50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlar yarın 2 günlüğüne Çorum'a gidiyorum. Elimden geldiğince bozmam. Ama sonuçta tatil gibi bişey tadını çıkarmak istiyorum. Çünkü 3. Haftanın sonundayim. Kendimi ödüllendireyim değil mi:)))
Menü.
Sabah; 1 Domates, 1 biber, 1 yumurtayla yağsız Menemen, Az kaşar peyniri ve süzme peynir, Şekersiz az sütle kahve.
Saat 4 gibi dışarda yedik eşimle. Tavuk ızgara domates biber yedim. Pilavini yemedim.
Sonra şekersiz kahve içtim. 1 parça bitter.
O saatten beri bişey yemedim. Biraz önce stepperle 1400 adım attım.
1 saat sonra bisiklet cevireceğim ve alt ve üst karın çalışacağım.
Kızlar yeminle bacaklarım biraz inceldi.Nisana kadar süper olacak:)))
Böyle kendimi motive ediyorum işte:)))

Canımm benim harikasınnn durmak yok yola devam :))
şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim keyfini çıkar tatilin

iyi tatiller 3 haftadır çok iyi gidiyorsun ufak kaçamakların olsa da sonrasında telafisini yaparsın hem 3 haftadır da kaçamakları hakettin ödül olur bu .
3 haftadır bisiklete biniyorsun incelmiştir bacakların benim 4. günüm bugün aynada kendime bakınca inceldim gibi geldi ama incelmiş olamam bu kadar kısa sürede. bisiklete bindiğim için kendimi iyi hissediyorum o bile yetiyor. bugün daha rahat bindim hamlığı attım galiba ilk iki gün çok kötü olmuştum bisikletten inince bayılacak gibi olmuştum hemen yatıp kendime gelmeye calıştım şimdi bisikleti bitirdim yarın için yemek bile hazırladım..

bugün kü menüm
sabah : kalkınca ılık limonlu su
süt ve nesfit
ara: elma
öğlen : ıspanaklı börekten azcık kopardım onu yedim
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi
akşam: şehriye çorbası
mantar sote

30 dk bisiklet

Canim super fark edilmis olmasi, cok da iyi motive ediyor insani, basaracagiz!! :)

Tatlim sanki biraz karbonhidrat agirlikli olmus gibi ama baska bir sey yemeyerek dengelemissindir.

Canim super ilerliyorsun, kararliligini da gercekten takdir ediyorum. 2 gunun keyfini cikar amaaa emeklerini harcayacak kadar degil! :) İyi eglenceleer!

Kizlar bugun cok yogundum, ancam yazabiliyorum;

Sabah 8 gibi kahvalti ettim, bugun islerim oldugundan gun erken basladi.
1 pose yumurta, 1 cay kasigi corek otu ile 30 gr. beyaz peynir, 1/2 domates, roka, maydanoz, 1 kabuk tarcinli yesilcay.

10'da tarcinli ihlamur cayi.

12.30'da 3 tane bulgurlu lahana sarmasi, 2 yemek kasigi yogurt, 100 gram haslanmis tavuk gogsu 1 cay kasigi hardal sos ile.

Ogle yemegi sonrasi disaridaydim, 3 civari yagsiz sutle filtre kahve ictim, 5.30 civari da cantamdaki yesil elmayi yedim. Eve geldigimde saat hayli gec oldugundan bir sey yemedim.

Toplam 3,25 lt. su ictim.
Sabah klasik yoga+bacak incelten yoga+55 squat+15 sit-ups+30 crunches.
Uyku oncesi klasik yoga.
Adimsayarim da 7000 kusur adimi gosteriyordu, kusurati unuttum :)

Woww harikasın canım. Bizim grup müthiş gidiyor. Herkes çok bilinçli. Çok iyi oldu bu. Çok sansliyiz bence.Ama sakin ha bi yere kaybolmayin:))

Bence az sürede bile incelme oluyor. Çünkü ben de bunu yaşıyorum. Hergün bacaklarimi fotosunu koysam inanin sasirirsiniz. Benim özellikle dizlerim aşırı yağlı. Bugün esimin arkadaşı baktı. Plastik cerrahi. Dedi gel alayım onları. Ama doğumdan sonra düşünüyorum. Benim ablam 47 kilo. Ama bacakları yumus yumus:)))) Yapımız böyle. Bisiklet çok değiştiriyor inan.

Günaydın, 3 günde iyi ödem atmışım. Herkes güne bol bol eksi görerek başlamıştır umarım.
Nurgül, liste için şimdiden kolay gelsin :)

Başlangıç tarihi: 10.02.2015
Başlangıç kilo: 54,1
Kaçıncı gün: 3
Hedef kilo: 50
Boy: 1.63

3 gün önceki kilo: 54,1
Güncel kilo: 53
Fark: -1,1

Kızlar benim de 3. haftam bitiyor. 59.700'le başladım. Geçen hafta 57.700dum.
Bugün 56.700'um. Toplamda 3 kilo vermişim. Dedigim gibi 2 gün yokum. Pazartesi dönüyorum inşallah.

Listeye ekledim İgnis

Gunaydin kizlaaaar :)
Bakiyorum bildirim yapicaz diye herkes erkenden kalkmis gelmis :) ben de toren esliginde yurudum tartiya neredeyde :)

Sonuc:54.1 kilo
yani gecen haftadan bu yana 500 gr, 3 hafta once ilk basladigim kiloya gore 2.9 kilo vermisim.

Hepimiz vermisiz superiz super!

Nurgulcum acaba sana zahmet olmazsa listeye baslangic kilolarimizi da eklesek mi?

Aynen bir heyecanla çıktım tartıya :) tebrikler canımcım
eklerim tabi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…