Çok yoğurt seven biriyim ama malesef ev yoğurdu yapmıyorum. Buraya köy sütü haftada bir geliyor aslında ama sıra oluyor. Ben de çalışıyorum ugrasamiyorum, biraz da tembellik :))
Bir gün kendimde o cesareti bulucam :)) bu ara yoğurtlara taktım zaten. Kimbilir içine neler koyuyorlar 1 ay hiç eksimiyor yogurt(
kışın bol bol lahana yiyin.bol acılı kapuska yada salata olarak tüketin.şimdi tam mevsimi.acıyla birleşince metebolizmayı süper çalıştırıyor. bütün diyetlere uygun.bütün diyetisyenler bol bol öneriyor.ben bağırsaklarım tembelleşince ; bir tencere yapıyorum 2 gün gelip gidip yiyorum.Hem bugün ne yesem düşüncem olmuyor, hem içim tertemiz oluyor.2-3 günde müthiş hafifliyorum.
bunca yıllık diyet maceralarımda benim bulduğum en doğal, en sağlıklı bağırsak çalıştırıcı bol acılı kapuska oldu.
kışın bol bol lahana yiyin.bol acılı kapuska yada salata olarak tüketin.şimdi tam mevsimi.acıyla birleşince metebolizmayı süper çalıştırıyor. bütün diyetlere uygun.bütün diyetisyenler bol bol öneriyor.ben bağırsaklarım tembelleşince ; bir tencere yapıyorum 2 gün gelip gidip yiyorum.Hem bugün ne yesem düşüncem olmuyor, hem içim tertemiz oluyor.2-3 günde müthiş hafifliyorum.
bunca yıllık diyet maceralarımda benim bulduğum en doğal, en sağlıklı bağırsak çalıştırıcı bol acılı kapuska oldu.
Kızlaaar bir haftalık gecikmenin ardından civanperçemi sayesinde bugün regl oldum! Mucize gibi bir şey bu bitki ya.. önceleri içerdim unutmuşum evde oldugunun bile farkında değildim. Dün gece çıktı dolaplarımın derinliklerinden. gece geç saatte midem iyice kazındıgı sıralarda bi tane demledim. Soguyunca bi dikişte bitirdim. Bi saate kalmadı benim sancılar kasık agrıları başladı ya . sabaha kadar sancılandım. ve sabah mutlu son! :)
:)
Bayramdan sonra herkese günaydınnnnnlarrr...
Yaşasın bugun işe gidiyorum:)) hem çok sıkıldım hemde yemek düzenim eskisi gibi olacağı için ... Herkesin olduğu gibi :)))
Ben de kilo almadım çok şukur ama annemler ben de olduğundan lokmamı sayıyor sanki yediklerime müdahale durumu var :)))
Bugün iibariyle listeyi de başlatalım bence herkesin nerde ne durumda olduğunu bilelim
Yagmur77 54,5(şimdi) hedef 51-52 geçen 2hafta öncekine göre fark 800gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?