50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ne güzel kalabalıklaşmıştık. Şimdi sen de gidiyosun.

Yaaaaa zarpanditt daha ne yiyim.bu sabah 1dılım ekmek 5zeytın simdide yeşişcay ıcıyom ış yerınde.oğlen ne yıyım de hadı bana.

Evdeysen buğulama balık falan ye. İş yerindeysen bir paket eti form ye. İş yerinin yemekhanesi varsa sebze yemeği de yiyebilirsin ekmeksiz. Yoğurt ye dicem ama o da uyku getirir, olmaz :)

Ya öyle güzel anlatmışsın ki.
Kilo vermek biraz da motivasyon işi. Sen kendini motive edebiliyorun demek ki. Ben de gaza gelebilmek için kkya üye oldum mesela. Çok faydasını görüyorum esasında ama hala tam randıman alabilmiş değilim. Okul da başlıyo bi dahaki hafta. Bakalım ne olacak dersler başlayınca.

Arkadaşlar kendinizi motive edin.dün gece öyle bir açıktım ki. Ama azmettim:)) 49.700"ü gördüm bu sabah. Mutluyum. Bugün öğrencimle bulusacağız. Dışarda yiyeceğim. Ama tamamen et ağırlıklı yicem. Gece de bisiklet çeviririm.

Merhaba 165 boyunda 17 yaşındayım 50-51 gidip geliyorum (60 kilodan 49a düşmüştüm ramazandan önce) :44: Düşününce o kadar yememe rağmen yinede az almışım diyorum Neyse dün yeniden başladım abur cuburu ve tatlıyı hayatımdan çıkarma eylemine, hedefim göbeğimden kurtulmak Hem motivasyon olur diye hem de yolumdan sapmamak için bundan böyle foruma günlük yediklerimi yazmaya karar verdim

Sabah: 1 buçuk dilim kepekli tost ekmeği, 1 kk beyaz peynir, (tahminen) 5-6 çatal menemen, domates salatalık, şekersiz çay

Canım sen zaten zayıfsın. Hedefin ne ki?

Ara: 2 armut, yarım mandalina

Öğle: Yarım dilim kepekli tost ekmeği, 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık makarna, biraz peynir ve turşu

Ara: 1 şeftali, 5 kuru üzüm, 2 fincan sütlü türk kahvesi

Bu arada akşamları yemek vs. yemiyorum bi süredir, hem daha hafif hissediyorum tavsiye ederim

Son düzenleme:
sabah sütle nesfit
öğlen (kaçamak yaptım dışardayımm )
ekmek arası tantuni, ayran
akşam iki parça tavuk
bundan sonra birşey yemem artık en fazla elma
yarım saat spor yapacağım şimdi

iki senedir 4-5 kiloyla ugrasmaktan sıyırıcam artık.80-90 kilo olanlar yanımda eridi gitti ben kilo veremedm çok kıloku dglm ama bu bende takıntı oldu çok mutsuzum.yemesemde veremiyorum yaa off

Kızlar benim prolaktinim yüksek. Adet olamıyorum 2 aydır. Kilo da veremiyorum ayrıca. Ödem yapar mı adet düzensizliği? Başınıza geldi mi böyle bir olay, bilginiz var mı?
İştahım da açık, çok mutsuzum.

Sizi çok yakından takip ediyorum. Keşke daha çok kilo bildiriminde bulunsanız. Yediklerinizi sık sık bizimle paylaşırsanız çok sevinirim ayrıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…