50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen yaa kadın çok konuşuyo bide nefes all nefes verr :)))) içini bayıyo insanın

Benim de bacaklarım kalın. Göbek neredeyse yok.

Zayıf olmak insanı mutlu ediyor bence de. Benim de altın kalın. 50 olunca ancak zayıf gösteriyorum. Üstüme XS bile bazen küçük geliyor. Ama altım hep 36:))

ah ahhh keşke benim de karnım olmasa...Benim de bacaklarım inceciktir, kalçam ve göbeğimin maşallahı var :)
Herkesin vücut yapısı bambaşka işte!

Salamı yemeseydin cok iyi olacakmış, kaloriden ziyade sağlık açısından pek tavsiye edilmiyor. Böyle diyorum da ben de çok severim salamı

Ben de bugun öğle yemeğinde yumurtalı ıspanak yedim hatta yerken de çok iyi bir diyet yemegi oldugunu düşünmüştüm. Şimdiden afiyet olsun canım!

Evet salam hakkında haklısın. Canım çekti:)) Ispanak kavurması yumurtalı süper bir diyet yemeği. Hem acıktırmiyor hem de kalorisi az.

Bugün bütün gün evi temizledim. Ispanak kavurması yapacaktım yağsız. Çok yoruldum yağsız Menemen yapacağım. Iki yumurtalı. Bugün kahvaltıdan başka yiyemedim. Arada 1, 2 ceviz attım ağzıma. Akşam yine bisiklet cevireceğim. Ve mekik çekeceğim programa göre.

Ben de bugun yediklerimi yazayim

Kahvalti:2 dilim kepek ekmegine kasarli yagsiz tost+sekersiz acik cay
Ara:yesil cay + 1 adet gun kurusu
oglen: yumurtali ispanak+yogurt+salata
ara1:sekersiz turk kahvesi+1 kucuk parca bitter cikolata ( esenbike senin onerine uydum burda)
Ara2: yesil cay+2 ceviz
aksam: 1 dilim cavdar ekmegi+bir kac catal ton baligi+marul

Aksam yemegi biraz uydurmasyon oldu ama hafif atlatabildim en azindan. Bugun spor yapamiyorum cunku dun ilk gunum oldugu icin bugun her bir kasim agriyor.gulemiyorum bile :)

Bir de 2 litre su icmeye calisiyorum gunde. Hic su icmeyen biri oldugum icin bu benim icin cok zor ama zorluyorum kendimi.

Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 kk peynir akşam Şehriye çorbası Mantar 5 lahana sarması akşam misafirlikte bozdu diyeti 1 baklava 6 kabuklu fıstık yarım elma mandalina yarim portakal .ne çok yemisim yazarken yoruldum. 7 km yürüyüş de yaptım.

BTE="esenbike, post: 39089832, member: 329818"]Kızlar sabah çeyrek simit. Şekersiz kahve. Öğlem olamadı. Doktora Tezi yazıyorum vakit bulamadım. 1, 2 ceviz attım ağzıma. Akşam fırında levrek. Yarım haşlama patates. 2 saat sonra bisiklet çevirdim. 26.dakika. ilk gün diye abartmadan yaptım. 2 günde bir çevirecegim. Yoksa bikiyorum.
Kızlar ben önceden 27 kilo verdim. Kilo vermeden biraz anlıyorum. Eşim de kalp doktoru sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yanitlarim.
Bu arada günde 1, 2 parça bitter çikolata yiyin. Ve şekersiz kahve için. Müthiş metabolizmayi hızlandırıyor.[/QUOTE]

Bitter cikolata ve kahve cok severim.metabolizmayi hizlandirmasina xok sevindim

Aslinda o kadar cok yememişsin minnoskabarikkek, kahvaltın gayet iyi. Akşam yemeği de sağlıklı. Baklava ve fıstık olmasaymış ve yediğin meyveleri gün içinde ara öğün olarak yeseydin süper olurmuş. Ama misafirliğe gitmişsin, birazcık bozusa da olur :) bugun daha cok dikkat ederek toparlarsın bence.

Menunu çok beğendim canım. Tam yerinde.

Baklava ve fıstık olmasa fazla değil ama hepsini birlikte akşam yediğim için kötü oldu misafirlikte gitmeseydim yemezdim.misafirlikte yemiyecem diyemiyorum o zaman ısrar daha fazla oluyor yavaş yavaş az yiyorum.

Dün dediğim gibi akşam 2 yumurtalı yağsız Menemen yedim. Bisiklet çevirdim yine 26 dakika. 75 mekik çektim. Ben önceden 17 kilo verdiğimde bisiklet cevirmistim. Bacaklarim bayagi incelmisti. Yaza zayıf gireyim :)))
Bugün sabah haşlanmış yumurta, az beyaz ve Cecil peyniri, 4 zeytin, Az süt damlatilmis şekersiz kahve.
Akşam da somon sürecegim fırına 1 dilim.
Fırın ızgarasına koyucam. Altına da su doldurulmus tepsi. Pişerken yağı akıyor.
Kızlar balık severlere somonu tavsiye ederim. Hem doktorlar öneriyor. Hem de ama zayıflarken çok yedi. Bence etkisi var.

bugun usenmedim sporumu da yaptim Jillian'i denemek istedim,ne kadar acimasizmis o abla ya :)) her kasimin calistigini hissettim, baya da bi ter doktum.duzenli yapilirsa faydali olacagi kesin.ama karin egzersizleri az geldi.belki bunu yapip arkasindan Ebru Sallinin karin egzersizlerini yapmak mantikli olur.

Bugun yediklerimi de yazayim:

Sabah:2 dilim kepek ekmegi ile yapilmis kasarli yagsiz tost
ara:yesil cay ve 1 gun kurus
oglen:az ezogelin corbasi+2 kasik ispanak yemegi+yogurt+ salata
ara:sekersiz sutlu filtre kahve+1 parca sutlu cikolata
ara2: 5 tane tuzsuz badem
aksam:tavuklu salata

Ah bu azimle devam edebilsem keske...

Bugünkü menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, Az beyaz ve Cecil peyniri, 4 zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, 1 dilim tam buğday ekmek.
Ara ve öğle olmadı çok yoğundum.
Akşam; yarım kase tavuklu Şehriye çorbası, fırında levrek, turp ve tere.Aksam da yeşil çay ictim. Bugün bisiklet ceviremeyecegim. Çünkü misafirim var. Ama mekik programına devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…