50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Voleybol oynayan Just canım, ben basketbol oynamıştım lisede kısa bi zaman
Sen squat yapma o zaman. Kas yapar çünkü
Pilates yap sen en uygunu o

Benim devreler yandı yine, yaşlılıktan
Evet plates bana en uygun olanı..Ve yürüyüş..

Hoşbuldum bahar geliyor herkes zayıflama kararı aldı sanırım

S idim geçmiş zaman malesef

163 boy 59 kilo aslında M oldum ama hala S kıyafetlere girebiliyorum

Bir 6-7 kg verdin mi tamamdır..Evet ben bütün slerimi yolladım sana, o beyaz triko tuniğe giremiyosundur şimdi sen

Gel m' de çok topikte

Hoşgeldin canım.
Tarçın koy çikolata ve şekerin yerine.
Günde 1.5 litrelik bir şişenin içine su koy, içine 2 çubuk tarçın..Her gün tüket bunu..Yediğin içtiğin her şeye de toz tarçın serpebilirsin.
Tatlı isteğini nötrleyen tek secenek tarçın.

Yeme düzenin iyiyse bunu kesince gidecektir kiloların.

benim çok hoşuma gitti bu jilliana inandım ben baya ama sağlık problemi varsa yapma tabii ki canım sağlık daha önemli aslında boyun ve kilon iyi oranda nasıl felaket oluyor ki:26:

aşk olsun ekleşiriz

karbonatlı suyu bende tavsiye ediyorum kızlar 8 subattan beri içiyorum ödem atıyorr

bir şey sorucam çok cahilim ama bu ödem muhabbeti nedir acaba ne ödemi var ki atıyor vücut anlamadım :26:

bu arada soruna cevap vereyim ben diyetten ziyade egzersizden yanayım yani yediklerimize dikkat ederek bence başarabiliriz aç kalmamıza gerek yok dengeli beslenmeliyiz sadece

Son düzenleme:

benim de uzun değil kız 1.65 im ben
selülit geçmez canım ya yani geçmezmiş :26:
at kılı fırçası dediler onu da aradım bulamadım

Med görsen zaten kimse anlamaz benim kilomu. Şöyle üstten bakınca. Yüzüm küçük zayıf. Göğüs yok. Üstüm 34 beden. Alta geçince 38!! Ya deliriyorum elbise bile giyemiyorum ben. Üst alt farklı beden olunca. Kilo alıp verince hep popomda değişiklik olur. Başka yerlerim oynamaz. Söyleyince az geliyor. Ama işte değil.

Zaten pilates yapıcam. sıkılaştıkça senin dediğin gibi görüntü toparlanıyor. Ama yine de popom vücuduma göre büyük. Simitlerim var. Fotoğraf koymayı düşünüyorum ben de. akşam çekerim evde. Bir de kilo vermek sıkılaşmaktan daha mı kolay ne :26:

Yok yok burdan başla sen. Ordan başlarsan rahatlatırasın kendini zayıfım ben yaaa diye

Evet şeker çikolatayı bir anda kesince insanın dengesi bozuluyor. Ama en zararlı şey ya. Bi onları kessen hiçbir şey yapmasan bile gider kiloların..

Selülitlere ebru şallı selülit savara başliyim dedim. ama direk onu yapınca her yerim tutuluyor. Önce pilates başlangıç yapayım. Hatta dün akşam başladım başlangıç videosuna ebrunun. Böyle alışana kadar yapsak selülitsavar daha kolay geliyor..

Bir 6-7 kg verdin mi tamamdır..Evet ben bütün slerimi yolladım sana, o beyaz triko tuniğe giremiyosundur şimdi sen

Gel m' de çok topikte

Aslında 48 kilo olmak istiyorum hedef 11 kilo yani :18: Evet o beyaz tunik benim için hayal

benim çok hoşuma gitti bu jilliana inandım ben baya ama sağlık problemi varsa yapma tabii ki canım sağlık daha önemli aslında boyun ve kilon iyi oranda nasıl felaket oluyor ki:26:

aşk olsun ekleşiriz

Ben geçen sene Jilian ile 7-8 kilo verdim. Belim de bir 6-7 cm inceldi düzenli yapmadığım halde. Kalçamdan da 4 cm gitti. 94 ten 90 a düştü. Ondan sonra Leslie'ye başladım onunla da bir 7 kilo verdim toplam 15 etti. Matematiğim de süper

olalım inşallah canım ya çevreme göre kilom yok ama bana göre var
peki var mı uyguladıgınız bi diyet listesii ?

Ben diyet yapamıyorum canım. Beslenmeme dikkat ediyorum.

Ay her harekette çift hareket var sankim..Dikkatli inceliyim ben bunu. Her gün 20 dakika mantıklı, çok yorucu değil.

Ödem, vücudunun gereğinden fazla su tutması ve o suyu atamayınca böyle şişme bebek gibi şişmen bebişim

mhahaha demek istedim 3. harekette höh höh diyeceksin

fena kasıyor ya

ben hiç öyle bir şey hissetmedim nasıl anlıyoruz onu reglken falan şişiyoruz ya onun gibi bir şey mi

Off harka şu jilliana inancımı katlıyosunuz sen 2. bayansın bunu diyen ya ben düzenli yaparım yeter ki gitsin şu döt döbek

tesekkurler :)
ya tarcın sekeri dengeler derler ama bana farklı cagrısım yaptıgından mı ne aşeriyor gibi davranıyorum.
zaten cikolatayı kestim sayılır her gun koca bir tablet yiyordum.
yeme duzenim cok iyiydi o da bozuldu son zamanlarda. saglıksız yasamın dibine vurdum.
birden hava basılmıs gibi şişti zaten vucudum.

ilk işim tarcınlı su hazırlamak olacak... cok tesekkurler! haydi bakalım.
aksamları yuruyuse cıkacaktım havalar kotuydu tam spor yapılacak zamanlar aslında.
bu aksam ona da baslıyorum! bir kiii bir kiiii...

not: diger sporlar iyi hos da pilatesteki sıkıslastırma ve buna baglı incelmeyi baska seyde gormedim ben.
itiraf edeyim kendim hic yapmadım ama tum akrabalarım manken gibi oldu...

Yok yok sen kilo verme.
Bölgesel zayıfla..Basenler hiç gitmiyorsa sen de lipo ol kurtul

Benim de bacaklar öyleydi işte. Amannnnn..Kabus..

[video=youtube;fDUgdUygSwc]http://www.youtube.com/watch?v=fDUgdUygSwc[/video]

Bu da jillian michaelsın before afterlarıymış

Aslında sadece göbek gitsin istiyorsan bölgesel çalışsan daha iyi olmaz mı? Jilian 30 day genel çalıştırıyor. Ama Jilian'ın başka programını yapacaksan bu dediğim geçerli değil tabi

Evet onun gibi bişi..Kof bi şişlik oluyor vücutta.
Genelde benim gibi fazla tuz tüketenlerde ve suyu fazla içmeyenlerde görülür bu hadise..Ben su çok içerim ama tuz da çok tüketir(d)im...Eee noluyor o zaman? tuz suyu tutuyor vücutta.

Evet tarçını ihmal etme..Epey yardımcı olur sana..

Plates konusunda da katılıyorum. Valla hemen gidip yazılasım var bi merkeze

Yok yok sen kilo verme.
Bölgesel zayıfla..Basenler hiç gitmiyorsa sen de lipo ol kurtul

Benim de bacaklar öyleydi işte. Amannnnn..Kabus..

Valla kuculmeyecegini bilsem lipo olurum ama daha once cok defa kuculttum. Spor yaparak 48e indigimi biliyorum o zamanlar cok iyidi. Senin bacaklarin da son halini merak ediyorum :))))

Ya 2 kilo veriyim barii :)

Ödem nedir?
Bedenimizin %65-70'i sudan oluşmaktadır. Ödem hücre içi sıvının hücre dışına çıkması ile doku aralarında ve cilt altında birikmesi ile olmaktadır. Tüketilen su ve tuz miktarı şişme ve ödem oluşmasında çok önemlidir. Gözle görülen bir şişme ve ödem olduğunda vücutta yaklaşık 3 litre kadar su tutulumu var demektir. Ödemin en erken belirtileri göz kapaklarında, el, ayak ve ayak bileklerinde şişme olmasıdır. Ödem ile birlikte kilo artışı da tipik bir bulgudur. Bu nedenle ödem birçok kişinin diyet sürecinde diyeti bırakmasına dahi neden olmuştur.
Ödem tüm vücutta olabildiği gibi bölgesel de olabilmektedir. Bölgesel ödem, ödemin nedeni hakkında daha net fikir verebilir. Ödem aynı zamanda belirli bir sebebe bağlı olmaksızın ailesel veya stres kaynaklı da olabilmektedir. Ödem oluşum nedenine göre sert, orta sert ya da yumuşak karakterdedir. Yumuşak ödemimi cilde parmak ile bastırdığınızda ayırt edebilirsiniz. Parmağınızı çektiğinizde kısa bir müddet cildinizde parmağınızın izini görürsünüz. Ancak sert ödemde ciltte iz kalmadığından bu tarz ödemi gözden kaçırmak mümkündür.
Ödem sadece el, ayak veya ayak bileği gibi bölgelerde olmamaktadır. Kalp, akciğer, böbrek, karaciğer, beyin ve hatta bağırsaklarımızda da oluşabilir.
Kadınlarda adet dönemi öncesinde ve sırasında da sık sık ödeme rastlanılır. Bu süreçte 2 kiloya kadar varan kilo artışları olabilmektedir.

En güzeli kızlar bende diyet yapamıyorum daha çok yiyesim geliyor bu akşam mesela eşim gelince yemekte bir kase çorba ve bir bardak ayran içicem.. Ekmek kahvaltıda yemiştim yemicem..
Eşim sever die beyaz lahana sarması yaptım ben yemicem

Aslında sadece göbek gitsin istiyorsan bölgesel çalışsan daha iyi olmaz mı? Jilian 30 day genel çalıştırıyor. Ama Jilian'ın başka programını yapacaksan bu dediğim geçerli değil tabi

Yok genel gitsin istiyorum madem baş koyduk bir işe diğer yerlerim de sıkılaşsın sonra göbek gidicek sonra popo salacak hadi ona başla bu sefer öf zaten kocaman

benim bir de düğünüm var incecik olmak istiyorum bu jillianı yapması zor mu peki çok yoruyor mu :26: sen videodan birebir izleyip mi yapıyordun yoksa durdurup hareketleri tek tek mi

Ha şimdi açığa kavuştu olay ben tuz pek sevmem ve aramam ya ama çok su içerim wcden çıkamıyorum sidikliyim

Niçin ki lahana sarması o kadar da kalorili olmaz ya :26:

Zayıflamam gerektiği için benim de her şeyi yiyesim geliyor ne alakaysa canım haşlanmış yumurta çekti aylardır yemiyorum

Bu arada açıklama için teşekkürler

benim de uzun değil kız 1.65 im ben
selülit geçmez canım ya yani geçmezmiş :26:
at kılı fırçası dediler onu da aradım bulamadım

ee biriniz selulitsavar diyor biriniz gitmez diyor...
ben bunları goturebilir miyim bilmiyorum ama artmasa o bile yeterli.
surekli oturmaktan ilerde ayaklarımı zor gorurum herhalde. spor şart!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…