50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar, Sabah kalkınca 2 dilim peynir 1 domates 5-6 tane zeytin yedim. Evde yumurta kalmamış almaya üşendim :) Tartıldım az önce. 54,4 kg. :)

Bu arada dijital tartı aldım 2 gün önce. Çok begendim. İhtiyacı olan varsa baksın derim. Fiyatı 30 TL Kargo ile 33.50 'ye geldi. Yag, kas, su, kemik, kalori ihtiyacı hesaplıyo hem de markası fakir.

Fakir Hercules Vücut Analiz Baskülü - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

Sabah: 1 kupa sade kahve
kahvaltı : 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim yağsız peynir 1 bardak 1 şekerli çay

Birazdan yürüyüşe çıkıyorum inş.

50.900Le başladım bugün itibariyle 48.500üm. Ee yeter. Bayramda biraz keyif yapıcam abartmadan. Ama gece kesin bisiklet çevireceğim.

Kızlar sabah giremedim misafirim kahvaltıdan geldi ve az önce gittiler . Dısarıda gezmeye de götürdük uzaktan geldiler çünkü. Neyse ama bugün gercekten kaçırdı saylır o yüzden yazamicam yediklerimi ( bayramda da almamaya çalışıcam ekmeksiz et keyfi dışında bir şey yemicem. Esenbikecim inşallah bende 52 leri görünce gevşemeye başlıcam şuna da gurula 54 lerin sonlarıda olsa görmeye başlamak mükemmel.

Ara öğün bir elma
Akşam yemeği ızgara tavuk
aslında haşlamıştım ama baktım yenmiyo birazda ızgara yaptım

ayrıca hepinize

Herkese iyi bayramlar öncelikle...
Sabah 1 ilim ekmek 2 kk peynir. Öğlen 5 kaşık et sote 7 kaşık pilav ve soğan salatası akşama 1 dilim biraz büyükçe tiramisu ve cay sadece öğlen yine tatlı krizim tuttu 4 tane madlen yedim bu arada ((( bır de az önce 1ince dilim kavun.

İyi bayramlar arkadaşlar...

Dün yazamadım. Genel itibariyle düzenli yemistim fakat akşam eve gec geldiğimiz için akşam yemeğini geç yedik. Ondan bu sabah 300 gr. Fazla çıktım (

Kızlar tatil bana yaradı, işe giderken düzene oturtamıyodum diyetimi her gün bir şey çıkıyodu. Her akşam dışarda yemek falan. Ya sporu aksattım ya yemegi kaçırdım.

Şimdi her akşam sporumu yapıyorum ama kendime bi spor programı hazırlamak istiyorum. Bikaç akşamdır fitnessa gidiyorum. bu arada dizimde kıkırdak yumuşaması var bunun için glucosamine denen gıda takviyesi alıyorum. Bunu alırken de spor yapmak zorundaymışım, yoksa vücutta şeker birikmesi olurmuş doktorum dedi. Fitness salonunda koşu bandında koşmaktan dizlerimi haşat ettim. internette okudum da az önce koşu bandı koşarken hopltatıgı için saglıklı dize bile zarar veriyormuş o yüzden sert zeminde koşmak daha sağlıklıymış. Bisiklet ve diğer diz kırmalı aletleri zaten kullanamıyorum. Bu basen nasıl gidicek bakalım. :) Menümü yazayım bu arada..

Sabah : 1 yumurta, domates, 1 dilim peynir.
öğlen : 1 kaşık bezelye, 2 tane sarma, bolca yogurt
akşam için de planım : hala biraz bezelyem var bi kaşık yogurtla yicem.

Dizim kötü durumda oldugu için bugün fitnessa gidemiyorum. Evde pilates mi yapsam callanetics mi kararsızım :)

kızlar bugün söz veriyorum kendıme bir daha donmıycem..52 -53 kılodayım boyum 1 58 4 kılo vermeye söz verıyorum ve saglıklı beslenmeye baslıycam sureklı..

Bugünbir yakınım geldi artık kotulugumu mu ıstıyor nedır her zaman kı gıbı kurabıye ekler makarna sosıs doldurmus gelmıs.Şeker baslangıcım var saldırarak yemeye basladım son 2 yıldır..kılom hiç 50 uzerıne cıkmazdı boyle devam edersem arttıkca artacak..her gün ne yediğimi aksatmadan akşamları buraya yazıcam..gunde 2 lt su ıcıcem.bazen 1 bardak içtiğim oluyor tamamen hatalı baslenıyorum cunkı kızıyorum kendıme zayıflamak degıl hastalıklar bas gosterecek..

Kızlar diyetlerde yazan, yoğurdun içine falan karıştirarak yedikleri yulaf kepegi mi? Yulaf diye geçiyor ama kepegi yazan o mu oluyor. Bugün alcaktim marketten emin olamadım

Ne zamandır giremiyodum ilaçlardan mıdır nedir(kabızlık için ilaç) iştahımı kontrol edemiyordum sürekli tatlı yiyordum geçen gün 1 tepsi ıslak keki tek başıma yedim şaka gibi :2: 2 hafta içinde 2 kg aldım 52 kilodayım şuan.. Ama 2 gündür ağzıma tatlı sürmüyorum bayram olduğundan 1 çatal alıyorum o kadar, 1 tanecik bayram şekeri yedim kendimi artık kontrol edebiliyorum Yarın gezmeye gidicez ablamla inşallah abanmam yine tatlılara

Sabah: 1 dilim kepek + baya bi kavurmalı yumurta + bol patates kızartması + peynir + şekersiz çay

Öğle: 1 kase cornflakes + süt + 1 çay kaşığı kakao

Ara: 2si 1 arada + 1 çatal kadayıf

Akşam: 1 dilim kepekten 1 dilim kaşarla tost + şekersiz çay

Sabah çok yiyince hafif yemeye çalıştım diğer öğünlerimi, normalde akşamları bi şey yemem ama ilaç içtiğim için 3 öğün yiyorum çünkü ilacın üzerine yemek yemek şart

Son düzenleme:
Herkese tekrar iyi bayramlar

Bayram da kendini tutanlara imreniyorum ben coştum ya tatlıydı etdi.... Bugun herzamanki gibi kahvaltıda 1 dilim ekmek 2kk peynir iki çatal sucuklu yumurta öğlen sade kahve yarımdilim kek yarımdilim tiramisu akşam haşlama 1tabak dolusu hem de 6 kaşık bulgur pilavı yalnız akşam yemeğini saat 5 gibi yedim.

Sabah : 1, 5 dilim kepek ekmek , menemen, 5 parça sucuk, 3 küçük dilim peynir, 4 zeytin, salatalık
Öğlen : lahana ve yapral sarmalarindan toplam 6 tane, 1 dilim Kıymalı börek, 1 tane ekler
Misafirlige gitmiştik bunları yedim, öğlen yemeği yerine geçti
Ara : neskafe
Akşam : etli Mantarlı sote, salata

Kayisili form çay aldım akşam otururken ondan bir fincan içtim. Bağırsaklarim iyi çalışmıyor herhalde. Çalışırsa daha iyi kilo vereceğimi düşündüm :))

Kayisili form çay aldım akşam otururken ondan bir fincan içtim. Bağırsaklarim iyi çalışmıyor herhalde. Çalışırsa daha iyi kilo vereceğimi düşündüm :))

Evet bi kerelik iç bakalım onu en azından diyete başlarken bagıirsakları iyice bi boşaltmak güzel oluyor. Yalnız düzenli içme bagırsaklarda tembellik yapar, zaten hepimizin öyle kronik bir sorunu var. Bir kere içtikten sonra bagırsak çalıştırıcı yemeklere agırlık ver. Arada kendini çok şişkin hissettiğinde falan içersin. :)

Canım bağırsaklarını çalıştırabilir ama 4-5 günden fazla içmemek gerek ben sana bolca yoğurt yemeni öneririm ama ev yoğurdu tabiki :))

Teşekkürler canım ben de öyle duydum tembellik yapıyormuş. Artık 4 -5 gün cikamadigim günler oluyor o zamanlar kullanicam

Canım bağırsaklarını çalıştırabilir ama 4-5 günden fazla içmemek gerek ben sana bolca yoğurt yemeni öneririm ama ev yoğurdu tabiki :))

Çok yoğurt seven biriyim ama malesef ev yoğurdu yapmıyorum. Buraya köy sütü haftada bir geliyor aslında ama sıra oluyor. Ben de çalışıyorum ugrasamiyorum, biraz da tembellik :))
Bir gün kendimde o cesareti bulucam :)) bu ara yoğurtlara taktım zaten. Kimbilir içine neler koyuyorlar 1 ay hiç eksimiyor yogurt (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…