50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende çok kilo aldımm.
Boy 160 kilo 56. 3 sene önceki halime dönüp en az 48 olmak istiyorum

burası diyet grupları arasında en az aktif olanı sanırım.
biraz canlandıralım :)
59 kilo 172-173 arası boyum var.
hedefim 55 olmak. kendimi öyle daha iyi hissediyorum.
günlük sporumu ve öğünlerimi burda paylaşacağım.

jillianda 1. level 2.günümdeyim.
sınavlarım bitince sabah yürüyüşüde ekleyeceğim spor programıma.

hu huu
kimse yok mu burda
ekmeği abur cuburu çikolatayı kestim
sabahları kahvaltılık gevrek yiyorum ve spora devam

İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz=)

slim in 6 da mı jillian ın programı
Debbie siebers in programı. Bu hatun da p90 in antranoru ile calışmış ve ikisinin birlikte olduğu progrmlarda var. şu an aklıma gelenlerden biri great body diye bir program. Zaten ordaki hareketlerle birebir nerdeyse =)

Aynı şekil 3 gündür diyete soktum kendimii bu sabah 54.9u gördüm.
Sudan gittiğini bilsemde motive oldum

selam kizlar ben de 2 sene once dogum yaptim dogumda sadece 9 kg aldim dogum sonrasi hemen zayifladim ama emzirme doneminde tekrar aldim su an kilom 55 hedefim 50 .. sabahlari sandoloz sakizi ve elma sirkesi iciyorum kahvaltida 1dilim ekmek 1haslanmis yumurta az miktar peynir zeytin ve yesil cay daha sonra hic ekmek tuketmiyorum seker ve tuzu kestim bakalim.ins yaza kadar zayiflarim

herkese merhabalar.. bende 39yaşında 162 boyundayım.. genelde kilom 50 53 arası idiama bu ara almışım 55,7 i görmüştüm.. neyse ki biraz dikkatle 54,7 oldum.. ama çok az tabi.. iştahım çok.. ara ara kaçamaklarımda oluyor.. motive olmak bir an önce en azından 51 olmak istiyorum.. bilgilerimizi paylaşmaya ne dersiniz??

Kızlar merhaba.

Yaz yaklaşıyor, bu topic'i canlandırmaya var mısınız? Çok kilolu olmadıgımız icin kilo vermek bizler icin zor ve yavaş ilerliyor. Birbirimizi motive edelim, fazlalıklardan kurtulalım artık ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…