Dunkü yediklerim sabah yarım simit 2kk kaşar 10 tane yeşil kırık zeytin(küçük) öğlen 1sade t.kahvesi 2-3 lokmalık kek akşam 2tane içli köfte 3 kaşık yoğurt ve yatmadan önce papatya çayı bakınca bayağı az yemişim hastalığımın da etkisi var sanırım. Tartıdaki gelişmeler için yaını sabırsızlıka bekliyorum
Günaydıın,
Bu aralar sürekli bir mide ağrısı var bende ya dün öğlen salata ve ızgara tavuk yemiştim akşama ise canım bişey istemedi midem çok ağrıyodu sade çubuk krakerler oluyor ya tuzlu ondan yedim kahveyle. Form bulamadım açıkcası çok da farklı olduklarına pek inanmıyorum.
Bu sabah pazar kahvaltısı yaptım. İki dilim uno light ekmek, tek yumurtadan menemen,peynir,1 tatlı kaşığı çilek reçeli (çileğini yedim esasen suyundansa)
Şimdi annemle türk kahvesi içicez şekersiz :)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Canım moralini bozma. Şehir dışında mutlaka öyle oluyor. Bize takıl verdiririz biz sana. Yaşasın diyet:)))Selam arkadaşlar... şehir dışındaydim birzz kaçırdım sanitim çok mutsuzum bu hafta hiç kilo vermedim( şimdi de yeni kahvaltı yaptım. Heralde 2 öğünle kapicam bugünü. Ara öğünler hariç tabi.
merhaba :) ben de katılma kararı aldım geçen seneden beri tam 6 kilo aldım herkes sınav stresinden kilo almışken ben o sene 48 kiloydum sınavlar bitti ben de boşluktan yiye yiye 6 kilo almış oldumboyum 165 şuan 54 kiloyum 50 kilo olsam yeter benim için şimdilik 50ye indikten sonraki hedefim de 48 olacak :) yarın 0dan yediklerime dikkat ederek ve her gün yazarak başlıyorum ben de :)
Selamlar herkeslere,
51.8 kg ile ayrıldığım 1 haftalık izinden 52.5 kg olarak döndüm. Diyete fazla kasmadan devam edicem ama önümüzdeki haftada bayram zaten yine bi artış olacaktır neyse artık zaten acelem yok :)))
Boy :155
Kg :52,5
Hedef : 50
merhaba :) ben de katılma kararı aldım geçen seneden beri tam 6 kilo aldım herkes sınav stresinden kilo almışken ben o sene 48 kiloydum sınavlar bitti ben de boşluktan yiye yiye 6 kilo almış oldumboyum 165 şuan 54 kiloyum 50 kilo olsam yeter benim için şimdilik 50ye indikten sonraki hedefim de 48 olacak :) yarın 0dan yediklerime dikkat ederek ve her gün yazarak başlıyorum ben de :)
Buyrun. Hatice gururla sunar:))
Boy: 1.59
Başlangıç kilosu:50.900
Şuan: 49.00
Hedef: 47'li rakamları görmek. Ama Bayrama kadar 48i görmek.
Arkadaşlar salı gününden beri 1 kilo 900 gram vermişim. Bugün free gün yapmayı hedefliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?