Merhabalar ben de katıldım aranızaBoyum 1.62, kilom 54. Basenlerimde inanılmaz fazlalığım var değirmen taşı gibi mübarek. (Boyum kilom orantılı gibi duruyor ama öyle değil işte tüm yağlar popoda).
2 haftadır pilatese gidiyorum ama ara ara aksatıyorum. Benim sorunum hem masabaşı çalışıyor olmam hem de metabolizmamın yavaş çalışması. Hipotiroidi başlangıcım var, bu da metabolizmamı yavaşlatıyo. 3 haftadır diyet yapacağım diye debeleniyorum ama 53'ten aşağı inemedim. Popom da hala yerli yerinde maşallah.
Yediklerim:
Sabah: Kaşarlı yarım simit veya 1 kase sütlü nesfit veya zeytinli simit ve üstüne limonlu yeşil çay
Ara: 1-2 kuru kayısı
Öğlen: Yarım kase çorba, et veya tavuk yemeği ve yeşil salata
Ara: Çubuk kraker + ayran +meyve
Akşam: Ton balıklı makarna veya yumurtalı patates veya yağsız kızarmış tavuk + salata
Not: Ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan. Buna rağmen veremiyorum, veremiyorum..
şu satırları yazarken bile nerdeyse sinirden ağlıcam valla.. 56 kiloyum yıllardır.. yediklerime çok dikkat ediyorum sürekli haftada 3 gün falan plateste yapıyorum..1 aydır sirkeli su falanda içiyorum.. ya sadece 3 kilocuk vermek istiyorum..zaten yediklerim ömür boyu diyet gibi besleniyorum..fikri olan yokmu kızlar..
şu satırları yazarken bile nerdeyse sinirden ağlıcam valla.. 56 kiloyum yıllardır.. yediklerime çok dikkat ediyorum sürekli haftada 3 gün falan plateste yapıyorum..1 aydır sirkeli su falanda içiyorum.. ya sadece 3 kilocuk vermek istiyorum..zaten yediklerim ömür boyu diyet gibi besleniyorum..fikri olan yokmu kızlar..
Merhaba kızlar,
Ben de katıldım aranıza, Boyum 1.62, kilom da geçen hafta 56 idi bu hafta 55 oldum, 1 haftadır Leslie yapıyorum, arada sadece bir gün yapmadım o gün de yürüyüşe gitmiştim o yüzden eve gelince halim olmadı. Bu sabah tartıldım 55 olmuşum. :122:
Ben özel bir diyet yapmıyorum, kahvaltıda normal yiyorum arada haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, şekersiz çay, annemin yaptığı kepekli ya da tam buğday ekmeğinden de 1 bazen 2 dilim. Öğlen 1 tane elma yiyorum, eğer açsam salata ya da tavuk, et tarzı hafif bir şeyler, akşama evde yemek ne varsa 1 porsiyon, genelde ya sebze yemeği oluyor, ya tavuk ya da balık. Yanında pilav, makarna varsa 1 kaşık sadece nefsim için yiyiyorum.
Eskiden her akşam 3 in 1 kahve, latte ya da sıcak çikolata mutlaka içiyordum, gece yatmadan elma ya da muza nutella sürüp yemek gibi zevklerim vardı. Odamda mutlaka cips bulunurdu, kolayı 1 litrelik alıp odamda sürekli tüketiyordum. Ayrıca öğlen iş yerinde canım ne isterse, çikolata, bisküvi yine bol miktarda kahve aklınıza gelecek zararlı ne varsa yiyordum. Bunların hepsini de bıraktım, marketin önünden bile geçmiyorum. Sürekli su içiyorum, nane atıyorum sürahinin içinde 5-10 damla da limon, gidip gelip içiyorum. Hedefim 52 kiloya inmek. Tabii bunu yaparken bir yandan da sıkılaşmak. Hem artık sağlıklı beslenmek istiyorum yahu, yediğim fast foodlar, abur cuburlar beni mahvedecek yakında. Hepsine de savaş açıyorum...
Buraya da motivasyon amacı ile yazdım. İnşallah herkes istediği kiloya bir an önce kavuşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?