50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın.

Aç karnına 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi, 1 bardak su
Sabah 2 dlm tam buğday ekmeği,şekersiz çay,peynir,zeytin, çok az badem fındık. 1 adet kuru incir yedim.

Sabahları genelde aynı oluyor.

Az önce 1 dilim bitter çikolata 1 bardak şekersiz nescafe.

Öğlene iş yerinde börek ve kahvaltı var. Ne yiyeceğimi bilmiyorum.

Sizde durumlar ne ?

Öğlen : Börek vardı ama yemedim. :)
Domates, salatalık,biber, peynir ve kavun yedim. Ekmek bile yemedim Birde şekersiz çay

Muhtemelen çok acıkacağım. Ara da atışmalığım da yok. Belki bir iki kraker yerim.

Bende öncelikle dün yediklerimi paylaşayım,

Sabah: Peynirli sandviç (beyaz peynir - kepekli ekmek)
Öğle: 3 kaşık prinç pilavı - 1 kaşık soslu tavuk sote - 4 kaşık çoban salata - 1 kepçe yayla çorbası (tatlı vardı yemedim)
Akşam: 4 adet kurabiye, 1 bardak meyve suyu - yatmadan önce 2 avuç ceviz

Buıgün ise,

Sabah: aynı
öğle: 1 kepçe ezogelin çorba, 3 kaşık yeşil salata, 3 kaşık taze fasulye (bunları yedim ama şuan resmen açım)
yemek sonrası 1 türk kahvesi içtim. (hala açım)
arada, üzüm yiyeceğim

5 gibi bir dilim su böreği yiyip bugün başka bir şey yememeye çalışacağım kısmetse :)))

Kızlarrrrrr herkese merhaba
Dün hiç giremedim ama hep aklımdaydınız o kadar çok yorgundumki dün akşam 21.30 yattım.gündüz de malüm iş güç.

Ya bu arada benim moralim çok bozuk verdiklerimi alıyor gibiyim bu sabah tartıldım 55.1 çıktım. Offffff ya deliricem. Ya tamamen aç kalmam gerekiyo verebilmem için. Azcık bişi yesem fazladan hemen tartıda artıya dogru gidiyor. Ama şu da bir gerçek az yemeye başlıyınca 3-4 gün sonra alışıyorsun.şimdi annemler ben de gel de yeme tatlı da oluyo bazen yesen bir dert yemesen bir dert.

Bugunu yazıcam sadece
Sabah 1 kk kasar peyniri sadece
Öğlen 1porsiyon kuşbaşı şiş az lavaş bol salata
Akşam 3-4 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kabak yemeği ve 3 dilim kabak tatlısı. Bu arada ben tatlıyı 1 dilim istedim 3 dilim koydu annem (((

Son düzenleme:

Zelişim akşamla öğleni yer değiştirsen dicektim ama zaten saat 5 gibi demişsin çok iyi menün canım.

Kızlar yazın bende sizdendim 57 kiloydum ama şuan 65 e yaklaştım gibi bir şey o kadar yokum ama aldım başımı gidiyorum yani Şimdiki hedefim yazın oldugum gibi 57 kiloya inmek daha sonrada 53 kg. İdeal kilom 53 çünkü.

Kızlar pazartesi kilomu falan yazdım ama menülerimi günlük girip yazamadım hiç bu hafta.

Haftaya cumartesi kuzenimin nişanı varmış. Benim basenlerim çok geniş. Elbise denedm denedim bugün hiçbirini begenmedim. Off napıcam. Şöyle üstüme oturan bişey giymek istiyorum artık..göbeğim de çooook pörstü 58 kilodan inince.. Onu içime çekerim falan da popoyu çekemiyosun

Callanetics yapsam bu hafta her gün farkederim belki

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 16 yaşındayım 58 kiloyum metabolizmam hızlı fakat çok çabuk alabiliyorum...Göğüslerim 88 belim 70 kalçam 98 zayıflamak istiyorum çoğu kişi bana 60-65 arasında görünüyorsun diyor Ekmek çok yemem yağı,acıyı çok severim sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum ablalarım

Selam kızlar giremedim 2 gündür siteye. Çok yemiyorum ama düzensiz besleniyorum 2 gündür. En zoru o düzeni tutturabilmek zaten.

Dünkü menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek, domates, maydanoz, 3 zeytin, 1kk peynir
Ara: neskafe
Öğlen: köri soslu tavuk, biraz patates kızartması, biraz salata, ayran
Oglen yemeğini 4 gibi yemistim akşam yemeği yemedim. Yatana kadar atistirdiklarim 4 tane ceviz içi, yarım bardak süt, yarım muz

ben de aranıza katılabilir miyim?? şuanda malesef 60 kilo civarındayım, hedefim 52..

Yağmurum günaydın, Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu ne yaaa insan bu kadar yemekle kilo alıyorsa kilo vermek için yaptığın diyetle yaşayamaz ki

Canım bi metabolizma hızını baktırsan diyorum bi sorun var mı acaba?

Anneye itiraz yok bu arada

Zelişim akşamla öğleni yer değiştirsen dicektim ama zaten saat 5 gibi demişsin çok iyi menün canım.

Teşekkür ederim canım

Öncelikle hoş geldin, Callanetics nedir bilmiyorum açıkçası. Ama kendinde söylüyorsun 1 hafta kalmış eğer bu süreyi kendine yüklenerek geçirirsen sonu moral bozukluğu olabilir. Nişan için kolay yolu seçip uygun bir elbise al yani kusurlarını gizleyecek tarzda Sonrasında ise çalışmalara başlarsın

Hoş geldin canım keşke boyunu da yazsaymışsın. Amerikayı yeniden keşfetmiyoruz hiç birimiz yol ise belli spor ve diyet. Önemli olan senin hayat şeklin bunlara zamanın ve imkanın ne ölçüde var.

Eee gayet iyi bence menün.

ben de aranıza katılabilir miyim?? şuanda malesef 60 kilo civarındayım, hedefim 52..

Aaa ne demek buyrun tabi. ama boy kilo bilgisini beraber yazınki hakkınında bilgi sahibi olalım

Evveeet geldik haftalık bildirime

Boy:155
Kilo:52,1
Hedef:50
Fark:0,9 kg (geçen 1 hafta için)

Hafta sonu önüme geleni yemeseydim sonuç daha güzel olacaktı ama neyse 900 gr gitmiş yeterde artar bile çünkü geçen hafta biliyorsunuz sürekli olarak yeme halindeydim.

arkadaşlar günaydın. ne zamandır yazamadım koptum gruptan. ben 163 cm ve bugün ölçmedim ama 59-60 arasıyım. 3 yıl öncesine kadar 53 kg dım. ama şimdi bitürlü eski kiloma ulaşamıyorum, yeme alışkanlığımı düzeltmem gerekiyor, çok seviyorum harbonhidratlı gıdaları ( tekrar düzgün beslenmeyi denemek istiyorum....

günaydınlar herkese

sabahki menün 1 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir.

zelişim ya öyle deme inanki yemek zamanı içimde sıkıntılar başlıyo ya zaten oğlumun yemediklerini de yiyorum onun üzerine 2 şer 3 er kaşık tabağima yemek alınca annem tepkileniyo az yiyormuşum bilmiyorki ki diyet yapmaya çalıştığımı

bu arada annemin yememe o kadar karışmasına ragmen inanın sabah ki tartım sonucuna ben bile çok şaşırdım.tartının pili mi zayıflıyo diye de düşünmeden edemedim çünkü geçen hafta içi bir ara tartıldığımda 55,1 gelmiştim ama o zaman kabızlığımda vardı gerçi. kilo almaya başladım diye panik olmuştum neredeyse. eğer bu sonuç doğruysa ki haftaya daha net belli olur aferin bana

yagmur77
geçen hafta 54,5
bu sabah 54,0
hedef 51-52
fark 500gr

Günaydıın!
Bu hafta çok yoğundum ne doğru düzgün diyet yapabildim ne de yazabildim kusura bakmayın.
Tartıldım 1 haftadır yememe rağmen regl şişliğini atmışım üzerimden o güzel olmuş :)
Bugün kesin başladım artık buraya da yazarım her gün inşallah.

Boy:158
Kilo:50.3
Hedef:45
Bu hafta: -700

haaahaaaaahaaaaa, ben tam tersini yapıp kendi tabağımdakileri oğlumunkine postalıyorum. Çaktırmadan tabi.

Öncelikle tebrik ediyorum canım seni ama eğer 45 kilo olursan uçarsın yahuu... Çok az değil mi? :))) Gerçi yaş medeni durum çocuk falan bunlarda önemli tabi ama ne bilim çok az geldi bana.

Bu arada BlackSwann izlemişsindir heralde nick olarak seçtiğine göre. Senin nickini görünce başrol oyuncusu geliyor gözümün önüne

Son düzenleme:
Günaydın herkese :))

Bu hafta kilo nildirimi yapmak sitemiyorum
Geçen hafta 56.6 çıkmıştım bugün 57. Özel dönem şişliği olduğunu düşünerek panik yapmıyorum. İnşallah öyledir (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…