50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ben ayran detoksu ve karabugday yogurt karisimim sayesinde kilo durmasi probleminden kurtuldum 5 li rakamlari gordum ayyy ne kaldi surda 3 kilo versem koruma devresine gecicem artik:):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şunu bir anlatsana kardeş... bu karabuğgdayı nerde buluyorsunuz yaa...

Ya bende boy 1.59 kilo da 59 😢 birde bebek düşünüyoruz Yani bende hamilelikten önce 55 i görsem yeter ama bilgi verin gebelik oluşumuna engel olmayacak ufak tüyolar 😕 lütfen 😭 desteğinizi bekliyorum 😚

Selam bende araniza katilmak istiyoruum ama ben 65 kilodayim hedefim 57 kiloya dusmek. Diger grup kapali sanirim. Sizinle devam edeyim diye dusundjm. Be 1,67 boyundayim 65 kilo agirligim.

1.61 boy 60(59.8 ) kilo hedef 53 ben de aranıza katılmak istetim

Son düzenleme:
kilo vermek istiyorsanız herkesin bildigi en basit şey ekmegi keseceksin ekmek hiç yemeyin zaten demiyorlar sabah iki dilim akşamda 1 dilim yiyebilirsiniz özellikle evde hergün üç çeşit yemek yapılıyorsa zaten ekmek yemeyi canınız bile istemiyor hergün en az 10 bardak su için kola,çikolata, cips yağlı şeyleri hayatınızdan çıkarın yesenizde az tüketin önceden hergün yiyorsanız bunu haftada yada 2 haftada bir yapın sadece zayıflamak için degil gerçekten zararlı bu şeyler gerçi bunu herkes biliyor çok çay içen biriyseniz mümkün mertebe şekersiz içmeye çalışın yada az şeker kullanın ama sadece bu yetmez sürekli evde yada hareketsiz bir yaşamınız varsa kilo verme olayınız biraz yavaşlar mutlaka haftada 2 gün yarım saat bile olsa yürüyüş yapmanız lazım yada ip atlayın ,bisiklete binin evde hareket yapın ter atacagınız birşeyler yapın bu sadece zayıflamak için degil zayıflarken vucudunuz daha güzel olsun sarkmasın diye

Ben 52.5 kiloyum hedefim 49-50 deli gibi spor yapiyorum son zamanlarda bu da 2.5 kilo vermeme sebep oldu. Basenlerim var yürüyüş yapmam gerek biliyorum ama sıkılıyorum 😢 başka alternatif ne olabilir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burada yeniyim kızlaar merhaba :)
59 kiloyumm ve 55 olmak istiyorumm diyet yapıyorum ve ayrıca yürüyorumda ama 55 olamıyorum yardım edermsnz ?

Kızlar bacaklarımı nasıl incelecem yaa ( Yardım edinn (

Son düzenleme:
Burada yeniyim kızlaar merhaba :)
59 kiloyumm ve 55 olmak istiyorumm diyet yapıyorum ve ayrıca yürüyorumda ama 55 olamıyorum yardım edermsnz ?

Kızlar bacaklarımı nasıl incelecem yaa ( Yardım edinn (

(( valla bende 57 kiloyum 54 olmak istiyorum sabahları 1 saat yürüyorum eve dönünce hemen 1 saat kültür fizik yapıyorum ama yok yok hiç birşey olmuyoo(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 10 günde 1.5 kilo verdim. spor yapmaya fazla vaktim olmuyor ama çalışıyorum ve kızım var hareketliyim yani. bir de geçen hafta pazartesiden beri yediklerime dikkat ederek 57 den 55.5 a indim. hedefim 52 olmak. geçen yaz 52 idim. kışın 59 u bile gördüm. şubattan beri nasılsa yaz gelince veririm diyerek durmadan yiyordum. kararlı olup yediklerine dikkat edince kilolar gidiyor. ebru şallının bacak hareketleri de bacakları inceltmeye faydalı oluyor.

Son düzenleme:
merhabalar boyum 160 kilom 57 amacım 52,geçen yaz 53 buçuktum kışın 58.5 u gördüm 11 şubattan beri haftada 6 gün 45 dakika leslie sensone 3 mil yürü ve incel yapıyorum ama doğru dürüst diyet yapmıyorum ekmek yemiyorum sabah kahvaltım nesfit aralarda tatlılar ve hamur işleri illaki yiyorum ve sadece 1 buçuk kilo verebildim ama yürüryüş programıyla olduğumdan ince görünüyorum 54-55 gibi bütün pantalolar bollaştı bacak kalça incelmesi için leslie sensone özellikle de slim and sleek 3 mile seansını şiddetle tavsiye ederim

Spor yapmaya başladım evde 20-25 dk çok faydası oldu 59.8--->58.8 oldum bir haftada 64.8 dim aralıkta çok yavaş verdim spor yapmadan spora başlayınca hızla gitmeye başladı boyum 1.61 hedef 52

Merhaba
ne kadar zayif olursam olayim her sene birkaç kilo fazlalığı atmaya uğraşıyorum neden sabit duramiyorum? cevap basit çünkü neredeyse yeme bagimlisiyim. gerçekten!!!!yani bu yemeye son 1-2 ayda 3 kilo almis olmak azz yaniii
ben su an 56 kiloyum ama 53 kilo olduğum halimi beğeniyorum. sizlere katilsam diye düşündüm. aksamlari bogazimi Tutamıyorum bir kaç gün kessem devamı gelir ama son 1 aydir 1 gece bile yemeden yatamadim

Kızlar selamm.
Bende 165 boyunda 55 kiloyum şuan. Sırf 34 beden takıntımdan zayıflamak 42-45 kiloya düşmek istiyorum.
Birde şuan hafif göbeğim var tabi annem falan be göbeği yahu diyor ama genç kızlar bilir o oturunca çıkan minicik göbüşün kabusunu.
Var mıdır bu topicte diyet yapan birlik bir geup? Hep beraber zayıflayalım.

Son düzenleme:
Selamlar
Ben de artık incecik olmak istiyorum
55 kiloyum ve bacaklarım ve kollarım kalın basenim var göbeğim var
umursamıyordum ama gittikçe fena bir hal almaya başladı
50 kilo olmak istiyorum
yediklerimi azaltarak ve spor yaparak 5 kilo vermek istiyorum
şimdilik hedefim bu
bugün sabah kaşarlı tost ve az şekerli çay içtim
hemen hemen hiç su içmedim
akşama da tavuk ve pilav olacak sanırım
bugünlük böyle

Kızları benide aranıza alın en son 58 kiloydum . 53 kilo olmak istiyorum ama olmuyoooooo. Kilo veremiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…