kızlar bende sabah kalkıp 2 bardak su içtim bir parça ananas yedim bağırsaklarım çalışması için
ardından kahvaltı yapmaya vaktim olmadığı için bir kase kornfleks yiyebildim
ara öğünde bir bardak yeşil çay ve yarım paket form bisküvi ile devam ediyorum ama ben su içme özürlüyüm resmen susuz çalışıyorum
eve gider gitmez karbonatlı su yapıp içeceğim herkes çok işe yaradığını söylüyor
Tatlım gerçekten limon damlatmak işe yaradi yada piskolojik bilmiyorum ama şuan daha fazla su içtimBir de suya limon sıkıp içmeni tavsiye ederim. Limonlu su beni daha çok susatıyo ve sadece akşam saat 5'e kadar 2,5-3 litre içmiş oluyorum. Çok fazla limon sıkmana gerek de yok, içebildiğin sevdiğin oranı kendin ayarla. Damlası bile farkettirir bence.
Tatlım gerçekten limon damlatmak işe yaradi yada piskolojik bilmiyorum ama şuan daha fazla su içtim
dün aksam makarna yedim (affet pismanim :)
Ama tam 1.5 saate yürüdüm yani günah çıkardım
Merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz :) gecmis sayfalara birazdan bakicam bakalim salmis misiniz ben yokkenjillianda level 2de 3. Gunum bugun. Size iyi ve umut verecek bi haber gobegim eriyor arti simitlerim kayboldu ben olcum falan yapmadim ama esim sakasina simitlerimi tutardi tutmaya calisti calisti bakti tutacak bir sey yok tutamadi daha sonra ben de denedim hakkaten ele gelmiyor simit falan yok
Yeme duzenimde ise bir degisiklik yok cips bile yiyorum yaniama siz bana bakmayin benim bunye tuhaf biraz
Ama level 2 level 1den kesinlikle daha zormus ya ter icinde kaliyorum, nefes nefese aaaay oldum yeter jillian diye kiziyorumlevel 1de atlattigim agrilar yine geri geldi demek ki vucudu daha cok zorluyor ama bu kadinin sempatizani oldum tabii ki iyi sonuc verdigi icin oncelikle ikincisi de push push pull falan diye bagirip gaza getirdigi icin
Merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz :) gecmis sayfalara birazdan bakicam bakalim salmis misiniz ben yokkenjillianda level 2de 3. Gunum bugun. Size iyi ve umut verecek bi haber gobegim eriyor arti simitlerim kayboldu ben olcum falan yapmadim ama esim sakasina simitlerimi tutardi tutmaya calisti calisti bakti tutacak bir sey yok tutamadi daha sonra ben de denedim hakkaten ele gelmiyor simit falan yok
Yeme duzenimde ise bir degisiklik yok cips bile yiyorum yaniama siz bana bakmayin benim bunye tuhaf biraz
Ama level 2 level 1den kesinlikle daha zormus ya ter icinde kaliyorum, nefes nefese aaaay oldum yeter jillian diye kiziyorumlevel 1de atlattigim agrilar yine geri geldi demek ki vucudu daha cok zorluyor ama bu kadinin sempatizani oldum tabii ki iyi sonuc verdigi icin oncelikle ikincisi de push push pull falan diye bagirip gaza getirdigi icin
Çok sevindim işe yaramasına o kadar övdüm işe yaramasa üzülürdüm
Benim 15 gün sonra sınav var o yüzden pek spora vakit bulamıyorum :26:
Be ki bu Jillian Ben kacirmisim :)))
arkadaslar ben zayiflama bolumunde liste duzenliyorum yani kendi basimiza yarisma yapiyoruz ozaman daha guzel motive oluyoruz, istersenir pazartesiye kadar liste yapim bana kilolarini yazin
tabiki isterseniz fikirlerinizi alim ona gore yarin baslayalim
Jilian Micheals diye bir ablamız var kendisi de zamanında bilmem kaç kilodan 50 li rakamlara inmiş. Zayıflarken uyguladığı bir programı videoyla anlatıyor. 3 Levellik bir program 30 günde 10 cm incelme vadediyor :) 10 günde 1 Level atlıyorsun.
Googleye Jilian Micheals 30 day shred yazarsan bulursun levelleri :)
Forum uzun zaman boş kalmış açılışı ben yapıyorum uzun zamandır uzaktaydım. Bir ara gelicektim fakat iş yoğunluğundan giremedim.ama artık desteğinize ihtiyacım var.3ay öncesine kadar 54 e inmiştim şimdi gene aldım. 57 oldum. İpin ucu iyice kaçtı(
Hedefim eski kilom 52 olmak
Yarın itibariyle tüm yediklerimi paylaşıcam. Ayıca günde iki kez büyük bir bardak suya biraz karbonat katıp içiyorum aç karnina tabi.malum vucudumuzu alkali yapmaya yardımcı olmak adına yani pH ımı yuksek tutmaya çalısıyorum. Birdehemen hemen hergün 20 dk kadar eliptik bisiklet kullanıyorum...
Sonunda kendi kilolarında kilo vermekisteyen birini buldum :)) ama biz suan meleğin diyet serüvenindeyiz ora baya iyi kopp gel :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar.
benim 4,5 kilo fazlam var buralarda takıldım 2 aydır falan hep aynı
bu hafta 200 gram gitti falan çok az.
anlamıyorum ki taktik değiştireyim dedim gene yok
yürüyüş ve az bi hareket de yapıyorum
yürüyüş en azından 40 dk.
ekmek çok yemem en fazla 3 dilin tahıllı ekmek.
vücudum mu direniyor nedir anlamadım ama şevkim kırılıyor artık ya
önerisi olan var mı?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?