50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

değilim canım netten bir foto bu sadece... bu forumda neler yapıyoruz peki..
Biz günlük menulerimizi paylasiyoruz. Doğru yanlışları tartışıyoruz. Cuma günleri kilo bildirimi. Yani yarın. Istersen yarın Paylaş ona göre yol alırsın. Fazla kilon yok. Bence 2 en fazla 2.5 aya inersin. Ama kararlı olmalısın. Fire versen bile abartmadan vermelisin. Ertesi gün tam gazla diyete devam etmelisin.

hımmm ne kadar çok vermişsiniz, denenmiş bir diyetse yapması daha kolay oluyordur ozman..

tamam canım bende yarından itibaren hem yediklerimi hem kilo mu paylaşayım daha önce 1 ayda verdim ben hemde bu site sayesinde hugocuk vardı çok yardım etmişti ondan yine burdakilerle diyet yapmaya kadar verdim..

hımmm ne kadar çok vermişsiniz, denenmiş bir diyetse yapması daha kolay oluyordur ozman..
OOozel
Özel bir diyet değil. Kalori hesabı yapıyorum. Protein ağırlıklı beslenerek. Grupta kimse özel diyet uygulamiyor.

tamam canım bende yarından itibaren hem yediklerimi hem kilo mu paylaşayım daha önce 1 ayda verdim ben hemde bu site sayesinde hugocuk vardı çok yardım etmişti ondan yine burdakilerle diyet yapmaya kadar verdim..
Hoşgeldin aramıza canım. Diyete başladın mi? Basladiysan bugün menulerini yaz. Baslamadiysan yarın kilo bildirimini yapıp başlarsın.

Hoşgeldin aramıza canım. Diyete başladın mi? Basladiysan bugün menulerini yaz. Baslamadiysan yarın kilo bildirimini yapıp başlarsın.
Merhaba kızlar
Menümü paylaşyrm
Sabah 1yumurtA yedi az yağda kızarmış
Öğlen 1 küçük kase Çorba içtim
Aksamda balık yiyeceğim
Bi bardakta Karışık bitki Çayı içiyorum.ekmek hiç kullanmyrm

Çok güzel bir menü. Unutmayın yumurtayı ya az tereyaginda ya da zeytinyağında pişirmelisiniz. Katı yağ olmamalı. Ben çok az tereyağ kullanıyorum mesela.

QUOTE="farahnihal, post: 39515360, member: 228313"]BU forum nasıl aktif mi, ben aslında 60 kiloyum ama hedefim 52 olmak[/QUOTE]
Hos geldin canim bende yeniyim ve vermek istediğimiz kilolar da hemen hemen ayni çok sürmeden verir kurtuluruz insss

yarın için liste tutuluyormu acaba yoksa sadece klo ölçümü yapıp yazıyormuyuz.
akşam menüm: 5 kaşık kıymalı karnıbahar
1 dilim tam buğday ekmek
yarım bardak yoğurt
birazdan ara öğün olarak bir elam yedikten sonraaaa ağzımı kapamayı düşünüyorum:)
sanırım toplamda içtiğim su 2 literyi bulmuştur bugün

Benim menüm de aksam basladi bayanlar bu gün kahvaltida cozutmustum oöğlen acikmadim bile aksam da 2 kepçe yeşil mercimek yemeği bol pul biber attim 1 su bardagi ayran, 9 da da çeyrek elma, çeyrek portakal ve yarim havuç yedim 1 litre su içtim ve Julian level 1 yaptim yatmadan da bisiklet binicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…