arkadaslar bende katılmak istiyorum aranıza...
Hoşgeldin canım... Kaç kilosun ? hedefin ne ? boyun kaç ? Amma da sormuşum
Ya zelişim deme ya zaten öğlenden beri vicdan yapıyorum kendime.
boyum 150 kılom 52 son ıkı haftada aldım bu kıloyu amahedefim 45_46
Hoş geldin aramıza fazlan çok değil verirsin 48 ve altı zaten zayıf oluyorsundur. İzleyeceğin yol nedir?
yaz boyunca kırksekızdm zaten.ama yeni aldım bayram felan derken..valla bn lıstelere uyamıyorum..çay içmeyi bıraktım..çok şişirıo..ekmeği kestim ve akşam yemeklerini az ve erken yemeyi düşünuyorum birde..evde yuruyus var ya o nu yapıorum cok faydasını görmstum gecen sene
Evde yürüyüş derken, yürüyüş bandını kasdediyorsun heralde,
Çayı şekerden dolayı mı bıraktın. Diyet zamanlarında ben daha fazla içiyorum aksine açlığımı bastırsın diye şeker kullanmadan içiyorum.
Selam kızlar...
Bu ara çok kaçamak yapıyorum o yüzden yazasim gelmiyor( hiç değilse kilo almış değilim :18:
Ayça KAYA'NIN bir kitabı var 5333 sayarak zayiflayin diye. Okuyan veya deneyen var mı?
Merhaba kızlar, bugün yediklerimi yazıyımm.
Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir, 1,5 dilim çavdar ekmeği,domates
Öğlen: 3 kaşık karabuğday,3 kaşık yoğurt, karnıbahar
Ara: 2 tane hurma,3 tam ceviz, şekersiz sütlü kahve
Akşam: 1 kase sebze çorbası,2 tane kepekli etimek,1 kk beyaz peynir,domates
Canım benim kuzenim uyguladı o diyeti en yazkın arkadaşı gidiyordu ayça kayaya bu diyetin 4333 şeklinde olanını vermişti. ikiside çok güzel kilo verdler kuzenim şimdi listeye bağlı kalmadan az yiyerek kilo veriyor ama 30 kilonun 20sini falan bu şekilde verdi :)
Bende bugün yediklerimi yazayım;
Sabah : 1 adet sandviç
Öğle : 1,5 kepçe domates çorbası, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 ad. haşlanmış patates, yaklaşık 1 patates büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti, 1 bardak çilek komposto
şuan açım............
akşama ne yerim hiç bilmiyorum...
Günaydın kızlar. :)
Akşam istemeyerekte (yalan isteyerek) olsa
Makarna ve biraz et yedim . :)
Sabah : 2 dlm ekmek ,yumurta, keçi boynuzu pekmezi,3 zeytin ,peynir.
Şimdi şekersiz çay alacağım.
Öğlen çorba ve dolma var
Aralarda elme,su çay,nescafe
Akşama : Belli değil
Kalın sağlıcakla
Bu arada sabah dayanamayıp tartıldım.
59,80 ile başlamış olduğım yolculuğumda 58,20 yi gördüm. :)
Menün iyiymiş canım.
bende haftaiçi ara ara tartılıyorum ve şuan hafta başı bildirimimden daha fazla görüyorum tartıda
zeliş adet dönemi olabilir ödem olabilir, her hafta aynı gün aç karna kıyafetsiz tartılmak gerek yoksa bu şekilde yanıltıp moral bozabiliyor.. ben diyet yaparken 1 gün önceyle 1 gün sonrasında 2 kilo bile farkediyordu dayanamayıp tartılırsam:)
ben de bugün yürüyüş yaptım 1 saat, kahvaltı hazırlamaya zaman bulamadım cornflakes yedim kellogs light olan, hem de evde eşimin ısttığı poğaçalara rağmen:) işe geldim bir sütlü nescafe içtim o nedenle başka bişey yemedim... 6 bardak su içtim 1 bardak da kabuk tarçınlı yeşil çay..
evet bende pazartesi sabah dediğin gibi tartılıyorum haklısın söylediklerinde ama yine insan merak ediyor gidişatı hafta içi :))))
Ne güzel yürüyüş için vaktin var...
aslında vaktim yok, uykumdan fedakarlık ediyorum, 6da uyanıyorum 7ye kadar yürüyorum.. böylece güneşin doğduğu saatlerde de uyumamış oluyorum günüm çok daha iyi geçiyor..
Merhaba kızlar, bugün yediklerimi yazıyımm.
Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir, 1,5 dilim çavdar ekmeği,domates
Öğlen: 3 kaşık karabuğday,3 kaşık yoğurt, karnıbahar
Ara: 2 tane hurma,3 tam ceviz, şekersiz sütlü kahve
Akşam: 1 kase sebze çorbası,2 tane kepekli etimek,1 kk beyaz peynir,domates
Canım benim kuzenim uyguladı o diyeti en yazkın arkadaşı gidiyordu ayça kayaya bu diyetin 4333 şeklinde olanını vermişti. ikiside çok güzel kilo verdler kuzenim şimdi listeye bağlı kalmadan az yiyerek kilo veriyor ama 30 kilonun 20sini falan bu şekilde verdi :)
Eeeee varmış işte :))))
Bende normalde 5:30 da uyanıyorum hazırlanıp hemen çıkıyorum yürüyüş için 4:30 çok da olası değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?