Burdayım canım. Menün çok güzel herşeyden var. Demekki diyet yapmak için özel şeyler pişirmek zorunda değiliz. Evde yemeklerden az yiyerek de yapılıyor. Tebrik ederim senibizim kizlar gececi dedim ben de geldim ama buralarda degilsiniz. Bugunki menumu yazayim:
Uyaninca bir bardak limonlu su
kahvalti:2 dilim cavdar ekmegi,2 dilim kasar ile yagsiz tost+sekersiz cay
ara:yesil cay
oglen:3 kasik ispanak yemegi+yogurt+ salata
ara1: sekersiz turk kahvesi+ 1 parca bitter cikolata
ara2: sekersiz yagsiz sutle nescafe+ 1 wasa bademli bar(158 kalori)
Aksam: 1 kase mercimek corbasi+4 kasik tavuklu nohut yemegi+yogurt
2 lt su ictim.simdi biraz da mekik cekip,squat yapacagim.
Hepinize iyi geceler kizlar!
Burdayım canım. Menün çok güzel herşeyden var. Demekki diyet yapmak için özel şeyler pişirmek zorunda değiliz. Evde yemeklerden az yiyerek de yapılıyor. Tebrik ederim seni))
Kizlar ben Samsunluyum. Bizim pidemiz meşhur. Canim kavurmali yumurtalı pide çekiyor suan)))
Şimdi spor yaptim. Yoruluyorum ama yapmak zorundayim diyorum. Disariyi seyrediyorum. Bakıyorum kar, soğuk ve diyorum ki yapmalıyım yaz gelecek, ben zayif olacağım. Iyiki yapmışım diyeceğim.
Menü; Sabah yarim simit, 4 zeytin, az peynir ve krem peyniri, domates, şekersiz çay.
Arada şekersiz sütlü kahve içtim.
Akşam tavuk sis yedim.domates ve biber vardi izgara. 1, 2 saat sonra 2, 3 ceviz attim agzima. O kadar:)))
36 dakika bisiklet. 1000 adım stepper. 100 üst karin, 20 alt karın.
Usenmeyin kizlar spor yapalım. Yedigimizi de yakmış oluyoruz.
Kizlar bu arada ben de istanbulda yaşıyorum. Eşimin görevi sebebiyle Bağcılar'da oturuyorum. 31 yaşındayım. Tarih öğretmeniyim. 4 sene çalıştım bıraktım. Akademik kariyerle beraber yürümüyordu. Bıraktım. Tarih doktorasi yapıyorum. 4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok ama düşünüyoruz. 4 aydir olmadi bakalim Rabbim ne zaman nasip edecek. Dualarinizi bekliyorum. Zayif hamilelige başlamak istedim. Zamanını Allah biliyor.
Merhaba ben fatmanur bende Zayıflamak istiyorum ama 15 yaşındayım 160 boyun ve 58 kiloyum ben herkesin beni kilolu gördüğünü düşünüyorum ve Zayıflamak istiyorum yardımcı olur musunuz ben 50 kilo falan olsam yeter diyorum izin görüşlerinizi bu konuda ne konuda merak ediyorum büyük bir ihtimalle çoğunuz benim ablam siniz bana yardımcı olun 1 mayıs da dayımın düğünü var o zamana kadar ne kadar zayiflarim nasıl olurum birde ben size gore kilolu muyum bence beni herkes kilolu görüyor birde 1 mayis a kadar zayıf almak zorunda değil im yaza kadar olsa da olur inşallah buraya kadar okursunuz sanırım biraz fazla soru sordum ama sizin cevaplanacağı nızdan eminin yani herhalde öyle olur birde benim mesaajlarinizin hepsini okumam mümkün değil yani bazı konulara yabancı kalabiirim neyse ben sabah baktığımda umarim cevaplamıştır olursunuz
Ben zaten abur cubur u pek fazla yemek sadece cikolata onun da sayisi pek az bu arada tesekkur ederim yardımcı olduğunuz için benim etrafındaki yakınların bana Zayıflamak gerektiğini söyleyince bende boyle bir yerde sormak istedim ve de neler yapacağını da bilmiyorum sağ olunEsenbike'cim senin de menun her zamanki gibi çok güzelÇok da azimlisin spor konusunda, yorgun da olsan saat geç de olsa ihmal etmiyorsun sporunu.
Zamani geldiğinde bebiş de yerine düşüverecektir canım, dediğin gibi zamanını Allah bilir. En hayırlı zamanda bu güzel haberi alırsınız insallah :)
Fatmanur merhaba,
Henüz yaşın küçük, tam yetişme çağındasın; vücut şeklin ve hormonların daha tam oturmamıştır. Şu an bunları dert etmen icin cok erken, zaten kilolu değilsin. Diyet yapmak fiziksel ve hormanal gelişimini kötü yönde etkliyebilir.Bu nedenle sana tavsiyem diyet yapmak yerine daha cok hareket etmen, ve vücuduna faydası olmayan abur cuburu kesmen. Cips, çikolata, şekerleme vs 'den uzak dur; sebze, baklagiller, meyve süt yogurt peynir vs daha cok yemeye çalış.
evettt yarına çok az kaldı çok merak içerisindeyim kimler kaç kilo verdi acepppKızlar yarın tartı günüüüü!
Umarım moral bozucu bir sonucla karşılaşmayız, çok heyecanlıyım :)
Bugun biri bana sen zayıfladın mı? biraz küçüldün gibi geldi dedi.. nası sevindim anlatamam
Zayıflamissindir canım kesin. Biz değil ama başkaları hissediyor. Eşim bana zayifladin diyor. Ablam da öyle.Kızlar yarın tartı günüüüü!
Umarım moral bozucu bir sonucla karşılaşmayız, çok heyecanlıyım :)
Bugun biri bana sen zayıfladın mı? biraz küçüldün gibi geldi dedi.. nası sevindim anlatamam
Canım tabiki katılabilirsin. Yarın kilo bildiriminde bulunacagiz. Sen de yaparsan seviniriz. Bir de günlük menünu yazarsan iyi olur. Motive oluyor insan hep. Birbirimizin doğruları bize örnek oluyor. Yanlışlıklarina ise son vermiş oluyoruz.Slm arkadaslar, insallh yarin guzel rakamlar gorursunuz tartida.
Ben de size katilabilir miyim acaba. Yoksa gec mi kaldim. Eger cevabiniz olumlu olursa boyum: 1.60 kilom: 53.600 ilk hedefim: 50 ikinci hedef: 47
Bekliyoruz:))))Tesekkur ederim.yarin sabah guncel kilomla burdayim
canımmm hoşgeldinn tabiki katılabilirsin :)Slm arkadaslar, insallh yarin guzel rakamlar gorursunuz tartida.
Ben de size katilabilir miyim acaba. Yoksa gec mi kaldim. Eger cevabiniz olumlu olursa boyum: 1.60 kilom: 53.600 ilk hedefim: 50 ikinci hedef: 47
Canım Allah kabul etsin. Evet bence bişey yeme daha.kızlar akşma menümü yazayım
3 tane sarma
1 tabak mercimek çorba
3 kaşık patates yemeği
2 tane de biber dolma
2 bardak su
bugün de oruçtum oyüzden tek öğünümü paylaşıyorum daha da bişe yemicem yatana dek
Canım selam hosgeldin. Çok meyve yemeni önermem. Özellikle de akşam çünkü şeker var içinde.sabah
süt ve müsli
öğle
kaşarlı tost
akşam
patesli kereviz
meyve ve süt içerim
1 tane de küçük çikolata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?