Çok erken uyaniyormussun canım, kışın zor oluyordur eminim.
Bendr 6.15te uyaniyorum, anca yumurtami falan hasliyorum işe götürüp orda yiyorum. Daha erken kalkabilecegimi düşünmüyorum :))
Selamlar :)
Sabah sıkıntısız yaptım kahvaltımı
Ama az önce kendime ihanet ederek yurt dışından gelen koca bir kalıp çikolatayı yedim.
Kendimi durduramadım onca emekler boşa gitti
Sıkma canını yaaa. Olur arada böyle insanız yahuu neticede. Bak şimdi çok takıyorsan eğer üzme kendini günün geri kalanını hafif geçir. Hiç yememezlik değilde hafif ye. Yoğurt, havuç, leblebi gibi, çok az çorba falan işte. Akşamda 5-6 dan sonra bişey yeme tolere edersin...
o nasıl bir diyet çeşidiymiş ki? tüm yiyeceklerin kalorisi veya glisemik indeksi olduğu gibi başka bir değeri var ve bunda da o değeri mi sayıyoruz :)
Zeliş Sen ve ben götürür olduk forumu yarışalım bari :) karşında biri olunca insan daha hırs yapıyor. en azından ben öyleyim.
Varmısın ? Müsait bir zamanda kilonu yaz bende yazayım. :)
Yaa neden kimse yok genee? yarın pazartesi bilmem farkında mısınız :)
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 tane etimek,1 kk beyaz peynir,1 tane haşlanmış yumurta,şekersiz kahve
Öğlen: kaşarlı hindili kepek ekmekli sandwich
Akşam: ıgara etle salata
şimdi 4 kaşık karabuğdayla yoğurt yedim sahur niyetine yarın oruç tutucam
Slm DIBIKA evet bizden başka pek uğrayan olmadı geçen hafta. Ama yarış için ben doğru tercih olmayabilirim. Hayatımın her alanında yeterince hırs yaptığımdan diyet içinde aynı azmi gösterebilir miyim bilmiyorum. Ama denemekten de zarar gelmez dimi. Bir sonraki mesajımda kilo bildirimi yapıcam başlasın yarış o zaman :))))
Canım ben haftasonu pek uğrayamıyorum zamansızlıktan ama haftanın 5 günü burdayım :)))
Günaydın.
Sabah çok az yedim. Peynir ekmek şekersiz çay.
Akşam kalbim beni çok korkuttu çarpıntım vardı.o yüzden bişey yemeden yattım.
Sabah kalkınca hala devam ediyordu. İçmem gereken ilaçlarım var demir hapı folik asit vs. gibi
Ama iştah açıp kabızlık yaptıkları için bırakmıştım (kafama göre ) aslında ömür boyu içmem gereken ilaç bunlar.
Öğlen ne var bilmiyorum.
Akşama evde karnıbahar var.
Bende haberler böyle. Tabii ki önce sağlık :)
Kolay gelsin hepinize
Canım geçmiş olsun bence hata etmişssin sürekli alman gereken ilaçları dr kontrolünde bırakaikirsin ancak.bir de kahve ve çayı azalt çok içiyorsan onlar da çarpıntı yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?