kizlar boyum 163. kilom 54 ama ne kadar sisman gorundugume inanamazsiniz. sanirim 45. falan olmam gerekiyor
hafta basindan beri diyetteyim. reglim. bitsin spora da baslicam. bakalim... 😐
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman ne yapıyoruzz ekmek,makarna,pilav,meyve suyu,cips vs. ve kolayı kesiyoruz.. Akşam 7denspnra da bişey yemiyoruz,bol bol su içip yeşil çay tüketiyoruz.. Diyetinde başarılar dilerim
Günde 6-7 km yürürsen daha da iyi olur
Yeni geldim aranıza . O yürüyüşü yapabilmek mesele. Şimdilik yürüyüş olmadan başlıyorum diyete. Tatilden geldim de çok yorgun hissediyorum.
Olsun canım ama dinlendikten sonra muhakkak yürü çok faydası oluyor.
Sporsuz zayıflamak çatlaklara ve sarkıklıklara yok açıyor...
Merhaba kızlaaar :)
1 yıl öncesine kadar 65 kiloydum. Dengeli beslenerek ve evde kendi imkanlarımla spor yaparak 57.5 kilo oldum. Boyum 1.67 ama yinede fazlalıklarım var ben öyle hissediyorum en azından. Hedef 52
Şişkinliğin inmesi için tuzu kesmek lazımmış, tuz suyu tutup şişiriyomuş.Basligi gorunce bende sasirdim herkes 50-59 kilo nasil zayiflamak istiyor bunlar der ama isler oyle degil bende suan kilo verdim okul hayatimdan sinavlardan kaybakli 52,5 kilodayim ama boyum 172 ideal bir kilo boy ilcusu fakat su gobegim yok mu deliriyorum sizlere bu yolda basarilar dilerim arada soracagim bir sorum var. odem attirici kullanip onereceginiz bir cay karisim var midir? Tatile gidecegim cok fazla gaz ve odem problemim oluyor siz bu durumda ne yapiyorsunuz ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?