aslında en sağlıklısı aktardan alıcan demleyicen mis gibi
benim zamanım yok hazırlardan alıyorum . kiraz saplıymış benim içtiğim şu an ... yeşil çay daha iyi ama bence yatıştırıyor . birde melisa çayı da yatırştırıyor sinirleri ..
Üf zararlı olan her şey güzel zaten
Kilo da vereyim istediğim gibi yicem ama egzersizi de bırakmıcam
Bir gün uğramadım buraya kaynatmışsınız hemen. Doğru söyleyin gitmemi mi bekliyordunuz
zaten ideal kilona geldiğinde egzersize devam edeceksen ona göre beslenmeni ayarlaman gerekiyor. zorluk derecesini bilmiyorum ama güçsüz düşmemek için abanacan tatlıya, abanacak hamur işine
duymak istediklerini yazıyorum just
sende takıl burda yinede .. hamilelikte fazla kilo almazsın . bol bol sebze -meyve ızgara ye . sağlıklı beslenmek gebelikte çok önemli .
sen yoktun bi eğlendik bi eğlendik
Tam onu diyecektim lafı ağzımdan almışsın doğal olanı daha etkili
bencede öyle ... ama işte vakit yok üşeniyorum demlemeye .
bende hazırdan içiyorum . bol su içiyorum . sporu oturtamadım . bir ara her gün pilates yapıyordum düzenli 36 bedendim süperdi ama artık yapamıyorum üşeniyorum ..
kızlar yulaf kepeği tüketiyorsunuz değil mi?
Diyet topiğinde de eğlenecek ne bulduysanız artık
ne kadar dikkat etsem de en az 12 kilo alırım. amaaan kim vercek o kiloları yaaa
ben jilliana başladım tavsiye ederim sıkılaştığımı hissedebiliyorum 5. günümdeyim ama
ben hep 38çünkü kalça var
hayır
ben jilliana başladım tavsiye ederim sıkılaştığımı hissedebiliyorum 5. günümdeyim ama
ben hep 38çünkü kalça var
hayır
ben kahvaltıda kullandım. bir sürü tarif denedim. hem kalorisiz, hem çok güzel şeyler çıkıyor ortaya.. krep, kek, kurabiye, poğaça..
denemek isteyenlere öneririm..
bence 12-13 le bitirebilirsin ...
annem 11 kilo almış bana hamileyken .
arkadaşım 12 falan aldı bir tanesi 8
yani 20 kilolar alanlarda var ama dikkat edilip sağlıklı beslenilirse çok alınmaz diye düşünüyorum ...
bende kalça basen ne ararsan var . yanlarda var . bir göbeğim düzdür göbekten almam . onun dışında alıyorum . jilian a baktım ağırlıkla çalışıyor o ağırlığım yok ondan başlamadım . pilates yapıyordum ama lastiim koptu bugün
lastik alıp pilatese başlıcam sanırım yine . spor salonunada yazılamıyorum gitmiyorum çünkü . iş çıkışı yorgun oluyorum . yazda geliyor ince giyincez vermek zorundayım ... 54 ü bir görsem yine ...36 beden kotlarım öle yatıyor dolapta .. 38 çok kalın bir beden değil ama bana çok geldi ya . 36 en ideali
ağırlıklar çok mühim değil onlar kollar için ben de ağırlıksız yapıyorum ya da topicteki kızlar su şişeleriyle yapmışlar olmuş
ben de 36ya inerim belki ama orda durması zor bir de ben 48 kiloyken pek yakıştırmıyorlardı fazla zayıf duruyorum diye
şimdi güleceksiniz ama hakkaten kemiklerim çok ağır geliyorçok kalın
1.65 canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?