50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber yesacım çıkıcakmısın ??fisfisfis

Senin sebebin var ama benim yok, motivasyonumu mu kaybediyorum, ne oluyor bana.
Tembel scyllaa, tembel scyllaa, alsanaalsanasmile
hadi tembelim bari az yesem onu da yapmıyorum
Obur scylla, obur scyllaakaydirigubbakcemile

Canım benim deme oyle ya ben de bu carsambadan umutlu degilim ama birlik olup destek verelim birbirimize insallah :lepi:

boşver canım pişman olma bence ama kendine yasak koyunca daha cazip oluyo bugün çarşıya çıktık eşimle bana şambali ısmarladı ama ben istemedim şimdi yemem sonra dedim:bbo:

canim benim bravo valla tebrik ediyorumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim benim ben cok severim muzu hergun yerdim ama bi kac arkadas muz pek yeme onun yerine elma mandalina falan dedi dedim bende bu hafta hic yemeyim bakayim noluyor bilmiyorumkismile

bende bugün mensim karnım ve belim ağrıyoooo

gecmis olsun canim dikkat et kendine bayanssulusmile anladim canim benim simdi gordum mesajini :)

gelelim bana:))

sabah= kahvaltlik gevregi sut

ara= kucuk uzumlu bi kek

ogle= corba + elma+mandalina

aksama daha belli degil:))

selamlar.....

bu gün oruç olduğum için sadece akşam yemeğim vardı.onda da bir tabak mantı salata ve turşu yedim.burnuma kadar tokum acayip şişkinim.maden suymu içtim.daha yarım litre oldu suyum onuda 2 litreye tamamlıcam......30-40 dk sonrada sporuma başlıcam. şimdilik bu kadar....

selam kızlar cok yedım yaaa

07:30 sabah: 1 dılım ekmek,yarım domates,5 zeytın,1 parca peynır,1 bardak cay

11:00 ara: 3 petıbor buskuvı

13:00 öğle:yogurtlu bıber azıcık,sucuklu yumurta azıcık,komposto

14:30 ara : patates salatası 1kase, 2 bardak çay(benı bu mısafırler mahvedıyo)

sahura kalkıyor musun canım?

aksam :1 porsıyon pılav ve kırmızı et,yogurt

hareketlerımı de yaptım dahada yapıcam ve maden suyumu ıcecem aksam..

kızlarrrr cok mu yemısım?? mıdem kuculuyo heralde rahatsızlık verdı :)

@suleulku Allah kabul etsin canim benim opuyorumnanaktan

canim bence cok yememissin cayi nasil iciyorsun seker kullaniyormusun CADIARZU aksama da fazla kacirmadiktan sonra bence pek sorun degilolumunekankayizsmile

yesacım 1 kup sekerle 2 bardak içiyorum cnm maaleseffff

kızlar ya laptop un tuslarının üstüne maden suyu doktum hemen sıldım ama bısey olurmu kı simdılık yok gıbı????

evet canım kalkıyorum.yiyip yatınca çok rahatsız oluyorum şişkinlik yapıyor.saat 3 te kalkıyorum yiyip yatıyorum.

Yer yemez yatınca benim midem çok rahatsız oluyor, bir de kilo yapıyor ya, diyetle iyi götürüyorsun o zaman orucu canım, takdir ettim.

Yer yemez yatınca benim midem çok rahatsız oluyor, bir de kilo yapıyor ya, diyetle iyi götürüyorsun o zaman orucu canım, takdir ettim.

çok teşekkür ederim.ehh işte görütmeye çalışıyorum.ilk oruca başladığımda 1 haftada 1 kilo vermiştim..şimdi 400-500 gram anca.bunada şükür hiç verememekten iyidir.

canlarım naporsunuz bugun platese gıttım yesacım kaçamak gıc bsey yemedım dun yazamadım ama sen kaçamak yapmadıgımı bıl dıye soluyorum.brazdan gene gelrım az ısım var

canlarım naporsunuz bugun platese gıttım yesacım kaçamak gıc bsey yemedım dun yazamadım ama sen kaçamak yapmadıgımı bıl dıye soluyorum.brazdan gene gelrım az ısım var

ayy canim benimm cok cok tebrik ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aksam yemegimi de yazayim

karnibahar
firinda patates (cok az ketcup)
et

simdi de cay aldim ama sekersiz (

SELAM KIZLAR ben de 58kg ile dün k flakes diyetine başladım ve şimdilik iyi gidiyor.başım ağrıyor ve biraz dönüyor . aranızda bu diyeti uygulayan var mı?

SELAM KIZLAR ben de 58kg ile dün k flakes diyetine başladım ve şimdilik iyi gidiyor.başım ağrıyor ve biraz dönüyor . aranızda bu diyeti uygulayan var mı?

canim hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan bu diyet iki ogun k flakes diger ogun normal yeniyor o mu acaba olumunekankayizsmile pek saglikli bi diyete benzemiyor ama hadi hayirlisi cokacimcoook biz yediklerimize dikkat etmeye calisiyoruz canim bi de spor hareket neyim iste kaydirigubbakcemile2

slm arkadaşlar, bende yediklerimi yazayım
sabah: herzamanki kahvaltım ekmek, zeytin, peynir.birde ben sabahları bunları yemeden bir bardak ılık suya sirke, limon, bal katıp içiyorum.
ara herzaman yapamıyorum okulda malesef.
öğlen: mantarlı tavuk ve yoğurt
ara: kuru dut( yine)
akşam: öğlen dozunu kaçırdığım için akşam bir bardak ballı süt ve 3 light bisküvi,
bu kadar dikkat etmeme rağmen (eskiye oranla) hiçbi hareket göremiyorum kendimde, canım sıkıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…