50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menün gayet güzel canım, 2-3 çatal yemişsin zaten, bence hiiç pişman olma keyif aldığın anlardan, zira mutluluk zayıflatıyor! :))

Kızlar siz hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ve yaşlarınız kaç ? Biraz daha yakından tanıyalım birbirimizi :)

Ben 29 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum.
canımcım ben de 29 yaşındayım,Ankarada yaşıyorum. evliyim şimdilik herhangi bir işte çalışmıyorun

evet kızlar buranın sinerjisi bi başka :) spor olsun yediklerimiz olsun buraya yazacağımız endişesiyle dizginleyebiliyoruz kendimizi :)) Esenbike ayrıca seni tebrik ediyorum burada herkes sayende bisiklete başladı

kızlar gündüz misafir vardı oyüzden yazamadım buraya
bugünde niyetliydim
akşam menü
3 tane sarma
3 kaşık yoğurtlu erişte
2 bardak su
ama yatana kadar 2 lt içmeyi hedefliyorom yatmadan önce de jilian yapıcam. bu arada diz kapağımda ince bir ağrı var eğilip kalkarken çok zorluyor beni bu konuda öneriniz varmı kızlar
yarın bu hafta için son oruç günüm

Canım tüm gün oruçlu olmana rağmen akşam çok az yemişsin, bence vitamin açısından biraz eksik kalıyor gibi? Dizin için de geçmiş olsun tatlım, egzersiz yaparken mi oldu acaba?

Gelmişken bugünün bildirimini yapayım, bu sabah hem geç uyanmam hem de işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok geç kahvaltı yaptım, 2 yumurta+2 yemek kaşığı lor peyniri+maydanoz ile yağsız omlet, 1/2 domates, 1 çarliston biber, 1 salatalık, yanında 1 kabuk tarçınlı yeşilçay ile. Bir-iki saat sonra yağsız süt ile filtre kahve, saat 6:45'te akşam yemeği; roka, çeri domates, lor peyniri ile salata ve 4 yemek kaşığı yoğurt. 3,5 lt. su içtim, birazdan bir fincan yeşilçay var aklımda. Sabah klasik yogamı yaptım, 50 squat+10 sit ups+10 crunches bugünün egzersizi oldu, uykudan önce de yoga yapacağım.

Canım tüm gün oruçlu olmana rağmen akşam çok az yemişsin, bence vitamin açısından biraz eksik kalıyor gibi? Dizin için de geçmiş olsun tatlım, egzersiz yaparken mi oldu acaba?
Canım yemeğe oturup yiyince iki kaşıkla doyuyorum.. ama tek sıkıntı yemekten sonra canım deli gibi tatlı istiyo.. Canım bilmiyorumki ama egzeersize devam edince de ağrı daha da artıo bu yüzden zaruri iki gün ara vericem. ara vermek dert değilde aradan sonra sanki sıfırdan spor yapoyormuşum gibi hamlama oluyo

Canım maşallah süpersin menünde çok güzel

Geçmiş olsun canim jilian zorlamis olabilir. Oruçtan sonra çok az yemissin.nasil duruyorsun bu kadar az yiyerek.

teşekkürler canımm diyorum ya oturunca yemeğe 2,3 kaşıkla hemen doyuyorum ama benim tek sıkıntım yemekten sonra canım inanılmaz tatlı istiyor

Itiraf edeyim bende öyleyim eşim kabak tatlısı istemişti ona yaptım yemeye de niyetim yoktu ama bir an için dayanamadım yedim önce tadına bakayım nasıl olmuşla başladım ve sonrası keyifle yedim. Sonuç mutluluk. Öğlen tüm ısrarlara rağmen poğaça ve kek yemedi ama tatlıya dayanamadım.

ahh şu tatlı zaaflerımızz yokmuu neyse artık yedik bitti pişman olmaktan ziyade ödül gibi düşünelim ve tekrarlamayalım. şahsen ben yemeği az yedim zaten diye teselli ediyorum kendimi bir dilim çikolata soslu kekin üstüne

Bende öğlen az yedim tatlıyi da yemekten önce yedim doyurdu beni yemekte de fazla yemedim
Şimdi 30 dk eliptik bisiklet bindim

Canım maşallah süpersin menünde çok güzel

Çok teşekkür ederim, burası gerçekten inanılmaz motive ediyor :) Ara verince esnemeyle falan meşgul olabilirsin belki, hem hafif hareketler hem de arayı soğutmamış olursun. Tatlı ihtiyacı da en büyük zaafımız genel olarak, tüm günün açlığı üstüne gözü ne kadar doyurur bilmiyorum canım ama sağlıklı alternatifler önerebilirim; elma cipsi veya avokadolu puding veya bitter çikolata kaplı muz veya muzlu 'n'ice cream gibi :)

jilliani ben de bir kac kez yaptim dizlerimi cok yormustu.kitir kitir sesler geliyordu,o yuzden bazi egzersizleri atliyorum.aman canim dikkat et.istersen bir sure karin,basen agirlikli calis bacaklari pek yorma.

Canım tarihciyim. Orta Asya Türk tarihi üzerine.

Ah sormayin ya..canim nasil soyle puf puf bir kek yemek istiyor eger cuma 54 veya alti bisey cikarsam kendimi kekle odullendiricem.

bizim kizlar gececi dedim ben de geldim ama buralarda degilsiniz. Bugunki menumu yazayim:

Uyaninca bir bardak limonlu su
kahvalti:2 dilim cavdar ekmegi,2 dilim kasar ile yagsiz tost+sekersiz cay
ara:yesil cay
oglen:3 kasik ispanak yemegi+yogurt+ salata
ara1: sekersiz turk kahvesi+ 1 parca bitter cikolata
ara2: sekersiz yagsiz sutle nescafe+ 1 wasa bademli bar(158 kalori)
Aksam: 1 kase mercimek corbasi+4 kasik tavuklu nohut yemegi+yogurt

2 lt su ictim.simdi biraz da mekik cekip,squat yapacagim.

Hepinize iyi geceler kizlar!

Allah kabul etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…