ben 1.70 im . 54 olunca ben 36 ya giriyorum
ama 48 az cidden 1.65 e göre bencede
bence 50 lerde falan olman lazım 51 falan ideal senin için ...
kara kuru bence de hoş olmuyor azcık etli butlu olcak kadın dediğin
54 de senin için az değil mi :26:
yok az olmuyor ideal oluyor . 50 olduğum zamanda bile kıvrımlar gitmedi bende . kıvrım var çünkü vucudumda . belim incedir mesela ama şu an kalınlaştı tabi .hafif kalça kalıyor göğüsde var bende ondan sopa gibi olmuyorum . 54 falan iyi oluyor bana o yüzden.55 i geçince şişman gözüküyorum sanki . herkes zayıfsın diyor gerçi ama idealim 54 . hedefim 5 kilo şu an için ...değişiklik yapıcam inşş bu yaza kendimde saçımıda değiştirmek istiyorum .. imaj yenilicem yanii
vayy saçlara napıcaksın
saçlarım şu an bakır . yeni kestirdim . yıpranmıştı biraz . saçımı uzatıp değiştirmek istiyorum . sarı yapıcam heralde ya öle düşünüyorum . tabi platin falan deil . röfleli birşey yaptırmak istiyorum . şu petek dinçözün rengi var ya o renkten istiyorum . bakırdan dönücek yani . bakırdan sıkıldım birazda sarışın gezeyim
akıtcaksınız yani
mecburen akıtcam .. yıpranıcak biliyorum ama yaptıtıcam . bakımla falan toplarım . daha öncede açtırdım birşey olmadı.belime kadar uzun bakır saçlarım vardı aa şu an omuzlarımda .zaytinyağlı ballı maske yapıyorum haftada bir iyi geliyor tavsiye ederim ..
daha mı iyi diyorsun be tadını bozmuyor mu yani :26:
sen kullanmasan da olur çünkü sen bir poğaça, kurabiye kaçırsan bile 45 dakikalık bir yürüyüşle eritirsin. ama büyük kilolar kaybetmek isteyenler hamur işine hasret kalıyor. yese bile vicdan azabı duyuyorlar. bu yulaf kepeği kalorisiz ve bir çok hamur işinin yerini tutabiliyor. çok da doyurucu..
çok şey deniyorum şu an ama bu keçe gibi olmuş uçlarından nefret ediyorum ya
ben de mavi siyahtan açtırdım da
güzel bir şeyse neden kullanmayalım canım =) boşuna kalorilisini yiyelim ben o kalori açığını çikolatadan falan kapatırım
sen kullanmasan da olur çünkü sen bir poğaça, kurabiye kaçırsan bile 45 dakikalık bir yürüyüşle eritirsin. ama büyük kilolar kaybetmek isteyenler hamur işine hasret kalıyor. yese bile vicdan azabı duyuyorlar. bu yulaf kepeği kalorisiz ve bir çok hamur işinin yerini tutabiliyor. çok da doyurucu..
şu an ne renk senin ?
mavi-siyah çok zor bir renk ya hiç denemedim zaten bana yakışmaz . çok koyu renkleri sevmiyorum ben sert gösteriyor ifadeyi
uçlara serum kullan . birde saçını tararken gliss falan kullan kolay açılır . ben elseve in serumunu aldım beğenmedim bir numarası yok serum arıyorum şimdi . bloglardan falan baktım ama önerilenlerde çok pahalı ya okada veremem . kuaförümde bir ürün öönerdi pahalı geldi almadım ...
yulaf kepeği nasıl birşey yulaf değil mi bizim biliğimiz . marketlerde satılıyor onlardan mı ?
bulabilirsen dene bence.. gerçi bir izmirli olarak boyoz dururken yulaf kepeği ürünleri seni keser mi bilmem
şu an kahve kumral ama kızıl kahve gibi duruyor çünkü aktı o da altta açılan saç var ya tekrar boyatıcam bu cuma
sert gösteriyor ama herkes yakıştırmıştı bana tenim çok beyaz olduğu için de ondan geri dönmesi çok zor kuaförüme de dedim valla çocuğum olduktan birkaç sene sonraya kadar bir daha siyah dersem sakın yapma dedim nasıl yanıyor kafan o açıcıdabir de güzelim saçlar yıpranıyor
aynen pahalı belki onlar işe yarıyordur ama loreal özellikle çok pahalı :44:
sıcak kahve tonları güzeldir boşveren doğalı
Eki Görüntüle 990447
ben bu tonlarda istiyorum benim eski saçlarıma benziyor
Just avatarında ki sen misin? Çok merak ettim
Ama şu pembe olan değil diğeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?