50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım inş güzel sonuçlar alırsın yazarmısın burayaa memnun kalıp kalmadığını yorumlarına güveniiyorum

Vakumlu bi sistem canım..Okuduğum ve öğrendiğim kadarıyla feci bir sıkılaştırma ve inceltme yapıyor. Ve selülit tedavisinde kullanılıyor.
Ameliyattan 2 ay sonra önermişti zaten doktorum bana..

Ay anladım güzelmiş o zaman hoppidi gidiverirler

evet yeni nesil lpg çok iyi diyorlar inş güzel sonuçlar alırsın bende düşünüyorum

Ben doktoruma uygulatacaktım ama çok pahalı dedi bana..1250 15 seans..
Alsancakta bir klinikte buldum yeni nesil lpg..500 lira diyorlar 12 seans..Oraya başlayacağım..
Doktorum da kusura bakmasın artık

Ben doktoruma uygulatacaktım ama çok pahalı dedi bana..1250 15 seans..
Alsancakta bir klinikte buldum yeni nesil lpg..500 lira diyorlar 12 seans..Oraya başlayacağım..
Doktorum da kusura bakmasın artık

ama yapan kişi işinde iyidir inş banada lazer lipoliz sonrası doktorum önermişti ben pek memnun kalmamıştım yapan bayanlar sürekli değişiiyordu kimisi çok iyi yapıyordu kimisi çok acemi.. inşallah tanıdığın bi merkezdir.. (yeni nesil degildi benimki modeli Cellu M6 Keymodule) yenide 4 cü seansta fark görülmeye başlıyormuş umarım tecrubelidir yapan kişiler

Canım tanıdığım bir merkez değil:26: Bu fiyata bulunca kaçırmayayım dedim..Poliklinik..Cihaz cellum6 integral..
Görüşmeye gidince en tecrübeliyi talep edeyim bari

Sen nerede yaptırdın?

Canım tanıdığım bir merkez değil:26: Bu fiyata bulunca kaçırmayayım dedim..Poliklinik..Cihaz cellum6 integral..
Görüşmeye gidince en tecrübeliyi talep edeyim bari

Sen nerede yaptırdın?

istanbul da yaşıyorum bakırköy de yaptırmıştım.. memnun kalsam bi paket daha alırdım ama resmen çalışanın biri bakarak ögrenmiş gibiydi haha vallahi öyle yap yoksa işlerine geldiği gibi yapıyorlar

O zaman birini keşfedip hep aynı kişiye yaptırayım :26:

araştır ben hiç araştırmadan parayı saydım ellerine... bi an önce ödemi atmak ve sıkılaşmak için sabırsızlık yaptım..inş sen memnun kalırsında bende bi daha şansımı denerim iyi bi merkezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…