50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5 kilo vermişsin yine ya çok iyi. Vücudu alıştıra alıştıra veriyoruz diye kendimizi avutalım :) ben de 2.5 aydır falan ugraşıyorum açıkçası. Çok yavaş kilo verdim. Bir de 25 yaşımdayım. annem metabolizman hızlıdır kolay vermen lazım diyip duruyor da. Yok gitmiyor işte. Çok da hareketliyim gün içersinde. Uzun süredir ekmek şeker yemiyorum. Ama aç kalmıyorum. Biraz aç kalmak lazım galiba :) Ben burda dururum ama pilatesle popom küçülcek mi bir ona bakıcam :)))

bence senin zor vermenin sebebi ideal kilonun da altına düşmüş olman... vücut normal olarak korumak istiyor... ben de 2 aydır şeker ve ekmek yemiyorum... meyveyi de çok azalttım 3 haftadır... neyse bakıcaz artık.... benim derdim 1 ayda 55e gelmek değil zaten... uzun bir süreç olacağını biliyorum... ama yılbaşına o şekilde girsem sonra da korumaya başlasam süper olur hani :) yılbaşına da 2 ay var... 3 ayda 4 kilo veren 2 ayda 5 kilo veremez herhal ama di mi

Ya cidden beni görsen öyle demezsin. Armutum çünkü :) özellikle anne baskısıyla diyetteyim ki anneler çocuklarını hiç şişman görmez ama benimki görünce çok kızdı. Daha dogum yapmadın bu yaşta böyle popo olur mu diye :) ama kilonun yavaş gitmesi konusunda haklısın. Muhtemelen senin dediğin sebepten veremiyorum. Tabi pisbogaz bir insan oldugumu da unutmayalım. Yemege asla hayır demem ve her lokantayı bilirim böyle en pislik en lezzetli yerler esnaf lokantaları kebapçılar çigköfteciler benden sorulur.

Sen de diyet ve egzersiz tarzını değiştirsen 2-3 haftalıgına işe yarayabilir. Arada vücudu şaşırtmak gerekiyor çünkü.

ben arada abartı yiyerek şaşırtıyorum vücudumu

tşklr bi bakıym senin kilon güzel ne kadar zamanda verdin

2.5 ay falan sürdü canım. Ama kendimi çok sıkmadım ben. Kendine güzel bir diyet planı belirlesen. Mesela karatayı tam uyarak yapsan haftada 1 kilo verebilirsin. Karatay diyeti konusuna bak bi :)

Günaydınlar,

Dün çocukluk arkadaşlarımla, çocuklarımızla birlikte buluştuk bütün gün dışardaydık, ne yemekten ne yemek sonrası tatlı ve içeceklerden eksik kaldık. Bu haftaki diyet kilo almamak için olacak belli oldu

Uzun zamandır görmüyordum arkadaşlarımı. Şuan ki kilom için çok güzel yorumlar aldım. Hatta devam diyet yapmamaı daha fazlasının iyi durmayacağını falan söylediler ama ben şöyle bi 50 kiloyu görmek istiyorum bu yüzden devam yani.

Merhabalar.

Dün Akşam yemek yemeden olayı kapattım.
Çok zorlanıyorum ama sadece yoğurt veya salatayla geçiştiriyorum akşamları :)
Ve bünyem çok rahat.

Sabah 1 dlm ekmek peynir k.boynuzu pekmezi zeytin şekersiz çayla güne başladım.
İşe gelince 1 bardak şekersiz çay 1 dlm bitter çikolata yedim.
Çikolatayı yemesem iyi ama yedim birkere.

Öğlen işyerinde ne var ? bilmiyorum.

Aralarda gene nescafe, meyve olur.

Akşama salata veya yoğurt. Bu sefer azimliyim vereceğim. Ama en çok hafta sonları zor oluyor.

Kalın sağlıcakla :)

Selamlar. :)

Öğlen ne yiyeceğim belli değildi. Az önce
1 kase mercimek çorbası, 1 tane biber dolması, yoğurt, çok az (1 dlm az) ekmek yedim.

Şimdi koca bir kupa sıcak su aldım. :)

Selam kızlar...
Bu ara çok kaçamak yapıyorum o yüzden yazasim gelmiyor( hiç değilse kilo almış değilim :18:

Ayça KAYA'NIN bir kitabı var 5333 sayarak zayiflayin diye. Okuyan veya deneyen var mı?

Oooo süper hareketlenmiş burası çoğalmışız. Ama aybike nerelerde kızlar uzun zaman oldu

Ben de 2 gündür tatilden dolayı giremedim. Hemen menümü yazayım ama öğlen çok abarttım akşamı yemeksiz kapatmaya çalışacam.

Sabah 3poğaça sade çay
Arada sade T.kahvesi
Öğlen 1kase mercimek çorbası 1 minik dilim ekmek (
ızgara levrek-salata ve 4 kaşık kadar vardı sanıyorum irmik helvası
Midem müthiş şişti ama hepside lezzetliydi dayanamadım.

Yağmurum gözlerime inanamadım sen sabah 3 tane poğaça mı yedin:44::44::44:

Öğlende iyi yemişsin

Tamam can boğazdan gelirde biliyosun diyetteyiz ya hani o bakımdan yani

Aslında gün içinde dikkat edip akşam yemeden günü tamamladığımda haftada 1 kilo veriyorum ama olmuyor işte. Eve gidiyosun evde de bekleyen bir sürü sorumluluk var, hele birde insan yemek yapıp sofra hazırlayınca yemeden çok zor oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…