Günaydıın!
Bu hafta çok yoğundum ne doğru düzgün diyet yapabildim ne de yazabildim kusura bakmayın.
Tartıldım 1 haftadır yememe rağmen regl şişliğini atmışım üzerimden o güzel olmuş :)
Bugün kesin başladım artık buraya da yazarım her gün inşallah.
Boy:158
Kilo:50.3
Hedef:45
Bu hafta: -700
Günaydın herkese :))
Bu hafta kilo nildirimi yapmak sitemiyorum
Geçen hafta 56.6 çıkmıştım bugün 57. Özel dönem şişliği olduğunu düşünerek panik yapmıyorum. İnşallah öyledir(
bpyum 159, kilom 60 malesef.. hedefim 52.. ideal kilom bu..2 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum
ben de bugün sabah 1 saat yürüyüşle başladım, , yumurta biraz peynir domates ev 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım 2 saat sorna 1
elma yedim, birazdan eve gidip öğle yemeğinde kabak yemeği yiyeceğim.. herkese güzel günler dilerim:)
offf kilo bildirimi yapmak istemiyorum benönüme geleni yersem böyle olur işte..
dansmarue
boy : 168
kilo : 53.2
hedef : 50
fark: 200 gram
ya karnım çok şiş kabızlık da var aslında.. Bugün işe gitmedim geç kalktım.
Sabah: 3 tane cherry domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 10 tane zeytin.
öğlen dışarda olucam. salatayla geçiştirirm. 2 gündür de ebru şallı selülit savar yapıyorum. Mükemmel bir şey! :)
Yağmurum günaydın, Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu ne yaaa insan bu kadar yemekle kilo alıyorsa kilo vermek için yaptığın diyetle yaşayamaz ki
Canım bi metabolizma hızını baktırsan diyorum bi sorun var mı acaba?
Anneye itiraz yok bu arada
Teşekkür ederim canım
Öncelikle hoş geldin, Callanetics nedir bilmiyorum açıkçası. Ama kendinde söylüyorsun 1 hafta kalmış eğer bu süreyi kendine yüklenerek geçirirsen sonu moral bozukluğu olabilir. Nişan için kolay yolu seçip uygun bir elbise al yani kusurlarını gizleyecek tarzdaSonrasında ise çalışmalara başlarsın
Hoş geldin canım keşke boyunu da yazsaymışsın. Amerikayı yeniden keşfetmiyoruz hiç birimiz yol ise belli spor ve diyet. Önemli olan senin hayat şeklin bunlara zamanın ve imkanın ne ölçüde var.
Eee gayet iyi bence menün.
Aaa ne demek buyrun tabi. ama boy kilo bilgisini beraber yazınki hakkınında bilgi sahibi olalım
Ben 20 yaşındayım ve bale yapıyorum o yüzden aslında çok zayıf olmak istiyorum :)Öncelikle tebrik ediyorum canım seni ama eğer 45 kilo olursan uçarsın yahuu... Çok az değil mi? :))) Gerçi yaş medeni durum çocuk falan bunlarda önemli tabi ama ne bilim çok az geldi bana.
Bu arada BlackSwann izlemişsindir heralde nick olarak seçtiğine göre. Senin nickini görünce başrol oyuncusu geliyor gözümün önüne
Ben de pilatse yazıldım belediyenin spor a.ş kısmında. 1, 2 hafta gittikten sonra ebru Şallı nın 21 günde yağ eritme programını uygulamayı düşünüyorum, tabi orayı birakmadan. İnşallah yararını görürüz
Ben 20 yaşındayım ve bale yapıyorum o yüzden aslında çok zayıf olmak istiyorum :)
Sabah : 2 yumurtadan peynirli omlet,domates,1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 tatlı kaşıklı petekli bal yedim
Öğlen : 6 yk kıymalı kapuska,3 yk yoğurt,1 dilim çevdar ekmeği
Ara: 1 tam ceviz,2 kuru kayısı,2si bir arada kahve
offf kilo bildirimi yapmak istemiyorum benönüme geleni yersem böyle olur işte..
dansmarue
boy : 168
kilo : 53.2
hedef : 50
fark: 200 gram
ya karnım çok şiş kabızlık da var aslında.. Bugün işe gitmedim geç kalktım.
Sabah: 3 tane cherry domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 10 tane zeytin.
öğlen dışarda olucam. salatayla geçiştirirm. 2 gündür de ebru şallı selülit savar yapıyorum. Mükemmel bir şey! :)
selaamm ben de 168im benim hedefim de 55 olmak... ki bence 55 baya bir zayıf kategorisine sokacak beni :) 50 çok az değil mi bizim için? niye kendine işkence ediyosun ki? 53 kilo süper olmalı?
Canım merhaba, evet dediğin dogru 53 falan çok iyi. Özellikle boy kilo indeksine göre zayıf kategorisindeyim. Ama benim kilo yogunlugum alt tarafta toplandıgı için böyle işte. Popomu küçültmeye çalışıyorum açıkçası. 50 kilo oldugum zamanlarda daha normal boyutlardaydı. Aldıgım her kilo orda toplanıyor.. 58den indim bu kiloya. 58ken üstüm 34 altım 38 di. Şimdi 36 ya düştü alt bedenim. Mesela elbise falan giymek çok zor oluyor bu durumda. Bir yandan da selülitsavar la sıkılaşırsam güzel olucak. :)
Sen kaç kilosun şu an?
ben bu sabah 59.8i gördüm çok mutluyum :) 64.5la başlamıştım ama 3 ayda anca bu kiloya gelebildim... çok zor veriyorum... şimdi vermem gereken kilolar azaldıkça daha da zor olacak diye gözüm çok korkuyor... nasıl inicem 55e diyorumsen nasıl ve ne kadar zamanda verdin mesela? 53 süepr yaaa.... 36 bedene de giriyosan yeter bence boşuna zorlama kendini :) kilonu koru yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?