50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın çıtır arkadaşlarım :)

Sabah : 06,00 'da 2 küçük dilim çavdar ekmeği ,peynir, şekersiz çay, 1 çay kaşığı keç, boynuzu pekemezi.

Pekmez bundan sonra sevmesemde her sabah var. Kansızlıktan dolayı.

Öğlen : Barbunya ve 1 dilim ekmek olacak

Akşam : Belki salata yoğurt.

Aralarda ; elma, şekersiz çay, şekersiz neskafe olacak.

Bugünü atlatırsam özüme dönecem inşallah.

Dünü geçtim (Gene abarttım) Yemiyecem dedikçe daha çok yiyorum çünkü.

Bende durum bu. Artık hergün de tartılmayacam.Psikolojim bozuluyor.

Kendinize iyi bakın:) Zayıf kalın

Zelişim yediklerin kaç kaşık canım onları da yaz:))evet canım o kuru pastaların yerine bol peynir ve bir dilim ekmek yesen daha iyi olurdu :))

Sandviçin ekmeği önemli canım boyutu miktarı yani ya hadi ya pes etmek yok az yememiz lazım yoksa asla veremeyiz :))

Menün gayet başarılı bence canım.ama yemeğinin miktarını yazmamışsın kaç kaşık?yedikçe yeme isteği de artıyo gercekten bayramdan önce midemin küçüldüğünü hissediyordum bende canım pek bişi istemiyodu. Şu anda kendimi zorluyorum yememek için resmen. Ama lütfen motivasyonu sağlayalım. Birbirimize destek olalım.

Son düzenleme:
Bu arada bende sabah 1yumurta 1kk peynir yedim arada sade kahvem 1madlen çikulata az önce de1 çatal incir tatlısı yedim arkadaşım ikram etti. Öğlende de evden makarna getirdim onu yiyecem arkadaşımla sanırım6-7 kaşık yerim ir de 3 kaşık yoğurt koyarım üstüne. İşin kötüsü akşama da mantı var evde ama az yiyecem 4-5 kaşığı geçmicem inşaallah...

Barbunya 3 - 4 yemek kaşığı olacak ideali nedir ? birde yoğurt ekleyecem yanına

Yağmurum, canım,

Yediğim yemeğin kaşık sayısını sormuşsun bi içerledim bu soruya ama neyse söleyim :))))))))

yaklaşık 4 kaşık nohut, 4 kaşık pilav ve 2 kaşık lahana turşusu yedim. Bugün öğlen kaşık hesabı ile alıcam yemekleri :)))))

Sandviçin miktarı sorusu ise iyice depresyon nedeni olabilir.

Ama tarif edeyim canım :)))) Hani şu sosisli yediğimiz ekmekler var ya sandviç ekmeleri hah ondan şekerim. Hatta nereden aldığımı da yazayım :)))) Bim'den alıyorum başka bir yerde rastlamadım bu ekmeklere :))))

Umarım yeterince aydınlata bilmişimdir. :)))))

Nerelerdesiniz kızlar....

Öğlen 1 porsiyon domates çorba, 4 kaşık pilav ve 2 kaşık kadar patates kızartması yedim. 1 bardakta kola içtim.

Ama şuan çoook aç hissediyorum. Napsam bilemiyorum yaımda atıştıracak hiç bir şey yok. Dışarı çıkmak istemiyorum çıkarsam abartırım kesin off offffff..

Akşam olsada eve gitsem :))

Selam kızlar. Vazgecmeyelim lütfen. Ben glisemik indeksi düşük yiyecekler yemeye çalışıyorum ki aralarda hemen acikip perişan olmiyim siz de öyle yapın bence mantı makarna pilav sınırını bildikten sonra bişey yapmaz. Fakat yedikten sonra kan şekerini birden yukseltip birden de düşürüyor. Yani çabuk aciktiriyor. O yüzden tercih etmemeye çalışıyorum

Bu sabah işe geç kaldığım için kahvaltı hazirlayamadim bir Kaşarlı tost ve ayran yedoyedimm işyerinde
Ara: 5-6 tane uno light grisini, yeşil çay
Öğlen: kepekli simit, tulum peynir, maydonoz, domates, 3 zeytin
Ara: Türk kahvesi, küçük dilim çikolata, neskafe
Akşam : balık salata yicem inşallah
İnşallah kurtulcaz bu kilolardan daha verilecek 7 kilom vaar :18:

Dayanamadım açlığa yaklaşık 2 avuç kadar ceviz yedim (((

Sabah hastahaneye gittiğim için aç karna öğlene kadar durdum.. Sabah bi şey yemedim yani. Bu arada kilom 50 kızlar

Öğle: 1 lahmacun + çeyrek ekmek kokoreç + ayran + salata (sonrasında karnım ağrıdı bu da midemin küçüldüğü anlamına geliyor)

Ara: 2si 1 arada + 1 küçük yeşil elma + 1 muz

Akşam: 1.5 dilim tam buğday ekmeği + 1 tabak karnıbahar yemeğ i+ 2 bardak ev yapımı ayran + salata

Barbunya 3 - 4 yemek kaşığı olacak ideali nedir ? birde yoğurt ekleyecem yanına

Bence miktar çok iyi canım yeterli.

Zelişim alemsin canım çok güldüm ya Allah da seni güldürsün.kaşık miktarları gayet uygun canımsadece sandviç birazcık fazlamı ne ya şaka maka bugun4-5 kaşık mantı planlıyordum ama tam 1kepçe yedim

Son düzenleme:

:) Amin canım hep gülelim inşallah.

Bu sabah kahvaltıyı senin yorumun karşısında yaptım ve yediğim ekmeğe şöyle bir alıcı gözüyle baktımda. Taman ya haklısın fazla sanki ama canım bununla bile doymuyorum ki :)))

Karar verdim artık sandviçime yeşillikte ekleyeceğim. Peyniri biraz azaltıcam:)

Son düzenleme:
Merhaba Çıtırlar :)

Bu sabah 2 küçük dilim kepekli ekmek, peynir, yumurta, 3 - 4 zeytin , şekersiz çay

Arada bişi yok işe yeni geldim dışarlardaydım.

Öğlen :4 kaşık z.yağlı taze fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kase cacık yedim.

Şimdi : Şekersiz sütsüz nescafe

Akşam evde yemeğim yok bayat ekmeklerle kaşarlı, salamlı, baharatlı pizza yapacağım. Yanında kahvaltı.
Bende büyük ihtimalle 1 dilim bundan yiyeceğim, peynir, şekersiz çay olacak.

Akşam belki biraz ağırmı olacak bilmiyorum ama 1 dilimden birşey olmaz diye düşünüyorum.

Bu arada dün akşam sadece yoğurt yedim. Akşamları birşey yememeyi becerebilirsem eğer bu bana çok yarayacak.

Kalın sağlıcakla

Ben DİLEK.

Nasıl canım tatlı istiyor.

Hemde kabak tatlısı bol cevizli .

Çok kötüyüm dimi.

Bu krizleri nasıl atlatacam bakalım

Selam kızlarr. Bugün boş günüm calismiyorum. O yüzden geç kalktım ve geç kahvaltı ettim (12 gibi)
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim kepek ekmek, peynir, domates, maydonoz
Ara: neskafe, tarçınlı kek
2 saat sonra 4 ceviz içi, şimdi yeşil çay icicem
Aksama da çorba ve kurufasulye yemeyi düşünüyorum

Kızlar sabahtan giremedim anca fırsatım oldu yazmaya, ama bu arada neredesınız hiç kimse yok olmuyo böyle...

Ya bende kendimi zorluyorum az yemek için bayramdan dolayı annemler bende kalıyo Ankaradan geldiler 2hafta oldu onlar geleli.akşam işten geliyorum hazır yemek var ya bırı dur desin bana yemesem alınıyo ondan da ye bunu da ye diye ben de zorlanıyorum ya. Verdiklerimi geri alcam sanki offff neyse menümü yazim bugun şunları yedim:

Sabah 1yumurta 1kk peynir2 salatalık
Öğlen 1kase çorba miniminiş bir dilim ekmek
Arada sade kahve ve sıkı durun vallahi dayanamadım 3dilim un helvası kare kare kesilmiş
Sonraki arada 2 dilim cezerye tatlı krizine girdim resmen
Akşam da 1tabakda 3kaşık kıymalı ıspanak 6kaşık makarna 4kaşık yoğurt
Az öncede yeşil çay içtim

Hiiişşşşşşş yağmurum anneye ayıp olmasın yiyeceksin başka çaren yok. Başka tedbirler bul ekmek yememek, gün içinde az yemek, yemek sonrası spor falan. Ama annen onca yoldan gelmiş yemek yapmış ben olsam yemesen döverim yani açık söliyim :))))))))))))

Herkese günaydın.

Aç karnına 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi, 1 bardak su
Sabah 2 dlm tam buğday ekmeği,şekersiz çay,peynir,yumurta,zeytin, çok az badem fındık. 1 adet kuru incir yedim.

Öğlene taze fasulye ve bulgur pilavı cacık varmış gene 4 kaşık bulgur pilavı ve cacık yemeği düşünüyorum.

Akşama evde yeşil mercimek . erişte var. Ben 4 - 5 kaşık belki y mercimek yerim.

Aralarda su,çay, nescafe oluyor.

Balaşım P.tesi ola hayrola

Canım haklısın valla çok sakin bu aralar burası, kimse yazmıyor :2:
Ben menüyü yazayım
Sabah: 1 dilim kepek ekmek, sucuklu yumurta (1 yumurtadan yapılmış), 1 kk.dan az peynir, 1 salatalık, maydanoz
Ara: ligh Sütlü kahve
Öğlen: kepek ekmekli kasarli tost
Şimdi yeşil çay içiçem

Akşama da azar azar mercimek çorbası ve kuru fasulye, yanına marul salata yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…