- 18 Eylül 2013
- 1.579
- 3.286
- 333
Dündi yediklerim,
Sabah: kepekli sandviç
öğle: pilav-nohut-turşu-sebze çorba
arauding
akşam: 1 domates, 1 salatalık veeee 5 adet kuru pasta (aslında sonuncuyu yemeyecetim ama o kadar açtımki önüme gelince dayanamadım)
aralarda sınırsız çay (şekersiz)
Ben neden 2 gündür böyleyim ya....
Ne yesem doymuyorum hep aç hissediyorum.
Mesela az önce kahvaltıda sadviç yedim ama banamısın demedi.
Regl dönemimde daha yeni bitti off offfff.
Valla verilecek kilo azaldığında kilo vermek daha zor hale geliyor. Motivasyon düşüyor.
Şuan canım ne istiyor biliyomusunuz? Sıcacık çıtır bir simit yanında tereyağ, bal yada reçel ve peynir
Günaydın çıtır arkadaşlarım :)
Sabah : 06,00 'da 2 küçük dilim çavdar ekmeği ,peynir, şekersiz çay, 1 çay kaşığı keç, boynuzu pekemezi.
Pekmez bundan sonra sevmesemde her sabah var. Kansızlıktan dolayı.
Öğlen : Barbunya ve 1 dilim ekmek olacak
Akşam : Belki salata yoğurt.
Aralarda ; elma, şekersiz çay, şekersiz neskafe olacak.
Bugünü atlatırsam özüme dönecem inşallah.
Dünü geçtim (Gene abarttım) Yemiyecem dedikçe daha çok yiyorum çünkü.
Bende durum bu. Artık hergün de tartılmayacam.Psikolojim bozuluyor.
Kendinize iyi bakın:) Zayıf kalın
Zelişim yediklerin kaç kaşık canım onları da yaz:))evet canım o kuru pastaların yerine bol peynir ve bir dilim ekmek yesen daha iyi olurdu :))
Sandviçin ekmeği önemli canım boyutu miktarı yani ya hadi ya pes etmek yok az yememiz lazım yoksa asla veremeyiz :))
Menün gayet başarılı bence canım.ama yemeğinin miktarını yazmamışsın kaç kaşık?yedikçe yeme isteği de artıyo gercekten bayramdan önce midemin küçüldüğünü hissediyordum bende canım pek bişi istemiyodu. Şu anda kendimi zorluyorum yememek için resmen. Ama lütfen motivasyonu sağlayalım. Birbirimize destek olalım.
Bu arada bende sabah 1yumurta 1kk peynir yedim arada sade kahvem 1madlen çikulata az önce de1 çatal incir tatlısı yedim arkadaşım ikram etti. Öğlende de evden makarna getirdim onu yiyecem arkadaşımla sanırım6-7 kaşık yerim ir de 3 kaşık yoğurt koyarım üstüne. İşin kötüsü akşama da mantı var evde ama az yiyecem 4-5 kaşığı geçmicem inşaallah...
Barbunya 3 - 4 yemek kaşığı olacak ideali nedir ? birde yoğurt ekleyecem yanına
Yağmurum, canım,
Yediğim yemeğin kaşık sayısını sormuşsun bi içerledim bu soruya ama neyse söleyim :))))))))
yaklaşık 4 kaşık nohut, 4 kaşık pilav ve 2 kaşık lahana turşusu yedim. Bugün öğlen kaşık hesabı ile alıcam yemekleri :)))))
Sandviçin miktarı sorusu ise iyice depresyon nedeni olabilir.
Ama tarif edeyim canım :)))) Hani şu sosisli yediğimiz ekmekler var ya sandviç ekmeleri hah ondan şekerim. Hatta nereden aldığımı da yazayım :)))) Bim'den alıyorum başka bir yerde rastlamadım bu ekmeklere :))))
Umarım yeterince aydınlata bilmişimdir. :)))))
Bence miktar çok iyi canım yeterli.
Zelişim alemsin canım çok güldüm ya Allah da seni güldürsün.kaşık miktarları gayet uygun canımsadece sandviç birazcık fazlamı ne ya şaka maka bugun4-5 kaşık mantı planlıyordum ama tam 1kepçe yedim
Nasıl canım tatlı istiyor.
Hemde kabak tatlısı bol cevizli .
Çok kötüyüm dimi.
Bu krizleri nasıl atlatacam bakalım
Kızlar sabahtan giremedim anca fırsatım oldu yazmaya, ama bu arada neredesınız hiç kimse yok olmuyo böyle...
Ya bende kendimi zorluyorum az yemek için bayramdan dolayı annemler bende kalıyo Ankaradan geldiler 2hafta oldu onlar geleli.akşam işten geliyorum hazır yemek var ya bırı dur desin bana yemesem alınıyo ondan da ye bunu da ye diye ben de zorlanıyorum ya. Verdiklerimi geri alcam sanki offff neyse menümü yazim bugun şunları yedim:
Sabah 1yumurta 1kk peynir2 salatalık
Öğlen 1kase çorba miniminiş bir dilim ekmek
Arada sade kahve ve sıkı durun vallahi dayanamadım 3dilim un helvası kare kare kesilmiş
Sonraki arada 2 dilim cezerye tatlı krizine girdim resmen
Akşam da 1tabakda 3kaşık kıymalı ıspanak 6kaşık makarna 4kaşık yoğurt
Az öncede yeşil çay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?