50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar grubunuza beni alsanız olmazmı!!
şuan 52-53 kg arasında gidip geliyorum..boyumu tam bilmiyorum ama en fazla 1,57 dir..
eylül ayında 49-50 falandım ama birden 3-4 kilo aldım..yemek falan yemektende değil ama galiba abur cubura yüklendim akşamları televizyon karşısında,ondan oldu..aldığım kilolar direk göbekle basenleri genişletti zaten..görüntümden nefret ettim resmen (..ama neyi nasıl yapayım bilemiyorum..daha fazla almadan önüne geçmem lazım,yoksa sonumu iyi görmüyorum yani..

bnde 163 boyunde 59 kiloyum 56 dan asagıya düştüğüm hiç olmadı napayım bn ne önerirsiniz. öyle bişe yapmalıyımki saçlarımı dökmemeli

Spora başlaman çok iyi. Eğer devam edersen kısa sürede faydasını görürsün. sadece spor salonuna gitmen bile senin için aktivite olacak. Hadi hayırlısı

şimdilik bir aylık üyelik yaptırdım eğer memnun kalırsam devam edicem. ben kilo vermekten ziyade sıkılaşmak istiyorum bacaklarım filan çok kalın basenlerde geniş tabii ki . hadi bakalım o zaman inşallah güzel sonuçlar alırım :)

Bugün dikkat etmeye başladım. Sabah elma sirkeli su içtim. Akşam yatarken de içeceğim. Yediklerimi de bir kenara not alıyorum. Bol bol su içiyorum. Tuvalet sorunu cabası ama :) Bakalım ne kadar sürdürebileceğim bu durumu?

Benim de kalça kısmımla diz arasında fazlalıklarım var. Ama normal gözüküyorum da bana batıyor işte. Oralardan vermek için bişeyler araştırıyorum. Bir iki öneri buldum da sömestr sonrasında uygulamaya koyacağım inşallah.

Seninle aynı durumdayız sanırım. Ben şimdi sabah ve akşam elma sirkeli su içiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Ama daha bugün ilk günüm. Bakalım bir hafta ne yapacağım. Haber veririm

bende akşam iş çıkışı spora gidiyorum. 18.30-19.30 arası.bana önceden gittiğim diyetisyenim spora girmeden önce 1 dlm ekmek,1 kk peynir ye eve gidincede saat 20.30 da...meyve+süt veya yoğurt ye demişti. bende öle yapıyorum...sende deneyebilirsin...

1.60 boyum 62 kiloydum,-dum-kullanmak hos olmus,maydonoz cayini okudum netden
vücutdaki yaglari ve sulari atiyor yani ödem atmada da cok cok yardimci
sonuc ;2.5 ay günde 4 fincan sicak maydonoz cayi 11 kilo verdim:)
bir demet maydonoz yika büyük bir tencerede kaynat iyice dinlenmeye al günde 4 fincan
kolay gelsin

Arkadaşlar diyete devam. Şuan saat gece 01.26 ve acıktım ama dayaniyorum. Birazdan yaticam zaten. Camasirin bitmesini bekliyorum. 2. haftam bitiyor diyette. 1 ay daha tam gaz gidecek. Bugün 1000 kalorinin altında yemisimdir. Tatlı ve ekmek asla yemedim. Sabah kahvaltı yaptim yarim simit peynir ve zeytinle. Şekerspor cay içtim.
Saat 4 gibi şekersiz sütlü Türk Kahvesi içtim. Ve yarım yeşil elma.
Aksam tavuk sis. Ekmeğini, patatesini ve pilavini yemedim. Yaninda light kola içtim. O kadarr. Dün akşam bisiklet günüydü. 45 dk çevirdim. O yüzden bu akşam yapmadim. Yarına artık. .
BU ARADA BENCE PAZARTESİ GUNU HERKES BAŞLADIĞI KILOYU VE PAZARTESİ TARTILDIGI KILOYU YAZSIN. BENCE HERKES İÇIN DESTEK OLUR. NE DERSINIZ.???

günaydın arkadaşlar,

nasılsınız bakalım.bu sabahta 55.2 çıktım. yahu insan 1 haftadır gr oynamazmı ya 55.1 ya 55.2 farklı rakam görmedim. vücudum benimle inatlaşıyor resmen.

sabah 1 hurma,1 incir,1 günkurusu yedim (canım çok tatlı istiyordu yoksa hepsini biarada pek yemezdim de oldu bi kere( sonra baktımki açım evden de çıkmam lazım geç kalıyorum ama aç da çıkamayacağım hemen ayaküstü 1-2 lokma ekmek,peynir yedim, kesmedi abimin dün akşam yiyipte paketin dibinde bıraktığı 3 pötibör bisküvi kalmasın dedim((dün akşam spordan sonra yemek yememiştim ya sabah kendimi kontrol edemedim, zaten genelde ctesileri nedense hep böyle oluyor.

bu kadar şeyi yedikten sonra dün akşam hazırladığım güya bu sabah iş yerinde yiyeceğim 1 dl. ekmek+peynirli sandiviçimi yemedim. resmen vicdan azabı çekiyorum onları yedim diye.
öğleye kadar çalışıyorum,çıkmadann önce 1 bard.ayran içerim.

sonra market,pazar alışverişi var.koşturmaca yani..
akşam çorba, balık ızgara,salata menümüz olacak...

sonrada yoğurt+meyve yerim.

inşallah haftasonu rahatlığı olmazda kaçamak yapmam...

yarın yine oruç tutmayı düşünüyorum...

Mrb bende diyet yapmak istiyorum ama malesef tutamıyorum kendimi aslında bişey yemiyorum desem yeridir ama abur cuburu götürüyorum. Benim boyum 1.54 kilom 58 haliyle göbekli ve basenli görünüyorum😝😝 normalde olmam gereken kilo 47 ymiş. Gündüzleri problem olmuyor diyete uymak aama akşamları çok zor oluyor özellikle yemek pişme konusunda vedde ofis içerisinde sürekli oturarak çalışıyorum spor sıfır hayatımda böyle nasıl zayıflanır kii? 😰😰😰

Ben de aynı durumda sayılırım. Diyet yapma kararı alıyorm bir iki gün sonra eser kalmıyor bu kararda. Beni sürekli uyararak teşvik edecek arkadaşlara ihtiyacım var :) Bi de şöyle bi problem daha var ben sizin gibi her gün buraya giremiyorum. Telefondan girmek biraz sıkıntılı oluyor. Bana whatsapp üzerinden destek vermek isteyn olur mu? beraber destek olsak birbirimize ? Grup kurdum ben sayımız artsın giderek katılmak isteyenler bana özelden telefon numarasını atabilir

şu an pek inandırıcı gelmedi nedense :) nasıl yani spor falan yapmışsındır herhalde ya da yediklerine falan dikkat etmişsindir illaki di mi :)

basenlerimden şikayetçiyim bide üst bacağımın biraz incelmesini istiyorum cidden etkili şeyler yapmak istiıorum,aranızda basen ve üst bacaklarında baya baya incelme olan varmı ?? boyum 1.62 kilom 58-59 arasında gidip geliyor kiloda vermek ıstıyorum 53 54 com ıyı olur aslında banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen ?? (
maydonoz kürünü ibrahim saraçoğlundan duymustum, her sabah 15 16 maydonozu+1bardak suyu+bir limonu bilendırda yada mutfak robotunda 1 dk. cekıp içersek aç karnına ayda 4 kilo gidermiş. denemek lazım tabi. lenf kanallarını da açıyormuş ve selülite etkiliymiş.. kısacasıı kızlarrrr yardmmmmm .s.s:18::18:

Arkadaşlar... Diyete devam edenler. Bugün kilolarini yazabilir mi? Yoksa böyle olmaz. Kimsenin kimseye faydası yok. İlk ben yaziyorum.
Ayin 15'i pazartesi başladım diyete..
Başlangıç kilom; 54.00
Bugün sabah; 51.600.
2. Kilo 400 gram gitti. 2 hafta oldu tam. 1 Mart'a kadar bir deri bir kemik olacağım herhalde)
Kızlar darısı başınıza. Canlanin lütfen.

Son düzenleme:

tebrikler canım, çok iyi vermişsin. neler yaptın ki bu kadar kısa sürede gitti. gerçi takipteyim ama farklı bir şeylermi denedin...bizim gibi kilosu az olanlar çok zor veriyor ya o yüzden sordum..

tebrikler canım, çok iyi vermişsin. neler yaptın ki bu kadar kısa sürede gitti. gerçi takipteyim ama farklı bir şeylermi denedin...bizim gibi kilosu az olanlar çok zor veriyor ya o yüzden sordum..

Dilekcim ben 2 sene önce nisanliyken 68 kilo olmustum. Zayif gelinlik giyecegim diye azmettim ve 49 a düştüm. Ocak 1'de başlamıştım. Düğün günü yani Haziran 26'da 49 kiloydum. Kış geldigi zaman 54 oluyorum. Sonra başlıyorum diyete. Sanirim bu işi öğrendim. Kalori hesabi yapıyorum. 1500 bazen 1000i gecmiyorum. Sulu yemek, pilav, tatli yemiyorum asla. Baktim cok fenayim yarim catal nefsimi koreltiyorum. Mesela dun sabah 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, biraz peynir, bir dilim ince kepek ekmeği ve sekersiz çay vardi menümde. Geç kaliyorum çoğunlukla ondan iki öğün oluyor.
Simdi 3 dilim diyet bisküvi yedim tahılli. Yanında 1 bardak light kola ictim. Aksam da levrek sürdüm firina. Onu yedim. Cay içtim yattim.
Yesil elma yiyorum aciktigimda. Sana şunu soyleyeyim dilekcim. Neyin kilo yapip yapmayacacigini biliyorum. 2 günde bir bisiklet ceviriyorum. Düşünsene o gün zaten 1200 kalori almisim. 300'u bisiklette gidiyor. Ee o gün harcadigin kalorileri de sayarsak kilo veriyorsun doğal olarak.
Benim eşim doktor. Sanırım o da bana çok yardımcı oldu. Öğrendim ve devam ediyorum. Istersen sana da yardım ederim. 1 Mart'ta Moskova'ya gidiyorum staja. Zayif olmayi seviyorum. Mutlu oluyorum sabah uyandigimda.
Bir de şunu belirteyim canim 60 kilo bizden daha çabuk zayiflar. Bizimkisi zor. O yüzden biraz açlığa dayanmak gerekiyor. Yemek yemeği çok sevdigim icin bitek fırında balık doyuruyor beni. O da her gün yenmiyor. Sabrediyorum acikinca. Sütlü Türk kahvesi içiyorum. Sekersiz tabi.

İRADENE HAYRANIM....,azcık banada bulaştırsan ne güzel olurdu.
aylardır 2-3 kilo vermek istiyorum ama 1 veriyorum 2 alıyorum.bu kısır döngüden çıkamadım. sen benim üstüme 40 ları gördün, yine göreceksin ne güzel...

valla esenbike bana yardımcı olursan çok sevirim.ben 165 boyunda 55 kiloyum.yazları 61-62 oluyorum sonra bütün kış onu verip 53 lere düşerken ramazan,tatiller geliyor hoop bi daha 60 ları görüyorum.2 kez diyetisyen denemem oldu.doğru beslenmeyi biliyorum.ben ayça kayayı takip ediyorum.günde 3-4 tahıl ürünü ,2 et ürünü,3 süt ürünü, 2 meyve almaya çalışıyorum.ideali bu ama ben bunun bile altında besleniyorum.akşam 19.30 akşam yemeğimi yedikten sonra bişey yememeye çalışıyorum. haftada 3 gün spora gidiyorum 1 saat kardiyo çalışıyorum.genel bir günlük beslenmem şöyle oluyor.

sabah uyanınca 2-3 kuru meyve yiyorum çünkü haftada 1 tuvalete anca çıkıyorum.
iş yerine gelince 2 dlm ekmek,lor peyniri ve maydanozlu sandviçimi yiyorum.
öğle bazen kupa bardak çorba+ayran bazen annemin yaptığı az yağlı sebze yemeği+1 dl ekmek+1 çb.ayran
ikindide yarım meyve+1 çb ayran
akşam sporum varsa işten çıkmadan önce(18.00)ya 2 yk.yulaf ezmesi+yoğurt veya 1 dl ekmek,az peynir yiyorum.
eve gittiğimde 20.30 oluyor yoğurt,salata veya 1 meyve den birini veya hiçbişey yemediğim zamnalar oluyor.
sporumun olmadığı akşamlar ise(19.30) eve gidince salata,yoğurt ve annemin yaptığı sebze yemeğinden azcık yiyorum.haftasonları ise balık ızgara oluyor.kaçamaklarım ise çok masumki genelde haftasonu oluyor. canım tatlı istediğnde ise ya 1-2 bisküvi,kuru kayısı,ceviz vs.oluyor.

işte böyle. yanlışlarım varsa lütfen yol göster,nerede yanlış yapıyorum. sporda 80 kiloluk arkadaşlarım benimle dalga geçiyor.biz yediğimiz halde 15 günde 1-2 kilo veriyor sen yemediğin halde veremiyorsun die.çünkü onlar evlerine gidince hem akşam yemeği yiyor, hemde ara öğün yapıyor.ben açlıktan ölerek yatıyorum.sabahta aç kurt gibi uyanıyorum. üstelik ben hipoglisemiliyim.yani uzun açlıklarda şekerim hemen düşüyor ve böyle zamnlarda direk tatlı şeylere saldırıyorum(eğer kendimi tutamazsam).
yani sağlığımı bile hiçe sayıyorum ama hep gramlarla oynuyorum.
bıktım artık bu gidişten.istediğim sadece 2-3 kilo.bende o halimi çok seviyorum aynı senin gibi zayıf olmak hoşuma gidiyor.
halbuki diyetisyene giderken çok daha fazla yediğim oluyordu ama kilo veriyordum.üstelik kabızlığımda bu kadar uzamıyordu.

ben nerde yanlış yapıyorum esenbikecim söyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…