50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaşlar... şehir dışındaydim birzz kaçırdım sanitim çok mutsuzum bu hafta hiç kilo vermedim ( şimdi de yeni kahvaltı yaptım. Heralde 2 öğünle kapicam bugünü. Ara öğünler hariç tabi.

Canım bence gayet iyi. Sabreden derviş muradına erermiş:))) hedefimize az kaldı. İnsan mutlu uyanıyor güne ya. Ve gününü olumlu etkiliyor.

Hepimizin vucüdunda bir kırıklık var sanırım. Ben bugün biraz daha iyiyim. 3 gündür antibiyotik kullanıyorum. Sanırım ancak etkisini gösteriyor. Buna rağmen diyete devam ediyoruz. Bravo bize:))

Canım moralini bozma. Şehir dışında mutlaka öyle oluyor. Bize takıl verdiririz biz sana. Yaşasın diyet:)))

Sabah yine 2 dilim uno light ekmeği arasına domates ve az peynir koydum yedim.Yanında da her zamanki gibi kahve içtim şekersiz. İçine light süt damlattım.
Eşimle alışverişe gideceğiz. Orada kesin yemem. Akşam karnıbahar ya da brokoli haşlarım.

merhaba :) ben de katılma kararı aldım geçen seneden beri tam 6 kilo aldım herkes sınav stresinden kilo almışken ben o sene 48 kiloydum sınavlar bitti ben de boşluktan yiye yiye 6 kilo almış oldum boyum 165 şuan 54 kiloyum 50 kilo olsam yeter benim için şimdilik 50ye indikten sonraki hedefim de 48 olacak :) yarın 0dan yediklerime dikkat ederek ve her gün yazarak başlıyorum ben de :)

Bugunku menumü özetleyeyim canlarım: Sabah kahvaltısı1dilim tam b.unlu ekmek çeyrek kadar simit 3 tatlı kaşığı kadarlık kavurmalı yumurta 1 tatlı kaşığı kadar bal 2 çay kaşığı kaynattığım sütten topladığım kaymak 2 kk peynir beyaz- kaşar yarım domates arada 2 kuru kaysı yarım avuç leblebi 2 tane oğlumun bonibonunu yedim ve bır de sade kahvem.öğlen mi yoksa akşammı denir bilemedim öğlene göre geç akşama göre erken saat 4 de karabuğday pilavı 6-7yemek kaşığı 3-4 kaşık yoğurt yarım kase tarhana corbası.su anda da yesil çay içtim.belki ilerleyen saatlerde 1elma yerim.

Bugünkü menüm şöyle arkadaşlar
Sabah: 1 dilim kepek ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1kk.dan biraz fazla beyaz peynir, salatalik, 3 zeytin
Ara : 5 tane ceviz
Akşam: tavuk Izgara, bol salata, ayran

Öğlen yemegi yok çünkü kahvaltiyi 1de yaptım :)

Son düzenleme:
O zaman bende yazayım menümü:))
sabah 150 kalorilik sandoviçimde. Yanına şekersiz kahve.
Öğlen yok.
Akşam 2 parça ince et yağsız tavada. Yanına brokoli haşladım.2,3 kaşık yoğurt. Yarım çiğ köfte. Sonra çay içtim. Misafirlikteydim. Dayandım. 1,2 çatal peyniy tatlısı attım ağzıma.
Şuan çok açım ama dayanıcam:))

Bu arada menüleri takip ediyorum. Herkes çok başarılı gidiyor gibi. Yarın liste günü. Kurtlar dökülecek bakalım ne olacak.
Arkadaşlar yarın listeden sonra belki kendimi ödüllendiricem. Sevdiğim ama kalorisinden dolayı yemediğim birşeyi yicem:))

Hoşgeldin canım. Çok fazla kilo değil. Verirsin 1 aya kalmadan:)

Selamlar herkeslere,

51.8 kg ile ayrıldığım 1 haftalık izinden 52.5 kg olarak döndüm. Diyete fazla kasmadan devam edicem ama önümüzdeki haftada bayram zaten yine bi artış olacaktır neyse artık zaten acelem yok :)))

Boy :155
Kg :52,5
Hedef : 50

Hoşgeldin zelişim olsun verirsin sen azimlisin.

Merhaba herkese listeye başlıyorum hadi hayırlı olsun:)))

Yagmur77
Boy :165
Kg : 55,3
Fark :iki haftada 1,7 kg gitti :))
Hedef :51-52

Z_e_l_i_ş
Boy :155
Kg :52,5
Hedef : 50

Son düzenleme:
Bu arada kahvaltıda evde 1 dilim t.buğ.un.ekmek 2kk peynir 2 salatalık yedim fakat işe geldiğimde maalesef arkadaşım ev yapımı poğaça börek turta getirmiş. Ben kendimi tuttum ama yine de 1 tane poğaça yedim birde arkadaşım tadına bakmam için kendi böreğinden kopardı bir lokmalık ıspanak böreği ve az olsun diye minicik keserek aldığım bir lokmalık turta . Ama yine vicdan azabı çekıyorum offfff. Az öncede sade kahvemi içtim. Öğlen ne yiyim şimdi ben sadece ızgara etmi yesem ekmeksiz tabıkı ... Gercekten kılo vermemı ekmek yememeye borcluyum. Almanyadan geldiğimde 57 olmuştum bilenler bilir gitmeden önce 55 dim bir haftada 2 kilo almıştım geleli 3,5 hafta oldu fakat son 2 haftada kıstım kendımı 2 haftada 1,7 kg gitti çok şukur devam edicem hedefe ulaşana kadar!!

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza.bekleriz biz hergün burdayız canım...

Buyrun. Hatice gururla sunar:))

Boy: 1.59
Başlangıç kilosu:50.900
Şuan: 49.00
Hedef: 47'li rakamları görmek. Ama Bayrama kadar 48i görmek.

Arkadaşlar salı gününden beri 1 kilo 900 gram vermişim. Bugün free gün yapmayı hedefliyorum.

canım süpersin ya ama sen cidden baya az yiyosun nasıl yapıyosun bilmiyorum ama tebrikler :)

Ben 50,1dim sabah 1 haftadır doğru düzgün yapamıyodum zaten motivasyonum düştü okullar açılınca yedim sürekli malum ne almışım ne vermişim.

Sabah: 1 dilim kızarmış uno light,1 kk peynir,domates salatalk yedim

Öğlen : 1 paket sade form ie sütlü nescafe

Ara: 1 muz,1 avuç fındık

Akşama bamya,ızgara köfte ve salata var anne menüsünde :)

Kızlar tahmin edeceğiniz üzere ben diyeti bozdum. Azıtmış gibi yiyorum. Bakalım ne olacak sonum. Ah şu sınav stresleri, dersler olmasa da güzel güzel yapsak diyetimizi sporumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…