Bende ekmek yemiyorum. Çünkü ne zaman ekmek yesem zayıflayamadığımı fark ettim.
Bu arada bende ameliyat olunca diyetime ara vermiştim ve ekmekleri, hamurları, tatlıları götürdüm bi güzel.. Ama şuan yeniden başladım sporla birlikte ve 57 kilo ile başladığım bu diyet yolculuğumda şuan 52 kiloyum. Hiç ekmek yemiyrum, hamur işi de yemiyorum. Anca tadımlık 1 minik parça.
Makarna desen o da tadımlık. Bolbol sebze ve et,tavuk tüketiyorum. 2 litre su içmeye çalışıyorum. Birde yeşil çay günde 1 kez içiyorum. Mekik çekip, kol çalışarak diyetimi destekliyorum.
Temmuz ayında başladım ben canım. Arada kaçamaklar yaptım tabi o ara hep yüzdüm.. Ağustos sonjnda ameliyat olunca bırakmıştım şimdi yine başladım neyseki 52 kilodayım şuan hedefim 45-46Ne kadar sürede verdin. Ne güzel vermişsin beş kilo az değilBen spor yapıyorum şükür ama bir türlü diyet başlayamadım.
hıcmı ekmek yok cok acımasız bı dıyetmıs
ekmeksız doyulmuyo ya :)aslında ekmek yemememiz lazım hiç kilo verebilmek için ama ben kahvaltılarda yiyorum mecburen
diğer öğünlerde yemiyorum ama
ekmeksız doyulmuyo ya :)
ekmeksız yapamam :) cnm bendedoymamak değil de aslında kahvaltıda ekmek olmayınca eksik hissediyorum ben
Uno ' nun diyet ekmeği var. Bence sabahları 1 dilim yenilebilir. Ben öyle zayıflatır çünkü.ekmeksız doyulmuyo ya :)
Merhaba canım. Bende aynı senin gibiyim. Üstüm ince. Ama 55 kilonun üzerinde malesef göbek de çıkıyor.merhaba arkadaşlar ben aranıza bugun katıldım ama uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ben 1.60 boyundayım 58 kiloyum bende 53 kiloya inmek istiyorum zayıflamak icin herseyi yaptım ama olmuyo üst tarafım zaten ince göbeğim bile yok ama armut vücut tipinde bi bayanım 22 yaşındayım bana öneriniz ne yardımcı olur musunuz lütfen
Beyaz ekmek şeker demek aslında. Hayatımızda çıkarmamiz lazım. Ben beyaz ekmek severim ama diyete karar verdiğim zaman zorla ağzıma verseler yine de yemem. Diyette beyaz ekmek ve şekeri kesmek lazım kesinlikle.Ben bugün iki adet küp şekerin 1dilim ekmekle eşdeger oldugunu ögrendim ve şekeri azalttim aklinizda bulunsun arkadaslar bugün hic ekmek yemedim deyip 3bardak cay ictigimizi varsayarsak vay halimize:)
Merhaba canım. Bende aynı senin gibiyim. Üstüm ince. Ama 55 kilonun üzerinde malesef göbek de çıkıyor.
Canım ben kilo konusunda biraz deneyimliyimdir. Evlenirken 67.600'den 50 kiloya düştüm. Sırf gelinlik giymek için. 3 ayda verdim. Kilo vermeyi öğrendim. Ara sıra 3,4 kilo aldım. Veriyorum alınca. Kalori hesabı yapıyorum ben. 1500 kalorifer fazla almıyorum günde. Hatta bazen 1000 kalorili bulmuyor. Eşim kalp doktoru o öğretti bana. Sorularınız olursa yanitlarim.
Beyaz ekmek ve pilav kesinlikle yemiyorum. Bugün diyete başladım. 56.500um 50, 51 olayım yeter. Bu arada evde bisiklet var. Çok işe yarıyor günde 40 dakika. Öneririm.
Hadi beraber zayiflayalimmmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?