Ee akşamında ne yaptın canım?
Günaydın.
Bayram öncesi işyerinde 7 kişi istifa edince yaşanan şoklar ve yoğunluklardan dolayı giremez oldum.
Dün öğlen 2 tabak makarna yedim. Çok yoğun ve çok yorgundum ne yediğimi bile anlamadım.
Kötü huyum hızlı yemem ve doyduğumu anlamamam. Akşam sadece 1 kase ıspanak yedim.
Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir.
Öğlene bilmiyorum maalesef.
Cumartesi ve Pazarteside çalılıyorum.
Fırsat bulursam öğünlerimi yazacağım.
Kalın sağlıcakla
Yihuuu
Canlar yine ben:))
Sabah diyet sandviç. Yanında kahve şekersiz.
Akşama kadar 1 elma, 1 şekersiz kahve.
Akşam sahnem vardı. 2 saat şarkı söyledim. Arada ciğer yedim ekmeksiz.
Bugünü de başarılı kapattım. Resmen kurudum:))
Bakalım pazartesi ne olacak:)
Tebrikler yağmurcum:)) Türk sanat müziği söylüyorum. İnş. bigün tanışmak nasip olur:)))
Bende temizlik yapıyorum. Evim büyük bugün anca dip köşe topluyorum. Nevresimleri değiştiriyorum vs. Yarın da siler süpürürüm.
Sabah diyet sandviçimi yedim yine. Yanında şekersiz kahve. Şimdi de yeşil elma yiyorum. Tavsiye ederim. Dışı yeşil olan meyvalar daha az şekerliymiş.
Canım kolay gelsin benim de temizlik günüm bugunum ütümü yeni bitirdim.bende olgun meyve hiç sevmem yeşil elmaya da bayılırım ayrıca. Birde arada sırada yeşil elma çubuk tarcın karanfil ve top karabiber 10 dakika kaynatıyorum ılık tüketiyorum hem çok lezzetli hemde detoks oluyo. Tavsiye ederim. Ödem atıyorsun bayağı.
Ben de temizlik yaptım ne tesadüf :)) sabah yarim porsiyon sucuklu yumurta, 1 kk. Peynir, roka, 2 zeytin, 1 salatalık, 1 dilim kepek ekmek. Arada light sütle yapılmış neskafe
Öğlen 1 biber dolma, yogurtla ekmeksiz yedim.
Akşam 1 ızgara tavuk, bol salata, 4 tane soğan halkası
Diyetime uymayanlar sucuk ve soğan halkasıydi ama dayanamadım(
Canlar bugün yoruldum ama temizliğim bitmedi yarın devam. Sabah sandviçimi yedim. Şekersiz kahve içtim.
İş yaptım arada 1 yeşil elma yedim. Akşam menemen yedim çok az yağlı. 2 dilim uno light ekmek. Biraz peynir ve salatalık.
Ardından şekersiz kahve içtim.
Biraz önce de 40 dk bisiklet çevirdim. 400 kalori yaktım. Duş aldım ardından light kola ve çok az ceviz yedim. Açıktım amaaa:))
Bugünkü menüm sabah yarım simit 2kk peynir domates salatılık
Öğlen yarım tost içi sebzeli tam buğday ekmekli sade kahve
Akşam 4-5 parça haşlanmış brokoli 3-4 kaşık oğlumdan artan sebzeli bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
Bu arada yarına misafirim var ve az önce tiramisu yaptım yarına.bundan kesinlikle yeim şimdiden söylim kimse kısmasın bana
Benim bugün yediklerim şöyle
Sabah: 1 dilim kepek ekmek, 2kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, salatalik, domates, yeşil biber üzerine biraz zeytinyağı limon ve baharat, 2 zeytin
Arada grisini
Aksam : disarda oldugum icin sezar salata, ayran
Öğlen yemeği yok çünkü kahvaltı 12.30daydi :)
Canım aynen benim tarz:)) bende geç kalkıp 2 öğün yiyorum genelde. Ama 8de felan kalksam kesin 3 öğün felan olurdu. Çalışanlar haklı valla. Bu arada bugünü çok başarılı atlatmıssın.:))
tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?