Canım boyun 1.60Bende Mayıs gibi hamile kalmak istiyorum. Kilolu hamis olmak istemiyorum.
Esenbike boyun kaç boyu 164
Canım akşam ne yedin. Börek yemesen daha iyi. Ama hatası biliyorsun. O da önemli birsey:))Bende bugun sabah uyanir uyanmaz bi barak su
kahvaltida
2 dilim borek cay
2 bardak cay
oglen yemek yemedim borekten dolayi vicdan yaptim
araogun de de sutlu turk kahvesi
evet canim iste dayanamadim kii yiyince de cok pisman oldum aksamda kahvalti yaptim malum yarin oruc tutacagim diye 8 gibi yiyinc hafif olsun istedim kahvalti yaptimCanım akşam ne yedin. Börek yemesen daha iyi. Ama hatası biliyorsun. O da önemli birsey:))
Çok önemli değil aradaki börekler. Eğer düzenli yaparsan diyetini o zaman yag tutmaz. Bu arada orucunu kabul etsin Rabbim.evet canim iste dayanamadim kii yiyince de cok pisman oldum aksamda kahvalti yaptim malum yarin oruc tutacagim diye 8 gibi yiyinc hafif olsun istedim kahvalti yaptim
aminn cnimm. aslinda yemezdim ama sabah die yedim.3 aydir diyet modundayim verelimde gitsin bu kilolar bian once. Senin kilon kacti canimÇok önemli değil aradaki börekler. Eğer düzenli yaparsan diyetini o zaman yag tutmaz. Bu arada orucunu kabul etsin Rabbim.
Canimm masallah gayet iyi gidiosunKızlar sabah çeyrek simit. Şekersiz kahve. Öğlem olamadı. Doktora Tezi yazıyorum vakit bulamadım. 1, 2 ceviz attım ağzıma. Akşam fırında levrek. Yarım haşlama patates. 2 saat sonra bisiklet çevirdim. 26.dakika. ilk gün diye abartmadan yaptım. 2 günde bir çevirecegim. Yoksa bikiyorum.
Kızlar ben önceden 27 kilo verdim. Kilo vermeden biraz anlıyorum. Eşim de kalp doktoru sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yanitlarim.
Bu arada günde 1, 2 parça bitter çikolata yiyin. Ve şekersiz kahve için. Müthiş metabolizmayi hızlandırıyor.
Canım bugün ilk günümdu daha. 59 tartilmistim akşam. 2, 3 kilo 1 haftada gidiyor zaten. Önemli olan gerisi. Ama kararlıyim. Mesela suan açım ama yemiyorum:))Canimm masallah gayet iyi gidiosun
Canım bugün ilk günümdu daha. 59 tartilmistim akşam. 2, 3 kilo 1 haftada gidiyor zaten. Önemli olan gerisi. Ama kararlıyim. Mesela suan açım ama yemiyorum:))
Ahh o agrilar 3 gun penguen gibi dolastim ortadaben ebru salliyi yaparken cok skiliyorum. Bend jilian yapiorum canim
Kızlar sabah çeyrek simit. Şekersiz kahve. Öğlem olamadı. Doktora Tezi yazıyorum vakit bulamadım. 1, 2 ceviz attım ağzıma. Akşam fırında levrek. Yarım haşlama patates. 2 saat sonra bisiklet çevirdim. 26.dakika. ilk gün diye abartmadan yaptım. 2 günde bir çevirecegim. Yoksa bikiyorum.
Kızlar ben önceden 27 kilo verdim. Kilo vermeden biraz anlıyorum. Eşim de kalp doktoru sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yanitlarim.
Bu arada günde 1, 2 parça bitter çikolata yiyin. Ve şekersiz kahve için. Müthiş metabolizmayi hızlandırıyor.
Ah şu göbeklerr aynı sorun bende de var bacaklarım falan zayıf bitek göbek :S zaten sabah aç karına tartılmak gerekiomuş canımmBu arada ben dün akşam tartıldıgımda 57 çıkmıştım ama o akşam kilosuymuş.
Bu sabah aç karnına tartıldıgımda 56'ydım. O nedenle başlangıç kilosu olarak bunu dikkate alıyorum.
Hedefim 51. Ama aslında asıl hedefim sıkı bir vücuda sahip olmak ve göbeğim çıkar mı diye düşünmeden giyinebilmek.
Ah şu göbeklerr aynı sorun bende de var bacaklarım falan zayıf bitek göbek :S zaten sabah aç karına tartılmak gerekiomuş canımm
Benim de bacaklarım kalın. Göbek neredeyse yok.Ah şu göbeklerr aynı sorun bende de var bacaklarım falan zayıf bitek göbek :S zaten sabah aç karına tartılmak gerekiomuş canımm
Zayıf olmak insanı mutlu ediyor bence de. Benim de altın kalın. 50 olunca ancak zayıf gösteriyorum. Üstüme XS bile bazen küçük geliyor. Ama altım hep 36:))Bu arada ben dün akşam tartıldıgımda 57 çıkmıştım ama o akşam kilosuymuş.
Bu sabah aç karnına tartıldıgımda 56'ydım. O nedenle başlangıç kilosu olarak bunu dikkate alıyorum.
Hedefim 51. Ama aslında asıl hedefim sıkı bir vücuda sahip olmak ve göbeğim çıkar mı diye düşünmeden giyinebilmek.
Bu ayın sonu ne var canım:)))Benim çok agır gdio ya diorum ki gitsin yeterki de bir ayda bi kilo gtsin onada razıyım.bu ay sonuna dek 53 olmam şart :-(
Aaa tanıdığına sevindim canım. Yine burdayım. 1 sene yedim içtim. 7 kilo aldım toplamda. Şimdi Nisana kadar vereyim de istediğimi giyeyim diyorum yazın:))))Ben hepsinde sıkılıyorum aslında.sürekli kaç dakika kalmış diye bakıyorum videolara
Ebru Şallı'nın konuşmaları biraz gıcık ama çok önerildi ben de bi şans vermek istedim. Bir de hatunun dümdüz karnını gördükçe motive olurum belki diyorum
Esenbike ben seni hatırlıyorum bir dönem buralardaydın. Umarım yine başarıyla sonuclandırırsın.
Bitter çikolata ve yanında acı kahveye bayılırım, diyetin tek iple çektiğim öğünü bu oluyor
koskoca 5 gün var az mı :))Bu ayın sonu ne var canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?