50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hapımı kullanıyorum ama yine de çok kolay veremiyorum evet.
Zaten bu 11 kiloyu ilaçlardan aldım ya 1 senede. Nolduğumu şaşırdım.

Neyse veririz de, şu gece işine bi çözüm bulmam lazım benim. Saat 10 gibi falan haşlama yumurta falan mı yesem napsam, bilemedim ki

Kanına girmek gibi olmasın da o saatte beni tatlı falan kesiyor anca

dipnot: bir çözüm bulursan bana da söyle

Son düzenleme:
Sevmem demiim de aram yok. Bak regl dömemimdeyim, hiiiiçççç, önüme 40 çeşit şey getirseler yemem :)
Hamur işini severim ya..Sevilmez mi..Ama öyle deli bi düşkünlüğüm yok.

regl deme bana çikolata stoğum bitti

ben bu spordan sonra çok acıkıyorum ya

regl deme bana çikolata stoğum bitti

ben bu spordan sonra çok acıkıyorum ya

Hee yap sen o stokları yap..sonra jillianla debelen..

Ben sigarayı bırakınca delirmiştim..Eve paket paket rulo katla çokonat alıyordum..Ama yok böyle bişey..Kusana kadar yiyip yine doymazdım..
Ne günlerdi be.
Sonra bi baktım 6 kilo almışım

Sonra kestim, verdim tabi.

Bence sigara da zayıf tutuyor zayıflamak için başlayanlar varmış

Nasıl bıraktın ya :26: ben cardio kısmında nefes nefese kalıyorum ama hiç bırakmak istemiyor canım

Hatta jillianın arkasından içiyorum

Birden bıraktım işte..3 sene içmedim, bu sene başladım yine..
Valla nikotini unutan bünyeye tekrar hatırlatmak, tamamen şımarıklık, başka bişey değil.

cıkkssss bu ifadede içiyorum bitek yanarken elime bile almadım canım tiksiniyorum içilen ortama girmem evimdede içirtmem sokakta bile sigara içenlerin arkasından kaçtığımı bilirim

benim kokusu hoşuma gidiyordu ya hep eşimle tanıştıktan sonra başladım zaten yanımda fosur fosur içiyordu :/ benim de hoşuma gidiyor ya başladım

ay ne güzel ciğerlerin tertemizdir zaten kutuların üstüne de kara kara ciğerleri koyuyorlar

ay nette ne videolar var kusarsın böğğğğ benimkide içiyordu ama baktıki olucak gibi değil bıraktı 7-8 yıl oldu arada vanilyalı puro içiyo veya birlikte nargile içiyoruz meyveli

ay nette ne videolar var kusarsın böğğğğ benimkide içiyordu ama baktıki olucak gibi değil bıraktı 7-8 yıl oldu arada vanilyalı puro içiyo veya birlikte nargile içiyoruz meyveli

Maalesef nargile kesmiyor beni nikotinden sonra

Ayrıca puro çok ağır ya sen de içiyor musun ben de ondan tiksiniyorum bak :120:

Tabi vanilyalı kokusu çok hoş

Maalesef nargile kesmiyor beni nikotinden sonra

Ayrıca puro çok ağır ya sen de içiyor musun ben de ondan tiksiniyorum bak :120:

Tabi vanilyalı kokusu çok hoş

yok canım içermiyim nargile hafif diye içiyorum oda fazla içemiyorum tabi valla benimki bıraktıysa herkes bırakır tanıştığımızda bırakamıyorum diyordu şıp diye bıraktı yoksa yakın olamıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…