50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım 1 haftada 2 kilo vermişsin. Tebrik ederim seni. Olmayacak bir şeyi oldurmuşsun. Helal valla.:)

Canım 1 haftada 2 kilo vermişsin. Tebrik ederim seni. Olmayacak bir şeyi oldurmuşsun. Helal valla.:)
Öyle oldu ya. Adet döneminde sabrettim biraz da ondan oldu sanırım. Açlığa dayanıyorum biraz.
Döner alıcammm birazdan biraz da pasta:))

Kızlar boyum 1.70 kilom 54,5 yazın ne kadar uğraştıysam 51'leri göremedim, açıkçası 3 senedir de göremiyorum. En düşük 53 oldum Metabolizmam biraz yavaş çalışıyor. Çok yemek yiyen bir insan değilim ama abur cuburlar beni bitiriyor galiba. Açıkçası umudumu yitirmek üzereyim Spor yapabiliyorum ama okuldan ve derslerimden fazla vaktim olmuyor. Lütfen bana çok zorlanmayacağım ama etkisini görebileceğim bir diyet programı çıkartır mısınız ?? :)

ahh be canım sen kendine napıyosun... oo boya 54.5 süper.... 51 i napçan... hepten çok zayıf olmaz mısın...

Öyle oldu ya. Adet döneminde sabrettim biraz da ondan oldu sanırım. Açlığa dayanıyorum biraz.
Döner alıcammm birazdan biraz da pasta:))

Canım günde kaç kalori aldığını hesapladın mı? Bana toplamda 500 kaloriyle yetiniyorsun gibi geliyo da bir sorayım dedim. Az buz değil haftada 2 kilo vermişsin sporsuz.

Esenbike canım cok değilmi 1hafta bile değil ama şu da bir gerçek ilk 3 gün cidden az yıyınce sonrasında da canı isemiyo insanın. Ben de şu anda adet olmak üzereyim akşam sabah bekliyorum.biraz kilo gidince vucudum ödem de yapmadı normalde acaip şişerim. Belki karbonhidratı azalttığımdan bilemedim.

Yagmur77
Boy :165
Kg : 55,3
Fark :iki haftada 1,7 kg gitti :))
Hedef :51-52

Z_e_l_i_ş
Boy :155
Kg :52,5
Hedef : 50

Esenbike
Boy: 1.59
Kg :49
Fark:1,9
Hedef: 47'li rakamları görmek. Ama Bayrama kadar 48i görmek.

Son düzenleme:
Canlar az yedim kabul ediyorum:)) Adet şişkinliğim de vardı hepsi birden gitti. Onu da hesaba katın canlar.
Bu arada bugün freeydim. Döner aldım akşam bi de ekler yedim :)))
yarın devammm.

Canlar az yedim kabul ediyorum:)) Adet şişkinliğim de vardı hepsi birden gitti. Onu da hesaba katın canlar.
Bu arada bugün freeydim. Döner aldım akşam bi de ekler yedim :)))
yarın devammm.

Afıyet olsun canım . Haketmişsin ama free yemeyi. Darısı bana . Ben istediğim kiloya inim bir gün boyunca aklıma ne düşerse yiyecem

Bu sabah şöyle bir aynaya alıcı gözle baktım ve beğendim kendimi 2 ay önceki göbekli hallerim neydi yahu kendimden soğumuştum valla

Merhabalar

Hafta sonu deli temizlik yaptım evde. Ve çok yoruldum Ama kendimi tutamadım Hamur kızartması ve kek yedim.

Haliyle hafta içi giden kilolar hafta sonu geri geldi.

Dün internetim yoktu yazamadım. 59,30 da başladığım kilom maalesef 58,90 olarak geldim.
Hafta içi yemeden durabiliyorum ama hafta sonu maalesef kendimi frenliyemiyorum.

Neyse bayrama kadar 1 hafta kendimi biraz daha sıkacağım.

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği, peynir , şekersiz çay ,zeytin

Az önce
Şekersiz nescafe

Öğlene
Taze fasulye ve az bulgur pilavı yoğurt yiğeceğim. Ekmek yemeyeceğim için 2 kaşık bulgur pilavı sorun olmaz heralde

Akşama
Karnıbahar ve salata atıştırmayı düşünüyorum.

Kalın sağlıcakla :)

Canlar diyete devam. Sabah ve öğlen bir arada yiyorum. Çünkü geç kalkıyorum. Yine kahveyle o diyet sandoviçimden yiyeceğimm. Akşama da balık alacağım.

Selam arkadaslar... kilo bildirimini kaçırdım maalesef. Dün çok yoğun bir gündü. Yinede bugün yazayım. Bu hafta hiç kilo veremedim (( çok Üzgünüm...
Diyete başladığımda 59.5 civarıydim, hatta 60i bile gördüm. Su an 57.30um. Boyum 1.60. Fakat bu haftaki kilo kaybı 0 (

Menüyü de yazayım girmisken

Sabah : 1 yumurta, 1 kk.dan biraz fazla peynir, 1.5 dilim kepek ekmeği, 4 zeytin
Ara : 2 tane mavi Yeşil limonlu bisküvi
Öğlen : mercimek çorbası, salata
Ara : 2 tane mini çokoprenslerden
Şuan :) sekersiz light sütle hazırlanmış neskafe
Akşama balık ve salata yicem inşallah.

öyle mi diyorsun ? valla bilemiyorum ki tempodan pek mümkün gözükmüyor zaten canım

boyuna göre kilon mükemmel... birazcıkta kıvrımların olsun bayansın sonuçta... hepten zayıflama boşver.. almamaya çalış kilonu koru yeter sana... benim fikrim tabi....

boyuna göre kilon mükemmel... birazcıkta kıvrımların olsun bayansın sonuçta... hepten zayıflama boşver.. almamaya çalış kilonu koru yeter sana... benim fikrim tabi....

Kızlar bence bu aralıkta kilo vermeye çalışmanın anlamı yok. Olsa olsa bazı bölgeler daha kalındır. O bölgelere mezoterapi yaptırarak sadece o bölgeyi inceltmek yeterli olur. Sağlıklı kalın yeter yormayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…