yok canım içermiyimnargile hafif diye içiyorum oda fazla içemiyorum tabi valla benimki bıraktıysa herkes bırakır tanıştığımızda bırakamıyorum diyordu şıp diye bıraktı yoksa yakın olamıyorduk
İçmeyen için çok korkunç ya biliyorum başlarda ben de içmiyordum ıy yaklaşamıyordum bile resmen kül tablasını yala öpmekten daha iyidir yani
just burdan cevap verim beybim.
Ben diyet yapmıyorum biliyosun, gece yemelerini dizginledim biraz.
Bu arada akşam saat 10 civarlarında elim ayağım titriyor açlıktan, bana düşük kalorili atıştırmalık tavsiye edin ya:26:
Pazartesi yürüyüşe başlıyorum, platese zaman var daha.
benim gecem gunduzum birbirine girmiş bir yaşamım var, gece yeme alıskanlıgım bir de tatlı bagımlılıgım...
spor da olmayınca hava basıp şişirilmiş gibi oluyorum.
bu gruptaki amacım saglıklı yasama adım adım geri donmek... sekeri-cikolatayı epey azalttım. (tarcınlı su onerisi icin tesekkurler)
diyet ve spor konusunda simdilik benzer gidiyoruz seninle.
oneriye geleyim,
yesilligi cesit cesit ne istiyorsan yıka kurut bir kapta elinin altında bulunsun.
acıkınca hemen kısırlık bulgurdan bir avuctan az alıp sıcak suyla şişmeye bırakıyorum.
o yesilligin uzerine bu bulguru serpistiriyorum, bazen uzerine peynir zeytin atıyorum bazen ceviz.
bu bulgurlu salatayı her ögünde kullanabilirsin, cok doyurucu oluyor.
istersen kabakları incecik dogra coook azzz yagda hafif cevir salataya ilave et, uzerine de sos olarak yogurt gezdir.
veya direkt beyaz peynir koyma hellimi kızartıp ustune koy.
yiyecegin saate gore salatayı daha hafif veya doyurucu hale getirebilirsin
yine bu yıkanmıs yesillikler hep oldugu icin bazen gece acıkınca dograyıp yogurtla karıstırıyorum, biraz da baharat.
hem uykumu da getiriyor.
1bardak yagsız sut de iyi geliyor, beni hem tok tutuyor hem de seker ihtiyacımı kesiyor.
bu arada kuruyemisi sınırlayabilirsen gece icin iyi bir atıştırmalık, sabaha kadar da zinde tutuyor.
bazen sabahlayarak calısmak zorunda kalıyor(d)um...
ama ben bir baslıyorum kasenin dibini gormusum. ondan da biraz şiştim desem yalan olmaz.
tarçınlı su işe yarıyor mu cidden :26:
benim gecem gunduzum birbirine girmiş bir yaşamım var, gece yeme alıskanlıgım bir de tatlı bagımlılıgım...
spor da olmayınca hava basıp şişirilmiş gibi oluyorum.
bu gruptaki amacım saglıklı yasama adım adım geri donmek... sekeri-cikolatayı epey azalttım. (tarcınlı su onerisi icin tesekkurler)
diyet ve spor konusunda simdilik benzer gidiyoruz seninle.
oneriye geleyim,
yesilligi cesit cesit ne istiyorsan yıka kurut bir kapta elinin altında bulunsun.
acıkınca hemen kısırlık bulgurdan bir avuctan az alıp sıcak suyla şişmeye bırakıyorum.
o yesilligin uzerine bu bulguru serpistiriyorum, bazen uzerine peynir zeytin atıyorum bazen ceviz.
bu bulgurlu salatayı her ögünde kullanabilirsin, cok doyurucu oluyor.
istersen kabakları incecik dogra coook azzz yagda hafif cevir salataya ilave et, uzerine de sos olarak yogurt gezdir.
veya direkt beyaz peynir koyma hellimi kızartıp ustune koy.
yiyecegin saate gore salatayı daha hafif veya doyurucu hale getirebilirsin
yine bu yıkanmıs yesillikler hep oldugu icin bazen gece acıkınca dograyıp yogurtla karıstırıyorum, biraz da baharat.
hem uykumu da getiriyor.
1bardak yagsız sut de iyi geliyor, beni hem tok tutuyor hem de seker ihtiyacımı kesiyor.
bu arada kuruyemisi sınırlayabilirsen gece icin iyi bir atıştırmalık, sabaha kadar da zinde tutuyor.
bazen sabahlayarak calısmak zorunda kalıyor(d)um...
ama ben bir baslıyorum kasenin dibini gormusum. ondan da biraz şiştim desem yalan olmaz.
tarçınlı su işe yarıyor mu cidden :26:
isyeeeeeaaaaaaaannnn....
50ler nerelerini zayıflatmaya çalışıyor allahıııııımmm:95::95:
Ben 60'ım
1 kilo için komşu topiğe gitmeyeyim dedim, buraya sızdım
bende 59 um ... boy 1.70 kilo :59
hedefim 54 olmak ..
5 kilo dediğin nedir ki.. bol su, yürüyüş, düzenli yemek.. al bak gitti 5 kilo
valla gitmiyor ki yapıştı bana . 59 dan gram oynamıyorum . çalışıyorum yürüyüşe vakit yok . akşam zaten geliyorum eve sabah erken çık ondan kilo aldım ..millet nasıl 10 larca kilo veriyor hayret ediyorum . artık sağlıklı beslenmeye karar verdim . yürüyüş bantı alsam iyi olcak ama alamadım gitti
60 da neymiş. 59.90sın dimi?
kaç kilo vermek istiyorsun?
Cıx..59.99 um
Bir 6-7 kilo versem pek şukela olur yolcu
hiç para verip 5 kilo için yürüyüş bandı alma. evde yürüyüş videoları var. ben onları yaptım.
ilk günler vücut diyete ayak uyduramıyor. bunu tehlike olarak algılayıp yağ depoluyor. inat et, 2 hafta devam et. bak gör nasıl tıpış tıpış gidiyorlar..
isyeeeeeaaaaaaaannnn....
50ler nerelerini zayıflatmaya çalışıyor allahıııııımmm:95::95:
Teşekkür ederim canım..Bulgurlu salata iyi fikirmiş..
Yarar, keser tatlı ihtiyacını.
bu arada bir öneri . yaptığınız yemeklere köri koyun . köri zayıflamaya yardımcı oluyor . hemde çok güzel oluyor yemekler . ben sebze yemeklerine katıyorum kabakla çok güzel oluyor . kabağınıza pirinçç yerine köri koyabalirsiniz . tadı çok güzel oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?