50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah 49.9u gördüm ve sapıttım of offf.
Kahvaltı etmeyi resmen özlemişim ya.Uyanınca 1 nektarı yiyip 1 saat yürüyüş yaptım gelince 12 gibi 1 kaşık yağla yapılmış menemen,2 salam,3 zeytin,1 kk light peynir ve 1,5 dilim ekmek yedim.
Arada 2 tane kırmızı erik
6 gibi tavuklu sezar salata yedim veee dananın kuyruğu koptuu.
Tatlı krizlerim saolsun 8.30 gibi türk kahvesiyle suffleyi bir güzel yedim. Sabaha allah kerim

Dün Yediklerim

Sabah : Kepekli sandviç
Ara: Eti pirinç-mısır patlağı 1 adet
öğle: mercimek çorba, 3 kaşık kadar pilav, 2 kaşık fırın patates
ara: kadayıf tatlısı
akşama: allah kerim :))))

Akşam yemeğinde yemek yemedim. koca bir kase patlamış mısır ve bir tane puding (markette kapta satılanlardan) yedim. Bu sabah merak edip tartıldım hafta başı ile aynı kilo

Son düzenleme:
Kızlar bu sabah yine çok kaçırdım
3 dilim kepek ekmeği ve light beyaz peynirle 2 tane keçiboynuzu yedim. Hala açım. Fındık da yesem mi diyorum içimden :)))
Canan karatayı da izliyorum şimdi. Ekmek yemeyin diyor. Kafam karıştı.
Siz neler yediniz? Kilo vermeyi başaran var mı?

Arkadaşlar selam. Ben yine döndüm. Kısaca özet vereyim. 2 Sene önce 67.700 olmuştum. Evlenirken diyetle 4 ayda 52'ye düştüm. O aralarda kalıyorum hep. Nisan ayı gibi bi baktım 55.500 olmuşum. Hemen diyete başladım. Ağustos'a kadar 48.500e kadar düştüm. Tatil felan derken şuan 50.800üm.amacım 47-48 arası. Sanırım 10 günü bulmaz.
Şimdi 1 domates 1 biber ve 1 domatesle yağsız menemen yiyorum. 3,4 zeytin ve 1 üçgen peynir yanında. Öğle yemeği gibi oldu bu:) arada ceviz felan yerim biraz. Akşama da balık alıcam fırında yaparım.Bu arada benim zayıflamama balık çok yardımcı oluyor. Hem az kalorili hem açıktırmıyor hem de balık yağı faydalı.
Herkese başarılar. Ben yaklaşık 21 kilo verdim. Bir nevi uzman oldum yani:)) sorularınız olursa cevaplarımm.

Canım selam esasen ekmek yemesen iyi olur. Eğer hedefin 4,5 kiloysa 1 dilim tam buğday yiyebilirsin. Ama 10 ve üstüyse ekmek hiç yeme. Moralini bozmak gibi olmasın ama kepek ekmeği yemeyin. Beyaz ekmekten farkı yok. Tam buğday yiyin yerseniz de o da 1 dilim. Aslında hiç yemesek daha iyi. Ben bugün yemedim. Evet doyurucu olmuyor fakat diyet demek sabır demek.

kızlarrrrrrrr selam :) boyum 1.60 kilom 59 ve bebek istiyoruz.ben az yiyen birisiyim kilo vermek değilde sırt ve göbekteki yağları eritmek istiyorum.ağır hareket yapamıorum.işyerindede sekreterim masadan kalkamıyorum yardımcı olun nasıl eriyecek bu yağlar

sorum olmaz mı yaa... nasıl başarıyon öyle kilo vermeyi... helal olsun.... ben bu kez pek azimliyim ve çok olsun istiyorum gerçi ben 60 69 arasının üyesiyim ama burdanda menülere bakıp örnek almaya çalışıyorum... boyun kaç... ve ne yiyor ne içiyorsun....

Bende 1.60 boyundayım 57 kiloyumm geçen hafta 59 geliyodumm 2 kilo verdim çok şükür..aksamları sadece corba yiyorum.sabahlarıda domates salatalık,bi tanede elma günlük yemegim bu kdar ama yinede veremiyorum

yemeden de veremezsın çok yıyerekde veremezsın.ben bilir kişi değilim ama meyva karbonhıfratla yenmedıgın kılo yapar seklınde yazı okudum...

kılo vermenın özü tuz şeker kullanımını azaltmak..

bende 158 boydayım 53 54 kıloda seyredıyorum ama hep 50 kılodaydım bu ara aldım 4 kılo vermem lazım..dıyet yapmayı denmedım ama başaramadım pes edıyor ınsan..ama en ıyısı dedım şekersız cay içeyim...karbonhıdrat olan yıyecekler varsa ekmek yemem..bıraz daha fazla su ıcerım dıye dusunuyorum..sizlerde bana fıkır verirsenız sevınırım

tam buğday ekmeği yemeye çalışıyorum artı kepek çavdar vs..şeker hiç kullanmıycam inş..pılav makarna yedığımde zaten ekmek yemıyorum..ama ben son 6 aydır face food yedım dısarda kılo almamın nedenı o olabılır..

Sen karbonhidrat ihtiyacını nasıl karşılıyosun peki? Fındık leblebi falan yiyerek herhalde. Yağsız menemene aklım yattı esasında. Teşekkür ederim :)

sabah bir kase sütle nesfit ve muz
arada 5 10 kadar badem
öğle yarım dürüm çiğköfte
akşam yulaf ezmesi yine sütle
yarım saat spor

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selammmm dun hıc gıremedım iş yoğunluğundan.maşallah çoğaimışız bayağı.
Ben ıkı gundur sabahları 1 dılım ekmek 1 salatalık dün 5 zeytın bugun kk peynır yedim.öğlenlerıde ekmeksiz ızgara söğüş domates yedim gelelim akşama yemek yemedim ama bir kaç parça aburcubur edim yani şekerli seyler. Sabah tartıya cıktım kilo almışım deli oldum.ama elim yağım şiş bu arada sanırım ödem var vucudumda. Bu arada arada 1avuç leblebi yedim.

Kızlar selammmm dun hıc gıremedım iş yoğunluğundan.maşallah çoğaimışız bayağı.
Ben ıkı gundur sabahları 1 dılım ekmek 1 salatalık dün 5 zeytın bugun kk peynır yedim.öğlenlerıde ekmeksiz ızgara söğüş domates yedim gelelim akşama yemek yemedim ama bir kaç parça aburcubur edim yani şekerli seyler. Sabah tartıya cıktım kilo almışım deli oldum.ama elim ayağım şiş bu arada sanırım ödem var vucudumda.kabızım bırde 3-4 gundur. Unutmuşum aralarda da 1avuç leblebi yedim.

Az yemişsin tebrik ederim :)

Müthiş bir azim örneği. Tebrik ederim seni. Keşke biz de zayıflyabilsek senin gibi

Sen karbonhidrat ihtiyacını nasıl karşılıyosun peki? Fındık leblebi falan yiyerek herhalde. Yağsız menemene aklım yattı esasında. Teşekkür ederim :)

Yağsızm menemen kurtarıcım:))) ceviz vs yiyorum tabi. Arada sabahları tam buğday ekmeğinden yağsız tost yapıyorum.

spor şart. karbonhidrat direk göbek yağlanması yapıyor

Müthiş bir azim örneği. Tebrik ederim seni. Keşke biz de zayıflyabilsek senin gibi

Zayıflamamak için bir neden yokki. Sabırlı ve kararlı olmak lazım. Mesela ben bugün sabah yağsız menemen yedim. Temizlik yaptım. Arada ceviz yedim ve light kola içtim. Akşam levrek fırına sürdüm. Yannda çok az yağlı salata yedim. Biraz önce kahve içtim. Eşim fıstıklı dondurma getirmiş ısrar etti ama yemedim. O zaman çabamın bir anlamı kalmazki. Sabah kalktığımda tartı ve aynadaki zevk paha biçilmez. Belden ve göbekten yağlar fışkırmıyor. 36 ya da 34 beden alıyorum. 38-40 alıyordum eskiden. İnsan ne kadar değişiyor bir bilseniz.
Lütfen karar verin biraz sabırla çok mutlu olun. Şuan yaptığım diyet yalnızca 2 kilo için. Ve çocuk oyuncağı. Çünkü öğrendin kilo vermeyi.Haydi kızlar başaralımmmn.

Aslında pazartesi sabahları tartılıyordum ancak bugün 1 haftalık izne çıkıyorum. İznim süresince de diyetle pek işim olmayacak :)))))

Pazartesi 52,2 idim bu sabah 51,8 gördüm tartıda.

Bakalım 10 gün sonra dönüşte kaç kilo olarak döneceğim aranıza :)

(Diyet haritamı kısaca özetlemek gerekirse; 1,5 ay önce 56 kg ile başladım, hedefim 52 kilo idi. Ama sonra yeni hedef belirlledim kendime. Sebebi ise diyet sonrası alacağım kiloyu şimdiden tolere etmektir. Yeni hedefimi 50 kg.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…