50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam beybiler,

ben 70.9 kg yim ve sizi çok kıskanıyorum bilin istedim :)))

ben arada 62 lere inip az bekleyin bende bir kaç haftaya burlarda olucam deyip deyip nasıl oluyorsa artık bunu dememin akabinde kendimi 73.9 kg olarak bulu verdim :)))

ama bekleyin beni anacım gelicemm burlarada.... şimdilik 70 lerden 60-69 arasına sızıyorum.... çok yakında orayı aşıcam ve buraya gelicem aha da buraya yazıyorum....

kızlar bir sorum olacak lütfen yardım edin bana.maydonoz kürünü duydum yapanlar var gerçekten zayıflatıyormuş.kürün yapılışı.
16 sap maydonoz 2 yemek kaşığı limon yarım bardak su.bunları mikserde bir dakika çektirin diyor her sabah kahvaltıdan yarım saat önce için diyor.fakat anlamadığım her sabah taze tazemi hazırlanıp içilecek yoksa akşamdanda hazırlanıp sabah içilebilirni.bilen varsa lütfen cvp bekliyorum

ewet taze taze yapılıyo.... makina iki dakkada cırrttt diye yapıveriyo zaten.... ben bi ara yapıyodum gece yatarken içiyodum ama ben....

Bende 1.60 boyundayım 57 kiloyumm geçen hafta 59 geliyodumm 2 kilo verdim çok şükür..aksamları sadece corba yiyorum.sabahlarıda domates salatalık,bi tanede elma günlük yemegim bu kdar ama yinede veremiyorum

Çok az ve sağlıksız bence beslenme yönteminiz çünkü, sabah yedikten sonra akşama kadar aç kalıyorsunuz vücut bunu kıtlık olarak algılıyor ve daha idareli kullanıyor yakıtı :) bu yüzden de kilo veremiyorsunuz...

Kızlar bu gunku menum
Sabah 1 dılım tam bugday ekmeğı 2kk kaşar peyniri 300cc su
Ara 200 cc süt 1SadeT.kahvesi minicik çikulata
Öğlen çok ince ve az lavaşa sarılmiş yağı aldırılmış tantuni ve ayran
Akşam henüz yemedim ama bunların ustune ne önerirsiniz evde makarnam ve patlıcan yemeğim var.yoksa sadece meyve mi yesem.

ekmek yeme artık hatta meyve de karbonhidrat aslında bence ekmeksiz patlıcanla 1 kase yoğurt ye ama doymazsan üzerine 1 meyve yersin :)

Bugün sabah 2 haşlanmış yumurta ve salatalık yedim
Öğlen lor peynirli salata
Şimdide 1 tane köfte,3 kaşık yulaf,1 kase yoğurt,2 tane mürdüm eriği,5 tane fındık
ama doymadım ya böyle geçmez bence gece kesin bişeyler daha yicem

Selam arkadaşlar. Geçen hafta aranıza katılmıştım fakat hiç yazamadım. Kilo bildirimini de kaçırdım sanirim ( bugün yediklerim şöyle
Sabah: 1 yumurta, 1 kk.den küçük peynir, 3 zeytin, maydonoz, domates, 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: çorba ve ızgara tavuk
Ara: 4 ceviz içi, neskafe, yeşil çay
Akşam patlican yemeği ve salata yicem.
Bu yediklerim çok mu sizce kizlar?
45 dk. Kadar da pilates yaptım

Öylemi dersin..Zaten öyle bi kaptırdımki kendimi psikolojim bozuldu,sbah bi elma domates falan yedim hala acıkmadım ama psikolojkmen hraldee :) çorba icicem aksam sadece

Çok gibi geldi bana yaa :) ben zayıflama formullerini bilmem pek ama midemiz guruldadıkça küçülürmüş öyle bi duyum aldım bende küçültmeye calısıyorum :)

çok değil bence gayet doğru gayet yerinde ya diğer arkadaşa katılmıyorum kendisi totalde 300 kalorilik diyet falan yapıyor zaten çok sağlıksız metebolizması çok yavaşlıcak ve sonra ne yese kilo alıcak

Canım akşam kaçırdım ya eltime gıttım 5-6 kasık yesilmercimekli yemek 3-4 kaşık makarna 3 kasık yoğurt ve 1tane 85calorilik dondurma.yedim bu arada işten eve gelirken arabada kan sekerim düştü ve 10 tane kadar kuru kaysı yedim 10 tane kadar da badem....

Maevef bence yediklerin normal.en ideali yavaş yavaş kilo vermek.

Sonunda konumu buldum iste. benim de 9.5 kilo fazlam var verecegim insallah. aksamlari evde yapilan kardiyo hareketlerinden yapiyorum bunun disinda kahvaltimi hep oldukca saglam ederim. Sonrasinda bir kahve aksam 5-6 gibi de yemek yerim. Bunun yaninda esim daha gec saatlerde 10-11 gibi acikiyor bende kaptirip yiyorum bunu engellemeye calisiyorum su an. Bunun disinda kendime her gun elma yemeyi aliskanlik edindirdim. Inaniyorum ki 2 ay icerisinde verecegim tum bu kilolari. Bu aksam kardiyo yapmadim cunku temizlik yaptim. Ve olmek uzereyim yorgunluktan.

Dün sinir krizleri geçirirken (oğlum ve dersler yüzünden) yemeği de abarttım ama aynı zamanda grip olduğum için muhtemelen dengelemişimdir çünkü vücudumun normalden fazla enerjiye ihtiyacı var.

Öylemi dersin..Zaten öyle bi kaptırdımki kendimi psikolojim bozuldu,sbah bi elma domates falan yedim hala acıkmadım ama psikolojkmen hraldee :) çorba icicem aksam sadece

Bence öyle az ve sık yersen metabolizma hızlanıyor ve kilo vermek daha kolay hale geliyor. Az yediğimizden mide de küçülüyor. Böyle yapabilirsen kilo vermen hızlanabilir.

Kızlaar
Ne yediniz bugün?
Ben fazla kaçırdım. Sabah 3 tane keçiboynuzu, öğle 2 tabak mercimek çorbası
Akşama da domates falan yerim herhalde

3 keçiboynuzuyla durabiliyosun? Ben yumurta yemeden duramiyorum. Bugün ki menüm :)
Sabah: 1 yumurta, 3 zeytin, 1salatalik, 1 dilim kepek ekmek
Öğlen: Yoğurtlu brokoli ve 1 dilim kepek ekmek
Brokoliyi mikrodalgada yaptkm ve ilk defa yapiyodum. Oldu olmadi pek anlayamadım, çiğ mig yedim:))) neyseki çiğ daha saglikliyimis vitamini kaybolmuyormus :)

Kızlaar
Ne yediniz bugün?
Ben fazla kaçırdım. Sabah 3 tane keçiboynuzu, öğle 2 tabak mercimek çorbası
Akşama da domates falan yerim herhalde

Bu mu çok dediğin :)))))

Sabah : Kepekli sandviç
Ara: Eti pirinç-mısır patlağı 1 adet
öğle: mercimek çorba, 3 kaşık kadar pilav, 2 kaşık fırın patates
ara: kadayıf tatlısı
akşama: allah kerim :))))

Dışardaydım. Sokakta 2 soda bir tane de köme yedim acıkınca. Akşama da çorbayla 2 domates yerim ilaveten.
Sen de çok yememişsin ayrıca :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…