50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kışın bol bol lahana yiyin.bol acılı kapuska yada salata olarak tüketin.şimdi tam mevsimi.acıyla birleşince metebolizmayı süper çalıştırıyor. bütün diyetlere uygun.bütün diyetisyenler bol bol öneriyor.ben bağırsaklarım tembelleşince ; bir tencere yapıyorum 2 gün gelip gidip yiyorum.Hem bugün ne yesem düşüncem olmuyor, hem içim tertemiz oluyor.2-3 günde müthiş hafifliyorum.
bunca yıllık diyet maceralarımda benim bulduğum en doğal, en sağlıklı bağırsak çalıştırıcı bol acılı kapuska oldu.

Kızlaaar bir haftalık gecikmenin ardından civanperçemi sayesinde bugün regl oldum! Mucize gibi bir şey bu bitki ya.. önceleri içerdim unutmuşum evde oldugunun bile farkında değildim. Dün gece çıktı dolaplarımın derinliklerinden. gece geç saatte midem iyice kazındıgı sıralarda bi tane demledim. Soguyunca bi dikişte bitirdim. Bi saate kalmadı benim sancılar kasık agrıları başladı ya . sabaha kadar sancılandım. ve sabah mutlu son! :)

Bugün tüm şişkinliğim gitti. ama ben de diyeti saldım haliyle :)

Sabah : Yumurta, beyaz peynir, zeytin, domates (hiç şaşmam hep aynı :) )
Öğlen : bi kaşık kavurma et, iki kaşık bulgur pilavı, bolca çoban salata.

ne yaptıysam bundan sonra yaptım. Bir paket bitter çikolata bitrdim ki ben haftalardır çikolata yemiyorum :)

Akşam : Bir kase yogurt

bugün spor da yapamicam sancım var. ama en azından ödem gitti. baskülde yüksek rakamları görmüyorum :)

Kapuska hiç sevmem ama sen diyince merak ettim. Ben de deniyim ya burnumu kapatıp yerim en kötü. Kabak yemeğini seviyorum ben o da çalıştırıyo bagırsakları. Ama sanırım lahana daha iyi :)

Çok iyi oldu bunu dediğin canım teşekkür ederim denicem. Brüksel lahanasi da aynı etkiyi yapar mı sence. Yapımını daha kolay buluyorum da :)

Civanperçemi bende kullanıyorum mühtiş bi bitki
ben mayıs papatyası civanperçemi karahindiba gül ve zerdaçal karıştırıp çayını demliyorum regli öncesi çok daha etkili

Sabah : bir kupa sade kahve
Kahvaltı : haşlama yumurta , peynir ,salatalık , zeytinyağlı havuç rendesi
ara: elma
Akşam: maalesef ısrarlara dayanamadım bi kaşık pilav bi kaşık kavurmar 2 dilim baklava bir bardak çay bir orta kahve (bayramda rejim bu kadar oluyo )

Civanperçemine devam. Adet sancılarına da birebir. :))

Sabah : Yagda yumurta, birkaç zeytin, bir domates, iki dilim peynir.

Öğlen 16 gibi arkadaşlarımla balık yemeğe gittim. Ekmek yemedim meze yemedim. Alkol almadım :) ızgara lüfer ve bolca salata.

Az önce 2 parça bitter çikolata

Akşam yemeği yemiyorum acıkmadım zaten :)

Merhaba herkese,
Malum bayram tatilinin ardından 1 kilo almış bir şekilde kürkçü dükkanına döndüm
Bugün ufaktan başlayayım dedim.Listemi de yazıyım da hizaaya girelim :)

Sabah 8 km yürüdüm. Gelince güzel bir kahvaltı ettim: 1 dilim çavdar ekmeği,1 yumurta,2 parça hellim peyniri,1 kk beyaz peynir,2 zeytin domates
Ara: 5 fındıkla sütlü kahve
Öğlen : 1 kase ezogelin çorbası,2 galeta
Ara: şekersiz türk kahvesi
Akşam : 1 tabak zeytinyağlı fasulye,2 dilim çavdar ekmeği,5 fındık,1 kare de bitter ikolata attım ağzıma
An itibariyle dükkanı kapatıyorum sadece bitki cayı ve kahve falan içerim belki
Hadi herkes geri dönsün,birbirmize destekle bayram kilolarından kurtulalım

Selam herkese... yoğun bir bayram tatilinin ardından düzene girelim gerçekten. Blackswan a katılıyorum:) çok şükür ben kilo almadım ama börek mörek yemeden de geçemedim :))
uyku düzenim bozuldu, yemekler günde 2 öğüne düştü. O yüzden işe gitmek istiyorum :)) yemem de düzene gircek böylece. Bugün menü yazmicam dediğim şekilde beslendiğim için.
Yarın görüşmek üzere. ..

Bayramdan sonra herkese günaydınnnnnlarrr...

Yaşasın bugun işe gidiyorum:)) hem çok sıkıldım hemde yemek düzenim eskisi gibi olacağı için ... Herkesin olduğu gibi :)))

Ben de kilo almadım çok şukur ama annemler ben de olduğundan lokmamı sayıyor sanki yediklerime müdahale durumu var :)))

Bugün iibariyle listeyi de başlatalım bence herkesin nerde ne durumda olduğunu bilelim

Yagmur77 54,5(şimdi) hedef 51-52 geçen 2hafta öncekine göre fark 800gr

Son düzenleme:
Ikı haftaa önceki liste

Yagmur77
Boy :165
Kg : 55,3
Fark :iki haftada 1,7 kg gitti :))
Hedef :51-52

Z_e_l_i_ş
Boy :155
Kg :52,5
Hedef : 50

Esenbike
Boy: 1.59
Kg :49
Fark:1,9
Hedef: 47'li rakamları görmek. Ama Bayrama kadar 48i görmek.

Bayram ve uzun tatil sonrası herkese günaydınlar, mutlu haftalar...

52 kilo olarak ayrıldığım izinden 53 kg olarak döndüm. Amaaaan olsun çok güzel geçti izin gezdim eğlendim yedim içtim ohhhh sefam olsun :))))))

Güne kepekli sandviçle başlayarak eski düzene döndüm diyelim.

Buna Göre;

Boy: 155
Kilo:53
Hedef:50

şeklinde yeniden burdayım :)))))

Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.

Bu forumun en yüz karası ben olsam gerek
59,30 la katıldığım foruma 59,80 ile başlamış bulunmaktayım.
Bayramda önüme gelen börek ,çörek ve tatlıların hiç birine hayır diyemedim.
Yedim de yedim maalesef.

Şimdi yeniden başlamak üzere buradayım. Eğer kovulmadıysam.

Boy 1,53
Kilo 59,80
Hedef önce 57 sonra 53 olacak

Kalın sağlıcakla :)

Kızlar merhaba, Ben bayramda biraz tuttum bogazımı ama yine de pek kilo veremedim. Yavaşladı iyice kilo vermem. Bir de arada regl olunca çikolataya abandım ve egzersiz yapamadım. İki öğüne düştüm hepiniz gibi. Bugün yeniden başlıyoruz eski düzene. Hemen kilomu yazayım..

Boy : 168
Kilo : 53.4
Hedef : 50

Sabah kahvaltıda Bir tane yumurta yiyebildim sadece. Zor uyandım zaten aceleden öyle oldu

Öğlen yemekhanede çorba türlü makarna ve supangle varmış. Hiç hoşuma gitmedi. Ne yapsam diye düşüncelerdeyim :) Makarna ve supangleyi yemeden doyma ihtimalim az çünkü porsiyonlar ufacık. Bakalım öğlene alternatif düşünüyorum.

Bugün öğle yemeğinde krem chokella varmış (bildiğin puding yani) yedim gitti valla :))))

tatil öncesi iyice küçülen midem belli ki genişlemiş bugün hep açım yaaa..

Selam kızlar,herkesin geri dönmesine çok sevindimm :)
Bugün bende bi tuhafım bir kaç güne regl olucam iştahım tavan. Sabah kan vermeye gittim falan uzun süre aç kaldım sonra peynir ekmek yedim bi lokma. bir tane de armut.
Bir kaç saat sonra 3 kaşık yulaf ezmasıyle yoğurt yedim.
Bitki çayıyla 1 paket kfeksin krakerinden yedim.
Şimdide kahveyle 1 kare çikolata hüplettim valla

Maevef şuan 56.7 hedef 50 fark (13ekim-20ekim arası) 0.5 kg

Sabah: 1 yumurta, 3 zeytin, peynir, 2 dilim ekmek
Ara: neskafe (light sütle), grisini (7adet)
Öğlen: 1 dilim peynirli börek, erişte salatası (evde bunları bulabildim malesef, yarın pazardan sebze alışverişi yapcam)
Ara: yeşil çay
Akşam: kurufasulye, cacık, 1 dilim kepek ekmek

Kızlar gördüğüm kadarıyla hala adapte olamayanlar var artık silkelenme vakti amacımıza ulaşmak için az ve sağlıklı beslenelim lütfen. Hadi kızlar hadi...51-52 yi gördüğüm an ne istiyorsam yiyecem ben bu sonuç için savaşıyorum

Bugunku menüm sabah 1 dilim ekmek 2kk peyir öğlen 5-6 kaşık z.yağlı börülce 3 kaşık yoğurt 1diim ekmek akşam 5kaşık bulgur pilavı 5 kaşık kurufasulye 2kaşık yoğurt yarım kase çorba

Biraz bugün fazla yedim bende aslında 2 şer kaşık az yemeliydim(

Dündi yediklerim,

Sabah: kepekli sandviç
öğle: pilav-nohut-turşu-sebze çorba
arauding
akşam: 1 domates, 1 salatalık veeee 5 adet kuru pasta (aslında sonuncuyu yemeyecetim ama o kadar açtımki önüme gelince dayanamadım)

aralarda sınırsız çay (şekersiz)

Ben neden 2 gündür böyleyim ya....

Ne yesem doymuyorum hep aç hissediyorum.

Mesela az önce kahvaltıda sadviç yedim ama banamısın demedi.

Regl dönemimde daha yeni bitti off offfff.

Valla verilecek kilo azaldığında kilo vermek daha zor hale geliyor. Motivasyon düşüyor.

Şuan canım ne istiyor biliyomusunuz? Sıcacık çıtır bir simit yanında tereyağ, bal yada reçel ve peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…