 kase yoğurt,2 tane mürdüm eriği,5 tane fındık
ama doymadım ya böyle geçmez bence gece kesin bişeyler daha yicem
Öylemi dersin..Zaten öyle bi kaptırdımki kendimi psikolojim bozuldu,sbah bi elma domates falan yedim hala acıkmadım ama psikolojkmen hraldee :) çorba icicem aksam sadece
Kızlaar
Ne yediniz bugün?
Ben fazla kaçırdım. Sabah 3 tane keçiboynuzu, öğle 2 tabak mercimek çorbası
Akşama da domates falan yerim herhalde
Bu mu çok dediğin :)))))
Sabah : Kepekli sandviç
Ara: Eti pirinç-mısır patlağı 1 adet
öğle: mercimek çorba, 3 kaşık kadar pilav, 2 kaşık fırın patates
ara: kadayıf tatlısı
akşama: allah kerim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?