50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy canım çok pardon. Doktora Tezi yazıyorum. 11e kadar kütüphanedeyim. Bi de açım. Kafam gidik.
sPatz:)))

Gelmişken bugünü aktarayım:

'Good morning yoga' ile güne klasik başlangıç, takiben bacak incelten yoga.
- 1

Gelmişken bugünü aktarayım:

'Good morning yoga' ile güne klasik başlangıç, takiben bacak incelten yoga.
- 1

- 1 poşe yumurta, 30 gr. beyaz peynir, 1 yemek kaşığı lor peyniri, 1 salatalık, 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ile kahvaltı.
- 1 armut, 2 badem, 5 antep fıstığı ile ara.
- Saat 6 civarı 200 gram körili ızgara tavuk göğsü, 2 kaşık yoğurt, yeşil salata ile akşam yemeği.
- Toplam 3 lt. su, 2 fincan yeşilçay.

50 squat, 20 dk. bacak egzersizi yaptım, birazdan karın çalışmayı planlıyorum. Uyku öncesi de plank yapacağım.

Harika bir menü canım. Sanırım biz bu işi öğrendik:)))

Canlar selam.
Sabah kalktım kütüphaneye gittim. Kahvaltı yapamadım.
Orada yarım kase mercimek çorbası, az Kıymalı karnibahar yemeği, yoğurt yedim.
Aralarda şekersiz sütlü kahve, 1 parça bitter yedim.
Akşam fırında levrek, domates soğan salatalık doğradım yanına.
Birazdan bisiklete gidiyorum.

Hoş buldum sPatz,
evet 50-59 grubunun müdavimleri olmuşuz :) Neyse ki bu grupta kalabiliyoruz hala, çok aşırı kilo almıyoruz :)

Teşekkür ederim Nurgül,
dün başladım diyete, bu cuma mutlaka bildirim yapacağım. Dün akşam şeytan hafif bir yokladı. Minik bir kaçamak yapmak istedim, sonra durdurdum kendimi. "İlk günden olmaz, hem cuma günü kilo bildireceksin" dedim içimden :)
Burada motive olabileceğim sanırım.

günaydın kızlar dünle başlayayım dün öğlene kadar yediklerimi paylaşmıştım
akşam
fırında çinekop ve salata
yemekten sonra az şekerli türk kahvesi

30 dk eliptik bisiklet ve sonrasında form çayı

bu sabah
1 haşlanmış yumurta
25 gr tulum peynir
1 dilim ekmek
5 yeşil zeytin

kızlar burada yazmak çok iyi oluyor birşeyler yeme isteği geldiğinde hemen burada yazdığımı düşünüp yemekten vazgeçiyorum bisiklete pazartesi başladım ilk günler olduğundan zorlanıyorum biraz ama buraya 30 dk yazacağımı düşünüp 29 dk da bile bırakmıyorum 15 dk sonra zorluyor biraz ama dayanıyorum.Birde cuma tartılma günü olması da çok iyi oldu.

Kızlar spor şimdi bitti. Ölüyorummm. Duşa giriyorum.

azmine hayranım sayende bisiklete biniyorum. Önceden bahaneler bulurdum akşama kadar okuldayım, yolda yoruluyorum falan gibi ama şimdi diyorum kendime bak esenbike geceye kadar kütüphanede çalışıyor bende yapmalıyım diyorum .sonrasında yorgun olsamda mutlu oluyorum.

Harika bir menü canım. Sanırım biz bu işi öğrendik:)))

Süpermiş dünkü menün, dediğin gibi, sanırım öğreniyoruzz

Kesinlikle yediklerimizi yazmak çok etkili oluyor, 'ne kadar çok yemişim' hissi yaratıyor

Süpermiş dünkü menün, dediğin gibi, sanırım öğreniyoruzz

Kesinlikle yediklerimizi yazmak çok etkili oluyor, 'ne kadar çok yemişim' hissi yaratıyor

Bakın üçünüz de aynı şeyi söylemişsiniz aslında. Buraya yazıcam diye insan hem ağzını tutabiliyor hem de bir kaç dakika daha fazla spor yapıyor. Süperiz süper! Olucak bu iş :)

Ben de dünkü menumı yazayım kızlar:

Uyanınca : 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı : yarım simit, 1 dilim kaşar peyniri , şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğlen: 1 parça ızgara tavuk + salata+ yogurt
ara: şekersiz türk kahvesi + 1 parça bitter çikolata
ara2: bir avuc fındık, badem
akşam : 2-3 çatal erişte + 5 inegol köfte + yogurt+salata
gece: 1 kupa zencefilli ıhlamur

2 litre su içtim. ama maalesef hiç spor yapamadım Sebzesiz bi gün oldu. O yuzden bugun niyetim sebze yemeği yemek. Erişte de vicdan azabı oldu ama ben çok severim. her zaman yediğimin 5te biri kadar yedim desem yeridir :)

Esenbike çok azimlisin gerçekten! Hayranım sana :)

ne doktorası yapıyosun canım sen?

Kızlar siz hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ve yaşlarınız kaç ? Biraz daha yakından tanıyalım birbirimizi :)

Ben 29 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum.

selam kızlar yine kilo aldığımı fark ettim ve diyete başlıyorum nisana kadar istediğim kiloya ulaşmak istiyorum.

27 yaşımdayım
boy 160
kilo 54 aç sabah
hedef 49

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…