50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aç radyonu gir havaya, yürü babam yürü
ben de geçen aya kadar diyetteydim. o zaman keşfedememiştim bu bölümü. biraz geç oldu ama gidip bari moral vereyim dedim. baaa kimseler moral vermemişti

fazla bitki çayı içmeyin diyor büyük üstad mehmet öz..

evet yeşil çay çok etkili . ben içiyyorum işyerinde ama evde kalmamış bugün içmedim . form çayı aldım onu içiyorum .
bende köriyi başka bir siteden duydum diyet yapanlar söylemişti . denedim süper oldu . ama herkesin damak tadı farklı senin hoşuna gider mi bilemem .

sıcak suya mı yapıcaz şimdi bunu ne kadar suya kaç kaşık

Yok, 1-2 litre suyun içine at iki çubuk tarçın..Bir gece öncesinden at mesela, şişeye falan. İç onu tüm gün..
Yediğin içtiğin şeylere de toz tarçın serpebilirsin..Misal süt, kahve, ne bileyim meyve falan.

bir öneri de benden.(gaza geldim)
sabah kahvaltıya meydenozla başlayın

Ben suyuyla başlıyorum

ben de çok severim köriyi özellikle tavukta ette falan baharatları seviyorum kısacası :)

ben form çaylarına önyargıyla yaklaştıım hep ama bir tanesini aldım karışık çok hoş tadı ya

bir de tek bana mı bilmiyorum ama ben çok sakinleşiyorum yeşil çay içince gergin bir insanımdır genelde :)

Tozu var da çubuğu yok onu da alırım pazartesi

Yanımda taşırım küçük poşette hemen çıkartır dökerim bi durum oldu mu

sen onun faydalarını bilsen öyle ağız yamultabilir miydin bacı?
gerçi senin kilo sorunun yok. göbek üzerine çalış sen.

Üf zararlı olan her şey güzel zaten

Kilo da vereyim istediğim gibi yicem ama egzersizi de bırakmıcam

aç radyonu gir havaya, yürü babam yürü
ben de geçen aya kadar diyetteydim. o zaman keşfedememiştim bu bölümü. biraz geç oldu ama gidip bari moral vereyim dedim. baaa kimseler moral vermemişti

sende takıl burda yinede .. hamilelikte fazla kilo almazsın . bol bol sebze -meyve ızgara ye . sağlıklı beslenmek gebelikte çok önemli .

saplarını mı kaynatıyorsun? ben hala maydanoza devam ediyorum. alışkanlık edindim. ama bir yandan da tedirginim. hamilelikte çok su kaybına sebep olur diye:26:

aslında en sağlıklısı aktardan alıcan demleyicen mis gibi
benim zamanım yok hazırlardan alıyorum . kiraz saplıymış benim içtiğim şu an ... yeşil çay daha iyi ama bence yatıştırıyor . birde melisa çayı da yatırştırıyor sinirleri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…