Aslında pazartesi sabahları tartılıyordum ancak bugün 1 haftalık izne çıkıyorum. İznim süresince de diyetle pek işim olmayacak :)))))
Pazartesi 52,2 idim bu sabah 51,8 gördüm tartıda.
Bakalım 10 gün sonra dönüşte kaç kilo olarak döneceğim aranıza :)
(Diyet haritamı kısaca özetlemek gerekirse; 1,5 ay önce 56 kg ile başladım, hedefim 52 kilo idi. Ama sonra yeni hedef belirlledim kendime. Sebebi ise diyet sonrası alacağım kiloyu şimdiden tolere etmektir. Yeni hedefimi 50 kg.)
Az yemişsin tebrik ederim :)
Zelişim güle güle git sana iyi tatiller canım.sakın kilo alma canım:)))
Ya ne güzel kalabalıklaşmıştık. Şimdi sen de gidiyosun.
Yaaaaa zarpanditt daha ne yiyim.bu sabah 1dılım ekmek 5zeytın simdide yeşişcay ıcıyom ış yerınde.oğlen ne yıyım de hadı bana.
Ben arada uğrayıp yoklarım sizi canlar :)))
Zayıflamamak için bir neden yokki. Sabırlı ve kararlı olmak lazım. Mesela ben bugün sabah yağsız menemen yedim. Temizlik yaptım. Arada ceviz yedim ve light kola içtim. Akşam levrek fırına sürdüm. Yannda çok az yağlı salata yedim. Biraz önce kahve içtim. Eşim fıstıklı dondurma getirmiş ısrar etti ama yemedim. O zaman çabamın bir anlamı kalmazki. Sabah kalktığımda tartı ve aynadaki zevk paha biçilmez. Belden ve göbekten yağlar fışkırmıyor. 36 ya da 34 beden alıyorum. 38-40 alıyordum eskiden. İnsan ne kadar değişiyor bir bilseniz.
Lütfen karar verin biraz sabırla çok mutlu olun. Şuan yaptığım diyet yalnızca 2 kilo için. Ve çocuk oyuncağı. Çünkü öğrendin kilo vermeyi.Haydi kızlar başaralımmmn.
Merhaba 165 boyunda 17 yaşındayım 50-51 gidip geliyorum (60 kilodan 49a düşmüştüm ramazandan önce) :44: Düşününce o kadar yememe rağmen yinede az almışım diyorumNeyse dün yeniden başladım abur cuburu ve tatlıyı hayatımdan çıkarma eylemine, hedefim göbeğimden kurtulmak Hem motivasyon olur diye hem de yolumdan sapmamak için bundan böyle foruma günlük yediklerimi yazmaya karar verdim
Sabah: 1 buçuk dilim kepekli tost ekmeği, 1 kk beyaz peynir, (tahminen) 5-6 çatal menemen, domates salatalık, şekersiz çay
Canım sen zaten zayıfsın. Hedefin ne ki?
Arkadaşlar kendinizi motive edin.dün gece öyle bir açıktım ki. Ama azmettim:)) 49.700"ü gördüm bu sabah. Mutluyum. Bugün öğrencimle bulusacağız. Dışarda yiyeceğim. Ama tamamen et ağırlıklı yicem. Gece de bisiklet çeviririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?