Kızlar bir kaç gündür yazamıyodum iki üç gündür zaten reglim yaklaştığı için iştahım çok acıktı kendime izin vermiştim ki dün akşam pizza şarap falan yaptık erkek arkadaşımla ama ona rağmen 51i görmemek beni mutlu ediyor. Dün gece oldum regl o yüzden pazartesiye kesin düzene dönerim artık diye düşünüyorum :) gene sizi takipteyim yeni gelenler de hoş gelmişler
bugün ki menumü hiç yazmıyım
çok fena abarttım
ama bir saat spor yaptım
bu hafta daha dikkatli olacağım
56yı bir görsem çok mutlu olacağım yaa
pazartesi tartı günüm
172 canım ...........Boyun kaç ki canım?
Kızlar ıyı aksamlar herkese...
Abah 1dılım emek 2kk peynir yarım yumurta. Arada yarım dilim karpuz 87kalorilik dondurma Öğlen 2 dilim pizza. Akşam da 2 avuç sarı leblebi bir dilim kek yeşil çay nasıl ama !!!!
Sağlıksız bence
Yemek yemek canım istemedi.:44: sebzeden bıktım( ayrıca sağlıksız olan ne anlamadım doğrusu.kilo verme acısından demek istedin sanırım!!! Karbonhidrat ağırlıklımı buldun?
baskülüm yok, 57 kilo civarındayım. 52-53 kiloya dönmek istiyorum, çok özledim o halimi.
sabah-öğlene doğru- iki dilim ekmek, peynirli yumurta, bissürü kaşar peynir üç-dört zeytin yedim.
öğlen civarı bir adet armut,
akşama doğru bir salkım üzüm,
bir ara bir avuç kadar menengiç tane (toplamda son bir haftada yarım kilo bitti),
toplamda gün içinde ve akşam onlara kadar süreçte 40 gram kadar bitter çikolata,
yarım paketten fazla 9 kat gofret yedim.
vaaay, saçma sapan şeyler yapmışım yahuburaya yazmanın yeme-içme duyarlığı kazandırmasını umut ediyorum, inşallah işe yarayacak.
herkese selamlar...
Yemek yemek canım istemedi.:44: sebzeden bıktım( ayrıca sağlıksız olan ne anlamadım doğrusu.kilo verme acısından demek istedin sanırım!!! Karbonhidrat ağırlıklımı buldun?
Merhaba 165 boyunda 17 yaşındayım 50-51 gidip geliyorum (60 kilodan 49a düşmüştüm ramazandan önce) :44: Düşününce o kadar yememe rağmen yinede az almışım diyorumNeyse dün yeniden başladım abur cuburu ve tatlıyı hayatımdan çıkarma eylemine, hedefim göbeğimden kurtulmak Hem motivasyon olur diye hem de yolumdan sapmamak için bundan böyle foruma günlük yediklerimi yazmaya karar verdim
Sabah: 1 buçuk dilim kepekli tost ekmeği, 1 kk beyaz peynir, (tahminen) 5-6 çatal menemen, domates salatalık, şekersiz çay
Kilo alamamana sevindim. Şarabın kalorisi az zaten, bir şeycik olmaz merak etme.:)
Ben adet olamıyorum ne yazık ki 2-3 aydır. Metabolizmanızın kıymetini bilin.
canım gittin mi bir kadın doğum doktoruna ya atlama bence önemli böyle şeyler,geçmiş olsun.
Vee bugün bomba gibi diyetime geri dönüyorum. Şu iki gün biraz sert yapıp salı normale dönmeyi düşünüyorum. Sabah 3 kaşık yoğurt,1 parmak kalınlığında ananas,3 kaşık yulaf ezmesi ve tarçını karışıtırdım yedim süper oluyor normal kahvaltıdan sıkılanlara tavsiye ederim :)
Sağlıksız derken vücudunun ihtiyacı olan hiçbir besinden yememişsin canımama zayıflarsın böyle evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?