50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaa canımm evet buralar çok sessiz....

Arkadaşlar merhaba. 59.00'im. 3 yıldır ilk defa bu kadar oldum. Inşallah 2 aya yatıp vereceğim. 3 sene önce 67.700'den 56'ye düşmüştüm. Sonra hep 52, 53'de gidip geldim. Bu kış çok yedim. Esasen yaza karar nasıl olsa veririm diye saldim. Bugün basladim.26 ocak başlangıç tarihim. Eski kalori hesabı yöntemini yapacağım. 1200u geçmeyeceğim. Bugün akşam fırında levrek yiyeceğim. Ekmek ve tatlıyi kestim. Protein ağırlıklı yiyeceğim. Iki günde bir de bisiklet cevireceğim kızlar. Haydi hayırlısı kızlar.

Merhaba kızlar ben de kilo aldım 50ydim ama 54 üm şuan.Boyum kısa olduğundan en az kilo bile hemen ben buradayım diyor Ben de başlıyorum ama nasıl bir diyet uygulamam gerektiğini bilmiyorum. Çünkü bugune kadar yapmadığım şey kalmadı.. Ondan metabolizmam her diyete cevap vermez oldu.. Yani çok zor zayıflayan biriyim .. Bu nedenle sizin de önerilerinize ve benim durumumda olup da aynı şeyleri yaşayanların tavsiyelerine açığım..
Bu süreçte topiği takip ediyor olacağım .
Şimdiden hepimize kolay gelsin arkadaşlar ..

Bende 2 hafta öncesine kadar 59 dum. Yediklerimizi dikkat ediyorum bugün tartildim 56.9 u gördüm. Hedefim 21 Marta kadar 51 olmak.

Ben de ben de! Bugun yediklerime dikkat etmeye basladim, su anda 57'yim hedefim 51-52'ye dusmek. Bir de evde pilates yapmaya basladim bu aksam itibariyle. cok hamlastigim icin cok yorucu oldu ama umarim en kisa zamanda isinir tekrar kaslarim. Burdaki birlik gercekten guc veriyor insana.destek olalim birbirimize kizlar...

Bizi kimse tutumaz:)))

Her gece gün içinde ne yediklerimizi yazalım mi. Uygun olmayan birsey olursa birbirimizi uyarmis oluruz hem.

Bende spor yapmaya baslayali bi haftaoluo daha yeni yeni hamligii atiyorum uzerimden pilates demisin canim ebru salli mi yapiosun ? Evet tam destek kizlarrr

Her gece gün içinde ne yediklerimizi yazalım mi. Uygun olmayan birsey olursa birbirimizi uyarmis oluruz hem.
Ben bugun yediklerimi yazayim o halde:

Sabah:kepek ekmegine kasarli tost+
acik cay
ara:yesil cay
oglen:domates corbasi+kuru fasulye+yogurt
ara:1 diljm ispanakli borek
aksam: tavuk sote+yogurt+salata

Bende spor yapmaya baslayali bi haftaoluo daha yeni yeni hamligii atiyorum uzerimden pilates demisin canim ebru salli mi yapiosun ? Evet tam destek kizlarrr

Ebru Salli'nin yeni dvd'sini yapmaya basladim canim.3K yani kol,karin,kalca..ah ahh cok tembelim bu konuda umarim duzenli yapabilirim.bugun ilk kez yaptim ve cok yoruldum gercekten.yarin kesin her kasim agriyarak uyanacagim :)

Ahh o agrilar 3 gun penguen gibi dolastim ortada ben ebru salliyi yaparken cok skiliyorum. Bend jilian yapiorum canim

Bende bugun sabah uyanir uyanmaz bi barak su
kahvaltida
2 dilim borek cay
2 bardak cay
oglen yemek yemedim borekten dolayi vicdan yaptim
araogun de de sutlu turk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…