ben de 49 olabilir miyim ki?
maşallah sana
Kaç kilosunuz? Olmamaniz i için bir neden yok bence... Şimdi bisikletten indim. Bugün de diyetimi bozmadim ve gayet az yedim. Şuan çok açım ama gece yemiyorum..
Bol su tüketiyorum ve her gün olmasada spor yapiyorum
öncelikle bisikleti önermiyorum cünkü kalcalari büyütüyor . Kosu bandi canimspor olarak ne yapıyorsunuz
Ben recim disinda da yapiyordum canim ,sabahlari yürüyüs gibi yavas tempoda ama öglen den sonra kosu olarak.bn de bisiklet aldım ama resmen bacak kası yaptı. koşu bandında sanki vucudumun üstü zayıflatyr da altı olduğu gibi duruyrmuş gibi geldibir hafta yapıp köşede süs olarak durutuyrm siz koşu mu hızlı tempoda yürüyüş mü yapıyorsunuz
Kızlar ya hani altta kilo verme cetveli çıkıoya onu nasıl yapıyoruz ya
Oldumu Acaba :)
Arkadaşlar grup çok cansiz. Yaz yaklasti. Nisan ayında başlayacak herkes diyete ama geç olmaz mi biraz. Havalar öyle güzel ki. İnsanı da mutlu ediyor. Ben diyete devam ediyorum. Çok iyi gidiyor. Hatta şuanda kahvemi içiyorum.
Bugünkü menum;
Sabah; yarım domates, az peynir, 4 zeytin, 1 kepek ekmeği ve şekersiz kahve.
Saat 5 gibi yarim paket diyet biskuvi. 100 kalori.
Aksam 6 tane izgara kofte. Havuç rendesi.
Bugün cok yürüdüm. Dun bisiklet cevirmistim o yüzden bugün cevirmiyorum. 2 günde bir ceviriyorum. Yoksa sıkılıyorum. Pazartesi kilomu yazacagim.
Birkaç kişi olsa daha heyecanlı olurdu.
kızlar merhaba,
sonunda bu iş böyle olmayacak diyip bir spor salonuna üye oldum. dün ilk günümdü ve yaklaşık 45 dk çalışltım hoca eşliğinde. diyet yapma özürlü olduğum için şöyle bir yol çizmeye karar verdim, şekeri, tatlıyı ve kolayı hayatımdan çıkarıp , su tüketimini artırıcam ( çünkü günde bir bardak anca içiyorum ) . bir de sporu iş çıkışları yaptığım için akşam yemeklerini atlayıp sadece bir bardak süt filan içiyorum. sizce bir yararını görür müyüm?
bu arada 158 boyum ve kilom da 57
1,57 boyunda 54 kiloyum. 36 yaşındayım. Kendimi bildim bileli diyet halindeyim. Azıcık kilo aldığım zaman direk mutsuz oluyorum. Şu an da mutsuz olduğum anlardan. Sürekli diyet için başlayayım diyorum başlayıp bırakıyorum. Şimdi sizlerden güç alıp tekrar diyete başlamak istiyorum. Beni destekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?