50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooo o zaman kendine dikkat et. Sağlık çok önemli.

Bugünkü menümü yazayım.
Sabah; biraz beyaz peynir, az kaşar, 4 zeytin, yarım domates ve 1 salatalık. Yanında şekersiz kahve. ( Aslında yumurta haşlayın genelde. Canım istemedi. Ama pişman oldum çünkü çok acıktım)
Öğle; Sabah geç kalmıştım ve evde değildim. Form cubuk kraker aldim kantinden.
Akşam; 2 kabak, 1 domates, 1 soğani yağsız yarım bardak suyla pişirdim ve yogurtla yedim. Akşam da şekersiz çay içtim. Tez yaziyorum şuanda ve acıktım ama yemicem.
Bu arada herhalde 1000 kaloriyi gecmemisimdir.

Arkadaslar bu grubu canlandılarim. Çok sıkıcı oluyor ya. Hiç mi 50-60 kilo arası zayıflamak isteyen yok! Bu arada ben çarşamba sabahi başladım diyete. 56.700 ile. Şuan 55.100um. Çok mutluyum:)))

Ben de formu uzun zamandır takip edenlerdenim ama çok nadir yazıyorum.. Bu başlık tam bana göre aranıza katılmak ve destek almak istiyorum.. 54 kiloyum ve 24 Kasım'a kadar 6 kilo vermek istiyorum. ÖğretmeniM 24 kasımda öğretmenler günü için bi programımız var ve etkinliğe atandığım kiloyla katılmak istiyorum. Atandığımda 48 kiloydum ve 34 bedendim. Kilo vereceğim ümidiyle kıyafette almıyorum zaten almak da istemiyorum. Ben 1 yıl önceki halimë geri dönmek istiyorum. YaşadığıM yer köy gibi gezilecek yer yok evde oturmaktan ve sıkıntıdan yemekten bu hale geldim. Ben de yediklerimi hergün buraya not edip beni kontrol eden birileri olursa belki istediğime ulaşırım

Arkadaslar bu grubu canlandılarim. Çok sıkıcı oluyor ya. Hiç mi 50-60 kilo arası zayıflamak isteyen yok! Bu arada ben çarşamba sabahi başladım diyete. 56.700 ile. Şuan 55.100um. Çok mutluyum:)))

bende 3 gündür kalori hesabı yapıyorum 800-1000 arasında ama tık yok regl döneminde oldugum için olabilir mi, bu arada çok bilinçlendim meger o kucuk dıye onemsemeyıp yedıgımız seyler ne kadar zararlıymıs . sizide tebrik ederim kilo vermenize sevindim :)

Merhabalar
Ben de 1.60 boyundayım 59.5 kiloyum. Yağ oranım çok fazla. Eskiden sporcuydum sporu bırakınca kaslar gitti.
Şu anda da hareketsiz bir yaşantım olduğu için bir türlü sıkılaşamıyorum. Karatay diyeti yapıyorum aslında yememde pek bir sıkıntı yok ama bir türlü veremiyorum şu kiloları :/ yaş 30 metabolizmam yavaşladı heralde ondan dolayı :/
beraber kilo verelim mi ? :)

Günaydın cafecigim
Yarın tartı var gergınım bıraz ama olacak gr gr da olsa gıdecek

bende size katılıyorum kızlar.57 kilo olunca alarm çaldı bende ve kilo vermeye karar verdim ve cok istiyorum vermeyı.ama kullandıgım ilaçlar kilo aldıryo.nasıl olacak bilmiyorum

kızlar merhaba ...ben de aranıza katıldım..boyum 1.60, kilom 56.700...iki üç yıl önce 51-52 kilodaydım..yavaş yavaş kilo almaya başladım evlenince..ama eski kiloma geri dönmeyi çoook istiyorum..hareketli geçiyor aslında günlerim ama vücut alıştı galiba..farklı bir şeyler gerekiyor..her gün buraya yediklerimi , ne kadar yürüyüş yaptığımı yazacağım..bir haftada 56 yı görebilirim inşallah..

07:30 kahvaltı: 2 brd. şekersiz çay
bir dilim tulum peynir
5 tane yeşil zeytin
avuç içim kadar tam buğday ekmeği

10:00 ara: 1 fincan çay

12:00 öğle: 1 kepçe kadar nohut yemeği( sadece tanesini yedim)
5 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık kadar beyaz lahana salatası ( yağsız)

14:00 1 fincan çay

akşam üzeri yürüyüşten önce 16:30 yarım dilim buğday ekmeği
45 dk tempolu yürüyüş

akşam yemeği: 2 kepçe ezogelin çorba
1 tabak kırmızı pancar kavurması ve 3 kaşık yoğurt

not: 5 bardak su içebildim ( bu bile baya gelişme benim için..)

akşam 7 den sonra çok az da üzüm yedim..

kızlar çok mu yemişim ya?????

ben de dukanın atak gününü 1 gün yaptım tek protein alıyorsun..yorgunluk ve kas ağrısı oldu..bıraktım.

Bende katilayim bari araniza :) 168 boya 57 kiloyum 4 kilo vermem lazim. Suan icin ne yapacagimi billmiyorum ama dediginiz gibi ekmegi kesmekle baslayabilirim ise. Pilav makarna yemeden ki pek aramam zaten bunlari bol sebze agirlikli beslenerek halledebilirim.. takip edicem sizi :)

ya banada yol gosterırmısınız
1.71 boyum
55.800 kahvaltı sonrası kilom
52 kiloya düşmek istiyorum
ayrıca suandada hala zayıf gozuykyyorum fakat sıkıntım yan yaglar :S

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…