50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende sabah kalkıp 2 bardak su içtim bir parça ananas yedim bağırsaklarım çalışması için
ardından kahvaltı yapmaya vaktim olmadığı için bir kase kornfleks yiyebildim
ara öğünde bir bardak yeşil çay ve yarım paket form bisküvi ile devam ediyorum ama ben su içme özürlüyüm resmen susuz çalışıyorum
eve gider gitmez karbonatlı su yapıp içeceğim herkes çok işe yaradığını söylüyor

Bir de suya limon sıkıp içmeni tavsiye ederim. Limonlu su beni daha çok susatıyo ve sadece akşam saat 5'e kadar 2,5-3 litre içmiş oluyorum. Çok fazla limon sıkmana gerek de yok, içebildiğin sevdiğin oranı kendin ayarla. Damlası bile farkettirir bence.

Kızlarr bende 1.64 boyundayım ve 57 kiloyum ancak ben armut tipi bir vücuda sahibim bu nedenle kalçam ve basenlerim baya kalın zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin 😔

Tatlım gerçekten limon damlatmak işe yaradi yada piskolojik bilmiyorum ama şuan daha fazla su içtim
dün aksam makarna yedim (affet pismanim :)
Ama tam 1.5 saate yürüdüm yani günah çıkardım

Tatlım gerçekten limon damlatmak işe yaradi yada piskolojik bilmiyorum ama şuan daha fazla su içtim
dün aksam makarna yedim (affet pismanim :)
Ama tam 1.5 saate yürüdüm yani günah çıkardım

Yürüyüş yapman çok iyi olmuş, ben de bu akşam biraz evde cardio egzersize başlıcam.

Bu arada birçok yazı gördüm genelde sağlıklı beslenerek zayıflayan ve kilolarını koruyan insanların yaptığı birşey var. Bir gün eğer fazla kaçırıldıysa yemek ya da ağır şeyler yendiyse ertesi gün daha az yiyerek ve daha çok hareket ederek dengeliyorlar. Bunu uygulamanın da faydası olacağını düşünüyorum ben. Genel olarak düzgün diyete devam ederek tabiki.

Merhaba kızlar,

Ben de katıldım aranıza, Boyum 1.62, kilom da geçen hafta 56 idi bu hafta 55 oldum, 1 haftadır Leslie yapıyorum, arada sadece bir gün yapmadım o gün de yürüyüşe gitmiştim o yüzden eve gelince halim olmadı. Bu sabah tartıldım 55 olmuşum. :122:

Ben özel bir diyet yapmıyorum, kahvaltıda normal yiyorum arada haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, şekersiz çay, annemin yaptığı kepekli ya da tam buğday ekmeğinden de 1 bazen 2 dilim. Öğlen 1 tane elma yiyorum, eğer açsam salata ya da tavuk, et tarzı hafif bir şeyler, akşama evde yemek ne varsa 1 porsiyon, genelde ya sebze yemeği oluyor, ya tavuk ya da balık. Yanında pilav, makarna varsa 1 kaşık sadece nefsim için yiyiyorum .

Eskiden her akşam 3 in 1 kahve, latte ya da sıcak çikolata mutlaka içiyordum, gece yatmadan elma ya da muza nutella sürüp yemek gibi zevklerim vardı. Odamda mutlaka cips bulunurdu, kolayı 1 litrelik alıp odamda sürekli tüketiyordum. Ayrıca öğlen iş yerinde canım ne isterse, çikolata, bisküvi yine bol miktarda kahve aklınıza gelecek zararlı ne varsa yiyordum. Bunların hepsini de bıraktım, marketin önünden bile geçmiyorum. Sürekli su içiyorum, nane atıyorum sürahinin içinde 5-10 damla da limon, gidip gelip içiyorum. Hedefim 52 kiloya inmek. Tabii bunu yaparken bir yandan da sıkılaşmak. Hem artık sağlıklı beslenmek istiyorum yahu, yediğim fast foodlar, abur cuburlar beni mahvedecek yakında. Hepsine de savaş açıyorum...

Buraya da motivasyon amacı ile yazdım. İnşallah herkes istediği kiloya bir an önce kavuşur...

Merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz :) gecmis sayfalara birazdan bakicam bakalim salmis misiniz ben yokken jillianda level 2de 3. Gunum bugun. Size iyi ve umut verecek bi haber gobegim eriyor arti simitlerim kayboldu ben olcum falan yapmadim ama esim sakasina simitlerimi tutardi tutmaya calisti calisti bakti tutacak bir sey yok tutamadi daha sonra ben de denedim hakkaten ele gelmiyor simit falan yok

Yeme duzenimde ise bir degisiklik yok cips bile yiyorum yani ama siz bana bakmayin benim bunye tuhaf biraz

Ama level 2 level 1den kesinlikle daha zormus ya ter icinde kaliyorum, nefes nefese aaaay oldum yeter jillian diye kiziyorum level 1de atlattigim agrilar yine geri geldi demek ki vucudu daha cok zorluyor ama bu kadinin sempatizani oldum tabii ki iyi sonuc verdigi icin oncelikle ikincisi de push push pull falan diye bagirip gaza getirdigi icin

Kız sen nerelerdesin

Çok sevindim işe yaramasına o kadar övdüm işe yaramasa üzülürdüm

Benim 15 gün sonra sınav var o yüzden pek spora vakit bulamıyorum :26:

Be ki bu Jillian Ben kacirmisim :)))

Jilian Micheals diye bir ablamız var kendisi de zamanında bilmem kaç kilodan 50 li rakamlara inmiş. Zayıflarken uyguladığı bir programı videoyla anlatıyor. 3 Levellik bir program 30 günde 10 cm incelme vadediyor :) 10 günde 1 Level atlıyorsun.

Googleye Jilian Micheals 30 day shred yazarsan bulursun levelleri :)

hareketler çok zor normal bir insanın yapamayacağı zorlukta
evet çok zayıflatıyor ama sporla haşır neşir değilseniz
tavsiye etmiyorum

Forum uzun zaman boş kalmış açılışı ben yapıyorum uzun zamandır uzaktaydım. Bir ara gelicektim fakat iş yoğunluğundan giremedim.ama artık desteğinize ihtiyacım var.3ay öncesine kadar 54 e inmiştim şimdi gene aldım. 57 oldum. İpin ucu iyice kaçtı(
Hedefim eski kilom 52 olmak

Yarın itibariyle tüm yediklerimi paylaşıcam. Ayıca günde iki kez büyük bir bardak suya biraz karbonat katıp içiyorum aç karnina tabi.malum vucudumuzu alkali yapmaya yardımcı olmak adına yani pH ımı yuksek tutmaya çalısıyorum. Birdehemen hemen hergün 20 dk kadar eliptik bisiklet kullanıyorum...

Sonunda kendi kilolarında kilo vermekisteyen birini buldum :)) ama biz suan meleğin diyet serüvenindeyiz ora baya iyi kopp gel :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar.

benim 4,5 kilo fazlam var buralarda takıldım 2 aydır falan hep aynı

bu hafta 200 gram gitti falan çok az.

anlamıyorum ki taktik değiştireyim dedim gene yok

yürüyüş ve az bi hareket de yapıyorum

yürüyüş en azından 40 dk.

ekmek çok yemem en fazla 3 dilin tahıllı ekmek.

vücudum mu direniyor nedir anlamadım ama şevkim kırılıyor artık ya

önerisi olan var mı?:18:

Aynı dert bendede var 5 kıloydum vermeli istiyorum ama bı kılıf verdim öle kaldı tam bı ay oldu tık yok uzuluyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seelaaam kızlarrr... bende geldmm ... su aralar saldım iyice... göbek aldı basını gidio resmeeen :18: 1.68 boy , 58.70 kilo... en az 5 kilo vermem lazım .. 7000 küsür sayfa olunca okumam az imkansız oldu jillian ı yarın denicem cook merak ettm... baska tavsiyeler varsa duymak istermmm.... yemek konusunda ise, kahvaltıyı ii yaparım.. cok sık acıkırım cok tıka basa yemem.. o yuzden max 3 saatte bisey yemem gerekir yoksa bildiginz kendmi kaybediyorum... tatlıyla aramı bozdum nihayet ogle yemeklerınde ders calısıyorum dıye genelde kardesım makarna yapıyor... tek ıyı ozellıgım gece 6bucukda aksam yemegı yerım sonrasında yıyemem... aksam cay olursa yanında atıstırım oda kırk yılda bi...

Merhabalar ben de katıldım aranıza Boyum 1.62, kilom 54. Basenlerimde inanılmaz fazlalığım var değirmen taşı gibi mübarek. (Boyum kilom orantılı gibi duruyor ama öyle değil işte tüm yağlar popoda).

2 haftadır pilatese gidiyorum ama ara ara aksatıyorum. Benim sorunum hem masabaşı çalışıyor olmam hem de metabolizmamın yavaş çalışması. Hipotiroidi başlangıcım var, bu da metabolizmamı yavaşlatıyo. 3 haftadır diyet yapacağım diye debeleniyorum ama 53'ten aşağı inemedim. Popom da hala yerli yerinde maşallah.

Yediklerim:

Sabah: Kaşarlı yarım simit veya 1 kase sütlü nesfit veya zeytinli simit ve üstüne limonlu yeşil çay

Ara: 1-2 kuru kayısı

Öğlen: Yarım kase çorba, et veya tavuk yemeği ve yeşil salata

Ara: Çubuk kraker + ayran +meyve

Akşam: Ton balıklı makarna veya yumurtalı patates veya yağsız kızarmış tavuk + salata

Not: Ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan. Buna rağmen veremiyorum, veremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…