50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün sabah yine rutinim olan az şekerli çay ve kaşarlı tost yedim
şekeri bırakamıyorum
azalttım ama bırakamıyorum zehir gibi geliyor çay içemiyorum
öğlen az pilav ve haşlanmış tavuk yedim
5 adet de eti form bisküvi yedim
1,5 lt su içtim
sınava hazırlandığım için spora vaktim yok
sınavdan sonra ona da başlayacağım inşallah

Kahvaltı : Az şekerli çay, kaşarlı tost, 4 adet yeşil zeytin
Öğle yemeği : patates, patlıcan, biber kızartması
kızartma yememeliyim biliyorum ama evde bugün o vardı başka alternatifim yoktu maalesef
bugün hiç su içmedim
birazdan başlarım içmeye umarım 2 lt içebilirim
şimdilik kilomu korumaya çalışıyorum zamanla vermeye de başlayacağım inşallah
kilo vermeye çalışan herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
Kızlar benim belli bi listem yok ama kesinlikle ekmek yemiyorum. Yani ekmeği tamamen kestim anlayacağınız.
Sabahları peynir, sucuk, zeytin, karpuz yiyorum yanında bazen şekersiz çay içerim bazende sadece nesfit.
Mesela bu öğlen çiğ köfte yiyerek biraz ekmek diyetimi bozdum:/
Ama genelde öğlen öğünüm meyve oluyor. Akşamlarıda et,tavuk,balık,sebze.. Değişiyor ama yanında mutlaka salata oluyor.
Bazen çorbada yapıyrum yanına.
Pilav ve makarna yaparsa annem 1-2 kaşık alıyorum sadece oda tadımlık yemezsem ölürüm zaten
Gün içerisinde bol bol su içiyorum. Ve her gün mutlaka en az 1 bardak yeşil çay içiyorum.
Ayrıca kola, meyve suyunu da kestim. Ayran içiyorum içecek olarak.

Son düzenleme:
Slm kızlar 17 yasindaym boyun 156 kilom 58,5 2-3 ayda 64 kgden 58.5 kgye gelebildim biraz yavaş kg veriyorum ama olsun arkadaşlarım kg verirken pek yardimci olmuyolar bu kadar kafaya takma felan diyorlar ama çokcabuk kilo alan bi yapim var malesef burada beraber kilo vericegim arkadaşlar ariyorum hedef 50yi görmek:)

Selam kızlar diyetleriniz ne alemde?
Ben şuan vücudumdaki şişkinliğin gittiğini hissediyorum sanki 1-2 kilo vermiş gibiyim ama henüz tartılmadım.
Henüz tartılmaya hazır değilim

Merhaba kızlar, boyu160cm kilom 57. bir hafta önce bebeğim karnımda öldüğü için alındı. 2, ayda 4 kilo almışım şimdi tekrar hamile kalmadan bu kiloları vermem gerek başarabilirsem hedefim 50 ama zor gibi gözüküyor. Bakalım desteklerinizi bekliyorum yoksa bu zayıflama işi tek yapılacak giibi gözükmüyor.

Evet, bugün yediklerimi yazayım en iyisi... Bugün oruc tutamadığım için sabah 2 dilim ekmek, biraz peynir, öğlen 1 dilim ekmek ve meyve suyu (yemek yiyemedim), sonra bir tabak kadayif akşam da 1 kase çorba icmeyi düşünüyorum.

Sabah: 1 kibrit kutusu peynir, 2 dilim karpuz, 1 tane yumurta, şekersiz çay.
Öğlen: Activia meyveli yoğurt yedim.
İkindi:7-8 tane çilek yedim
Akşam: 1 porsiyon antrikot et ve 5-6 kaşık börülce salatası.

Ayrıca bugün 2 saat yüzdüm:)

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

Sabah geç uyandım 11 gibi : 1 kibrit kutusu peynir,2 yeşil zeytin, 2 dilim karpuz, 1 dilim kepek ekmeği,2 sucuk
Öğlen bişey yemedm sadece ağzıma 1 tane kuru kayısı attım.
1 saat yüzdüm..
Akşam 17.30da 2 kaşık(yemek pişirme kaşığı) zeytinyağlı kabak yemeği, 2 kaşık domatesli bulgur pilavı(yemek pişirme kaşığı), 4-5 yemek kaşığı yoğurt.

Bugünlük menümde bu 1 saat sonra da yürüyüşe çıkacağım.

Kızlar bu arada kilocukları veriyor musunuz? Ben 1 kilo verdim.. Her gün 200-400 gram arasında veriyorum.

Başlık çok sessiz kızlar diyetlerniz ne alemdee
Ben 2 kilo verdim ve minik göbeğimde tamamen gitti..
Şimdi sadece hedefim olan 45 kilo için diyet ve spora devam ediyorum

kizlar boyum 163. kilom 54 ama ne kadar sisman gorundugume inanamazsiniz. sanirim 45. falan olmam gerekiyor
hafta basindan beri diyetteyim. reglim. bitsin spora da baslicam. bakalim... 😐

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 165im 55 kiloyum şuan ve aşırı zayıf gözüküyorum.
Sadece oturunca ayva göbüşüm çıkıyor ona uyuz oluyorum.
150 olsan 54 kiloda şişman gözükürdünde 163 te nasıl şişman gözüküyorsun ki:26:
Ama sevindim benimde hedefim 45 hemen hemen aynı boy ve kilodayı beraber zayıflayalım

Hepinize Merhaba!
En son Afterdarkmoon adlı arkadaşın mesajını görünce güldüm kendi kendime. Ben 1.50 boyundayım kilom da 54.4 idi geçen pazar tartıldığımda
Ben genel olarak tombiştim geçen yıl zayıflayıp 48 kiloya dek indim ancak bu yıl kpss dolayısıyla bayağı kilo aldım. Sınav nasıldı diye sormayın nolur...
Bu arada 25 yaşındayım. Yakın arkadaşımla iddiaya girdim 3 ayda 9 kilo vereceğim şu kpss bitince diye. Kazanırsam o bana elbise alacak kaybedersem kot ceket alacağım ben de ona. Baktım bu hafta tam bir moda giremedim dedim birlikten kuvvet doğar. İşte buradayım. Kot ceketi de kaptırmaya niyetim yok.

O zaman ne yapıyoruzz ekmek,makarna,pilav,meyve suyu,cips vs. ve kolayı kesiyoruz.. Akşam 7denspnra da bişey yemiyoruz,bol bol su içip yeşil çay tüketiyoruz.. Diyetinde başarılar dilerim
Günde 6-7 km yürürsen daha da iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…