50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerimi yazmayayım ama 1300 kalori aldım. Spor olarak 2 saat fitness yaptım spor salonunda iyi ter attım şükür. Hafiften incelme var vücudumda bakalım devamı gelsin.
 

Ne kadar sürede verdin. Ne güzel vermişsin beş kilo az değil Ben spor yapıyorum şükür ama bir türlü diyet başlayamadım.
 
Ne kadar sürede verdin. Ne güzel vermişsin beş kilo az değil Ben spor yapıyorum şükür ama bir türlü diyet başlayamadım.
Temmuz ayında başladım ben canım. Arada kaçamaklar yaptım tabi o ara hep yüzdüm.. Ağustos sonjnda ameliyat olunca bırakmıştım şimdi yine başladım neyseki 52 kilodayım şuan hedefim 45-46
 
boyum 170 ,,,66 ile başladığım diyet yolculuğumda iki ayda 59 kiloya indim ama artık gram oynamaz oldu hedef 56 ama vücut alıştı sanırım bu arada kabızlık problemim vardı iki aydır durmadan form kayısılı içiyorum gına geldi ondanda varmı önerisi olan
 
merhabaa ben yeni üye oldum ben de 55 kiloyum ve 49 olmak istiyorum daha önce 68 den diyetisyene giderek 58 e düşmüştüm sonra 51 e kadar düştüm fakat sınav stresini tahmin edersiniz kilo aldım daha doğrusu bacaklarım şişti ve yılllardır yan bel problemim var 51 olunca bile gitmemişti bana neler önerirsiniz kızlar ben cuma günü diyetisyene gitmeyi düşünüyorum tekrar
 
Kizlar 50 li kilolar abartili kilolar degil. Gunluk yemek duzeni ve biraz hareketle verilebilecek kilolar diye dusunuyorum.. insallah hepimiz en kisa zamanda istedigimiz kiloya kavusuruz :)
 
Ben bugün iki adet küp şekerin 1dilim ekmekle eşdeger oldugunu ögrendim ve şekeri azalttim aklinizda bulunsun arkadaslar bugün hic ekmek yemedim deyip 3bardak cay ictigimizi varsayarsak vay halimize:)
 
merhaba arkadaşlar ben aranıza bugun katıldım ama uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ben 1.60 boyundayım 58 kiloyum bende 53 kiloya inmek istiyorum zayıflamak icin herseyi yaptım ama olmuyo üst tarafım zaten ince göbeğim bile yok ama armut vücut tipinde bi bayanım 22 yaşındayım bana öneriniz ne yardımcı olur musunuz lütfen
 
Merhaba canım. Bende aynı senin gibiyim. Üstüm ince. Ama 55 kilonun üzerinde malesef göbek de çıkıyor.
Canım ben kilo konusunda biraz deneyimliyimdir. Evlenirken 67.600'den 50 kiloya düştüm. Sırf gelinlik giymek için. 3 ayda verdim. Kilo vermeyi öğrendim. Ara sıra 3,4 kilo aldım. Veriyorum alınca. Kalori hesabı yapıyorum ben. 1500 kalorifer fazla almıyorum günde. Hatta bazen 1000 kalorili bulmuyor. Eşim kalp doktoru o öğretti bana. Sorularınız olursa yanitlarim.
Beyaz ekmek ve pilav kesinlikle yemiyorum. Bugün diyete başladım. 56.500um 50, 51 olayım yeter. Bu arada evde bisiklet var. Çok işe yarıyor günde 40 dakika. Öneririm.
Hadi beraber zayiflayalimmmm:)))
 
Ben bugün iki adet küp şekerin 1dilim ekmekle eşdeger oldugunu ögrendim ve şekeri azalttim aklinizda bulunsun arkadaslar bugün hic ekmek yemedim deyip 3bardak cay ictigimizi varsayarsak vay halimize:)
Beyaz ekmek şeker demek aslında. Hayatımızda çıkarmamiz lazım. Ben beyaz ekmek severim ama diyete karar verdiğim zaman zorla ağzıma verseler yine de yemem. Diyette beyaz ekmek ve şekeri kesmek lazım kesinlikle.
 

bende salona yazıldım ama sadece yürüyüş bisiklet gibi şeyler yapabilcem çünkü rahim kistim var ama bekar oldugum için tam tanı konmuyo ağır hareketler kisti patlatabilirmiş bu yüzden bisiklet yürüyüş yapabilcem , sizi dinliycem kalori hesabı yapmaya yarından başlıyorum :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…