50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim şeker hastası arkadaşım var hakketen kilo verdi 8-10 kilo
dedgimi gibi o şeker hastası saglıklı birine nasıl olur bi fikrim yok

merhaba kızlar bende 170 boyunda 57 kiloyum, belki burda sizden güç alırım. Yoksa devam ettiremiyorum maalesef zaten 55ten sonra zayıflamamda duruyor.Önerilerinizi ve deteklerinizi bekliyorum. :)

Kızlar ben 57 kilodan 52 kiloya kadar düştüm bu yaz:) hedefim 45 darısı sizin başınıza :)

şekeri azaltmıştım ama çayı ve kahveyi şekersiz ne çok şekerli içebiliyordum ne de şekersiz
bugün denedim kahvaltıda şekersiz çay içtim
içilebiliyormuş:)
salatalık domatese tuz atmadım ondaki tuz eksikliğini zeytin ve peynirin tuzuyla kapattım
şeker ve tuz yavaş yavaş çıkıyor hayatımdan

öğle yemeğim:
dün akşamdan kalma soslu makarna(2 yemek kaşığı kadar)
2 yemek kaşığı yoğurt

merhabalar kızlar benim tek sorunum göbeğim göbeğimi hangi sporla eritebilirim bilgisi olan ?

aklıma ilk gelen mekik çekmek
ama başka egzersizler de vardır mutlaka

akşam yemeği :
1 adet karnıyarık
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran
keşke daha az kalorili beslenebilsem
ama evde pişen yemeğin dışında da bir şey yapamam
olan yemekten mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum

Kahvaltı :
1 çay bardağı şekersiz çay
bir kaç dilim salatalık
bir kaç dilim domates
1 dilim tulum peyniri
kahvaltıdan 1 saat kadar sonra;
şekersiz nescafe

öğle yemeği :
5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık salata
3 kaşık yoğurt
1 lahmacunun dörtte biri

merhaba, bu kilo aralığında aktif bir forum görünce çok sevindim. 53-54 kilo aralığında gezinirken tatil dönüşü birden 57-58 kilo oldum. pantolonlar sıkıyor. ama ısrarla yenilerini almıyorum. sanki bu bedene uygun kıyafet alırsam kilonun kalıcılığını kabul edicem gibi geliyor ama bir aydır da zayıflayamıyorum. birbirimize estek verirsek belki başarırım diye umutlandım. spora vakit ayıramıyorum. ev, iş, çocuk derken bana sıra gelmiyor. ama bugün başladım diyete bakalım evde biraz spor yapabilirsem bu sefer başarıcam. :)

sabah ve öğle yemeği harika da akşam yemeğinden sonra evde çayımı alıp oturunca aburcubur yemeden duramıyorum. ne olacak benim halim

selam kızlar. foruma bugün üye oldum ve ilk mesajımıda buraya yazmak isterim . tecrübelerinizide yazababilirsiniz dediğiniz forum başlığına güvenerek yazıyorum. ben lisede 65 kiloydum boyum 1,60 üniversiteye geldiğimde çayıma şeker atmamaya başladım ( kilo vermek için değil çayın tadını alabilmek için ) hiç diyet falan yapmadım kendimle barışıktım. 4 yıl boyunca kilom 60 da sabitlendi . işe başladım maaş kazanmanın verdiği gazla hergün dışarda arkadaşlarla yemek yemeye başlayınca tekrar kilo aldım 65 oldum. bigün çok net bi karar verdim zayıflayacaktım.
iş yerime evden salata götürmeye başladım akşam yemek yemiyordum ama hafif olan meyve yourt yada süt dilim falan yiyordum. bazen öğle yemeğinde çorba içip akşam 4 5 gibi acıkınca bi çikolata kahve yapıodum ozaman kendimi sıkmadan diyetime devam ediodum. böyle böyle zaman geçti bazen eve yarım saat yürüyüşle gidiodum oruçken bile devam ettim yürüyüşe 1 2 ay. böyle devam ettim ve 58 kilo oldum artık pantolonlar belimden düşüyordu. en son eve gider gitmez eşofmanlarımı giyip arkadışmla her akşam yarım saat koşu yaptık acaip inceldim ve bu arada benim belim ipincedir bacaklarım çok kalın üst 36 alt 38 ken üstte 34 altta 36 ya girebilmeye başladım. ve sonunda zorlaya zorlaya 55e düştüm her öğlen yoğurt fındık ceviz badem tarzı şeyler yiyordum biliyorum çok sağlıksız ama ben kendi vücudumu tanıodum ve zaman zaman yediğim çikolataların hiç biri kilo aldırmıodu bunuda biliodum.
vel hasıl 55 de devam ederken benim başka şehre tayinim çıktı burda yemek yiyecek yer bulamıoduk ve kış aylarıydı nerden yemek bulsak eyvallah diip yiyorduk. ve sıkıntıdan abur cubura devam ettim.ve tekrardan 59 60 oldum.

zurnanın zart dediği yer düğünüm yaklaşıodu ve benim 3 ayım vardı stersten iice yemeye başladım. bi gün plates dvdsi aldım lastik top vs aldım başladım hep bacaklarıma çalıştım boğazımada dur dedim artık 36 beden olan o gelinlik 34 olmalıydı. ara sıra yürüyüşe çıktım ve yorğun olmadığım zamanlardada pilates yaptım ama sağlıksız olduğunu bilmeme rağmen ölüm diyetine girdim. ve 2 ay sonunda 56ydım tekrardan ve mutluydum :) çünkü sadece kilo vermemiştim bacaklarımda sıkılaşmıştı. herneyse gelinliği giydim 34 bedene varana kadar daralttık gelinliği herkes düğünümden söz ederken şu kadar beli vardı die bahsediolar iki elini birleştirerek.düğün bittekten sonraki aşamalarda balayı vs. kendimi düğünde çok kastığım için homini gırtlak yemeye devam ettim 60 kilo oldum ve yaptığım o sağlıksız diyetlerden dolayı bi sürü hastalığım çıktı ne diyete başlamaya gücüm var hala hastalıklarım geçmedi çünkü nede eşim izin veriyor diyete başlamama. önce hastalıklarımdan kurtulmam gerek inşallah

bu anlattıklarım çok bişey değil biliyorum 90 kilodan 60 a düşmek kadar başarı öyküsüde değil. sadece içtenlikle buraya birşeyler yazmak istedim yaşadıklarımı paylaşmak istedim. size tek bir tavsiyem var öncelikle vücudunuzu tanımak çon önemli herkese uyacak bir diyet listesi asla yok. kendi diyetinizi kendiniz belirleyin ama diyetiysen tavsiyesini göz ardı etmeyin siz herkesten daha iyi biliyorsunuz yapınızı neyin iyi gelip neyin kötü geldiğini. ölüm diyetine girerek değil ara sıra kaçamaklar yaparak devam edin diyetinize et süt yumurta balık sebze meyve bunları ve asla ama asla suyu eksik etmeyin onun nimetlerinden mahrum bırakmayın kendinizi.

ben şu an 60 kiloyum hedefim 50 ama şu an için iyileşmeyi ve tekrardan diyete spora başlamayı çok istiyorum. burdan sizleri takip etmeye devam edeceğim. birgün iyileşirde diyete başlarsam ki az kaldığını umuyorum sizinle diyete devam edeceğim. her hafta değil 1 kilo ben bu 10 kiloyu 4 5 ayda versemde ideal benim için birdaha dönmez en azından kilolarım artı Allah nasip ederde bebek sahibi olursam 50 kilodan 65e 70 e çıkmak nerde 60 dan 75 80 e çıkmak nerde .
dedğinm gibi sağlığınıza iyi davranın kıymetini bilin ondan sonra diyet adına ne yaparsanız yapın ama sağlığınız gidince Allahım tek sağlıklı olayım da kilolu olayım diyorsunuz. demeyin olurmu güzel sağlıklı kilo verin.
veremezsenizde kendinizi sevin biz kilolarımızlada çok güzeliz deyin nie mankenler bana ölçütki asıl ben onlara ölçüt olayım onlar benim gibi olsunlar
sağlıcakla kızlar desteğe devam....

kızlar sizinle yola çıksam şu deli boğazıma sahip çıkarım belki yine 55 olmuşum yaa 52 idim ne güzel çok da fittim offf yaaa

Kızlar ben 53 kiloyum. Diğer 50-59 kilolu arkadaşların menüsüne göre bakıyorum benim menü maşallah 90+ kilodaki birinin menüsü gibi. Kendimi düzene sokmak istiyorum yavaş yavaş azaltıp. Kaçamak çok yapıyorum buraya yazıp azaltırım. Tek olumlu şey spor salonuna yazıldım haftada 4 5 gün fitness spor aletleriyle 1 1,5 saat çalışıyorum bakalım inceleyim artık hedefim 46 kilo.
Sabah
Kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
Öğle
1 dilim su böreği
1 kase çorba
1 porsiyon üzüm
1 porsiyon salata + yoğurt
Ara
1/2 dilim yaş pasta
Akşam
Tavuk dürüm
1 kutu ayran

1,5 saat spor aletleriyle çalıştım. Hadi bakalım hayırlısı artık kilolar yeter vereyim diyenler gelsin :)

Sabah
Kaşarlı çeyrek ekmek tost

Öğle
2 küçük içli köfte
1 kase çorba
1 tabak salata
3 dilim baklava

Ara
1 nestle bitter çikolata

Akşam
Yarım ekmek köfte
1 bardak lipton form çay.

Spor bir saat yürüyüş.

Çok kalorili oldu bugün akşam en azından yemeseydim şu kaçamaklar olmasaydı yarın dengelemeye çalışacağım bakalım.

hıcmı ekmek yok cok acımasız bı dıyetmıs
Bende ekmek yemiyorum. Çünkü ne zaman ekmek yesem zayıflayamadığımı fark ettim.

Bu arada bende ameliyat olunca diyetime ara vermiştim ve ekmekleri, hamurları, tatlıları götürdüm bi güzel.. Ama şuan yeniden başladım sporla birlikte ve 57 kilo ile başladığım bu diyet yolculuğumda şuan 52 kiloyum. Hiç ekmek yemiyrum, hamur işi de yemiyorum. Anca tadımlık 1 minik parça.
Makarna desen o da tadımlık. Bolbol sebze ve et,tavuk tüketiyorum. 2 litre su içmeye çalışıyorum. Birde yeşil çay günde 1 kez içiyorum. Mekik çekip, kol çalışarak diyetimi destekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…