merhabaa canımm evet buralar çok sessiz....Kızlar merhaba.
Yaz yaklaşıyor, bu topic'i canlandırmaya var mısınız? Çok kilolu olmadıgımız icin kilo vermek bizler icin zor ve yavaş ilerliyor. Birbirimizi motive edelim, fazlalıklardan kurtulalım artık ne dersiniz?
e hadi ozaman :)Arkadaşlar o zaman elele verip cesaretlenelim. Ne dersiniz. Ben varım.
Arkadaşlar merhaba. 59.00'im. 3 yıldır ilk defa bu kadar oldum. Inşallah 2 aya yatıp vereceğim. 3 sene önce 67.700'den 56'ye düşmüştüm. Sonra hep 52, 53'de gidip geldim. Bu kış çok yedim. Esasen yaza karar nasıl olsa veririm diye saldim. Bugün basladim.26 ocak başlangıç tarihim. Eski kalori hesabı yöntemini yapacağım. 1200u geçmeyeceğim. Bugün akşam fırında levrek yiyeceğim. Ekmek ve tatlıyi kestim. Protein ağırlıklı yiyeceğim. Iki günde bir de bisiklet cevireceğim kızlar. Haydi hayırlısı kızlar.
Heran hamile kalabilirim. 2 ayda 10 kilo diyorum. Yani nisana zayıf gireyimmmm:))Bende 2 hafta öncesine kadar 59 dum. Yediklerimizi dikkat ediyorum bugün tartildim 56.9 u gördüm. Hedefim 21 Marta kadar 51 olmak.
Bizi kimse tutumaz:)))Ben de ben de! Bugun yediklerime dikkat etmeye basladim, su anda 57'yim hedefim 51-52'ye dusmek. Bir de evde pilates yapmaya basladim bu aksam itibariyle. cok hamlastigim icin cok yorucu oldu ama umarim en kisa zamanda isinir tekrar kaslarim. Burdaki birlik gercekten guc veriyor insana.destek olalim birbirimize kizlar...
Bende spor yapmaya baslayali bi haftaoluo daha yeni yeni hamligii atiyorum uzerimden pilates demisin canim ebru salli mi yapiosun ? Evet tam destek kizlarrrBen de ben de! Bugun yediklerime dikkat etmeye basladim, su anda 57'yim hedefim 51-52'ye dusmek. Bir de evde pilates yapmaya basladim bu aksam itibariyle. cok hamlastigim icin cok yorucu oldu ama umarim en kisa zamanda isinir tekrar kaslarim. Burdaki birlik gercekten guc veriyor insana.destek olalim birbirimize kizlar...
Heran hamile kalabilirim. 2 ayda 10 kilo diyorum. Yani nisana zayıf gireyimmmm:))
Ben bugun yediklerimi yazayim o halde:Her gece gün içinde ne yediklerimizi yazalım mi. Uygun olmayan birsey olursa birbirimizi uyarmis oluruz hem.
Bende spor yapmaya baslayali bi haftaoluo daha yeni yeni hamligii atiyorum uzerimden pilates demisin canim ebru salli mi yapiosun ? Evet tam destek kizlarrr
Ahh o agrilar 3 gun penguen gibi dolastim ortadaBen bugun yediklerimi yazayim o halde:
Sabah:kepek ekmegine kasarli tost+
acik cay
ara:yesil cay
oglen:domates corbasi+kuru fasulye+yogurt
ara:1 diljm ispanakli borek
aksam: tavuk sote+yogurt+salata
Ebru Salli'nin yeni dvd'sini yapmaya basladim canim.3K yani kol,karin,kalca..ah ahh cok tembelim bu konuda umarim duzenli yapabilirim.bugun ilk kez yaptim ve cok yoruldum gercekten.yarin kesin her kasim agriyarak uyanacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?