50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bir kaç gündür yazamıyodum iki üç gündür zaten reglim yaklaştığı için iştahım çok acıktı kendime izin vermiştim ki dün akşam pizza şarap falan yaptık erkek arkadaşımla ama ona rağmen 51i görmemek beni mutlu ediyor. Dün gece oldum regl o yüzden pazartesiye kesin düzene dönerim artık diye düşünüyorum :) gene sizi takipteyim yeni gelenler de hoş gelmişler

Kilo alamamana sevindim. Şarabın kalorisi az zaten, bir şeycik olmaz merak etme.:)
Ben adet olamıyorum ne yazık ki 2-3 aydır. Metabolizmanızın kıymetini bilin.

bugün ki menumü hiç yazmıyım
çok fena abarttım
ama bir saat spor yaptım
bu hafta daha dikkatli olacağım
56yı bir görsem çok mutlu olacağım yaa
pazartesi tartı günüm

Kızlar ıyı aksamlar herkese...
Abah 1dılım emek 2kk peynir yarım yumurta. Arada yarım dilim karpuz 87kalorilik dondurma Öğlen 2 dilim pizza. Akşam da 2 avuç sarı leblebi bir dilim kek yeşil çay nasıl ama !!!!

Ara: 1 dilim salam, 1 kk beyaz peynir, domates + elma

Öğle: 1 dilim kepek ekmeği, 5-6 kaşık patlıcan yemeği, 1-2 kaşık yoğurt, salata

Ara: 2si 1 arada + 1 adet şeftali

Akşam bi şey yemedim ve böylece kapattım günü

baskülüm yok, 57 kilo civarındayım. 52-53 kiloya dönmek istiyorum, çok özledim o halimi.

sabah-öğlene doğru- iki dilim ekmek, peynirli yumurta, bissürü kaşar peynir üç-dört zeytin yedim.

öğlen civarı bir adet armut,

akşama doğru bir salkım üzüm,

bir ara bir avuç kadar menengiç tane (toplamda son bir haftada yarım kilo bitti),

toplamda gün içinde ve akşam onlara kadar süreçte 40 gram kadar bitter çikolata,

yarım paketten fazla 9 kat gofret yedim.

vaaay, saçma sapan şeyler yapmışım yahu buraya yazmanın yeme-içme duyarlığı kazandırmasını umut ediyorum, inşallah işe yarayacak.

herkese selamlar...

Yemek yemek canım istemedi.:44: sebzeden bıktım ( ayrıca sağlıksız olan ne anlamadım doğrusu.kilo verme acısından demek istedin sanırım!!! Karbonhidrat ağırlıklımı buldun?

Sağlıksız dediğim şey karbonhidrat ağırlıklı olması evet: pizza, dondurma, kek kötü olmuş

Canım merhaba, ben de bu topiği yeni keşfettim. 58 kiloyla diyet yapmaya başladım. Sanırım aynı durumdayız. ilk hedefm 53lerime dönmek. sonra da 50yi zorlicam :) Şu an 54 55 arasında git geller yaşıyorum.

Çok kötü beslenmişsin. Hiç yemek yememişsin ama sen. Meyve ve çikolata. O kalorileri yemekten alsaydın daha iyidi..

Ben meyveği sadece öğlene dogru acıkırsam yiyorum az miktarda. O da çok masum değil. Şeker yakamazsak yaga dönüşüyor

Kahvaltıda haşlanmış yumurta zeytin domates, öğlen iş yerimde ne çıkarsa pilavı, makarnası ve tatlısı hariç, akşam da kendime göre bişeyler hazırlayıp ekmeksiz yiyorum işte. :) dün akşam salata hazırladım küçük bi porsiyon :)

Sağlıksız derken vücudunun ihtiyacı olan hiçbir besinden yememişsin canım ama zayıflarsın böyle evet..

Yemek yemek canım istemedi.:44: sebzeden bıktım ( ayrıca sağlıksız olan ne anlamadım doğrusu.kilo verme acısından demek istedin sanırım!!! Karbonhidrat ağırlıklımı buldun?

Canım sana callanetics egzersizlerini öneririm. Daha fazla kilo vermeye çalışma. Onu yaptıgında vücudunun nasıl forma girdiğine sen de şaşıracaksın. Forumda bulabilirsin :)

Kilo alamamana sevindim. Şarabın kalorisi az zaten, bir şeycik olmaz merak etme.:)
Ben adet olamıyorum ne yazık ki 2-3 aydır. Metabolizmanızın kıymetini bilin.

canım gittin mi bir kadın doğum doktoruna ya atlama bence önemli böyle şeyler,geçmiş olsun.

Vee bugün bomba gibi diyetime geri dönüyorum. Şu iki gün biraz sert yapıp salı normale dönmeyi düşünüyorum. Sabah 3 kaşık yoğurt,1 parmak kalınlığında ananas,3 kaşık yulaf ezmesi ve tarçını karışıtırdım yedim süper oluyor normal kahvaltıdan sıkılanlara tavsiye ederim :)

gittim canım. hormon bozukluğu dedi doktor. mr verdi. sonuçlara göre ilaç yazacak. prolaktinim yüksekmiş.

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği+1 dilim kaşar+1 dilim salamdan oluşan yağsız tost, 5 tane patates kızartması, yoğurt ve şekersiz çay

Ara: 1 armut

Öğle: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kase mercimek çorbası, 2 parça kızarmış tavuk, salata ve yoğurt

Ara: 1 mandalina, 2si 1 arada kahve

Akşam bi şey yemeyi düşünmüyorum

Bugune gelince sabah saat 9 da bir bardak nar/portakal karışık sıkma meyvesuyu 1 karısık tost arada 1elma öğlen 6-7kaşık bulgur pilavı yine 6-7kaşık et sote domates salatalık söğüş akşam yemicem çünkü öğleni saat 15:30 da yedim.hala tok hissediyorum acıkırsam.

Son düzenleme:
Selamlar herkesee,
Bugün sabah 3 kaşık yoğurt,3 kaşık yulaf ve ananas
Ara: 1 tane sade activia,2 kaşık yulaf, üzerine yağsız sütlü kahve,2 tane bisküvi
öğlen: haşlanmış sebze ve 2 kaşık yoğurt
Ara: Türk kahvesi,3 tam ceviz
Akşam:3 tane kuru kaysı,5 badem,5 fındık
Ara: 1 tane mürdüm eriği,azıcık ananas

Akşam canım yemek istemeyince böyle fındıklar bademler falan yedim ama bakalım artık sabah tartı neler dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…