50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaç kilosunuz? Olmamaniz i için bir neden yok bence... Şimdi bisikletten indim. Bugün de diyetimi bozmadim ve gayet az yedim. Şuan çok açım ama gece yemiyorum..

ben en son ne zaman 49 dum hatırlamıyorum bile. en az 54 kg old halimi biliyorum. o da 2001 de. şu an 59 kg yum. geçen yıl eylül ayında 67 kg. ver-al, ver-al şimdi bu kg dayım.benim boyum 150. olduğum kg dan fazla gözüküyorum üstelik. hayırlısıyla bir 54 ü göreyim önce sonrasına bakarım artık.....

Kizlar size katilmak isterim araniza alin lütfen ben 55 kiloyum ve 46 olmam gerek boyumdan dolayi kilolu duruyorum. Sabahlari : bir dilim kepekli ekmek domates . Ögle: bir kase yogut kepekli ekmek. Aksam : salata bir dilim kepekli ekmek haslanmis sebse . Aksamlari greyfurt suyu iciyorum limonlu tatli ihtiyacimi kesiyor

arkadaşlar acaba kilo vermeniz koplay oluyor mu bn 53 kiloyum. ama tıkandım resmen 50lere düşmek istiyorum ama gram gram azalıyor. hangi tür diyet progrmını uyglyrsunuz Dukan denemiş ve faydasını görmüş biriyim ama atak çok zor

bn de bisiklet aldım ama resmen bacak kası yaptı. koşu bandında sanki vucudumun üstü zayıflatyr da altı olduğu gibi duruyrmuş gibi geldi bir hafta yapıp köşede süs olarak durutuyrm siz koşu mu hızlı tempoda yürüyüş mü yapıyorsunuz

Ben recim disinda da yapiyordum canim ,sabahlari yürüyüs gibi yavas tempoda ama öglen den sonra kosu olarak.

Arkadaşlar ben senelerce bisiklet cevirdim halen ceviriyorum. Bende kalça yapmadi. Müthiş yağ yakıyor. Ve hızlı götürün kilolari.
Bu akşamki menumde fırında levrek var:)

Arkadaşlar grup çok cansiz. Yaz yaklasti. Nisan ayında başlayacak herkes diyete ama geç olmaz mi biraz. Havalar öyle güzel ki. İnsanı da mutlu ediyor. Ben diyete devam ediyorum. Çok iyi gidiyor. Hatta şuanda kahvemi içiyorum.
Bugünkü menum;
Sabah; yarım domates, az peynir, 4 zeytin, 1 kepek ekmeği ve şekersiz kahve.
Saat 5 gibi yarim paket diyet biskuvi. 100 kalori.
Aksam 6 tane izgara kofte. Havuç rendesi.
Bugün cok yürüdüm. Dun bisiklet cevirmistim o yüzden bugün cevirmiyorum. 2 günde bir ceviriyorum. Yoksa sıkılıyorum. Pazartesi kilomu yazacagim.
Birkaç kişi olsa daha heyecanlı olurdu.

günaydın kızlar..

bugünkü listem...

uyanınca....1 tk keten tohumu,yarım greyfurt....
kahvaltı.....küçük bir ekmek topuğu içinde lor peyniri, yeşillik...
öğlen........1 kupa şu çabuk çorbalar var ya ondan,1 bardk ayran
ikindi........1 mandalina, 1 çb ayran....
akşam sporum var. öncesinde 1 dl.ekmek+peynir sonrasında 1 mandalina ve yoğurt yerim...

bencede esenbike çok cansız. ben işlerim müsait oldukça giriyorum. herkes yediklerini, yaptıklarını paylaşmalı diye düşünüyorum. birbirimizin eksiklerini, yanlışlarını düzeltelim. motive edelim...

1,57 boyunda 54 kiloyum. 36 yaşındayım. Kendimi bildim bileli diyet halindeyim. Azıcık kilo aldığım zaman direk mutsuz oluyorum. Şu an da mutsuz olduğum anlardan. Sürekli diyet için başlayayım diyorum başlayıp bırakıyorum. Şimdi sizlerden güç alıp tekrar diyete başlamak istiyorum. Beni destekler misiniz?

kızlar merhaba,
sonunda bu iş böyle olmayacak diyip bir spor salonuna üye oldum. dün ilk günümdü ve yaklaşık 45 dk çalışltım hoca eşliğinde. diyet yapma özürlü olduğum için şöyle bir yol çizmeye karar verdim, şekeri, tatlıyı ve kolayı hayatımdan çıkarıp , su tüketimini artırıcam ( çünkü günde bir bardak anca içiyorum ) . bir de sporu iş çıkışları yaptığım için akşam yemeklerini atlayıp sadece bir bardak süt filan içiyorum. sizce bir yararını görür müyüm?

bu arada 158 boyum ve kilom da 57

Spora başlaman çok iyi. Eğer devam edersen kısa sürede faydasını görürsün. sadece spor salonuna gitmen bile senin için aktivite olacak. Hadi hayırlısı

Tabiki destekleriz. Dün yazamadım evde temizlik vardı malum:))
Bende aynı senin gibiyim. Hep 50-55 arasi gidip geliyorum. Suan 52yim..54'le başladım bende. Hatta bazen 55i görüyordum. 2 haftadır diyetteyim. Sadece 1 gün free yaptım. Hedefim Mart'a kadar 49a düşmek. Önceden 17 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…