50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar sabah sandoviçimi yedim. Arada bişey yemedim.Elma yedim. Geç kalkmıştım zaten. Akşam da somon balığı aldım ve fırına sürdüm.yanında da çok az yağlı salata. Akşam otururken de çay içtim.

Ben yine hastayım yaa :)))

Bu sabah kalkamadım, haftaya da hasta başladığım için sandviç ekmeği alamamıştım.

Evdeki ekmeği hazırlamayada zamanım olmadı çok erken çıkıyorum evden.

Bu yüzden pastaneye girip 2 poğaça alıp şuan hepsini yedim yaklaşık 2 aydır yemiyordum ki öncesinde nerdeyse her sabah yiyordum

Biraz kızdım kendime keşke hazır sandviç alsaydım diye ama napayım yaaaaa

Yedim işte

Bakın 2. güzel bir çözüm de gıda intolerans testi olabilir. Bu testte sindiriminde güçlük çektiğiniz veya vücudun uyum sağlamakta zorlandığı besinler çıkar karşınıza. Sadece onlardan uzak durarak veya kısıtlayarak istediğiniz ölçüye ulaşır vede orada kalırsınız

Canım gıda int. Testini bende uzun zaman dusundum yaptırmayı ama bu testi 3 ayda yinelemek gerekiyor. Ve pahalı bir test. En iyi çözüm az yemekden geciyor. Bunu da alışkanlık haline getirmek gerekiyor.

Canım gecmiş olsun ama poğaçadan uzak durmanı öneririm. Bir yumurta haşlasan o bile yeterli olur canım

Kızlar benim menüm de bugun sabah haşlanmış bir yumurta öğlen 2şiş ızgara epeyce salat ve minicik 2lokmalık lavaş 1bardak ayran arada 4-5 tane kuru üzüm saat 17 de 1hurma meyvesi akşam 2kaşık yoğurt 2 kaşık oğlumdan artan çorba şimdide yeşil çay içicem nasıl dersiniz???

Gayet iyi bence. Sadece sabah kahvaltısıni biraz az buldum. Doyabiliyosan güzel :)

Benim bugünkü menüm sabah kahvaltısı saat 11.30da
1 haşlanmış yumurta üzerine yoğurt ve tereyağli sosla (bu biraz fazla oldu), 1 kk. Peynir, 4 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği
Arada 3-4 ceviz içi, sütlü neskafe, yeşil çay
Öğlen : Izgara tavuklu salata, ayran. Saat 16.30 gibi
Akşam 19da da bir kase çorba

Ooo süper menü. Tebrikler.

Menüm

Sabah yarım simit yanında biraz peynir.şekersiz çay. Öğlen ve sabah birlikteydi. Yeşil çay içtim.
Akşam yağsız patlıcan soğan ve domatesi biberle pişirdim. Yoğurtla yedim. Ardından da çok az sütle kahve içtim.
Şuan çok açım. Gündüz değil gece açıkıyorum. Ama dayanıcammm.
Bayrama kadar devam.

Kızlar sabah çift kaşarlı çeyrek ekmek tost yedim arada 1dilim elma yarım mandalin öğlen yemeği 2dilim patlıcanlı börek yedim az önce arkadaşım getirmişti .sabah birde sade kahvem vardı. Akşama da acıkırsam yerim şu anda acayip tok hissediyorum. Sanırım midem bayağı küçülmüş.

Canlar dün gece feci acıktım. Karnım delindi resmen. Ama yatağa girdim dayandım yemedim:))
bugün evde olmayacağım dışarda yememek için sandviç yedim evde uno ekmeğine. Yanında da şekersiz kahve içtim.
Diyet bisküvimi aldım yanıma:))

yağmurcum diyette esasen börek yenmese daha iyi olur. Ama akşam yemezsen kurtarırsın.

Merhaba arkadaşlar... Bugün sabah kahvaltım 2 dilime yakın kepek ekmek, zeytinyağı ile yaptığım menemenden biraz ve biraz da (3 tane yuvarlak kesilmiş) sucuk, peynir, roka, 3 zeytin
Biraz fazla oldu kahvaltım sanırım. Şuan azcık light sütle yapılmış neskafe içiyorum. Bugün calismiyorum. Kahvaltiyi 11de yaptığım için daha öğlen yemeği yemedim.

Ya arkadaşlar nerdesiniz? Gitgide azalıyoruz farkında mısınız? Kimse menüsünü yazmıyor(
Benim bugün yoğun günümdü ama yine de yemedim çok. Sabahı yazmıştım zaten. Öğlen ve arada yarım simit ve 2 şekersiz kahve içtim.
Akşam çok az yağlı menemen yedik eşimle. Yanında 1 dilim uno light ekmek biraz peynir ve salatalıkla.
Ardından ders çalıştım. Bişey içmedim yanında. Şuan yine acıktım. Tvde kebapları anlatıyorlar. İzledim ah çektim:)))

Ee akşamında ne yaptın canım?

Günaydın.

Bayram öncesi işyerinde 7 kişi istifa edince yaşanan şoklar ve yoğunluklardan dolayı giremez oldum.

Dün öğlen 2 tabak makarna yedim. Çok yoğun ve çok yorgundum ne yediğimi bile anlamadım.
Kötü huyum hızlı yemem ve doyduğumu anlamamam. Akşam sadece 1 kase ıspanak yedim.

Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir.

Öğlene bilmiyorum maalesef.

Cumartesi ve Pazarteside çalılıyorum.

Fırsat bulursam öğünlerimi yazacağım.

Kalın sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…