Voleybol oynayan Just canım, ben basketbol oynamıştım lisede kısa bi zaman
Sen squat yapma o zaman. Kas yapar çünkü
Pilates yap sen en uygunu o
Hoşbuldum bahar geliyor herkes zayıflama kararı aldı sanırım
S idim geçmiş zaman malesef
163 boy 59 kilo aslında M oldum ama hala S kıyafetlere girebiliyorum
dans. bugun seni takipteyim,
ana sayfada gorunce atladım buraya :))
ben aranıza gec katılırım sanırım ama beni de alın :)))
acaip seker cikolata yiyorum oncelikle bunu aşamalı olarak kesmeye calısacagım, biraz da spor.
benim boyum sizin gibi uzun olmadıgı icin 59 sanki 70kilo gibi oluyor.
sınırdayım ama once 60-69 baslıgına dogru yol alabilirim dep
49olsam eski sporcu gunlerim gibi olurum herhalde :)) selulit desen aldı basını gitti aynı sorun bende var.
Benim göbek ve basen felaket. eve gidince tartılıp ölçüniyim bari. Boyum 168 kilo da 53 54 işte. İnşallah 55 çıkmam. Geçen sonbaharda harcadığım emeklere yazık oluyor..
aynen çok para verip aldığım kabanıma girememeye başlayınca ben kış başında kilo verdim. Millet yaz başı bikini için verir. Yazın da tatild eçok utandım selülitlerimden ve göbeğimden. Böyle salına salına yürüyemiyorum ya..
jillian ı biliyorum da ben yapamıyorum işte. Dizlerimdeki kireçlenmeden. Beni çok zorluyor. Ben ancak leslieyle yürüyorum. Ebru şallı yapıyorum. Callenetics vardı. O da çok güzel. Ama çok sıkıldım ondan videosu çok eski. Sevmiyorum.
Yüz çökmesine karşı formül istiyorum :18:
Ben de tatlı ve ekmek tüketmiyodum. Ama son zamanlarda ekmek yemeğe başladım. Başlayınca devamı geliyor. Yemeyince canım istemiyordu hiç. Şimdi kötü oldum. Bu sabah kestim ekmeği yeniden. gaza geldim hiç yemicem. Tatlı sevmem zaten. Çaya kahveye şeker atmam.
Karbonatlı suyun etkisi ne tam olarak. Onu kesince mi kilolar gidiyor. Ben de maden suyunun içine bir limon sıkıp içiyorum. Onun da zayıflattığını söylüyorlardı. Ama bunu her gün uyguladığım dönemde o kadar dikkatliydim ki her konuda. Karbonatlı su deyince maden suyuyla aynı etkide midir merak ettim.
Hoşbuldum bahar geliyor herkes zayıflama kararı aldı sanırım
S idim geçmiş zaman malesef
163 boy 59 kilo aslında M oldum ama hala S kıyafetlere girebiliyorum
Yok ben dökülmem. Böyle topiklerde en sona hep ben kalırım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum artıkAlbümü gizli yapıyorlar göremiyorum kimsenin öncesini sonrasını
karbonatlı suyu bende tavsiye ediyorum kızlar 8 subattan beri içiyorum ödem atıyorr
acaip seker cikolata yiyorum oncelikle bunu aşamalı olarak kesmeye calısacagım, biraz da spor.
49olsam eski sporcu gunlerim gibi olurum herhalde :)) selulit desen aldı basını gitti aynı sorun bende var.
Dans bu arada 168 ve 53-54 çok iyi hatta epey zayıfsın canım, sen neden dert ettin ki kilonu:26:
Bölgesel olarak şikayetçiysen plates yap..Bence kilo verirsen sağlıksız görünürsün yahu..
Bu arada ben de 53-54 e inicem ama o sınırım olacak yani.
Karbonatlı su vücuttan zararlı olan her şeyi atıyor canım, google amcaya sor, iyice bir oku..Epey faydalı vücuda.
Ekmeği bence kesme. Her öğün 1 er dilim kepek ya da buğday ekmeği girsin bünyene. Çünkü senin kilo sorunun yok.
Bir 6-7 kg verdin mi tamamdır..Evet ben bütün slerimi yolladım sana, o beyaz triko tuniğe giremiyosundur şimdi sen
Gel m' de çok topikte
benim çok hoşuma gitti bu jilliana inandım ben bayaama sağlık problemi varsa yapma tabii ki canım sağlık daha önemli aslında boyun ve kilon iyi oranda nasıl felaket oluyor ki:26:
aşk olsun ekleşiriz
olalım inşallah canım ya çevreme göre kilom yok ama bana göre var
peki var mı uyguladıgınız bi diyet listesii ?
yaptığım ilk hareket bu her bacak için 10 kez içerden dışarı dışardan içeri yapıyorum
sonrasındaa
son resimdeki hali gibi tek bacağım yukarıda elleri öne uzatıyorum tamamen dizi ve kolları kırmadan kalkıyorum ve kolların dikliğini yine bozmadan sola ardından sağa doğru çeviriyorum yavaşça bunu her bacak için 5 kez yapıyorum
3. hareket için resim bulamadım ancak basit yani yapması en zoru bu gerçekten çok yoruyor ama çok güzel geriyor karın kaslarını şöyle anlatayım yüzüstü yatıyorsunuz kollar ve bacakları gergin biçimde uzatıp kaldırıyorsunuz yani yere değmicekler sol bacağınızı kaldırırken sağ kolunuzu da kaldırıyorsunuz ardından sağ bacak sol kol yani çarpraz şekilde olabildiğince geriyorsunuz ama dikkat derim bu germe sırasında boşta kalan kol ve bacaklar yere değmeyecek sırrı oradaişte insanı mahveden kısım da orası bunu 30 sn yaptıktan sonra 10 sn dinlenip tekrar bi 30 sn yapıyorsunuz 3 kez 30 snlik bi egzersiz olmuş oluyor hiçbirini yapmasanız da bunu kesin yapın derim
neyse 4. olarak
2. pozisyonda duruyoruz ve çok basit şınav çeker gibi eğiliyoruz bu tamamen koldaki sıkılaşmaya yönelik rahatlatıcı bir hareket sanki 3. hareketle yere serdik şimdi rahatlayın der gibi yapmışlarnormal bir yarım şınav daha sonra sol eli yerden kaldırıp sadece sağ el yerdeyken, aynısı sol el için de geçerli bunu da 5 kez yaptın mı bittiiiiiiiiiiii
bir şey sorucam çok cahilim ama bu ödem muhabbeti nedir acaba ne ödemi var ki atıyor vücut anlamadım :26:
bu arada soruna cevap vereyim ben diyetten ziyade egzersizden yanayım yani yediklerimize dikkat ederek bence başarabiliriz aç kalmamıza gerek yok dengeli beslenmeliyiz sadece
Ben diyet yapamıyorum canım. Beslenmeme dikkat ediyorum.
Ay her harekette çift hareket var sankim..Dikkatli inceliyim ben bunu. Her gün 20 dakika mantıklı, çok yorucu değil.
Ödem, vücudunun gereğinden fazla su tutması ve o suyu atamayınca böyle şişme bebek gibi şişmen bebişim
Aslında 48 kilo olmak istiyorum hedef 11 kilo yani :18: Evet o beyaz tunik benim için hayal
Ben geçen sene Jilian ile 7-8 kilo verdim. Belim de bir 6-7 cm inceldi düzenli yapmadığım halde. Kalçamdan da 4 cm gitti. 94 ten 90 a düştü. Ondan sonra Leslie'ye başladım onunla da bir 7 kilo verdim toplam 15 etti.Matematiğim de süper
Benim devreler yandı yine, yaşlılıktan
Evet plates bana en uygun olanı..Ve yürüyüş..
Bir 6-7 kg verdin mi tamamdır..Evet ben bütün slerimi yolladım sana, o beyaz triko tuniğe giremiyosundur şimdi sen
Gel m' de çok topikte
Hoşgeldin canım.
Tarçın koy çikolata ve şekerin yerine.
Günde 1.5 litrelik bir şişenin içine su koy, içine 2 çubuk tarçın..Her gün tüket bunu..Yediğin içtiğin her şeye de toz tarçın serpebilirsin.
Tatlı isteğini nötrleyen tek secenek tarçın.
Yeme düzenin iyiyse bunu kesince gidecektir kiloların.
Med görsen zaten kimse anlamaz benim kilomu. Şöyle üstten bakınca. Yüzüm küçük zayıf. Göğüs yok. Üstüm 34 beden. Alta geçince 38!! Ya deliriyorum elbise bile giyemiyorum ben. Üst alt farklı beden olunca. Kilo alıp verince hep popomda değişiklik olur. Başka yerlerim oynamaz. Söyleyince az geliyor. Ama işte değil.
Zaten pilates yapıcam. sıkılaştıkça senin dediğin gibi görüntü toparlanıyor. Ama yine de popom vücuduma göre büyük. Simitlerim var. Fotoğraf koymayı düşünüyorum ben de. akşam çekerim evde. Bir de kilo vermek sıkılaşmaktan daha mı kolay ne :26:
mhahaha demek istedim 3. harekette höh höh diyeceksin
fena kasıyor ya
ben hiç öyle bir şey hissetmedim nasıl anlıyoruz onureglken falan şişiyoruz ya onun gibi bir şey mi
Off harka şu jilliana inancımı katlıyosunuz sen 2. bayansın bunu diyen ya ben düzenli yaparım yeter ki gitsin şu döt döbek
mhahaha demek istedim 3. harekette höh höh diyeceksin
fena kasıyor ya
ben hiç öyle bir şey hissetmedim nasıl anlıyoruz onureglken falan şişiyoruz ya onun gibi bir şey mi
Off harka şu jilliana inancımı katlıyosunuz sen 2. bayansın bunu diyen ya ben düzenli yaparım yeter ki gitsin şu döt döbek
tesekkurler :)
ya tarcın sekeri dengeler derler ama bana farklı cagrısım yaptıgından mı ne aşeriyor gibi davranıyorum.
zaten cikolatayı kestim sayılır her gun koca bir tablet yiyordum.
yeme duzenim cok iyiydi o da bozuldu son zamanlarda. saglıksız yasamın dibine vurdum.
birden hava basılmıs gibi şişti zaten vucudum.
ilk işim tarcınlı su hazırlamak olacak... cok tesekkurler! haydi bakalım.
aksamları yuruyuse cıkacaktım havalar kotuydu tam spor yapılacak zamanlar aslında.
bu aksam ona da baslıyorum! bir kiii bir kiiii...
not: diger sporlar iyi hos da pilatesteki sıkıslastırma ve buna baglı incelmeyi baska seyde gormedim ben.
itiraf edeyim kendim hic yapmadım ama tum akrabalarım manken gibi oldu...
Yok yok sen kilo verme.
Bölgesel zayıfla..Basenler hiç gitmiyorsa sen de lipo ol kurtul
Benim de bacaklar öyleydi işte. Amannnnn..Kabus..
Aslında sadece göbek gitsin istiyorsan bölgesel çalışsan daha iyi olmaz mı? Jilian 30 day genel çalıştırıyor. Ama Jilian'ın başka programını yapacaksan bu dediğim geçerli değil tabi
Evet onun gibi bişi..Kof bi şişlik oluyor vücutta.
Genelde benim gibi fazla tuz tüketenlerde ve suyu fazla içmeyenlerde görülür bu hadise..Ben su çok içerim ama tuz da çok tüketir(d)im...Eee noluyor o zaman? tuz suyu tutuyor vücutta.
Evet tarçını ihmal etme..Epey yardımcı olur sana..
Plates konusunda da katılıyorum. Valla hemen gidip yazılasım var bi merkeze
Ödem nedir?
Bedenimizin %65-70'i sudan oluşmaktadır. Ödem hücre içi sıvının hücre dışına çıkması ile doku aralarında ve cilt altında birikmesi ile olmaktadır. Tüketilen su ve tuz miktarı şişme ve ödem oluşmasında çok önemlidir. Gözle görülen bir şişme ve ödem olduğunda vücutta yaklaşık 3 litre kadar su tutulumu var demektir. Ödemin en erken belirtileri göz kapaklarında, el, ayak ve ayak bileklerinde şişme olmasıdır. Ödem ile birlikte kilo artışı da tipik bir bulgudur. Bu nedenle ödem birçok kişinin diyet sürecinde diyeti bırakmasına dahi neden olmuştur.
Ödem tüm vücutta olabildiği gibi bölgesel de olabilmektedir. Bölgesel ödem, ödemin nedeni hakkında daha net fikir verebilir. Ödem aynı zamanda belirli bir sebebe bağlı olmaksızın ailesel veya stres kaynaklı da olabilmektedir. Ödem oluşum nedenine göre sert, orta sert ya da yumuşak karakterdedir. Yumuşak ödemimi cilde parmak ile bastırdığınızda ayırt edebilirsiniz. Parmağınızı çektiğinizde kısa bir müddet cildinizde parmağınızın izini görürsünüz. Ancak sert ödemde ciltte iz kalmadığından bu tarz ödemi gözden kaçırmak mümkündür.
Ödem sadece el, ayak veya ayak bileği gibi bölgelerde olmamaktadır. Kalp, akciğer, böbrek, karaciğer, beyin ve hatta bağırsaklarımızda da oluşabilir.
Kadınlarda adet dönemi öncesinde ve sırasında da sık sık ödeme rastlanılır. Bu süreçte 2 kiloya kadar varan kilo artışları olabilmektedir.
En güzeli kızlar bende diyet yapamıyorum daha çok yiyesim geliyor bu akşam mesela eşim gelince yemekte bir kase çorba ve bir bardak ayran içicem.. Ekmek kahvaltıda yemiştim yemicem..
Eşim sever die beyaz lahana sarması yaptım ben yemicem
benim de uzun değil kız 1.65 im ben
selülit geçmez canım ya yani geçmezmiş :26:
at kılı fırçası dediler onu da aradım bulamadım
Med görsen zaten kimse anlamaz benim kilomu. Şöyle üstten bakınca. Yüzüm küçük zayıf. Göğüs yok. Üstüm 34 beden. Alta geçince 38!! Ya deliriyorum elbise bile giyemiyorum ben. Üst alt farklı beden olunca. Kilo alıp verince hep popomda değişiklik olur. Başka yerlerim oynamaz. Söyleyince az geliyor. Ama işte değil.
Zaten pilates yapıcam. sıkılaştıkça senin dediğin gibi görüntü toparlanıyor. Ama yine de popom vücuduma göre büyük. Simitlerim var. Fotoğraf koymayı düşünüyorum ben de. akşam çekerim evde. Bir de kilo vermek sıkılaşmaktan daha mı kolay ne :26:
Yok yok burdan başla sen. Ordan başlarsan rahatlatırasın kendini zayıfım ben yaaa diye
Evet şeker çikolatayı bir anda kesince insanın dengesi bozuluyor. Ama en zararlı şey ya. Bi onları kessen hiçbir şey yapmasan bile gider kiloların..
Selülitlere ebru şallı selülit savara başliyim dedim. ama direk onu yapınca her yerim tutuluyor. Önce pilates başlangıç yapayım. Hatta dün akşam başladım başlangıç videosuna ebrunun. Böyle alışana kadar yapsak selülitsavar daha kolay geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?