- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
50.900Le başladım bugün itibariyle 48.500üm. Ee yeter. Bayramda biraz keyif yapıcam abartmadan. Ama gece kesin bisiklet çevireceğim.
50.900Le başladım bugün itibariyle 48.500üm. Ee yeter. Bayramda biraz keyif yapıcam abartmadan. Ama gece kesin bisiklet çevireceğim.
Kayisili form çay aldım akşam otururken ondan bir fincan içtim. Bağırsaklarim iyi çalışmıyor herhalde. Çalışırsa daha iyi kilo vereceğimi düşündüm :))
Kayisili form çay aldım akşam otururken ondan bir fincan içtim. Bağırsaklarim iyi çalışmıyor herhalde. Çalışırsa daha iyi kilo vereceğimi düşündüm :))
Evet bi kerelik iç bakalım onu en azından diyete başlarken bagıirsakları iyice bi boşaltmak güzel oluyor. Yalnız düzenli içme bagırsaklarda tembellik yapar, zaten hepimizin öyle kronik bir sorunu var. Bir kere içtikten sonra bagırsak çalıştırıcı yemeklere agırlık ver. Arada kendini çok şişkin hissettiğinde falan içersin. :)
Canım bağırsaklarını çalıştırabilir ama 4-5 günden fazla içmemek gerek ben sana bolca yoğurt yemeni öneririm ama ev yoğurdu tabiki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?