50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar nerelerdesiniz?
Hergün tartiliyor musunuz. Ben bu sefer ilk gün tartildim. Ve tartilmayi bıraktım. Pazartesi günleri denicem. Bu sefer de böyle deneyeyim. Eski diyetimde hergün tartildim. Vücut suyuyla alakali az ya da fazla çıkıyordu. Insanin morali bozuluyordu. O yüzden en iyisi haftada bir tartılmak. Yarın 4. Gün. Rabbim güç ver:)))
Bu arada 120 mekik çektim.

Esenbike menulerin cok güzel. Ama aralarda da en azından ağzına bir kaç badem, ceviz vs atsan metabolizmanı hızlandırırsın. Ama biliyorum bazen yogunluktan su bile içemiyor insan

Ben de senin dediğin nedenden dolayı ilk günden sonra tartılmadım. uzun zaman sonra spora başladıgım icin kaslarım kesin şişmiştir, kilom çok çıkacaktır. Tartılıp ilk kilomdan yüksek çıkarsam bütün motivasyonum gidecek, boşuna mı aç kalıyorum deyip kendimi tatlıya vereceğim eminimO yüzden tartılmamaya çalışyıorum ama bi yanım da meraktan ölüyor zor tutuyorum kendimi

Canım sabredelim tartilmayalim. Pazartesi tartilir yazarız. Geçen pazartesi kaçtı, şimdi kaç hem onu öğrenmiş olur mutlu oluruz. Ben de catliyorum esasen:)))
Menümü akşam yazacağım.

Kızlar günaydın

sesiniz solugunuz çıkmamış hiç, nerelerdesiniz?

Ben bu sabah dayanamadım tartıldım, ama iyi ki de tartıldım inanılmaz motive oldum.
54.6 çıktı kilom, ki salı sabahı 56 idim. Tabi bu diyetin ilk haftası oldugu icin ödem atmışımdır su kaybetmişimdir ama olsun yine de moralim yerine geldi. Kaç gündür açım karşılıgını görmek hoşuma gitti :)

Dünkü menumu ve sporumu da yazayım:

Sabah : 2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı yağsız tost + şekersiz çay
ara: yeşil çay + 1 tane gün kurusu
öğlen : ızgara tavuk + haydari + bir kaç haşlanmış mantar
ara : light sütle yapılmış nescafe + 1 parça bitter çikolata
ara2: 1 tane gün kurusu + 3 ceviz
akşam : 2 köfte, 1 yumurta, yoğurt
Gece: 1 kupa ayvalı ıhlamur

uydurma diyet yemeği konusunda bir dünya markası olucam yakında :) eşim mesaiye kalmıştı, salata yemeği planlıyordum ama hiç içimden gelmedi eve gelince. dolaptaki hazır köfteyi küçük küçük doğradım, üzerinde yumurta kırdım. hep doyurdu hem de proteinli bir öğün oldu.

Spor olarak da 20 dk jillian yaptım (bazı hareketleri atlaya atlaya), 15 dakika da Ebru Şallı ile karın hareketi yaptım.

Şimdi önümüzde kocaman bir haftasonu var. Nasıl iradeli davranıcam kara kara düşünüyorum :)

Bravo sana zaten diyette hep aynı şeyler yenirse metabolizma çalışmıyor. Ben de senin gibiyim. Bugün 5. Günü bitirmiş oldum çok şükür. Ben de kabağın üzerine yumurta kırıyorum. Gerçekten acıktırmiyor.

Kızlar diğer gruplar çok canlı. Neden sessizsiniz? Yoksa diyeti biraktiniz mı? 1 gün bozsaniz bile önemli değil. Günler geçiyor ertesi gün telafi edersiniz.

Evet ya burasi cok sessiz..biz nispeten daha dusuk kilolu bir grubuz ya,ancak yaza dogru canlanir burasi bence.nasilsa bi kac kilo verecegim daha yaza cok var diyorlardir :)

ben bugunku menumu yazayim:

Kahvalti: 2 adet cavdar ekmegine kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara: sekersiz turk kahvesi+1 parca bitter cikolata
oglen: 3 kofte+1 kasik ispanak yemegi+salata+yogurt
ara:yesil cay+3 ceviz +1 adet gun kurusu
aksam:tahilli ekmege ton balikli sandvic+ 1 bardak taze portakal suyu (disardaydim ve yiyebilecegim en hafif sey buydu )

Biraz da kol ve karin egzersizi yaptim Ebru Salli dvd'sinden.

Bence menün gayet uygun çünkü biz çok kilolu değiliz. Yani eğer hedefin 20 kilo vermek olsaydı keşke yemeseydin akşam sandviçi derdim. Çok hızlı kilo vermek hiçbir işe yaramaz. Bugün gayet az ve saglikli yemissin. Böyle böyle kilolar gidecek.

Aslında benimki de yaza hazırlık. Yavaş yavaş vereyim dedim. Arada kaçamaklar yaparak. Benim için yaz Nisan ayında başlıyor. Çünkü ince ve vücudu saran şeyler giymeye başlıyoruz. Nisan ayına bomba gibi gireceğiz:))) Bi de heran hamile kalabilirim. Fazla kilolarla kalmak istemedim.
Bugünkü menüm; Bugün çok tuhaf birgün oldu. Sabah geç kalktım. Kütüphaneye gittim. Orada köfte vardı. Makarnayi almadım. Yani 3 küçük kofte, 4 küçük patates, yarım kase mercimek çorbası ve ayran.
Ara yok bende. Sütlü kahve ve biraz badem yedim.
Akşam kabak üzerine yoğurt, yarım köfte.
32 dakika bisiklet cevirdim. 100 mekik çektim. Şimdi de yeşil çay içiyorum:))

Kızlar diğer gruplar çok canlı. Neden sessizsiniz? Yoksa diyeti biraktiniz mı? 1 gün bozsaniz bile önemli değil. Günler geçiyor ertesi gün telafi edersiniz.
Canım iki gündür Bozuyorum diyeti akşam yemeklerinde .perşembe günü kızımı gezirmeye gittik dışarda yedik dünde kayinvalidem mantı yapmış görünce dayanamadım. Şimdi tatildeyiz son iki güne kadar pek bozmadım ama gezerken bozuluyor . Neyse almadan gecirsem bari bu haftayı dün çarşıya yürüyerek gittim tempolu yürüdüm yürüyüş olsun dedim 11000 adım yürümusum fazla yediğim zaman yürüyüş yaparak telafi etmeye çalışıyorum artık.Bugun yine bozulabilir çünkü uzun zamandır görüşmesinin arkadaşıma gideceğim en son görüştüğümüz de kızı 2 aylıkti şimdi o 4 yaşını geçti bi tane daha oğlu oldu

Ben de varıım :) kilom 54du ama ıkı haftadır cok yiyorum 56yla başladım

Arada bozulmalar olabilir ama önemli olan vazgeçmemek. Mesela ben şuanda çok acıktım. Ama yemiyorum. Çünkü kararimi vermiştim. Inşallah böyle devam eder.

Ben de varıım :) kilom 54du ama ıkı haftadır cok yiyorum 56yla başladım

Aramiza hosgeldin Goksar :) kac kiloya dusmek istiyorsun? Bunun icin neler yapmayi planliyosun?

Arada bozulmalar olabilir ama önemli olan vazgeçmemek. Mesela ben şuanda çok acıktım. Ama yemiyorum. Çünkü kararimi vermiştim. Inşallah böyle devam eder.

Benim de dun gece acliktan gozum dondu ama tuttum kendimi. Bugun kahvaltida izin verdim kendime, hic kendimi tutmadan her istedigimi yedim. Ama kahvaltidan beri de hic acikmadim, bakalim bu geceyi de dunku azimle bitirebilecek miyim :)

hoşbuldukk :) 51 52 kg falan olmayı hedefliyorum tabi ilk hedef 53u gormek.bugün yediklerimi yazayım
sabah:3yk müsli ve süt
ara:1portakal
ögle:2yumurtadan maydanozlu zeytinli omlet
sonra dışarı çıktık akşam yemek yiyemedim geç geldik fırsatım olmadı bugünlük az oldu ama yarın için güzelce yicem balık falan aldım yarın yine yazarım ve pek su içemedim

Goksar grubumuza tekrar hoşeldin. )
Arkadaslar menümü yazayım.
Sabah kahvaltıya gittik ama azmettim az yedim. Çok ince bir dilim ekmek, bir catal beyaz peynir, 2 zeytin, Çeyrek sigara böreği, yarım salam. Şekersiz çay ve yeşil çay. Ara da şekersiz sutlu kahve. Kahvaltı geç yapıldı ondan öğle yemeği yemedim. 3, 4 ceviz attım.
Akşam; 2 patates haşlayıp yumurta kırdım üzerine yağsız. Az yogurtla yedim.
27 dakika bisiklet cevirdim. Yeni oturdum.
Bu arada halen tartilmiyorum. Pazartesi tartilacagim. Ama adet olacağım. Vücudum şiş. Belki çok kilo düşüşü yaşamam. Ama şişlikler inince kesin gider diye düşünüyorum:)))

Bugün için yiyeceklerim belli yazayım,geç uyandıgımdan öglenleri acıkmıyorum
sabah:yumurta,marul,3dilim peynir,1zeytin ve 1dilim tahıl ekmeği
ara:1yesil elma ve form karışık bitki çayı
akşam:6-7tane istavrit ve bol salata
akşamları 6-6.30 dan sonra yememeye çalışıyorum bu sene okulum geç başladığı içinde öglenleri atıştırmalık tahıllı biskuvi ceviz badem ya da meyve şeklinde yiyorum

kızlarr güzel pazarlarrr nasılsınızz??
ben çok fenayım sabahtan beri regl ağrısından ölüyorum dolayısıyla sabah doğru dürüst kahvaltı bile yapamadım ağrıdan kahvaltı mı beni yedi ben mi kahvaltıyı bilemedim
1 tane yumurta
2 dilim ekmek
1 bard çay

şimdide sütlü türk kahvesi içiyorum

ben de regliyim ama son günüm iyiyim bn sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…