50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzel kilo vermissin canım tebrikler , senin şuan ki kilon benim hedefim:))

Günaydın herkese :))

Bu hafta kilo nildirimi yapmak sitemiyorum
Geçen hafta 56.6 çıkmıştım bugün 57. Özel dönem şişliği olduğunu düşünerek panik yapmıyorum. İnşallah öyledir (

Öyledir muhtemelen...

bpyum 159, kilom 60 malesef.. hedefim 52.. ideal kilom bu..2 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum
ben de bugün sabah 1 saat yürüyüşle başladım, , yumurta biraz peynir domates ev 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım 2 saat sorna 1
elma yedim, birazdan eve gidip öğle yemeğinde kabak yemeği yiyeceğim.. herkese güzel günler dilerim:)

menün güzel canım. boyuna görede 54 ve alt iyi gibi sanki. başladıysan verirsin merak etme...

Çoook acıktım çooookk.

Bu sabahki sandviçimi kepekli ekmekten beyaz ekmeğe çevirdim mecburiyetten ayrıca beyaz peynirin yanına birde krem peynir ekledim (

Öğlende de ekşili köfte 2 kaşık, 3 kaşık erişte kavurma, 1 kepçe çorba yicem arada da elma yerim muhtemelen. Akşama ise allah kerim.

Yarın tatil oğluşla gezmelerde olucaz gün boyu artık ne bulursak yieriz heralde

offf kilo bildirimi yapmak istemiyorum ben önüme geleni yersem böyle olur işte..

dansmarue

boy : 168
kilo : 53.2
hedef : 50
fark: 200 gram

ya karnım çok şiş kabızlık da var aslında.. Bugün işe gitmedim geç kalktım.

Sabah: 3 tane cherry domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 10 tane zeytin.

öğlen dışarda olucam. salatayla geçiştirirm. 2 gündür de ebru şallı selülit savar yapıyorum. Mükemmel bir şey! :)

Hepinize merhaba

Ayın 21 'de 59,80 ile başlamış bulunduğum diyetime sabah itibariyle 58,50 olarak devam etmekteyim. :)

Bütün hafta nerdeyse aç gezdim gibi . Yalnız dün akşam çok yedim. Pilav, kurufasülye ve turşuuuuuu

Genede kilodaki düşüş beni acayip motive etti.

Sabah . 1 dlm ekmek, keçiboynuzu pekmezi, zeytin ,peynir yedim.
Az önce 1 dlm bitter çikolata ve şekersiz nescafe içtim.
Öğlen iş yerinde balık salata çok az ekmek yedim.(Balık çok kaçtı ) :)
Az önce şekersiz nescafe

Akşama da hafif salata ve yoğurt düşünüyorum.

Hepinize kolay gelsin.

Sabahtan olan kısmı yanlış yere yazmışım :)
Buraya copy pase yaptım. Nescafe sabah ve öğlen az önce dediğine bakmayın.

Hepinize sıkı boğazlar.

Ben de pilatse yazıldım belediyenin spor a.ş kısmında. 1, 2 hafta gittikten sonra ebru Şallı nın 21 günde yağ eritme programını uygulamayı düşünüyorum, tabi orayı birakmadan. İnşallah yararını görürüz

Son düzenleme:
Boyum malesef net değil her ölçümde farklı çıkıyor 164-169 arasında :/ İlk kez diyet ve spora başladım.Seneye sınava gireceğim için zamanım kısıtlı ,bulundugum yerde doğru düzgün bir spor salonu yok.Malesef sporculuk dönemimde kaslarım zarar gördüğü için koşamıyorum...Su içmeyi pek sevmiyorum.Şuan ekmeği sıfıra indirdim yemeklerimdeki tuzu ve yağı azalttım önerilerinizi bekliyorum :) Ve ben kilo verirken yüzüm çok çöküyor bunu nasıl engelleyebilirim?

Son düzenleme:

Boyum malesef net değil her ölçümde farklı çıkıyor 164-169 arasında :/ İlk kez diyet ve spora başladım.Seneye sınava gireceğim için zamanım kısıtlı ,bulundugum yerde doğru düzgün bir spor salonu yok.Malesef sporculuk dönemimde kaslarım zarar gördüğü için koşamıyorum...Su içmeyi pek sevmiyorum.Şuan ekmeği sıfıra indirdim yemeklerimdeki tuzu ve yağı azalttım önerilerinizi bekliyorum :) Ve ben kilo verirken yüzüm çok çöküyor bunu nasıl engelleyebilirim?

Ben 20 yaşındayım ve bale yapıyorum o yüzden aslında çok zayıf olmak istiyorum :)

Sabah : 2 yumurtadan peynirli omlet,domates,1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 tatlı kaşıklı petekli bal yedim
Öğlen : 6 yk kıymalı kapuska,3 yk yoğurt,1 dilim çevdar ekmeği
Ara: 1 tam ceviz,2 kuru kayısı,2si bir arada kahve

canım ben de gitmiştim spor aş ye 6 ay kadar haftada 3 gündü bayagı faydalı olmuştu, sen de görürsün :)

Ara2:1 paket sade form
Akşam:1 kase kfeks
1saat de yürüyüş yaptım

Bugün sabah: 2 parça hellim peyniri,2 parça sucuk,1 tane yeşil zeytin,domates,1 tatlı kaşığı bal 1 dilim cavdar ekmeği

Bir kaç gündür tatil olduğu için evde kahvaltımı güçlü yapıp öğlenleri az yemeğe çalışıyorum bakalım dün gene biraz fazla karbonhidrat almışım bugün daha güzel olur inşallah

Hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Sabah : 1 dlm ekmek peynir zeytin şekersiz çay

Sonra evi toparlayıp. Oğluşla beraber Dolmabahçe Sarayı'na gittik gezdik , gördük.

Açıkmısız. Gelirken simit aldık. Ben yarım simit peynir çay

Akşama etli patates yemeği makarna var. Birde kendi mayaladığım yoğurt

Ben az patates ve yoğurt yerim diye düşünüyorum.

Şimdi de bir elma yiyeceğim.

Kolay gelsin :)

selaamm ben de 168im benim hedefim de 55 olmak... ki bence 55 baya bir zayıf kategorisine sokacak beni :) 50 çok az değil mi bizim için? niye kendine işkence ediyosun ki? 53 kilo süper olmalı?

kızlar selam...

boyum 168
kilom henüzz 59.8 :)
normalde 60-69 arasına yazıyordum ama arada buraya da bakmaya hak kazandığımı düşünüyorum :)
bu yolda herkese kolaylıklar dilerim....

selaamm ben de 168im benim hedefim de 55 olmak... ki bence 55 baya bir zayıf kategorisine sokacak beni :) 50 çok az değil mi bizim için? niye kendine işkence ediyosun ki? 53 kilo süper olmalı?

Canım merhaba, evet dediğin dogru 53 falan çok iyi. Özellikle boy kilo indeksine göre zayıf kategorisindeyim. Ama benim kilo yogunlugum alt tarafta toplandıgı için böyle işte. Popomu küçültmeye çalışıyorum açıkçası. 50 kilo oldugum zamanlarda daha normal boyutlardaydı. Aldıgım her kilo orda toplanıyor.. 58den indim bu kiloya. 58ken üstüm 34 altım 38 di. Şimdi 36 ya düştü alt bedenim. Mesela elbise falan giymek çok zor oluyor bu durumda. Bir yandan da selülitsavar la sıkılaşırsam güzel olucak. :)

Sen kaç kilosun şu an?

ben bu sabah 59.8i gördüm çok mutluyum :) 64.5la başlamıştım ama 3 ayda anca bu kiloya gelebildim... çok zor veriyorum... şimdi vermem gereken kilolar azaldıkça daha da zor olacak diye gözüm çok korkuyor... nasıl inicem 55e diyorum sen nasıl ve ne kadar zamanda verdin mesela? 53 süepr yaaa.... 36 bedene de giriyosan yeter bence boşuna zorlama kendini :) kilonu koru yeter

slm kolori cetvelini nasıl yapıyosun ben yeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…