Spora başlaman çok iyi. Eğer devam edersen kısa sürede faydasını görürsün. sadece spor salonuna gitmen bile senin için aktivite olacak. Hadi hayırlısı
Tabiki destekleriz. Dün yazamadım evde temizlik vardı malum:))
Bende aynı senin gibiyim. Hep 50-55 arasi gidip geliyorum. Suan 52yim..54'le başladım bende. Hatta bazen 55i görüyordum. 2 haftadır diyetteyim. Sadece 1 gün free yaptım. Hedefim Mart'a kadar 49a düşmek. Önceden 17 kilo verdim.
şimdilik bir aylık üyelik yaptırdım eğer memnun kalırsam devam edicem. ben kilo vermekten ziyade sıkılaşmak istiyorum bacaklarım filan çok kalın basenlerde geniş tabii ki . hadi bakalım o zaman inşallah güzel sonuçlar alırım :)
kızlar grubunuza beni alsanız olmazmı!!
şuan 52-53 kg arasında gidip geliyorum..boyumu tam bilmiyorum ama en fazla 1,57 dir..
eylül ayında 49-50 falandım ama birden 3-4 kilo aldım..yemek falan yemektende değil ama galiba abur cubura yüklendim akşamları televizyon karşısında,ondan oldu..aldığım kilolar direk göbekle basenleri genişletti zaten..görüntümden nefret ettim resmen(..ama neyi nasıl yapayım bilemiyorum..daha fazla almadan önüne geçmem lazım,yoksa sonumu iyi görmüyorum yani..
kızlar merhaba,
sonunda bu iş böyle olmayacak diyip bir spor salonuna üye oldum. dün ilk günümdü ve yaklaşık 45 dk çalışltım hoca eşliğinde. diyet yapma özürlü olduğum için şöyle bir yol çizmeye karar verdim, şekeri, tatlıyı ve kolayı hayatımdan çıkarıp , su tüketimini artırıcam ( çünkü günde bir bardak anca içiyorum ) . bir de sporu iş çıkışları yaptığım için akşam yemeklerini atlayıp sadece bir bardak süt filan içiyorum. sizce bir yararını görür müyüm?
bu arada 158 boyum ve kilom da 57
Ben de aynı durumda sayılırım. Diyet yapma kararı alıyorm bir iki gün sonra eser kalmıyor bu kararda. Beni sürekli uyararak teşvik edecek arkadaşlara ihtiyacım var :) Bi de şöyle bi problem daha var ben sizin gibi her gün buraya giremiyorum. Telefondan girmek biraz sıkıntılı oluyor. Bana whatsapp üzerinden destek vermek isteyn olur mu? beraber destek olsak birbirimize ? Grup kurdum ben sayımız artsın giderek katılmak isteyenler bana özelden telefon numarasını atabilirMrb bende diyet yapmak istiyorum ama malesef tutamıyorum kendimi aslında bişey yemiyorum desem yeridir ama abur cuburu götürüyorum. Benim boyum 1.54 kilom 58 haliyle göbekli ve basenli görünüyorum😝😝 normalde olmam gereken kilo 47 ymiş. Gündüzleri problem olmuyor diyete uymak aama akşamları çok zor oluyor özellikle yemek pişme konusunda vedde ofis içerisinde sürekli oturarak çalışıyorum spor sıfır hayatımda böyle nasıl zayıflanır kii? 😰😰😰
şu an pek inandırıcı gelmedi nedense :) nasıl yani spor falan yapmışsındır herhalde ya da yediklerine falan dikkat etmişsindir illaki di mi :)1.60 boyum 62 kiloydum,-dum-kullanmak hos olmus,maydonoz cayini okudum netden
vücutdaki yaglari ve sulari atiyor yani ödem atmada da cok cok yardimci
sonuc ;2.5 ay günde 4 fincan sicak maydonoz cayi 11 kilo verdim:)
bir demet maydonoz yika büyük bir tencerede kaynat iyice dinlenmeye al günde 4 fincan
kolay gelsin
şu an pek inandırıcı gelmedi nedense :) nasıl yani spor falan yapmışsındır herhalde ya da yediklerine falan dikkat etmişsindir illaki di mi :)
Arkadaşlar... Diyete devam edenler. Bugün kilolarini yazabilir mi? Yoksa böyle olmaz. Kimsenin kimseye faydası yok. İlk ben yaziyorum.
Ayin 15'i pazartesi başladım diyete..
Başlangıç kilom; 54.00
Bugün sabah; 51.600.
2. Kilo 400 gram gitti. 2 hafta oldu tam. 1 Mart'a kadar bir deri bir kemik olacağım herhalde)
Kızlar darısı başınıza. Canlanin lütfen.
tebrikler canım, çok iyi vermişsin. neler yaptın ki bu kadar kısa sürede gitti. gerçi takipteyim ama farklı bir şeylermi denedin...bizim gibi kilosu az olanlar çok zor veriyor ya o yüzden sordum..
Dilekcim ben 2 sene önce nisanliyken 68 kilo olmustum. Zayif gelinlik giyecegim diye azmettim ve 49 a düştüm. Ocak 1'de başlamıştım. Düğün günü yani Haziran 26'da 49 kiloydum. Kış geldigi zaman 54 oluyorum. Sonra başlıyorum diyete. Sanirim bu işi öğrendim. Kalori hesabi yapıyorum. 1500 bazen 1000i gecmiyorum. Sulu yemek, pilav, tatli yemiyorum asla. Baktim cok fenayim yarim catal nefsimi koreltiyorum. Mesela dun sabah 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, biraz peynir, bir dilim ince kepek ekmeği ve sekersiz çay vardi menümde. Geç kaliyorum çoğunlukla ondan iki öğün oluyor.
Simdi 3 dilim diyet bisküvi yedim tahılli. Yanında 1 bardak light kola ictim. Aksam da levrek sürdüm firina. Onu yedim. Cay içtim yattim.
Yesil elma yiyorum aciktigimda. Sana şunu soyleyeyim dilekcim. Neyin kilo yapip yapmayacacigini biliyorum. 2 günde bir bisiklet ceviriyorum. Düşünsene o gün zaten 1200 kalori almisim. 300'u bisiklette gidiyor. Ee o gün harcadigin kalorileri de sayarsak kilo veriyorsun doğal olarak.
Benim eşim doktor. Sanırım o da bana çok yardımcı oldu. Öğrendim ve devam ediyorum. Istersen sana da yardım ederim. 1 Mart'ta Moskova'ya gidiyorum staja. Zayif olmayi seviyorum. Mutlu oluyorum sabah uyandigimda.
Bir de şunu belirteyim canim 60 kilo bizden daha çabuk zayiflar. Bizimkisi zor. O yüzden biraz açlığa dayanmak gerekiyor. Yemek yemeği çok sevdigim icin bitek fırında balık doyuruyor beni. O da her gün yenmiyor. Sabrediyorum acikinca. Sütlü Türk kahvesi içiyorum. Sekersiz tabi.
Dilekcim ben 2 sene önce nisanliyken 68 kilo olmustum. Zayif gelinlik giyecegim diye azmettim ve 49 a düştüm. Ocak 1'de başlamıştım. Düğün günü yani Haziran 26'da 49 kiloydum. Kış geldigi zaman 54 oluyorum. Sonra başlıyorum diyete. Sanirim bu işi öğrendim. Kalori hesabi yapıyorum. 1500 bazen 1000i gecmiyorum. Sulu yemek, pilav, tatli yemiyorum asla. Baktim cok fenayim yarim catal nefsimi koreltiyorum. Mesela dun sabah 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, biraz peynir, bir dilim ince kepek ekmeği ve sekersiz çay vardi menümde. Geç kaliyorum çoğunlukla ondan iki öğün oluyor.
Simdi 3 dilim diyet bisküvi yedim tahılli. Yanında 1 bardak light kola ictim. Aksam da levrek sürdüm firina. Onu yedim. Cay içtim yattim.
Yesil elma yiyorum aciktigimda. Sana şunu soyleyeyim dilekcim. Neyin kilo yapip yapmayacacigini biliyorum. 2 günde bir bisiklet ceviriyorum. Düşünsene o gün zaten 1200 kalori almisim. 300'u bisiklette gidiyor. Ee o gün harcadigin kalorileri de sayarsak kilo veriyorsun doğal olarak.
Benim eşim doktor. Sanırım o da bana çok yardımcı oldu. Öğrendim ve devam ediyorum. Istersen sana da yardım ederim. 1 Mart'ta Moskova'ya gidiyorum staja. Zayif olmayi seviyorum. Mutlu oluyorum sabah uyandigimda.
Bir de şunu belirteyim canim 60 kilo bizden daha çabuk zayiflar. Bizimkisi zor. O yüzden biraz açlığa dayanmak gerekiyor. Yemek yemeği çok sevdigim icin bitek fırında balık doyuruyor beni. O da her gün yenmiyor. Sabrediyorum acikinca. Sütlü Türk kahvesi içiyorum. Sekersiz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?