inşş gider .kararlıyım bu sefer .38 beden oldum ya . kotlarıma giremiyorum .okadar para verip aldığım kotlar dolapta . yanlarımdan yağlar fışkırmış . kalem gibiydim gençliğimde
yürüyüş videoları var biliyorum ama onlardanda çok sıkılıyorum . bugün biraz yaptım .bakalım inş yza kadar fit oluruz .
Göbeğimi
ben de denicem ya regl dönemim geliyor içimde bir canavar var
bana şey dediydiler, bölgesel zayıflama mümkün değilmişmiş:26:
Tavsiye için teşekkürler bilmiyordum :)
Bu arada ben de bir tavsiye vereyim kızlar bol bol yeşil çay için ben her zayıfladığım dönemde kullanmışımdır yağ yakmada etkili aynı zamanda da sinirleri yatıştırıyor pamuklaşıyorsunuz
fazla bitki çayı içmeyin diyor büyük üstad mehmet öz..
1 gram 1 gramdır
zaten pek fazlan yokmuş. 2 ayda rahatlıkla verirsin. zorlanmana hiç gerek yok..
Göbeğimi
ben de denicem ya regl dönemim geliyor içimde bir canavar var
Diyet yapamıyorum zaten..Adam gibi beslenmeye çalışıyoruz işte
Dene bakalım, ama devam ettirmen lazım. Öyle bir iki gün içip bırakma.
Tavsiye için teşekkürler bilmiyordum :)
Bu arada ben de bir tavsiye vereyim kızlar bol bol yeşil çay için ben her zayıfladığım dönemde kullanmışımdır yağ yakmada etkili aynı zamanda da sinirleri yatıştırıyor pamuklaşıyorsunuz
bir öneri de benden.(gaza geldim)
sabah kahvaltıya meydenozla başlayın
sıcak suya mı yapıcaz şimdi bunu ne kadar suya kaç kaşık
bir öneri de benden.(gaza geldim)
sabah kahvaltıya meydenozla başlayın
evet yeşil çay çok etkili . ben içiyyorum işyerinde ama evde kalmamış bugün içmedim . form çayı aldım onu içiyorum .
bende köriyi başka bir siteden duydum diyet yapanlar söylemişti . denedim süper oldu . ama herkesin damak tadı farklı senin hoşuna gider mi bilemem .
ay yolcum en nefret ettiiğim yiyeceklerden ya yemeğin içine bile nadiren katarım mecbur kalınca :120:
Yok, 1-2 litre suyun içine at iki çubuk tarçın..Bir gece öncesinden at mesela, şişeye falan. İç onu tüm gün..
Yediğin içtiğin şeylere de toz tarçın serpebilirsin..Misal süt, kahve, ne bileyim meyve falan.
Ben suyuyla başlıyorum
sen onun faydalarını bilsen öyle ağız yamultabilir miydin bacı?
gerçi senin kilo sorunun yok. göbek üzerine çalış sen.
aç radyonu gir havaya, yürü babam yürü
ben de geçen aya kadar diyetteydim. o zaman keşfedememiştim bu bölümü. biraz geç oldu ama gidip bari moral vereyim dedim. baaa kimseler moral vermemişti
Yok, 1-2 litre suyun içine at iki çubuk tarçın..Bir gece öncesinden at mesela, şişeye falan. İç onu tüm gün..
Yediğin içtiğin şeylere de toz tarçın serpebilirsin..Misal süt, kahve, ne bileyim meyve falan.
Ben suyuyla başlıyorum
ben de çok severim köriyi özellikle tavukta ette falanbaharatları seviyorum kısacası :)
ben form çaylarına önyargıyla yaklaştıım hep ama bir tanesini aldım karışık çok hoş tadı ya
bir de tek bana mı bilmiyorum ama ben çok sakinleşiyorum yeşil çay içince gergin bir insanımdır genelde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?