Buyrun. Hatice gururla sunar:))
Boy: 1.59
Başlangıç kilosu:50.900
Şuan: 49.00
Hedef: 47'li rakamları görmek. Ama Bayrama kadar 48i görmek.
Arkadaşlar salı gününden beri 1 kilo 900 gram vermişim. Bugün free gün yapmayı hedefliyorum.
Öyle oldu ya. Adet döneminde sabrettim biraz da ondan oldu sanırım. Açlığa dayanıyorum biraz.Canım 1 haftada 2 kilo vermişsin. Tebrik ederim seni. Olmayacak bir şeyi oldurmuşsun. Helal valla.:)
Kızlar boyum 1.70 kilom 54,5 yazın ne kadar uğraştıysam 51'leri göremedim, açıkçası 3 senedir de göremiyorum. En düşük 53 oldumMetabolizmam biraz yavaş çalışıyor. Çok yemek yiyen bir insan değilim ama abur cuburlar beni bitiriyor galiba. Açıkçası umudumu yitirmek üzereyim Spor yapabiliyorum ama okuldan ve derslerimden fazla vaktim olmuyor. Lütfen bana çok zorlanmayacağım ama etkisini görebileceğim bir diyet programı çıkartır mısınız ?? :)
Öyle oldu ya. Adet döneminde sabrettim biraz da ondan oldu sanırım. Açlığa dayanıyorum biraz.
Döner alıcammm birazdan biraz da pasta:))
Canlar az yedim kabul ediyorum:)) Adet şişkinliğim de vardı hepsi birden gitti. Onu da hesaba katın canlar.
Bu arada bugün freeydim. Döner aldım akşam bi de ekler yedim :)))
yarın devammm.
Bu sabah şöyle bir aynaya alıcı gözle baktım ve beğendim kendimi 2 ay önceki göbekli hallerim neydi yahu kendimden soğumuştum valla
ahh be canım sen kendine napıyosun... oo boya 54.5 süper.... 51 i napçan... hepten çok zayıf olmaz mısın...
öyle mi diyorsun ? valla bilemiyorum ki tempodan pek mümkün gözükmüyor zaten canım
boyuna göre kilon mükemmel... birazcıkta kıvrımların olsun bayansın sonuçta... hepten zayıflama boşver.. almamaya çalış kilonu koru yeter sana... benim fikrim tabi....
Afıyet olsun canım . Haketmişsin ama free yemeyi. Darısı bana . Ben istediğim kiloya inim bir gün boyunca aklıma ne düşerse yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?