50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah menüm
2 dilim tam buğday ekmek
1 tavada sucuklu yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
2 çatal reçel
2 çatal acılı ezme
1 bardak çay

ara
sütlü türk kahvesi

Herkes ne güzel kilo vermiş :) Sporumu haftalık yazayım bari, her gün gelemiyorum. Bu hafta 4 gün*30 dakika, tempolu yürüyüş yaptım, öğle tatillerimde.

- Günlük 3 litre su içiyorum

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim

Sabah: 1 bardak süt, 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 yumurta

Ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz

Öğle: Tavuk, salata, 1 dilim uno denge

Ara: 1 Portakal

Akşam: Ispanak, yoğurt

Bu liste ile rahat kilo verebiliyorum. Öğle ve akşam yemekleri değişiyor, ama kahvaltım her gün genelde aynı.

öğlen
1 tabak mercimek çorba
3 kaşk kabak yemeği (yoğurt döktüm)
2 bardak su

ara
küçük bir fincan sahlep
(günün son araöğünü)

akşam
1 tabak mercimek çorba
1 kase yoğurt

sabah :
1 dilim kepek ekmeği
tulum peynir
domates
1 yumurta
1 çatal bal

ara: 1 elma

öğlen
az mantar sote
az lahana yemeği
az şekerli türk kahvesi

akşama da
köfte
pancar salatası
çok azda pilav yerim:)

selamla. sabah yazdığım çıkmamış.

başlangıç . 10.02.2015: 54 kilo

bugün: 13.02.2015: 53,5

hedef 50

sabah

sütle müsli

öğlen zeytin peynir yumurta domates
1 dilim kepek ekmek

arada 1 tane misafir çikolatası

akşam

tavuk salata yoğurt

aralarda meyve ve süt olur

Sabah: yarim dilim peynir, 5 zeytin, 1 yumurta, ceyrek domates-salatalik, dere otu maydonoz, yarim kurabiye- yarim dilim ekmek.

ara: cok az ekmek arasi helva

aksam: yarim porsiyon karnabahar, 2 kasik corba, 1 borek
insallh cayin yaninda birsey yemeden kapatabilirm gunu.

Kizlar, ozellikle de listeyi hazirlayanimiz oldugundan Nurgul, gec oldugu icin cok ozur dileyerek bildirim yapiyorum; 55,5 kiloyum, sabah tartildim ama bildirim yapamadim, su ara inanilmaz yogunum.

Menum de;
Sabah 1/2 dilim kepekli ekmek, 50 gram beyaz peynir, 4 yesil zeytin, 1 domates, 1 salatalik, 1 carliston biber, maydanoz ile kahvalti yaptim.

5'e kadar disaridaydim, 2 gibi midem kazininca cantamdaki cevizlerden yedim, 3 adet.

Saat 6'da 10 adet haslanmis bruksel lahanasi, 1 kucuk boy havuc, 4 yemek kasigi yogurt, 200 gr. haslanmis tavuk gogsu ile aksam yemegi yedim.

2,75 lt. su ictim, birazdan 3'e tamamlayacagim, bir de yesilcay icmek var aklimda, bugun hic icemedim.

Egzersiz olarak da klasik sabah yogasi ve bacak incelten yogayi yapabildim sadece. Simdi squat ve crunch yapacagim, uyumadan da yogam var.

Aa unutmadan, hedefibe biraz daha yaklasan herkesi tebrik ediyorumm!!

Bambolina, hedefkilo51,göksar, mavideniz bildirim yapmadıkları için listeden çıkardım

Eklentiler

• Adsız.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 73
Bambolina, hedefkilo51,göksar, mavideniz bildirim yapmadıkları için listeden çıkardım
Evet yorum yapamadim çünkü ben üniversite sondayim bizim okulda ilk hafta önceki konular hakkında sınavlar oluyoruz ondan sınava çalışmaktan vakit bulamadım .Bide ben yurtta kalıyorum bu yüzden diyet yapmam pek uygun olmuyorr...

sabah:1bardak yeşil çay
1poğca (ama küçük)
4 veya5zeytin
hiç ekmek yemiyorum çünkü ekmek sevmem .

öğlen:
5/6kaşık (ymk kaşıgı) taze fasülye
1dilim ekmek

ara:
1elma

akşam
kepekli makarna

Sizce bunlarla kilo verilirmi?bide aksam plates yaptım kursuna gitmistim önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…