- 18 Eylül 2013
- 1.579
- 3.286
- 333
Bende öncelikle dün yediklerimi paylaşayım,
Sabah: Peynirli sandviç (beyaz peynir - kepekli ekmek)
Öğle: 3 kaşık prinç pilavı - 1 kaşık soslu tavuk sote - 4 kaşık çoban salata - 1 kepçe yayla çorbası (tatlı vardı yemedim)
Akşam: 4 adet kurabiye, 1 bardak meyve suyu - yatmadan önce 2 avuç ceviz
Buıgün ise,
Sabah: aynı
öğle: 1 kepçe ezogelin çorba, 3 kaşık yeşil salata, 3 kaşık taze fasulye (bunları yedim ama şuan resmen açım)
yemek sonrası 1 türk kahvesi içtim. (hala açım)
arada, üzüm yiyeceğim
5 gibi bir dilim su böreği yiyip bugün başka bir şey yememeye çalışacağım kısmetse :)))
Kızlarrrrrr herkese merhaba
Dün hiç giremedim ama hep aklımdaydınız o kadar çok yorgundumki dün akşam 21.30 yattım.gündüz de malüm iş güç.
Ya bu arada benim moralim çok bozuk verdiklerimi alıyor gibiyim bu sabah tartıldım 55.1 çıktım. Offffff ya deliricem. Ya tamamen aç kalmam gerekiyo verebilmem için. Azcık bişi yesem fazladan hemen tartıda artıya dogru gidiyor. Ama şu da bir gerçek az yemeye başlıyınca 3-4 gün sonra alışıyorsun.şimdi annemler ben de gel de yeme tatlı da oluyo bazen yesen bir dert yemesen bir dert.
Bugunu yazıcam sadece
Sabah 1 kk kasar peyniri sadece
Öğlen 1porsiyon kuşbaşı şiş az lavaş bol salata
Akşam 3-4 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kabak yemeği ve 3 dilim kabak tatlısı. Bu arada ben tatlıyı 1 dilim istedim 3 dilim koydu annem(((
Zelişim akşamla öğleni yer değiştirsen dicektim ama zaten saat 5 gibi demişsin çok iyi menün canım.
Kızlar pazartesi kilomu falan yazdım ama menülerimi günlük girip yazamadım hiç bu hafta.
Haftaya cumartesi kuzenimin nişanı varmış. Benim basenlerim çok geniş. Elbise denedm denedim bugün hiçbirini begenmedim. Off napıcam. Şöyle üstüme oturan bişey giymek istiyorum artık..göbeğim de çooook pörstü 58 kilodan inince.. Onu içime çekerim falan da popoyu çekemiyosun
Callanetics yapsam bu hafta her gün farkederim belki
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 16 yaşındayım 58 kiloyum metabolizmam hızlı fakat çok çabuk alabiliyorum...Göğüslerim 88 belim 70 kalçam 98zayıflamak istiyorum çoğu kişi bana 60-65 arasında görünüyorsun diyor Ekmek çok yemem yağı,acıyı çok severim sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum ablalarım
Selam kızlar giremedim 2 gündür siteye. Çok yemiyorum ama düzensiz besleniyorum 2 gündür. En zoru o düzeni tutturabilmek zaten.
Dünkü menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek, domates, maydanoz, 3 zeytin, 1kk peynir
Ara: neskafe
Öğlen: köri soslu tavuk, biraz patates kızartması, biraz salata, ayran
Oglen yemeğini 4 gibi yemistim akşam yemeği yemedim. Yatana kadar atistirdiklarim 4 tane ceviz içi, yarım bardak süt, yarım muz
ben de aranıza katılabilir miyim?? şuanda malesef 60 kilo civarındayım, hedefim 52..
günaydınlar herkese
sabahki menün 1 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir.
zelişim ya öyle deme inanki yemek zamanı içimde sıkıntılar başlıyo ya zaten oğlumun yemediklerini de yiyorum onun üzerine 2 şer 3 er kaşık tabağima yemek alınca annem tepkileniyo az yiyormuşum bilmiyorki ki diyet yapmaya çalıştığımı
bu arada annemin yememe o kadar karışmasına ragmen inanın sabah ki tartım sonucuna ben bile çok şaşırdım.tartının pili mi zayıflıyo diye de düşünmeden edemedim çünkü geçen hafta içi bir ara tartıldığımda 55,1 gelmiştim ama o zaman kabızlığımda vardı gerçi. kilo almaya başladım diye panik olmuştum neredeyse. eğer bu sonuç doğruysa ki haftaya daha net belli olur aferin bana
yagmur77
geçen hafta 54,5
bu sabah 54,0
hedef 51-52
fark 500gr
Günaydıın!
Bu hafta çok yoğundum ne doğru düzgün diyet yapabildim ne de yazabildim kusura bakmayın.
Tartıldım 1 haftadır yememe rağmen regl şişliğini atmışım üzerimden o güzel olmuş :)
Bugün kesin başladım artık buraya da yazarım her gün inşallah.
Boy:158
Kilo:50.3
Hedef:45
Bu hafta: -700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?