50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya calisirim tabiki. Öncelikle şunu belirteyim bizim kilomuzda zayiflamak cok zor. Cok az yemek gerekiyor. Ben sizin yerinizde olsam hiç ekmek yemem. Sabahlari bazen bit dilim kepek ekmegi yiyiyorum. Ama inanin o kadar inceki. Bim'den alıyorum. Sandviç yemem ben. Bizim günde 1000'in altında almamız lazım.
Bu işte tuvalet düzeni de önemli. Az yiyince tuvalete de cikamiyorsun tabi. Ne yiyiyorsun ki ne çıksın. Ama yine de 3 gunde bazen 2 günde bir çıkıyorum. Ama 1 hafta gerçekten çok uzun bir süre. Kilo vermeyi etkiler. Haftada 1 kilo da mi veremiyorsunuz. Esasen bizim kilolarda yarım kilo bile normal. Düşünsenize haftada yarım ayda 2 kilo yeter.
Siz baskalarina aldirmayin. Insanlar diyet yapan insanlari kıskanır. Çünkü iradelerine sahip değildirler.Beni görüp diyete başlayan ama basaramayan çok kişi var.Esasen bu kadar zor değil.
Bugünkü menüm;
Sabah; yarım simit, 4 zeytin, az beyaz ve kasar peyniri. Sekersiz cay.
Arada şekersiz sütlü Türk Kahvesi.
Öğle; kalan yarim simit, 3 zeytin ve peynir.
Akşam; Kiymali karnibahar yemegi yedim.
Biraz önce de bisiklet çevirdim. 44 dakika. Bugün yine 1000 kaloriyi geçmemisimdir. Geçsem de yakmisimdir sanırım.
Hergün üzümüz yediklerimizi yazalım mi. Bu sayede birbirimizi desteklemis oluruz.

kızlar 58-61 arasında gidip geliyorum. şu an 61.2 olmuşum ve boyum 1.63
58 üzerine bir daha çıkmak istemiyorum ağırlık hissediyorum vücudumda ayaklarımda kaldıramıyorum resmen kendimi ve moralim bozuluyor.
bugün bir yerden başlayacağım eve gidince mekik çekeceğim yağmur yağmazsa sporları çekip aşağıya ineceğim vallahi kendimden tiksindim artık

kesin 55 olmam lazım yaza kadar
:44:

Boyum 1.65 ve 54 kiloyum. zayıflamak için pek ugrasmıyordum açıkcası ama biraz kaçırdıgımda farkedıyorum ve dıkkat etmeye çalışıyorum o kadar. mayısta dugunum var ve 50 ye düşmek istiyorum. dıyet yapacak ıradem pek yok bir de mide ülserim var. hastalıgım yuzunden uzun sure ac kalmamam gerekıyor. nasıl bir yontem izlemeliyim bilmiyorum. bu arada 2 haftadır duzenli pilates yapıyorum. İNŞAALLAH bi faydasını görürüm :2::2:

Arkadaslar mrb.bu foruma yazacagimi hic tahmin etmezdim.ben kendimi bildim bileli zayifimdir.(idim).ama bi deri bi kemik olsamda gobegim cok fazla.suan 58 oldum gobegimde 6 aylik hamile kadin gibi.yengem hamile ayni onun karni ile.annem ilk defa uyardi beni.iradem saglamdir verebilirim diyordum ama olmuyor.bide sorunum benim yanaklarim cok cokuk.kilo alinca guzellesiyorum verince yine cirkin.bana ne tavsiye edersinz sadece bedenden vereyim kilo yuzum kalsin.cvb lariniz icin coook tesekkurler

bugünkü menüm

uyanınca 1çk keten tohumu,1 kayısı
kahvaltı...1 haşlanmış yumurta,2 dlm ekmek
öğlen.......4 yk lahana yemeği,1 dlm ekmek,1 çb ayran
ikindi......1 çb ayran,yarım küçük armut
akşam....annem karnabahar yemeği yapmış,salata,yoğurt 1 dlm ekmek

kilom inmesede inatla devam edeceğim...ya o inmeyen kilolar yada ben pes edeceğim. aslında pes etmeye niyetim yok ama motivasyonum azaldı...

esenbikecim teşekkür ederim cevapladığın için. ekmek yenmediği zamn tam anlamıyla doyma olmuyor ve düşen kan şekeri tatlı şeylere meyil yapıyor zaten doktorlarda her öğünde 1 dlm olsun diyor. zaten benim kan şekerim oynak,ekmeksiz olması için öğlen falan salata yiyebilsem olur çünkü akşam aramıyorum ekmeği ama iş yerinde yemek yok,evden getiriyorum birde salata falan olmuyor anlıyacağın. ama sabah 1 dlme düşüreceğim,akşamda kesebilirim. birde böyle deneyeceğim.

Canim tabiki tercih meselesi. Ben mesela sadece sabahlari 1 dilim ince kepek ekmeği yiyiyorum. Şöyle ben 1 Mart'ta Rusya'ya gidiyorum staj için. Az vaktim olduğu için çok dikkat ediyorum. Ama zamanim olsa sizin gibi yapardim. Aksam haric oglen de yerdim.

Selam kızlar.
Farklı diyet yöntemleriyle (ki çoğu en fazla 1 hafta bile sürmedi) yavaş yavaş ve ara ara yaparak 1 yılda 65 kilodan 54 kiloya inmiştim.
Sonra yediklerime hiç dikkat etmediğimden ve ameliyat oldum 2 aylık bi hareketsizlik sürecinden sonra tekrar 57.700e çıktım.
Şimdi yaklaşık 2 haftadır karatay diyeti yapıyorum. Hayatımda en uzun süre yapabildiğim diyet bu oldu şuana kadar :)))
Bolca kaçamak yapmama rağmen 2.5 kilo gitti bile.
Hepimize hedeflerimize ulaşmak için azim diliyorum

Bende sabah kahvaltısını ekmeksiz yapamıyordum ama sabah yenilen yumurta ve bolca ceviz çok tok tutuyor ve ekmeğe olan ihtiyaç hiç hissedilmiyo

bence Karatay diyeti hayat felsefesi,,
bütün kalıplaşmış düşünceler kenara ; şeker, ekmek, tuz ,pirinç ,bulgur, pekmez, bal, meyve suları, aşırı meyve ,ara öğünler, cips , patates kızartması, nescafe.... sayamadığım bir çok şey var daha bunları hayatımızdan çıkarttığımız anda sağıklı beslenme yolunda ilerliyoruz demektir

''bir öğünden sonra 4 saat aç bekleyemiyorsanız, tüketilen yiyecekler sağlıksız demektir '' diyor Karatay
şu an gayet güzel gidiyoruz bakalım mart sonuna 53 e kadar inebilirsem gardrobumu yenilicem

merak ettiği bir şey var siz nasıl kaçamaklar yaptınız ??

Son düzenleme:

Söylediklerine aynen katılıyorum. Karatay kesinlikle sağlıklı beslenme biçimi. Her sabah yumurta yemek bile okadar iyi geliyorki vücuda, kendimi çok sağlıklı hissediyorum.

Benim kaçamaklarım mesela cips, patates kızartması, nutella gibi baya baya kaçamaklar

arkadaslaslar motive olamama problemim yuzunden su 4 kiloyu veremiyorum. Cevremdeki herkes zayiflamamam gerektigini soyluyor ama ben bu fazla kilomu vermek istioyorum. 50 kg olma konusunda biraz destege ihtiyacim var..

arkadaslaslar motive olamama problemim yuzunden su 4 kiloyu veremiyorum. Cevremdeki herkes zayiflamamam gerektigini soyluyor ama ben bu fazla kilomu vermek istioyorum. 50 kg olma konusunda biraz destege ihtiyacim var..

Kimsenin söylediklerini dikkate alma bence canım. Sen ne istiyosun en önemlisi o. Kendi isteklerine, hedeflerine odaklan. Çok sevdiğin bi kıyafeti düşün 50 kilo olduğunda içinde ne kadar güzel durucağını.. ozaman motive olursun :)

Arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya calisirim tabiki. Öncelikle şunu belirteyim bizim kilomuzda zayiflamak cok zor. . .

İnan çok haklısın 2 3 hafta önce 53 kiloyum 50 olucam evde hoplayım sporla sıklaşırım diye beklerken olmuşum 57. napmışım bende bilmiyorum. Ama aç kalınca da veremiyorum sonra sinir oluyorum diyorum ye gitsin. Göbişim hamur hamur oldu artık ( çok da üzülüyorum böyle olunca.

Hersey beyinde bitiyor canim

Doğru söylüyorsun ama işte öyle söylediklerinde diyorum ki amaan boşver zayıfsın :) Halbuki kurtulmak istiyorum şu fazlalıklardan.
Umarım başarabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…