Evet aktif. Ama 59 olmanız gerek katılmanız için. Şaka şaka. Eger kararliysaniz buyrun beraber zayıflayalim.BU forum nasıl aktif mi, ben aslında 60 kiloyum ama hedefim 52 olmak
Ay hamile miydiniz. Ben de çocuk düşünüyorum. Ondan diyet yapıyorum. 3 aydır tık yok. Kızlar dua edin bu ay olsunBU forum nasıl aktif mi, ben aslında 60 kiloyum ama hedefim 52 olmak
Ay hamile miydiniz. Ben de çocuk düşünüyorum. Ondan diyet yapıyorum. 3 aydır tık yok. Kızlar dua edin bu ay olsun(
Evet aktif. Ama 59 olmanız gerek katılmanız için. Şaka şaka. Eger kararliysaniz buyrun beraber zayıflayalim.
hayır ben kaza oruçlarımı tutuyorum Allah kabul ederseözel bi gün diil dimi
Biz günlük menulerimizi paylasiyoruz. Doğru yanlışları tartışıyoruz. Cuma günleri kilo bildirimi. Yani yarın. Istersen yarın Paylaş ona göre yol alırsın. Fazla kilon yok. Bence 2 en fazla 2.5 aya inersin. Ama kararlı olmalısın. Fire versen bile abartmadan vermelisin. Ertesi gün tam gazla diyete devam etmelisin.değilim canım netten bir foto bu sadece... bu forumda neler yapıyoruz peki..
hımmm ne kadar çok vermişsiniz, denenmiş bir diyetse yapması daha kolay oluyordur ozman..Bunlar kendi menulerim. Ben 3 yıl önce bu yöntemle 17 kilo vermiştim. Eşim kalp doktoru onun önerileri. Karatay da pastırmadan yana. Bu arada protein olsun işte. Ne zararı var. Karbonhidrat deseydiniz tamam ama bizim zaten protein ağırlıklı beslenmenin gerek.
Allah kabul etsin :)hayır ben kaza oruçlarımı tutuyorum Allah kabul ederse
Biz günlük menulerimizi paylasiyoruz. Doğru yanlışları tartışıyoruz. Cuma günleri kilo bildirimi. Yani yarın. Istersen yarın Paylaş ona göre yol alırsın. Fazla kilon yok. Bence 2 en fazla 2.5 aya inersin. Ama kararlı olmalısın. Fire versen bile abartmadan vermelisin. Ertesi gün tam gazla diyete devam etmelisin.
OOozelhımmm ne kadar çok vermişsiniz, denenmiş bir diyetse yapması daha kolay oluyordur ozman..
Özel bir diyet değil. Kalori hesabı yapıyorum. Protein ağırlıklı beslenerek. Grupta kimse özel diyet uygulamiyor.hımmm ne kadar çok vermişsiniz, denenmiş bir diyetse yapması daha kolay oluyordur ozman..
Hoşgeldin aramıza canım. Diyete başladın mi? Basladiysan bugün menulerini yaz. Baslamadiysan yarın kilo bildirimini yapıp başlarsın.tamam canım bende yarından itibaren hem yediklerimi hem kilo mu paylaşayım daha önce 1 ayda verdim ben hemde bu site sayesinde hugocuk vardı çok yardım etmişti ondan yine burdakilerle diyet yapmaya kadar verdim..
Merhaba kızlarHoşgeldin aramıza canım. Diyete başladın mi? Basladiysan bugün menulerini yaz. Baslamadiysan yarın kilo bildirimini yapıp başlarsın.
Çok güzel bir menü. Unutmayın yumurtayı ya az tereyaginda ya da zeytinyağında pişirmelisiniz. Katı yağ olmamalı. Ben çok az tereyağ kullanıyorum mesela.Merhaba kızlar
Menümü paylaşyrm
Sabah 1yumurtA yedi az yağda kızarmış
Öğlen 1 küçük kase Çorba içtim
Aksamda balık yiyeceğim
Bi bardakta Karışık bitki Çayı içiyorum.ekmek hiç kullanmyrm
Bende Zeytinyağı kullandm canım tereyağı bana biraz yoğun kokuyor yiyemiyorum :))Çok güzel bir menü. Unutmayın yumurtayı ya az tereyaginda ya da zeytinyağında pişirmelisiniz. Katı yağ olmamalı. Ben çok az tereyağ kullanıyorum mesela.
aynen canım bende kokuda çok hassasım tereyağı banada ağır kokuyo sırf kokuo diye ot çaylarını bile içemiorum :)Bende Zeytinyağı kullandm canım tereyağı bana biraz yoğun kokuyor yiyemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?