slm kolori cetvelini nasıl yapıyosun ben yeniyim
ben bu sabah 59.8i gördüm çok mutluyum :) 64.5la başlamıştım ama 3 ayda anca bu kiloya gelebildim... çok zor veriyorum... şimdi vermem gereken kilolar azaldıkça daha da zor olacak diye gözüm çok korkuyor... nasıl inicem 55e diyorumsen nasıl ve ne kadar zamanda verdin mesela? 53 süpr yaaa.... 36 bedene de giriyosan yeter bence boşuna zorlama kendini :) kilonu koru yeter
canım ben bir kere çok zorlanarak yaptım ama bir daha dönüp de bakmadımher seferinde güncellemek gerekiyor ben güncel tutmayı beceremedim dolayısıyla hatırlayamıyorum nasıl yaptığımı...
slm kolori cetvelini nasıl yapıyosun ben yeniyim
5 kilo vermişsin yine ya çok iyi. Vücudu alıştıra alıştıra veriyoruz diye kendimizi avutalım :) ben de 2.5 aydır falan ugraşıyorum açıkçası. Çok yavaş kilo verdim. Bir de 25 yaşımdayım. annem metabolizman hızlıdır kolay vermen lazım diyip duruyor da. Yok gitmiyor işte. Çok da hareketliyim gün içersinde. Uzun süredir ekmek şeker yemiyorum. Ama aç kalmıyorum. Biraz aç kalmak lazım galiba :) Ben burda dururum ama pilatesle popom küçülcek mi bir ona bakıcam :)))
bence senin zor vermenin sebebi ideal kilonun da altına düşmüş olman... vücut normal olarak korumak istiyor... ben de 2 aydır şeker ve ekmek yemiyorum... meyveyi de çok azalttım 3 haftadır... neyse bakıcaz artık.... benim derdim 1 ayda 55e gelmek değil zaten... uzun bir süreç olacağını biliyorum... ama yılbaşına o şekilde girsem sonra da korumaya başlasam süper olur hani :) yılbaşına da 2 ay var... 3 ayda 4 kilo veren 2 ayda 5 kilo veremez herhal ama di mi
Ya cidden beni görsen öyle demezsin. Armutum çünkü :) özellikle anne baskısıyla diyetteyim ki anneler çocuklarını hiç şişman görmez ama benimki görünce çok kızdı. Daha dogum yapmadın bu yaşta böyle popo olur mu diye :) ama kilonun yavaş gitmesi konusunda haklısın. Muhtemelen senin dediğin sebepten veremiyorum. Tabi pisbogaz bir insan oldugumu da unutmayalım. Yemege asla hayır demem ve her lokantayı bilirim böyle en pislik en lezzetli yerler esnaf lokantaları kebapçılar çigköfteciler benden sorulur.
Sen de diyet ve egzersiz tarzını değiştirsen 2-3 haftalıgına işe yarayabilir. Arada vücudu şaşırtmak gerekiyor çünkü.
ben arada abartı yiyerek şaşırtıyorum vücudumu
En güzeli kesinlikle!! Mesela sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik. Öğlen burger king yedim. Az önce de canım çigköfte dürüm çekti onu da yedim.
forumda nasıl yapıldıgını anlatan bir başlık vardı. Google da kilo cetveli kadınlar kulübü diye aratırsan çıkar sanırım
tşklr bi bakıym senin kilon güzel ne kadar zamanda verdin
Oooo süper hareketlenmiş burası çoğalmışız. Ama aybike nerelerde kızlar uzun zaman oldu
Ben de 2 gündür tatilden dolayı giremedim. Hemen menümü yazayım ama öğlen çok abarttım akşamı yemeksiz kapatmaya çalışacam.
Sabah 3poğaça sade çay
Arada sade T.kahvesi
Öğlen 1kase mercimek çorbası 1 minik dilim ekmek(
ızgara levrek-salata ve 4 kaşık kadar vardı sanıyorum irmik helvası
Midem müthiş şişti ama hepside lezzetliydi dayanamadım.
Merhabalar.
Dün Akşam yemek yemeden olayı kapattım.
Çok zorlanıyorum ama sadece yoğurt veya salatayla geçiştiriyorum akşamları :)
Ve bünyem çok rahat.
Sabah 1 dlm ekmek peynir k.boynuzu pekmezi zeytin şekersiz çayla güne başladım.
İşe gelince 1 bardak şekersiz çay 1 dlm bitter çikolata yedim.
Çikolatayı yemesem iyi ama yedim birkere.
Öğlen işyerinde ne var ? bilmiyorum.
Aralarda gene nescafe, meyve olur.
Akşama salata veya yoğurt. Bu sefer azimliyim vereceğim. Ama en çok hafta sonları zor oluyor.
Kalın sağlıcakla :)
Yağmurum gözlerime inanamadım sen sabah 3 tane poğaça mı yedin:44::44::44:
Öğlende iyi yemişsin
Tamam can boğazdan gelirde biliyosun diyetteyiz ya hani o bakımdan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?