50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm ya benimde kilo aynı görünüyor normalde gitmesi gerek ama reglden dolayı tartıda değişiklik göstermemiş olabilirmi ??

bir de bugün akşam yemekten once portakal yedim

kızlar size şöyle bir bakıp gideyim dedim. sonuçta sizler gibi olmayı hedefliyorum. 5li rakamlarda olup sadece 2-3 kiloyu kafama takmak istiyorum eskisi gibi :)

ayy işnşallah. bal damlıyor ağzından benim 4- 5 ayım daha var. kilom çok yolum uzun. umarım kısa sürer ama sizin açınızdan da umarım siz mezun olup gitmiş olursunuz :)
aynı bal şimdi senden damladı kimbilir belki o yol daha kısa sürer o inancı sezdim

canımm ya benimde kilo aynı görünüyor normalde gitmesi gerek ama reglden dolayı tartıda değişiklik göstermemiş olabilirmi ??
Canım tabiki adet öncesi ve döneminde şişlikten dolayı kilo fazla çıkar. Bir de eğer adet döneminde de düzenli diyete devam edersen kilo verilmesi hızlanıyor.

ayy işnşallah. bal damlıyor ağzından benim 4- 5 ayım daha var. kilom çok yolum uzun. umarım kısa sürer ama sizin açınızdan da umarım siz mezun olup gitmiş olursunuz :)
Ben zamanında 17 kilo verdim. 1 Ocak başladım 26 haziran düğün günümde 50 idim Çabuk gidiyor azmedersen:)

Ben zamanında 17 kilo verdim. 1 Ocak başladım 26 haziran düğün günümde 50 idim Çabuk gidiyor azmedersen:)

17 kiloyu 5-6 ayda verdin yani. benim kilom senin başlangıcından fazla olduğu için 20 kilo verebilirim o halde 5 ayda değil mi? :) evet diyin kızlar moral verin. ama gerçekçiyse evet diyin :)

Kızlar günaydın...

Avare bir haftasonu oldu biraz. Ama bugun itibariyle yeniden toparlanacagım. Ben Cuma'dan cumaya tartılmayı planlıyorum.Son kilom 54.6 idi, bakalım bu cumaya kadar kaça düşebileceğim.Haftasonu yediklerimi yazmayacagım diyete uygun olmadı ama yine de dikkat ettim aslına bakarsanız. kahvaltıda cok yediğim icin diger oğunlerde dikkat ettim, abur cubur yemedim. Cumartesi değil ama pazar günü spor da yaptım. 3 km yürüme/koşu, 30 dakika pilates yaptım.

Hepinize güzel ve iradeli haftalar!

Arkadaşlar tartılmak var mı. Ben tartildim.
Geçen pazartesi 59.700 idim.
Bugün itibariyle 57.700um. 2 kilo vermişim. Sanırım bundan sonra yavaş gidecek. Ama azimliyim:))) nisana kadar 49, 50.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…