50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir gün uğramadım buraya kaynatmışsınız hemen. Doğru söyleyin gitmemi mi bekliyordunuz

Tam onu diyecektim lafı ağzımdan almışsın doğal olanı daha etkili

Üf zararlı olan her şey güzel zaten

Kilo da vereyim istediğim gibi yicem ama egzersizi de bırakmıcam

zaten ideal kilona geldiğinde egzersize devam edeceksen ona göre beslenmeni ayarlaman gerekiyor. zorluk derecesini bilmiyorum ama güçsüz düşmemek için abanacan tatlıya, abanacak hamur işine
duymak istediklerini yazıyorum just

nasıl bildin hamur işi ve tatlıya zaafım var

çikolata öff

ben jilliana başladım tavsiye ederim sıkılaştığımı hissedebiliyorum 5. günümdeyim ama
ben hep 38 çünkü kalça var

kızlar yulaf kepeği tüketiyorsunuz değil mi?

hayır

ne kadar dikkat etsem de en az 12 kilo alırım. amaaan kim vercek o kiloları yaaa

bence 12-13 le bitirebilirsin ...
annem 11 kilo almış bana hamileyken .
arkadaşım 12 falan aldı bir tanesi 8
yani 20 kilolar alanlarda var ama dikkat edilip sağlıklı beslenilirse çok alınmaz diye düşünüyorum ...

ben jilliana başladım tavsiye ederim sıkılaştığımı hissedebiliyorum 5. günümdeyim ama

hayır

ben kahvaltıda kullandım. bir sürü tarif denedim. hem kalorisiz, hem çok güzel şeyler çıkıyor ortaya.. krep, kek, kurabiye, poğaça..
denemek isteyenlere öneririm..

hayır

bende kalça basen ne ararsan var . yanlarda var . bir göbeğim düzdür göbekten almam . onun dışında alıyorum . jilian a baktım ağırlıkla çalışıyor o ağırlığım yok ondan başlamadım . pilates yapıyordum ama lastiim koptu bugün
lastik alıp pilatese başlıcam sanırım yine . spor salonunada yazılamıyorum gitmiyorum çünkü . iş çıkışı yorgun oluyorum . yazda geliyor ince giyincez vermek zorundayım ... 54 ü bir görsem yine ...36 beden kotlarım öle yatıyor dolapta .. 38 çok kalın bir beden değil ama bana çok geldi ya . 36 en ideali

ben de ilk hamileliğimi 12 kiloyla atlattım ama bu sefer daha iştahlı gibiyim ilk bebeğimde bu dönemlerde bulantıdan birşey yiyemezken şimdi durdurabilene aşk olsun.

ağırlıklar çok mühim değil onlar kollar için ben de ağırlıksız yapıyorum ya da topicteki kızlar su şişeleriyle yapmışlar olmuş
ben de 36ya inerim belki ama orda durması zor bir de ben 48 kiloyken pek yakıştırmıyorlardı fazla zayıf duruyorum diye
şimdi güleceksiniz ama hakkaten kemiklerim çok ağır geliyor çok kalın

peki boyun kaç senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…