50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş geldin aramıza fazlan çok değil verirsin 48 ve altı zaten zayıf oluyorsundur. İzleyeceğin yol nedir?

yaz boyunca kırksekızdm zaten.ama yeni aldım bayram felan derken..valla bn lıstelere uyamıyorum..çay içmeyi bıraktım..çok şişirıo..ekmeği kestim ve akşam yemeklerini az ve erken yemeyi düşünuyorum birde..evde yuruyus var ya o nu yapıorum cok faydasını görmstum gecen sene

Bende bugün yediklerimi yazayım;

Sabah : 1 adet sandviç
Öğle : 1,5 kepçe domates çorbası, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 ad. haşlanmış patates, yaklaşık 1 patates büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti, 1 bardak çilek komposto

şuan açım............

akşama ne yerim hiç bilmiyorum...

Evde yürüyüş derken, yürüyüş bandını kasdediyorsun heralde,

Çayı şekerden dolayı mı bıraktın. Diyet zamanlarında ben daha fazla içiyorum aksine açlığımı bastırsın diye şeker kullanmadan içiyorum.

ben cay içtiğim sürece kılo veremıyorum bunu test ettim canım.şekersiz içsem bile..hyr canım yuruys bandı deil.youtube da bı vıdeo var exercise tw diye bıse var evde 3 mil yürüyüşş..denedim muthiş faydasını grdm gecen sen..aynı kılodayken bıle ne kadar zayıflamışsın dıyolardı..

Merhaba kızlar, bugün yediklerimi yazıyımm.
Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir, 1,5 dilim çavdar ekmeği,domates
Öğlen: 3 kaşık karabuğday,3 kaşık yoğurt, karnıbahar
Ara: 2 tane hurma,3 tam ceviz, şekersiz sütlü kahve
Akşam: 1 kase sebze çorbası,2 tane kepekli etimek,1 kk beyaz peynir,domates

Selam kızlar...
Bu ara çok kaçamak yapıyorum o yüzden yazasim gelmiyor( hiç değilse kilo almış değilim :18:

Ayça KAYA'NIN bir kitabı var 5333 sayarak zayiflayin diye. Okuyan veya deneyen var mı?

Canım benim kuzenim uyguladı o diyeti en yazkın arkadaşı gidiyordu ayça kayaya bu diyetin 4333 şeklinde olanını vermişti. ikiside çok güzel kilo verdler kuzenim şimdi listeye bağlı kalmadan az yiyerek kilo veriyor ama 30 kilonun 20sini falan bu şekilde verdi :)

o nasıl bir diyet çeşidiymiş ki? tüm yiyeceklerin kalorisi veya glisemik indeksi olduğu gibi başka bir değeri var ve bunda da o değeri mi sayıyoruz :)

Günaydın kızlar,

Dün akşam 4 kaşık pirinç pilavı ile 1,4 küçük sosis yedim. Yemesem iyiydi ama çok açtım...

Günaydın kızlar. :)

Akşam istemeyerekte (yalan isteyerek) olsa

Makarna ve biraz et yedim . :)

Sabah : 2 dlm ekmek ,yumurta, keçi boynuzu pekmezi,3 zeytin ,peynir.

Şimdi şekersiz çay alacağım.

Öğlen çorba ve dolma var

Aralarda elme,su çay,nescafe

Akşama : Belli değil

Kalın sağlıcakla

Bu arada sabah dayanamayıp tartıldım.

59,80 ile başlamış olduğım yolculuğumda 58,20 yi gördüm. :)

Menün iyiymiş canım.

bende haftaiçi ara ara tartılıyorum ve şuan hafta başı bildirimimden daha fazla görüyorum tartıda

Menün iyiymiş canım.

bende haftaiçi ara ara tartılıyorum ve şuan hafta başı bildirimimden daha fazla görüyorum tartıda

zeliş adet dönemi olabilir ödem olabilir, her hafta aynı gün aç karna kıyafetsiz tartılmak gerek yoksa bu şekilde yanıltıp moral bozabiliyor.. ben diyet yaparken 1 gün önceyle 1 gün sonrasında 2 kilo bile farkediyordu dayanamayıp tartılırsam:)

ben de bugün yürüyüş yaptım 1 saat, kahvaltı hazırlamaya zaman bulamadım cornflakes yedim kellogs light olan, hem de evde eşimin ısttığı poğaçalara rağmen:) işe geldim bir sütlü nescafe içtim o nedenle başka bişey yemedim... 6 bardak su içtim 1 bardak da kabuk tarçınlı yeşil çay..

evet bende pazartesi sabah dediğin gibi tartılıyorum haklısın söylediklerinde ama yine insan merak ediyor gidişatı hafta içi :))))

Ne güzel yürüyüş için vaktin var...

evet bende pazartesi sabah dediğin gibi tartılıyorum haklısın söylediklerinde ama yine insan merak ediyor gidişatı hafta içi :))))

Ne güzel yürüyüş için vaktin var...

aslında vaktim yok, uykumdan fedakarlık ediyorum, 6da uyanıyorum 7ye kadar yürüyorum.. böylece güneşin doğduğu saatlerde de uyumamış oluyorum günüm çok daha iyi geçiyor..

aslında vaktim yok, uykumdan fedakarlık ediyorum, 6da uyanıyorum 7ye kadar yürüyorum.. böylece güneşin doğduğu saatlerde de uyumamış oluyorum günüm çok daha iyi geçiyor..

Eeeee varmış işte :))))

Bende normalde 5:30 da uyanıyorum hazırlanıp hemen çıkıyorum yürüyüş için 4:30 çok da olası değil :))

Sağol canım işe yaradığını duymak güzel :) d&r a gidersem bakicam alırım belki. Diyetle ilgili kitaplar almayi düşünüyorum. Diyetim cok sıkı olmamakla birlikte istikrarlı gidiyor fakat bu gazı hiç kaybetmemem lazım :)) o yüzden kitap okumak etkili olabilir diye düşünüyorum. Bu beslenme şeklini hayat tarzı olarak benimsememe yardımcı olabilir.

Günaydin arkadaşlar, dünkü menümden basliyim önce

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, tere, domates, salatalık, maalesef bir dilim hamur kızartması
Ara: neskafe
45 dk. Kadar yürüdüm
Öğlen: fırında Mücver 2 dilim, salata, yoğurt
Akşam: tavuk sote, salata, ayran

Daha sonra neskafe içtim yanına da 2 tanecik ekler yedim (

Eeeee varmış işte :))))

Bende normalde 5:30 da uyanıyorum hazırlanıp hemen çıkıyorum yürüyüş için 4:30 çok da olası değil :))

Çok erken uyaniyormussun canım, kışın zor oluyordur eminim.
Bendr 6.15te uyaniyorum, anca yumurtami falan hasliyorum işe götürüp orda yiyorum. Daha erken kalkabilecegimi düşünmüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…