50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İçmeyen için çok korkunç ya biliyorum başlarda ben de içmiyordum ıy yaklaşamıyordum bile resmen kül tablasını yala öpmekten daha iyidir yani

benim gecem gunduzum birbirine girmiş bir yaşamım var, gece yeme alıskanlıgım bir de tatlı bagımlılıgım...
spor da olmayınca hava basıp şişirilmiş gibi oluyorum.
bu gruptaki amacım saglıklı yasama adım adım geri donmek... sekeri-cikolatayı epey azalttım. (tarcınlı su onerisi icin tesekkurler)

diyet ve spor konusunda simdilik benzer gidiyoruz seninle.

oneriye geleyim,
yesilligi cesit cesit ne istiyorsan yıka kurut bir kapta elinin altında bulunsun.
acıkınca hemen kısırlık bulgurdan bir avuctan az alıp sıcak suyla şişmeye bırakıyorum.
o yesilligin uzerine bu bulguru serpistiriyorum, bazen uzerine peynir zeytin atıyorum bazen ceviz.
bu bulgurlu salatayı her ögünde kullanabilirsin, cok doyurucu oluyor.
istersen kabakları incecik dogra coook azzz yagda hafif cevir salataya ilave et, uzerine de sos olarak yogurt gezdir.
veya direkt beyaz peynir koyma hellimi kızartıp ustune koy.
yiyecegin saate gore salatayı daha hafif veya doyurucu hale getirebilirsin

yine bu yıkanmıs yesillikler hep oldugu icin bazen gece acıkınca dograyıp yogurtla karıstırıyorum, biraz da baharat.
hem uykumu da getiriyor.

1bardak yagsız sut de iyi geliyor, beni hem tok tutuyor hem de seker ihtiyacımı kesiyor.

bu arada kuruyemisi sınırlayabilirsen gece icin iyi bir atıştırmalık, sabaha kadar da zinde tutuyor.
bazen sabahlayarak calısmak zorunda kalıyor(d)um...
ama ben bir baslıyorum kasenin dibini gormusum. ondan da biraz şiştim desem yalan olmaz.

Son düzenleme:

tarçınlı su işe yarıyor mu cidden :26:

kendi evimde olmadıgım icin cubuk tarcını suya atamadım.
ama bizimkine marketten toz tarcın aldırdım, her seye onu serptim.
once kokusu bana sutlacı hatırlattıgı icin daha cok acıktım
ama belli bir noktadan sonra usandıgım icin hem midem bulandı hem de seker istegim gercekten gitti.
bir de med in yazdıgına guvendim psikolojik olarak da istmeyecegim diye hazırlamıstım kendimi

Teşekkür ederim canım..Bulgurlu salata iyi fikirmiş..

Yarar, keser tatlı ihtiyacını.

Ankara'da yazıyorum kızlar. Kaynanamın evine geldim. Ağzım hiç boş durmuyor. Öğle yemeğini hazırladı daha yeni kahvaltı etmiştik oysa.. Patlicaaaaaam. Pazartesi kilo almış olarak gelicem topiğe yeniden.

bu arada bir öneri . yaptığınız yemeklere köri koyun . köri zayıflamaya yardımcı oluyor . hemde çok güzel oluyor yemekler . ben sebze yemeklerine katıyorum kabakla çok güzel oluyor . kabağınıza pirinçç yerine köri koyabalirsiniz . tadı çok güzel oluyor ..

5 kilo dediğin nedir ki.. bol su, yürüyüş, düzenli yemek.. al bak gitti 5 kilo

valla gitmiyor ki yapıştı bana . 59 dan gram oynamıyorum . çalışıyorum yürüyüşe vakit yok . akşam zaten geliyorum eve sabah erken çık ondan kilo aldım ..millet nasıl 10 larca kilo veriyor hayret ediyorum . artık sağlıklı beslenmeye karar verdim . yürüyüş bantı alsam iyi olcak ama alamadım gitti

hiç para verip 5 kilo için yürüyüş bandı alma. evde yürüyüş videoları var. ben onları yaptım.
ilk günler vücut diyete ayak uyduramıyor. bunu tehlike olarak algılayıp yağ depoluyor. inat et, 2 hafta devam et. bak gör nasıl tıpış tıpış gidiyorlar..

inşş gider .kararlıyım bu sefer .38 beden oldum ya . kotlarıma giremiyorum .okadar para verip aldığım kotlar dolapta . yanlarımdan yağlar fışkırmış . kalem gibiydim gençliğimde
yürüyüş videoları var biliyorum ama onlardanda çok sıkılıyorum . bugün biraz yaptım .bakalım inş yza kadar fit oluruz .

Tavsiye için teşekkürler bilmiyordum :)

Bu arada ben de bir tavsiye vereyim kızlar bol bol yeşil çay için ben her zayıfladığım dönemde kullanmışımdır yağ yakmada etkili aynı zamanda da sinirleri yatıştırıyor pamuklaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…