Tamam canim o zaman seni cuma gunu itibariyla listeye ekleyim56 civarı diye biliyorum ama çok doğru olmayabilir, cuma günü ilk kilo bildirimiyle birlikte söylesem nasıl olur? Şu an tartılmak istemiyorum regl olduğumdan, cuma bitmiş olur. Hedefim 52 :)
Ayy canım çok pardon. Doktora Tezi yazıyorum. 11e kadar kütüphanedeyim. Bi de açım. Kafam gidik.Ayıpsın gündüzleri işten fırsat buldukca yazarım merak etme :) Bu arada nickin sPatz yani başında s var, sen Patz yazıyorsun da sürekli, P büyük oldugu icin daha öne çıkyıor farkındayım :)
ben pazar akşamı minik bir kase profiterol yedim, hala vicdan azabıyla kavruluyorum(
Gelmişken bugünü aktarayım:
'Good morning yoga' ile güne klasik başlangıç, takiben bacak incelten yoga.
- 1
Harika bir menü canım. Sanırım biz bu işi öğrendik:)))- 1 poşe yumurta, 30 gr. beyaz peynir, 1 yemek kaşığı lor peyniri, 1 salatalık, 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ile kahvaltı.
- 1 armut, 2 badem, 5 antep fıstığı ile ara.
- Saat 6 civarı 200 gram körili ızgara tavuk göğsü, 2 kaşık yoğurt, yeşil salata ile akşam yemeği.
- Toplam 3 lt. su, 2 fincan yeşilçay.
50 squat, 20 dk. bacak egzersizi yaptım, birazdan karın çalışmayı planlıyorum. Uyku öncesi de plank yapacağım.
İgnis hoşgeldin! Bana da senin nickin tanıdık geldi, demek biz ara ara kilo verip alan 50'li gruptayız hep :)
Nurgul liste tutuyor, şu andaki kilonu ve hedefini ona bildir listeye alır seni. Her cuma kilo bildirimi yaparsın, haftaiçi de fırsat buldukca menulerini ve sporunu paylaşırsın. birbirimizi motive ederiz burda :)
ignis o zaman tekrardan hoşgeldin aramıza bizler günlük buraya uğrayıp birbirimiz motive etmeye çalışıyoruz aramızda seni de görmek mutlu eder bizilisteye ekliyorum adını cuma günleri bildirim yaparsın
Kızlar spor şimdi bitti. Ölüyorummm. Duşa giriyorum.
Canlar selam.
Sabah kalktım kütüphaneye gittim. Kahvaltı yapamadım.
Orada yarım kase mercimek çorbası, az Kıymalı karnibahar yemeği, yoğurt yedim.
Aralarda şekersiz sütlü kahve, 1 parça bitter yedim.
Akşam fırında levrek, domates soğan salatalık doğradım yanına.
Birazdan bisiklete gidiyorum.
Harika bir menü canım. Sanırım biz bu işi öğrendik:)))
günaydın kızlar dünle başlayayım dün öğlene kadar yediklerimi paylaşmıştım
akşam
fırında çinekop ve salata
yemekten sonra az şekerli türk kahvesi
30 dk eliptik bisiklet ve sonrasında form çayı
bu sabah
1 haşlanmış yumurta
25 gr tulum peynir
1 dilim ekmek
5 yeşil zeytin
kızlar burada yazmak çok iyi oluyor birşeyler yeme isteği geldiğinde hemen burada yazdığımı düşünüp yemekten vazgeçiyorum bisiklete pazartesi başladım ilk günler olduğundan zorlanıyorum biraz ama buraya 30 dk yazacağımı düşünüp 29 dk da bile bırakmıyorum 15 dk sonra zorluyor biraz ama dayanıyorum.Birde cuma tartılma günü olması da çok iyi oldu.
Hoş buldum sPatz,
evet 50-59 grubunun müdavimleri olmuşuz :) Neyse ki bu grupta kalabiliyoruz hala, çok aşırı kilo almıyoruz :)
Teşekkür ederim Nurgül,
dün başladım diyete, bu cuma mutlaka bildirim yapacağım. Dün akşam şeytan hafif bir yokladı. Minik bir kaçamak yapmak istedim, sonra durdurdum kendimi. "İlk günden olmaz, hem cuma günü kilo bildireceksin" dedim içimden :)
Burada motive olabileceğim sanırım.
günaydın kızlar dünle başlayayım dün öğlene kadar yediklerimi paylaşmıştım
akşam
fırında çinekop ve salata
yemekten sonra az şekerli türk kahvesi
30 dk eliptik bisiklet ve sonrasında form çayı
bu sabah
1 haşlanmış yumurta
25 gr tulum peynir
1 dilim ekmek
5 yeşil zeytin
kızlar burada yazmak çok iyi oluyor birşeyler yeme isteği geldiğinde hemen burada yazdığımı düşünüp yemekten vazgeçiyorum bisiklete pazartesi başladım ilk günler olduğundan zorlanıyorum biraz ama buraya 30 dk yazacağımı düşünüp 29 dk da bile bırakmıyorum 15 dk sonra zorluyor biraz ama dayanıyorum.Birde cuma tartılma günü olması da çok iyi oldu.
Süpermiş dünkü menün, dediğin gibi, sanırım öğreniyoruzz
Kesinlikle yediklerimizi yazmak çok etkili oluyor, 'ne kadar çok yemişim' hissi yaratıyor
Canlar selam.
Sabah kalktım kütüphaneye gittim. Kahvaltı yapamadım.
Orada yarım kase mercimek çorbası, az Kıymalı karnibahar yemeği, yoğurt yedim.
Aralarda şekersiz sütlü kahve, 1 parça bitter yedim.
Akşam fırında levrek, domates soğan salatalık doğradım yanına.
Birazdan bisiklete gidiyorum.
Kızlar siz hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ve yaşlarınız kaç ? Biraz daha yakından tanıyalım birbirimizi :)
Ben 29 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum.
Kozyatagında oturuyorum, beyoğlu'nda çalışıyorum.29 yaşındayım bende. izmirde yaşıyorum.sPatz hangi semttesin canım .
ilçesinde oturuyorum tire de bayındırda çalışıyorum bende 7 yıl Ağva da çalıştım. 7 yıl sonra buraya geldik.Kozyatagında oturuyorum, beyoğlu'nda çalışıyorum.
Sen hangi semttesin? Ben de Izmirde 4 yıl yaşadım. çoook severim...
Ne iş yapıyorsun minnoş ?ilçesinde oturuyorum tire de bayındırda çalışıyorum bende 7 yıl Ağva da çalıştım. 7 yıl sonra buraya geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?