50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok erken uyaniyormussun canım, kışın zor oluyordur eminim.
Bendr 6.15te uyaniyorum, anca yumurtami falan hasliyorum işe götürüp orda yiyorum. Daha erken kalkabilecegimi düşünmüyorum :))

evet canım özellikle kışın daha zor oluyor. 6:15 de ben evden çıkıyorum (

Bu hafta kilo bildirimi yapmamistim, adet döneminde olduğum için en sonki kilomdan fazla çıkıyordum. Bu sabah tartildim 56.3 çıktım çok şükür :))) pazartesi kilo bildirimi yapcam insallah :))

Bugün yediklerim ve durumum hakkında,

Sabah: Sandviç (ekmek-peynir)
Öğle: 1 kepçe süzme mercimek çorbası, 3 kaşık cevizli erişte, 2 kaşık türlü

Ama daha şimdiden çoook acıktım.

Deli olucam yaa. Neden doymuyorum ki ben?

Adet zamanınım da yakın değil, çoook azda yemiyorum,

Günaydınnnn.

Neden kimse uğramıyor topiğe, verdik mi kiloların tamamını

Çok sakin burası hadi biraz daha aktif olalım kızlar gün içinde.

Dün yediklerim;

Sabah: Sandviç (ekmek-peynir)
Öğle: 1 kepçe süzme mercimek çorbası, 3 kaşık cevizli erişte, 2 kaşık türlü
Ara: 1 tabak (5-6 kaşık) salata (kıvırcık, havuç, lahana) yanında ekmekle (3-4 dilim) yedim. Salatayı çok az yağ ve limon ilavesiyle saat gündüz 4 gibi yedim ve sonrasında dün başka bişey yemedim.

Selamlar :)

Sabah sıkıntısız yaptım kahvaltımı

Ama az önce kendime ihanet ederek yurt dışından gelen koca bir kalıp çikolatayı yedim.

Kendimi durduramadım onca emekler boşa gitti

Selamlar :)

Sabah sıkıntısız yaptım kahvaltımı

Ama az önce kendime ihanet ederek yurt dışından gelen koca bir kalıp çikolatayı yedim.

Kendimi durduramadım onca emekler boşa gitti

Sıkma canını yaaa. Olur arada böyle insanız yahuu neticede. Bak şimdi çok takıyorsan eğer üzme kendini günün geri kalanını hafif geçir. Hiç yememezlik değilde hafif ye. Yoğurt, havuç, leblebi gibi, çok az çorba falan işte. Akşamda 5-6 dan sonra bişey yeme tolere edersin...

Zeliş Sen ve ben götürür olduk forumu yarışalım bari :) karşında biri olunca insan daha hırs yapıyor. en azından ben öyleyim.
Varmısın ? Müsait bir zamanda kilonu yaz bende yazayım. :)

Herkese iyi gecelerr,
Dün yazmadım çünkü kaçamaklarımdan utandım diyebilirim.
bugün yediklerimle belki toparlıyabilirim gerçi gene de çok masum sayılmam ama en azından tatlı yemiyorum :)

Sabah : 2 tane form etimek, 1 yumurtadan yağsız menemen,1 kk beyaz peynir
Öğlen : Tam tahıllı lavaşlı ızgara tavuklu dürüm dürüm yedim içinde yeşillik ve yoğurtlu diyet bir sos vardı
Ara: sütlü kahve ve 1 çay bardağı leblebi
Akşam acıkmadım ve yemedim bu dürüm yediğim yerde öğlen ne zaman dürüm yesem akşam acıkmıyorum lavaşları kendileri yapıyorlar ve çok doyurucu oluyor anlatamam ki boyutu da ufak yani

o nasıl bir diyet çeşidiymiş ki? tüm yiyeceklerin kalorisi veya glisemik indeksi olduğu gibi başka bir değeri var ve bunda da o değeri mi sayıyoruz :)

Canım kusura bakma anca cevap yazabiliyorum da şimdi şöyle ki benim bilidğim 4333 dediği gün içinde yediklerini sayıyorsun. 4 tane tahıl grubundan yeme hakkın var bunlar işte 1 tahıl=1 ekmek,çeyrek simit,3 kaşık kfeks,2 kaşık pilav/makarna şeklinde
3 porsiyon meyve hakkın var 3 tane süt grubundan ki bu sadece yoğurt ve süt oluyor. 3 tanede protein hakkın var günde işte 1 yumurta 1 protein oluyor 1 kk peynirde işlenmiş olduğu için proteinden sayılıyor tavuklar falan da porsiyon işte 100 gram tavuk=60 gr ton balığı=3 köfte gibi bildiğimiz şeyler artı 1 eksi 1 oynayabiliyorsun ama yediklerini sayınca aslında ne kadar çok yediğini farkediyorsun ya özellikle tahıllar çok çabuk bitiyor bir dgün sayın bak görüceksiniz
He bu arada baklagiller 1 protein 1 tahıl mesela, sebze zaten sınırsız. 3 zeytin=3 ceviz=1 tatlı kaşığı yağ =1 yağ
yağın tam oranını bilmiyorum mümkün olduğunca az olmalı tabii ki
Bu kadar valla bilgim kitapta daha ayrıntılı bilgi vardır tabii ki :)

Yaa neden kimse yok genee? yarın pazartesi bilmem farkında mısınız :)
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 tane etimek,1 kk beyaz peynir,1 tane haşlanmış yumurta,şekersiz kahve
Öğlen: kaşarlı hindili kepek ekmekli sandwich
Akşam: ıgara etle salata
şimdi 4 kaşık karabuğdayla yoğurt yedim sahur niyetine yarın oruç tutucam

Zeliş Sen ve ben götürür olduk forumu yarışalım bari :) karşında biri olunca insan daha hırs yapıyor. en azından ben öyleyim.
Varmısın ? Müsait bir zamanda kilonu yaz bende yazayım. :)

Slm DIBIKA evet bizden başka pek uğrayan olmadı geçen hafta. Ama yarış için ben doğru tercih olmayabilirim. Hayatımın her alanında yeterince hırs yaptığımdan diyet içinde aynı azmi gösterebilir miyim bilmiyorum. Ama denemekten de zarar gelmez dimi. Bir sonraki mesajımda kilo bildirimi yapıcam başlasın yarış o zaman :))))

Canım ben haftasonu pek uğrayamıyorum zamansızlıktan ama haftanın 5 günü burdayım :)))

Son düzenleme:
Günaydın herkese mutlu geçireceği bir hafta diliyorum kızlar,

Geçen hafta, hafta içine gelen tatil ve hafta sonu gezmeleri nedeniyle ne bulursam yemekten geri kalmadım buna rağmen biraz da olsa kilo düşüşü beni çok mutlu etti bu sabah.

Boy :155
Kilo :51.7
Hedef :50
Fark :-400 gr.

Kızlar sizin de tartılma metodunuz benim gibimi?

Her pazartesi sabah, tuvalet ihtiyacı sonrası ve iç çamaşırlarıyla tartılıyorum.

Mesela bazen günün farklı saatlerinde üzerimde kıyafetle tartıldığımda baya fark ediyor da

Son düzenleme:
günaydınlar iyi haftalarrr.....

ben de buraya arada uğruyorum... çok az yazdım ama genelde sizi takip ediyorum... daha çok yeni 50-59 aralığına düştüm de hatta daha düşemedim bile en son cuma günü 59,5'tum... neyse şu anda muhtemelen 60'ın çok üstündeyim ben haftasonu çok kötüydüm annemler geldi ve hiç hesapsız kitapsız yedim valla tartılamadım ama kesin kilo aldım... şimdi tartılsam 2 kilo bile almış görünebilirim ama bunların yerleşmemiş kilolar olduğunu umuyorum bu sabah yine aynı sıkılıkta başladım diyetime ama hedefim sadece bu haftasonunun günahını çıkartmak ve en son tartıda gördüğüm 59.5'a geri dönebilmek olacak... altına inebileceğimi sanmıyorum bu geçirdiğim 2 günden sonra malesef... zaten hafta içi daha iyi oluyorum, haftasonlarım daha düzensiz geçiyor... geç kalkılıyor, kahvaltı baya açık büfe kıvamında falan oluyor...olmuyor yani :) neyse ben de bu 5 güne kendimi saklıyorum

ben her sabah tartılıyorum valla :) ama kendimdeki net kilo farkını cumadan cumaya alıyorum... ve evet iç çamaşırlarıyla tartılıyorum... tuvalet sonrası olmasına çabalıyorum ama genellikle kabızlık var bende malesef

Merhabalar.

Zeliş evet sen benim için yanlış rakipmissin :)
Boyum 1,54 kilom 58 kaldıki ben senin şu andaki kilona inemem insemde duramam baş dönmesinden güp düşerim yeri.
Genede ilgine teşekkür ederim.

Sabah kahvaltısı herzamanki gibi
1 dlm ekmek, peynir,yumurta,zeytin,k.boynuzu pekmezi,şekersiz çay.

Öğlen 1 kase çorba 1 dlm tam buğday ekmeği salata yoğurt

Akşam hafif birşeyler ama ne bilmiyorum henüz.

59,70 ile başladığım kilom şu anda 58 kilodur. İlgililere duyrulur. :)

Selam kızlar ben de pazardan pazara tartiliyorum pazartesi size bildiriyorum. Pazar günü biraz kaçırdım bugün fazla cikiyor olabilirim ama düzelir diye düşünüyorum :))

Boy: 160
Kilo: 56.0
Fark :-400 gr

Merhaba herkese,
Ben bugun oructum o yuzden yediklerimi yaziyim daha yemek yemicem tabiki cay kahve falan :)
Bu arada kilom 49.8 -500 yani cok da tatmin etmedi beni acikcasi
Neyse iftar: 1 kase corba,yarim dilim kepek ekmegi, 2 tahta kasik bulgur pilavi, iki tane tavuk but, cok az patates ve salata

Günaydın.

Sabah çok az yedim. Peynir ekmek şekersiz çay.
Akşam kalbim beni çok korkuttu çarpıntım vardı. o yüzden bişey yemeden yattım.
Sabah kalkınca hala devam ediyordu. İçmem gereken ilaçlarım var demir hapı folik asit vs. gibi
Ama iştah açıp kabızlık yaptıkları için bırakmıştım (kafama göre ) aslında ömür boyu içmem gereken ilaç bunlar.

Öğlen ne var bilmiyorum.

Akşama evde karnıbahar var.

Bende haberler böyle. Tabii ki önce sağlık :)

Kolay gelsin hepinize

Merhaba güzel bayanlar

Bir kaç gündür giremedim bende ya evde hep bir koşuşturma dışarda da iş güç malum bir de oğluşumun doğum günü yaklaşıyor onun için hazırlık yapmaya çalışıyorum.

Ben de buarada dün tartıldım 54.1 çıktım sanıyorum ne eksi ne artı diyebilirim.zaten diyet miyet kalmadı ben de annemlerden dolayı. Ama yinede azcık dikkat etmeye çalışıyorum.2 kilo daha versem beynim de ben de rahatlıcam.

Bugün sabah 1yumurta 1kk peynir
Öğlen 2tane lahmacun boyutunda katıklı ekmek(hatay usulu)
Akşama sarmısaklı köfte ama 3 kaşığı gecmemem gerek ve salata

Canım geçmiş olsun bence hata etmişssin sürekli alman gereken ilaçları dr kontrolünde bırakaikirsin ancak.bir de kahve ve çayı azalt çok içiyorsan onlar da çarpıntı yapar.

Canım geçmiş olsun bence hata etmişssin sürekli alman gereken ilaçları dr kontrolünde bırakaikirsin ancak.bir de kahve ve çayı azalt çok içiyorsan onlar da çarpıntı yapar.

İlgine teşekkürle Yağmur :)

Evet ömür boyu almam gereken ilaçlar bunlar ama nefret ediyorum ikisindende 2 gündür düzenli içince kendine geldi kalpceğizim.
Ama iştah ta o biçim yani :)

Sabah 1 dlm ekmek peynir çay

Öğlen işyerinde köfte var .

Akşama yoğurt salata yiyeceğim nasip olursa

hepinize güzel bir gün dilerim :)

Merhaba kızlar,

Yazdıklarınızın çoğunu okudum. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Boyum 1.60 ve kilom 57. Son bir yılda 6 kilo birden aldım. Ve diyet listelerini uygulayamıyorum. O yüzden porsiyonlarımı küçülterek başlamayı ve kendimi alıştırmayı düşündüm. Her gün buraya yazarsam da sizin sayenizde başarılı olacağıma inanıyorum.

Ne dersiniz, tavsiyeleriniz var mı? Özellikle moralimi yüksek tutmak için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…