50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 1.70 im . 54 olunca ben 36 ya giriyorum
ama 48 az cidden 1.65 e göre bencede
bence 50 lerde falan olman lazım 51 falan ideal senin için ...

kara kuru bence de hoş olmuyor azcık etli butlu olcak kadın dediğin
54 de senin için az değil mi :26:

kara kuru bence de hoş olmuyor azcık etli butlu olcak kadın dediğin
54 de senin için az değil mi :26:

yok az olmuyor ideal oluyor . 50 olduğum zamanda bile kıvrımlar gitmedi bende . kıvrım var çünkü vucudumda . belim incedir mesela ama şu an kalınlaştı tabi .hafif kalça kalıyor göğüsde var bende ondan sopa gibi olmuyorum . 54 falan iyi oluyor bana o yüzden.55 i geçince şişman gözüküyorum sanki . herkes zayıfsın diyor gerçi ama idealim 54 . hedefim 5 kilo şu an için ...değişiklik yapıcam inşş bu yaza kendimde saçımıda değiştirmek istiyorum .. imaj yenilicem yanii

vayy saçlara napıcaksın

vayy saçlara napıcaksın

saçlarım şu an bakır . yeni kestirdim . yıpranmıştı biraz . saçımı uzatıp değiştirmek istiyorum . sarı yapıcam heralde ya öle düşünüyorum . tabi platin falan deil . röfleli birşey yaptırmak istiyorum . şu petek dinçözün rengi var ya o renkten istiyorum . bakırdan dönücek yani . bakırdan sıkıldım birazda sarışın gezeyim

akıtcaksınız yani

çok şey deniyorum şu an ama bu keçe gibi olmuş uçlarından nefret ediyorum ya

ben de mavi siyahtan açtırdım da

daha mı iyi diyorsun be tadını bozmuyor mu yani :26:

sen kullanmasan da olur çünkü sen bir poğaça, kurabiye kaçırsan bile 45 dakikalık bir yürüyüşle eritirsin. ama büyük kilolar kaybetmek isteyenler hamur işine hasret kalıyor. yese bile vicdan azabı duyuyorlar. bu yulaf kepeği kalorisiz ve bir çok hamur işinin yerini tutabiliyor. çok da doyurucu..

güzel bir şeyse neden kullanmayalım canım =) boşuna kalorilisini yiyelim ben o kalori açığını çikolatadan falan kapatırım

çok şey deniyorum şu an ama bu keçe gibi olmuş uçlarından nefret ediyorum ya

ben de mavi siyahtan açtırdım da

şu an ne renk senin ?
mavi-siyah çok zor bir renk ya hiç denemedim zaten bana yakışmaz . çok koyu renkleri sevmiyorum ben sert gösteriyor ifadeyi
uçlara serum kullan . birde saçını tararken gliss falan kullan kolay açılır . ben elseve in serumunu aldım beğenmedim bir numarası yok serum arıyorum şimdi . bloglardan falan baktım ama önerilenlerde çok pahalı ya okada veremem . kuaförümde bir ürün öönerdi pahalı geldi almadım ...

yulaf kepeği nasıl birşey yulaf değil mi bizim biliğimiz . marketlerde satılıyor onlardan mı ?

şu an kahve kumral ama kızıl kahve gibi duruyor çünkü aktı o da altta açılan saç var ya tekrar boyatıcam bu cuma

sert gösteriyor ama herkes yakıştırmıştı bana tenim çok beyaz olduğu için de ondan geri dönmesi çok zor kuaförüme de dedim valla çocuğum olduktan birkaç sene sonraya kadar bir daha siyah dersem sakın yapma dedim nasıl yanıyor kafan o açıcıda bir de güzelim saçlar yıpranıyor

aynen pahalı belki onlar işe yarıyordur ama loreal özellikle çok pahalı :44:

bazılarına çok iyi duruyor siyah tabi ... özellikle beyaz tenlilere ve renkli gözlülere . ama genel anlamda sert gösteriyor .

Just avatarında ki sen misin? Çok merak ettim

Ama şu pembe olan değil diğeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…