canımm ya benimde kilo aynı görünüyor normalde gitmesi gerek ama reglden dolayı tartıda değişiklik göstermemiş olabilirmi ??Goksar grubumuza tekrar hoşeldin.)
Arkadaslar menümü yazayım.
Sabah kahvaltıya gittik ama azmettim az yedim. Çok ince bir dilim ekmek, bir catal beyaz peynir, 2 zeytin, Çeyrek sigara böreği, yarım salam. Şekersiz çay ve yeşil çay. Ara da şekersiz sutlu kahve. Kahvaltı geç yapıldı ondan öğle yemeği yemedim. 3, 4 ceviz attım.
Akşam; 2 patates haşlayıp yumurta kırdım üzerine yağsız. Az yogurtla yedim.
27 dakika bisiklet cevirdim. Yeni oturdum.
Bu arada halen tartilmiyorum. Pazartesi tartilacagim. Ama adet olacağım. Vücudum şiş. Belki çok kilo düşüşü yaşamam. Ama şişlikler inince kesin gider diye düşünüyorum:)))
iyiyim canım hoşgeldin grubumuzaa :)ben de regliyim ama son günüm iyiyim bn sen nasılsın :)
bir de bugün akşam yemekten once portakal yedimBugün için yiyeceklerim belli yazayım,geç uyandıgımdan öglenleri acıkmıyorum
sabah:yumurta,marul,3dilim peynir,1zeytin ve 1dilim tahıl ekmeği
ara:1yesil elma ve form karışık bitki çayı
akşam:6-7tane istavrit ve bol salata
akşamları 6-6.30 dan sonra yememeye çalışıyorum bu sene okulum geç başladığı içinde öglenleri atıştırmalık tahıllı biskuvi ceviz badem ya da meyve şeklinde yiyorum
hosbulduk :)iyiyim canım hoşgeldin grubumuzaa :)
en kısa zamanda buraya bekliyoruz o zaman :)kızlar size şöyle bir bakıp gideyim dedim. sonuçta sizler gibi olmayı hedefliyorum. 5li rakamlarda olup sadece 2-3 kiloyu kafama takmak istiyorum eskisi gibi :)
ayy işnşallah. bal damlıyor ağzındanen kısa zamanda buraya bekliyoruz o zaman :)
aynı bal şimdi senden damladıayy işnşallah. bal damlıyor ağzındanbenim 4- 5 ayım daha var. kilom çok yolum uzun. umarım kısa sürer ama sizin açınızdan da umarım siz mezun olup gitmiş olursunuz :)
aynı bal şimdi senden damladıkimbilir belki o yol daha kısa sürer o inancı sezdim
hadi inşallahhh :)hedef -25 idi 20-25 gün önce başladım şu anda kaldı 21 :) -3600üm. ortalama ayda 4 kilo '_' inşallah hep böyle devam eder. hatta artar -lerim :)
v bir avuç ceviz gün kapandı umarrımbir de bugün akşam yemekten once portakal yedim
Canım tabiki adet öncesi ve döneminde şişlikten dolayı kilo fazla çıkar. Bir de eğer adet döneminde de düzenli diyete devam edersen kilo verilmesi hızlanıyor.canımm ya benimde kilo aynı görünüyor normalde gitmesi gerek ama reglden dolayı tartıda değişiklik göstermemiş olabilirmi ??
Canım beklerizzzz:)))kızlar size şöyle bir bakıp gideyim dedim. sonuçta sizler gibi olmayı hedefliyorum. 5li rakamlarda olup sadece 2-3 kiloyu kafama takmak istiyorum eskisi gibi :)
canım çok thankss yaa bu moralle içimi açtınnCanım tabiki adet öncesi ve döneminde şişlikten dolayı kilo fazla çıkar. Bir de eğer adet döneminde de düzenli diyete devam edersen kilo verilmesi hızlanıyor.
Ben zamanında 17 kilo verdim. 1 Ocak başladım 26 haziran düğün günümde 50 idim Çabuk gidiyor azmedersen:)ayy işnşallah. bal damlıyor ağzındanbenim 4- 5 ayım daha var. kilom çok yolum uzun. umarım kısa sürer ama sizin açınızdan da umarım siz mezun olup gitmiş olursunuz :)
ama 50 lerde zor gidio kuzum kilo verme yaaBen zamanında 17 kilo verdim. 1 Ocak başladım 26 haziran düğün günümde 50 idim Çabuk gidiyor azmedersen:)
Ben zamanında 17 kilo verdim. 1 Ocak başladım 26 haziran düğün günümde 50 idim Çabuk gidiyor azmedersen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?