50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar...
ben de aranıza katılmak zorundayım :) 48'den 54'e çıktımkısa süre içerisinde ve48'e geri dönmem lazım acilen. popo, basen aldı başını gidiyor çünkü. bugünbaşladım. kendimi çok zor tutuyorum yememek için. sabah ikidilim kepekli ekmek, biraz peynir ve domates yedim. öğlen çıkan yemeğin yalnızca 4te 1ini yedim saadece çorbayı tam içtim.akşam da biraz makarna yedim çay kahveiçtim şekersiz.biraz ceviz yedim. bugün ilk güünüm umarımbaşarırım

Aynı dert bende de var.. 54 um ve 53 U net göremedim bı ay oldu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam arkadaslar.. bende araniza katildim.. 1.60 boyum kilom 57.. bir kizim ve bir oglum var.. 2 dogumumdan sonrada ideal kiloma (48-50) dönebildim.. ancak 4 ay evvel sigarayi biraktim ve bir anda bu kadar kisa sürede 7 kilo aldim.. ( dahada ilerliyor gibi.. istahim artmadi, eskisinden fazla yemiyorum.. ama metabolizma yavasladigi icin azimle kilo almaya devam ediyorum ( ne yapacagimi sasirmis durumdayim..

şu satırları yazarken bile nerdeyse sinirden ağlıcam valla.. 56 kiloyum yıllardır.. yediklerime çok dikkat ediyorum sürekli haftada 3 gün falan plateste yapıyorum..1 aydır sirkeli su falanda içiyorum.. ya sadece 3 kilocuk vermek istiyorum..zaten yediklerim ömür boyu diyet gibi besleniyorum..fikri olan yokmu kızlar..

Bu konuda uzman değilim ama şahsi fikrim vücudun ömür boyu diyet gibi beslenmeye alışmış, bu şekilde kilo vermen çok zor. Şaşırtabilirsin bence vücudunu. Bi süre herzaman yediğin düzenden farklı yiyip, daha sonra diyete dönebilirsin...

al benden de o kadar 57 kiloyum ve dikkat ediyorum sürekli diyet halindeyim ama kıpırdama yok sinir oluyorum fazla kiloda olanlar daha kolay verebiliyor

ne yapmamız lazım ya

ben bu kilo aralığındakilerin szyıflaması gerektiğini düşünmüyorum şahsen. ama bu benim fikrim.

Bir an kendimi okuyorum sandım Merhabalar bu arada.. Ben de katılmak istiyorum.. Bir kez daha katılma girişiminde bulunmuştum ama maalesef iş nedeniyle gitmek zorunda olduğum eğitimler mümkün kılmamıştı diyet yapmamı.. Ben de diyete başladım bugün 5.günüm. Ve gayet güzel gidiyorum...( Ya da ben öyle sanıyorum :26::26:
Benim de boyum 1.58 kilom 5 gün önce 55.6 kg idi.. Ve 11.günün sabahı tartılacağım..
Ben de sizin gibi her akşam 3ü biraradalar yanında çikolatalar o da yetmez cipsler kolalar ,akşamları yemekten sonra çiğköfte dürümler neler neler 6-7 kg vermek istiyorum.İlk 4 gün dışarda yürüdüm.Ama yaşadığım yer itibbariyle ve işten gelince hava kararmadan yetişeyim derdiyle biraz sıkıntı yaşıyordum..Sonra leslie ile 3 mile videosunu buldum dünden sonra onunla devam etmeye karar verdim..Sonuçta 3 mile 4.8 km yapıyor bu da benim için yeterli ki,o video ile bölgesel de çalışmış oluyorsunuz ve daha çok kalori harcıyorsunuz bence..
Bir de squat programını uyguluyorum.Bu da 1 aylık bir program..Ve haliyle ben 5.Gündeyim squat hareketi zorlasa da bazı günler ( 120 ye çıktığı oluyor sayısı) pes etmedim bu hareket vücudun sıkılaşmasında etkili ( bacak ve kalça) Yine aylık mekik programı buldum onu uyguluyorum..
Şimdilik böyle.. Beni de destekleYin KK ÜYELERİİİİİİ

Son düzenleme:
Selam kizlar ben 156 boyundayim 58 kiloyum hedefim 50 kg olmak bugun diyete basladim az yiyorum yuruyus ve plateste yapiyorum insallah zayiflarim

Merhabalar,

Ben Dilek ama siz bana FİLEK diyebilirsiniz.
3-4 ay önce buralara ugramıştım. Sağlık sorunlarından ara vermek zorunda kaldım. Tabii ki gittiğim kilodan daha fazlasıyla geldim
boyum 1,50 kilom 59,80 bildiğiniz bir fil yavrusuyum.

Ve gırtlağıma dur diyemiyorum. Doymak bilmiyorum. Tok bile olsam yemeğe devam ediyorum
Öyle ki öğlen işyerin de 2 tabak domates soslu kaşarlı makarna yedim. Ama hala açtım. Tabi sadece yemek o olunca mecburen onu doyana kadar yemek zorunda kalıyorsun. Neyse diyeceğim o ki geri dönüş sebebim kilo vermek istemem ama bu gırtlakla nasıl olacak bilmiyorum.

Yarın sabah itibariyle ya da belki bu akşam hafif yiyerek başlayabilirim inşallah diyorum. :) Ve hala şu an da balık kraker yemeğe devam ediyorum.

Ne ikilem ama :)

Bakalım olacak ama nasıl olacak göreceğiz.

18 Nisan başlangıç alarak ilk olmak istediğim kilom 55 sonra 53 ama daha aşağı inersem sallar beni belki de iyi olur.

Arkadaşlar bende diyetteyim diyet günlüğüme bakarmısınız yanlış mı besleniyorum hiç zayıflayamıyorum yol gösterin bana :26::26::2::2::2:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708667 DİYET GÜNLÜĞÜM BU :26::26:

Bu gün başladım diyete sabah

Halk Ekmeğin Kare küçük çavdar ekmeğinin içine beyaz peynir koyarak şekersiz çayla içtim. Çay da sorun yok zaten nescafe çay hep şekersiz içerim

Benim sorunum akşam yemeklerini çok geç yemekten kaynaklanıyor.

Resmen ye yat geber yemeği yiyorum. Onu bir düzene koymam lazım

İş yerin de kahvaltı börek v.s. vardı. Bende salatalık domates küçük dlm börek peynir yedim.

Dışarda işlerim vardı. Bu arada tüm merdivenleri yürüyen merdiven kullanmadan inerek ve çıkarak bir başarıya daha imza attım

Ama gelince tekrar açıktım. Gene küçük bir dlm börek ve çay içtim.

Hafta sonu kabus tabii. Eş evde çocuk evde yemek hazırla sonra gel de yeme.

Bakalım hafta sonunu sorunsuz atlatabilecekmiyim.

Akşam da yayla çorbası içerim biraz da salata ama geç olacak tabii

Bende durum böyle :)

merhaba arkadaslar
Ben de bu gruba yeni katildim boyum 162cm kilom 61di.1 aydir yediklerime cok dikkat ettim . Abur cuburu hayatimdan cikardim. suanda 57 kiloyum hedefim 54 kilo olmak. Cok zorlaniyorum cunku is saatleri duzensiz olab bir isim var . Ayrica isimden dolayi cok odemim oluyor. Ben oncelikle hayatimdan sekeri cikardim. Uzun suredir tam bugday ekmek yiyorum. bu aralar kilo vermem durdu ama irademi korumaya calisiyorum. Insanlar yeter artik verme diyorlar ama ben idealime ulasmak istiyorum.

Merhabalar

Hafta sonu koşuşturma sınavlar vs. derken gene sadık kalamadım diyetime .Elimde kar kalan sadece yol yürümek ve merdivenleri yürüyerek çıkmak
asansör mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.

Akşam sadece yogurt yedim :)
Sabah peynir, çay, ekmek vs.

Öğlen nohut var işyerinde az biraz nohut ve 1 dlm çavdar ekmeği yerim diye düşünüyorum.

59,80 ile başladığım diyetime Cuma 'dan önce tartılmayı düşünmediğim için yazmıyorum.

Bakalım kısmet :) Hiç olmazsa yaza kadar zayıflasam bari hoş 54 - 53 olsam bana yetecek mağlum yaş 40'ı geçti vermek daha da zor oluyor.

Neyse herkes inşallah istediği kiloya kavuşur

Kolay gelsin

61 den 59 a dustum simdi yine aldigimi dusunuyorum. Diyeyde yapmadim ama ben spora duskundum artik hareketsiz bir isim var ve en cok zorlayan bu. ekmegi kescem sanirim 55 olmam lazim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada boyum 170 24 yasimdayim. Ve bende inanilmaz bir siskinlik var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf 60,2 den aşağıya inemedim ki aranıza katılayım... Depresyona girdim girecem vallahi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 haftadır 61.4 üm kızlar yardım edin aranıza katılayım bende artık kilo vermem durdu 14 şubattan bu yana 9 kilo verdim bu arada

Ahh ahhh size ne kadar ozeniyorum anlatamam yaklasik 6 aydır diyetteyim 8,5 kilo vedim 61,5 su an ama hala dikkatli olduğum halde gram oynamıyor hem de bir aydır napicagimi şaşırdım bu hafta protein ağırlıklı besleniyorum bakalim ne olacak ben ne zaman 5 li rakamları gorecegim hetkese başarılar dilerim görüşürüz inşallah yakinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…